- 26 Ocak 2023
- 175
- 27
-
- Konu Sahibi Bellasimaa
Bende robot supurge alicam galiba buyk kolaylik eve mutfak zorluyor insani birikincr bunalima giriyorumRobot supurge ,çamaşır makineden çıktıktan sonrada kurutmaya atıyorum. Aşmak çok zman alır uğraşılmaz. Bunlar işleri kolaylaştırıyor. Bulaşık ciktikca akıtıp Bulaşık makineye koyun.
En super annenin cocugu yok iyimis :) Birde esim diyorki ev isini ayda bir kere yap delirmis gelde o pislige katlan ölürüm galiba ayda bir kere yapsam zaten ev pis olunca elim kolum kalkmiyor tersine bendeHem evin islerini siz yapin hem bebege siz bakın, kocaniz bi ise yaramiyor ama yine de kendinizi sucluyorsunuz. Sizin ve kimsenin super anne olmasina gerek yok, en super annenin de henuz cocugu yok zaten
Fikir verme, icraatini görelim de. Hamal misiniz siz ya? Ciddiyim birakin evi bok götürsün; giyecek bir don, su icecek bir bardak bulamasin da o zaman ayda bir temizligi sorarsıniz ona.En super annenin cocugu yok iyimis :) Birde esim diyorki ev isini ayda bir kere yap delirmis gelde o pislige katlan ölürüm galiba ayda bir kere yapsam zaten ev pis olunca elim kolum kalkmiyor tersine bende
İşte o yüzden araştırın diye örnek gösterdim. Defalarca denemişseniz ve olmuyorsa bir şeyler size uymuyor demektir. Mesela ben ileride kendi evime çıkarsam alışverişten önce mutlaka çok gerekli/gerekli/olmasa da olur şeklinde liste yapmayı düşünüyorum. Minimalizmi seviyorum eşyalarda. Size eşya atın demiyorum yanlış anlamayın. Örnek sadece.Sürekli plan yapiyorum ama kafam daginik uyamiyorum ki plani bile evi detayli temizleyim sakin toplu temiz kokan bir odada yapiyorum oda yorgunluktan uyamiyorum
Ay ben bunu okumamıştım. Çocukla ilgilenmeniz gerekiyor diye basit düzeyde zannettim. Bence bu takıntı için bir destek alın.Evet yardim almam lazim cunku kendimde biktim bu temizlik takintimdan galiba annemden geliyor annemde temizlik hastasi. Hasta haline bakmadan nefessiz kalana kadar temizlik yapardı dizleri iyice gidince birakti ama oda benim gibi surekli aklinda
En super annenin cocugu yok iyimis :) Birde esim diyorki ev isini ayda bir kere yap delirmis gelde o pislige katlan ölürüm galiba ayda bir kere yapsam zaten ev pis olunca elim kolum kalkmiyor tersine bendHem evin islerini siz yapin hem bebege siz bakın, kocaniz bi ise yaramiyor ama yine de kendinizi sucluyorsunuz. Sizin ve kimsenin super anne olmasina gerek yok, en super annenin de henuz cocugu yok zaten
Istahsizligi yuzunden kafayi yemek uzereyim annem surekli kaburgasi cikmis bakmiyorsun duzgun diyor ama onlara gidince verdigim mucadeleyi gorunce cocuk yemiyor diyor. Herkes vicdanini rahatlatma pesinde.Bu zamandaki bebeklere ne oluyor ya vallahi anlamadim pesinde divane oldum resmen yesin diye yere bisey dusse çildirirdim simdi aman yesinde dussun bisey olmaz modundayim. Ama icten ice kafam yerlerde yine kirlendi diye. Bide evet yalniz cocuk bakmak cok zorBebeğin iştahını düşünme sakın yediği kadar yemediği kader
Bazı bebek yemiyor.
Valla doğdu zar zor memeyi tutturdum. 2.5 aylığa kadar kavga kıyamet emzirdim. 2.5 aylık emmeyi bıraktı sağdım durdum. Felaket günlerdi.
8. Aya kadar süt sağdım.
2 yaş olacak çiğnemeyi yeni öğrendi.
Geçen köfte çiğnedi de evde kutlama falan yaptık.
Bazı çocuk böyle. Senle ilgisi yok.
Elinden geleni yapıyorsundır kendini suçlama.
Yeni dünya düzeni.
Çok yalnızız. Annelerimiz kardeşlerimiz yanımızda değil. Bir başımız 4 duvar arasında çocuk bakmaya çalışıyoruz. Eskiden annem anlatıyor seni büyütürken evde 4 yaşlı vardı ben geziyordum onlar sana bakıyordu diyor. Şimdi öyle mi hayatlarımız?
Hayir 2 ay ugrastim ama inatla almadiBebeğin anne sütü alıyor mu?
O kadar tartisma olduki yoruldum artik biraktim haline gecen camasir as dedim bende resmen canimi disime takmis is yapiyorum da bitsin diye bi aglamadigi kaldi yorgunum diye diye halbuki yalanSizin bütün gün yorulmanız ne olacak peki?
Yok sayarak ekmeğine yağ sürüyorsunuz, bi zahmet evladının bakımına destek olacak.
En super annenin cocugu yok iyimis :) Birde esim diyorki ev isini ayda bir kere yap delirmis gelde o pislige katlan ölürüm galiba ayda bir kere yapsam zaten ev pis olunca elim kolum kalkmiyor tersine bend
Istahsizligi yuzunden kafayi yemek uzereyim annem surekli kaburgasi cikmis bakmiyorsun duzgun diyor ama onlara gidince verdigim mucadeleyi gorunce cocuk yemiyor diyor. Herkes vicdanini rahatlatma pesinde.Bu zamandaki bebeklere ne oluyor ya vallahi anlamadim pesinde divane oldum resmen yesin diye yere bisey dusse çildirirdim simdi aman yesinde dussun bisey olmaz modundayim. Ama icten ice kafam yerlerde yine kirlendi diye. Bide evet yalniz cocuk bakmak cok zor