• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

olmadı kızlar bu gün başka doktora gittim bebeğim kızmış ilk bakan yanılmış çıkıntı vardı ama şu an yok zaten 11-12. haftalar en yanıltan haftalar buda bir kez daha doğrulandı .....üzülmüyorum dersem yalan olur ama bu bebeği 2 seneye yakın beklemiştim ve hiç yöntem denemeden hamile kaldım benim için hayırlısı buymuş demekki 16 haftada değişmezse ben de artık 3 kız annesiyim :nazar::nazar::nazar:
hayırlısı olsun suzancığım
aslında şu bir gerçek ki annelerin asıl destekçileri kızlar oluyor
çevreye bakınca kızlar ailelerinden hiç vazgeçmiyor erkeklerin çoğu için bu böyle değil
üzülmeni anlıyorum
fakat yine de 14. hafta kesin değildir
hakkına hayırlısı neyse o nasip olsun

dün doktora gitmek istedim ama kızım rahatsızlandı
2 gündür evden çıkamadım
akıntım devam ediyor
ovulasyon testinde koyulaşma başlamış
yarın gidebilirsem doktora gidecem
hayırlısı bakalım

Kizlar benim bu aksam denemem olacak ins.uzayan akintiyi gordum dun ve sabah 2.cizgi siliklesmeye basladi en koyudan sonra sizce zaman nasil bi de dua edebilirmisiniz simdiden coook tskurler.

pamukcum biraz geç kalmışsın sanki :26:silikleşince çatlamış oluyor...12 saat sonra yumurta döllenme yeteneğini kaybediyor,kaybetmese bile bu akşam riskli canım,vajen asidikleşmeye başlıyor...ama Allah bilir yinede...denemek istiyorsan Rabbim yardımcın olsun,gönlünün muradını versin inşallah...

Apranax cnm benim adet 3 gun gecikti
Kan testi cikarmi

100 de 100 çıkar canım :46: yapınca sonucu yaz bizede :34:

Beta hcg yaptirdim.
2'den kücük cikti.
Gebelik yok dendi.....:-/
cevabını okumadan yazmışım :50: hayırlısı olsun arkadaşım bozma moralini,elbet güzel haberler vericez bizde

anladığım kadarıyla orkdm in kızı olmuş
topiklerde onu çok okumuştum
o nasıl hamile kaldı bilen var mı arkadaşlar

orkidem 1. kızda müthiş sıkı diyet yaptı,ama 19.gündü sanırım bi takvime göre yaptı...samira(nuray ahmet) vardı o zamanlar,babychoıce yöntemini çözmüştü,onu yaptı galiba orkidem,ya da direk takvimi satın aldı...zaten kuru günleriymiş,akıntı falan yoktu ve phı da çok yükselmemişti...

2.kızında ovulasyon testi yaptı gülenyüz,ama gülmesi gecikince perhiz çok uzamasın diye bi gece önce bozdu,ertesi gün yumurta çatlayınca perhiz yok diye çok üzülmüştü...yine diyet yaptı bildiğim kadarıyla...eşine takviyeler falan verdi...teravetle denediler o zamanlar,1 ay arayla hamiş kaldılar...

ya bence eninde sonunda Rabbimin dilediği oluyor...ne yaparsak yapalım boşşşşşşşşşş:50:

pamukcum biraz geç kalmışsın sanki :26:silikleşince çatlamış oluyor...12 saat sonra yumurta döllenme yeteneğini kaybediyor,kaybetmese bile bu akşam riskli canım,vajen asidikleşmeye başlıyor...ama Allah bilir yinede...denemek istiyorsan Rabbim yardımcın olsun,gönlünün muradını versin inşallah...

Canim oglen 3 gibi deneme oldu ins gec kalmamisimdir aksam olmiycak
Gelismeleri yazarim size...

maral dogum yaklaştı.kaç haftalık oldun canım.dorticiyim merhaba sende uzun zamandır yoktun iyisindir umarım annen nasıl iyimi ?

babycim 35.haftadayım ben hala 3. çocuğum olacağına inanmıyorum,inkar ediyorum bir şekilde.doğumu düşünmemeye çalışıyorum ,benimki de değişik bir psikoloji.sen nasılsın,heyecan sarmış sanki.

olmadı kızlar bu gün başka doktora gittim bebeğim kızmış ilk bakan yanılmış çıkıntı vardı ama şu an yok zaten 11-12. haftalar en yanıltan haftalar buda bir kez daha doğrulandı .....üzülmüyorum dersem yalan olur ama bu bebeği 2 seneye yakın beklemiştim ve hiç yöntem denemeden hamile kaldım benim için hayırlısı buymuş demekki 16 haftada değişmezse ben de artık 3 kız annesiyim :nazar::nazar::nazar:

3 kız da iyidir de işte içimizde kalıyor hevesimiz.ama bazı şeyler elimizde değil işte.takdir Allahtan.hayırlısı olsun,allah üçüne de iyi yazılar yazsın.

cevabını okumadan yazmışım :50: hayırlısı olsun arkadaşım bozma moralini,elbet güzel haberler vericez bizde

orkidem 1. kızda müthiş sıkı diyet yaptı,ama 19.gündü sanırım bi takvime göre yaptı...samira(nuray ahmet) vardı o zamanlar,babychoıce yöntemini çözmüştü,onu yaptı galiba orkidem,ya da direk takvimi satın aldı...zaten kuru günleriymiş,akıntı falan yoktu ve phı da çok yükselmemişti...

2.kızında ovulasyon testi yaptı gülenyüz,ama gülmesi gecikince perhiz çok uzamasın diye bi gece önce bozdu,ertesi gün yumurta çatlayınca perhiz yok diye çok üzülmüştü...yine diyet yaptı bildiğim kadarıyla...eşine takviyeler falan verdi...teravetle denediler o zamanlar,1 ay arayla hamiş kaldılar...

ya bence eninde sonunda Rabbimin dilediği oluyor...ne yaparsak yapalım boşşşşşşşşşş:50:

Adetim hic şaşmazdı. 28gune bir. Bu gecikmeyi anlayamıyorum ya. Kafama taktım.
Yarın doktora gideceğim insallah. Hala bir haber yok adetten:ssz:

Canim oglen 3 gibi deneme oldu ins gec kalmamisimdir aksam olmiycak
Gelismeleri yazarim size...

ayy iyi hadi sevindim bak,akşama kalıcak diye ödüm patladı...gündüz gözüyle oldu yaniii :23: hadi bakalım senin yler kapmıştır inşallah yumoşu da x lere nanik yapsınlar içerden :33:

Adetim hic şaşmazdı. 28gune bir. Bu gecikmeyi anlayamıyorum ya. Kafama taktım.
Yarın doktora gideceğim insallah. Hala bir haber yok adetten:ssz:

canım,üzülme ama kan kolay kolay yükselmez,heleki regl günü geçtikten sonra...bence bi sorun yoktur Allahın izniyle,stresten olmuştur gecikme :6:

ayy iyi hadi sevindim bak,akşama kalıcak diye ödüm patladı...gündüz gözüyle oldu yaniii :23: hadi bakalım senin yler kapmıştır inşallah yumoşu da x lere nanik yapsınlar içerden :33:

canım,üzülme ama kan kolay kolay yükselmez,heleki regl günü geçtikten sonra...bence bi sorun yoktur Allahın izniyle,stresten olmuştur gecikme :6:

Haklısın cnm ya. Vazgeçtim zaman kaybı olacak doktora gitmek...
Bekleyeyim sakince. Kafa rahat olsa gelir di mi :1:
İnşallah sen hamişsindir bu ay. Nisan annesi olmak harika bir zamanlama bence:3:

Haklısın cnm ya. Vazgeçtim zaman kaybı olacak doktora gitmek...
Bekleyeyim sakince. Kafa rahat olsa gelir di mi :1:
İnşallah sen hamişsindir bu ay. Nisan annesi olmak harika bir zamanlama bence:3:

yok ya vakit kaybı değilde,gerek yok hemen...stres çok etkiliyor...gelir geliiirrrrr davet eden yok ama gelir kırmızılar :57:

benim hiç umudum yok bu ay inanki,olsa şok falan olucam herhalde,bi insan hiç mi bişey hissetmez yaa huu :24:

hakında hayırlısı buymuş üzülme kısmet allah kaderlerini güzel yazsın bende 3kız annesiyim küçük kızım 1yaşında kazayla hamile kaldım 20 haftalık 3 ayrı doktora gittim kısmetse erkek olacak 3kızımda denemediğim yöntem kalmadı ama olmadı kısmet 4cüdeymiş dilerim Allahtan isteyen herkese nasip etsin nasipten öte bir şey yok bunu çok iyi anladım inşallah sende benim gibi bir sürpriz yaşarsın

kübracım,kızlar anında organize oldular dua için,başladılar bile okumaya :16: ama acil gerçek ismin lazım,sanırım anne baba isminde lazım özelden yazarsan sevinirim canım :34:

arkadaşım çok teşekkür ederim.özelden isimleri yazdım umarım doğru gönderebilmişimdir .aldıysan haber ver ok.bide arkadaşlar dün kız kardeşimle doktora gidecektik ya gittik ve neler oldu bilseniz.............daha önce anlatmıştım hatırlarsanız.kız kardeşim benden 2 yaş küçük ve 3 hafta hamileliği önde diye.o şuan 15 haftayı bitirdi 16 yı dolduruyor.ben ise 13ü dolduruyorum.ben hep bebeği sağda o ise solda hissediyodu.çin takviminde ona kız bana erkek görünüyodu.ben 1 ay diyet ,vajinal duş,yarım saat önce kahve,sağ tarafa yatma,tek ilişki,cinsel perhiz falan.....yani aklıma gelen her şeyi uygulamaya çalıştım anlayacağınız.kız kardeşim ise zayıflamak için 3 aydır diyetteydi, 10 kilo kadar verdi, hiç birşey yemiyodu nerdeyse, 1 yıldır çocuk istiyolardı ve olmuyodu, 1kız 1 oğlu vardı zaten. sık ilişki ve hiç bir yöntem falan denemedi nede olsa olmuyo diye çoooook rahatlardı yani...neyse demem oki her şey boooooş. çünküüüüüü kız kardeşime doktor bebeğin erkek dedi ve benimki hala belli değilllllllllllllllllllllllll. bunlara nediyosunuz yorumlarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmm

suzancım hiç canını sıkma desemde, ben korkmaya başladım kız kardeşiminkinin erkek olduğunu duyunca.onun adına sevindim ama kendi adıma üzüldüm açıkcası.hadi bu rahatlıkla onunki erkek oluyoda ve benim bukadar uğraşla ve son şans olarak kız olursa diye inan çok tedirginim şuan.bide kalp dürtüp duruyo zaten:)))çok şükürki sen ve bebeğin sağlıklı arkadaşım.en azından bunun için sevin olurmu.banada dua et neolur.bide senin kaç haftalık olduğunu daha cevaplamadın bana:((

arkadaşım çok teşekkür ederim.özelden isimleri yazdım umarım doğru gönderebilmişimdir .aldıysan haber ver ok.bide arkadaşlar dün kız kardeşimle doktora gidecektik ya gittik ve neler oldu bilseniz.............daha önce anlatmıştım hatırlarsanız.kız kardeşim benden 2 yaş küçük ve 3 hafta hamileliği önde diye.o şuan 15 haftayı bitirdi 16 yı dolduruyor.ben ise 13ü dolduruyorum.ben hep bebeği sağda o ise solda hissediyodu.çin takviminde ona kız bana erkek görünüyodu.ben 1 ay diyet ,vajinal duş,yarım saat önce kahve,sağ tarafa yatma,tek ilişki,cinsel perhiz falan.....yani aklıma gelen her şeyi uygulamaya çalıştım anlayacağınız.kız kardeşim ise zayıflamak için 3 aydır diyetteydi, 10 kilo kadar verdi, hiç birşey yemiyodu nerdeyse, 1 yıldır çocuk istiyolardı ve olmuyodu, 1kız 1 oğlu vardı zaten. sık ilişki ve hiç bir yöntem falan denemedi nede olsa olmuyo diye çoooook rahatlardı yani...neyse demem oki her şey boooooş. çünküüüüüü kız kardeşime doktor bebeğin erkek dedi ve benimki hala belli değilllllllllllllllllllllllll. bunlara nediyosunuz yorumlarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmm

canım biz ne yaparsak yapalım boş aslında,bunu o kadar iyi biliyoruz ki aslında ama bilinçaltımız reddediyo :((((( bişeylere tutunmaya ihtiyaç duyuyoruz...bana sorsan yemin bile edebilirim;burda kimin neyi olduysa,hiçbir yöntem denemeseydi de yine aynısı olacaktı...

kaderin önüne geçemeyiz :50:

babycim 35.haftadayım ben hala 3. çocuğum olacağına inanmıyorum,inkar ediyorum bir şekilde.doğumu düşünmemeye çalışıyorum ,benimki de değişik bir psikoloji.sen nasılsın,heyecan sarmış sanki.

benim 33 bitti bugün doktora gittim bebek daha büyük 35 haftalık gözüküyor dedi.birşey anlamadım açıkçası .bende rahatlıga alıştım kızlarım büyük nasıl uykusuz kalacam derdine düştüm.

Back
X