• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

canım biz ne yaparsak yapalım boş aslında,bunu o kadar iyi biliyoruz ki aslında ama bilinçaltımız reddediyo :((((( bişeylere tutunmaya ihtiyaç duyuyoruz...bana sorsan yemin bile edebilirim;burda kimin neyi olduysa,hiçbir yöntem denemeseydi de yine aynısı olacaktı...

kaderin önüne geçemeyiz :50:

apranxx fazla stres yapma ama içimden bir his senin ogun olacagını söylüyor.kübracıgım yanılmıyorsam annen rüyada domates görmüştü.eger öyleyse senin kızın olacak .çünkü bende hamlie kalmadan önce görmüştüm :(((

kızlar
bugün sabah doktora gittim ve yumurtam yoktu :19::19::19:
yani çatlamış:ssz::ssz:
erken yumurtlamışım bugün 10. günümdü
artık önümüzdeki aya kaldı:24::24:
bu gidişle ben 1 yılda anca hamile kalırım
mayıstan beri yumurtlama zamanını denk getirmeye çalışıyorum ve sadece bir ay deneme yapabildim:41::41:

hakında hayırlısı buymuş üzülme kısmet allah kaderlerini güzel yazsın bende 3kız annesiyim küçük kızım 1yaşında kazayla hamile kaldım 20 haftalık 3 ayrı doktora gittim kısmetse erkek olacak 3kızımda denemediğim yöntem kalmadı ama olmadı kısmet 4cüdeymiş dilerim Allahtan isteyen herkese nasip etsin nasipten öte bir şey yok bunu çok iyi anladım inşallah sende benim gibi bir sürpriz yaşarsın

arkadaşım kızlarda neler yapmıştın yazar mısın?

kızlar salak gibi gittim kan testi yaptırdım bugün,ovulasyonun üzerinden 11 gün geçti...değer 0.1 :43: totomdan bissürü belirtide uydurdum salak gibi,yok kasık ağrısı yok bel ağrısı yok akıntı bilmem ne....müstehak bana...bütün gün bilgisayar başındayım,sanki sanal bebek yapıcam...buralarda takıldıkça stresten olmucak zaten...

bana kızmayın,darılmayında....hamile kalana kadar pc ye dokunmayacağım :19: utanmasam ağlıycam :14:

apranxx fazla stres yapma ama içimden bir his senin ogun olacagını söylüyor.kübracıgım yanılmıyorsam annen rüyada domates görmüştü.eger öyleyse senin kızın olacak .çünkü bende hamlie kalmadan önce görmüştüm :(((

babycim yapma ya,zaten kalpten gidivercem, annem rüyasında domates topladığını görmüş evet yanında bende varmışım, ama sen şu küçük çeri domateslerden arıyodun, benim topladıklarımı beğenmiyodun, o yüzden toplamadın dedi ve ben kızlarımda hep domates topladım kızın olacak demişti, onun etkisindenmidir bilmem, bende ondan sonra rüyamda mavi kıyafetler almışım, neden mavi aldın diyolar benim oğlum olacakta ondan diyom:(((( hiç şansım yokmu yani, bak beğenmemişim ve toplamamışım o domatesleri:(

kızlar salak gibi gittim kan testi yaptırdım bugün,ovulasyonun üzerinden 11 gün geçti...değer 0.1 :43: totomdan bissürü belirtide uydurdum salak gibi,yok kasık ağrısı yok bel ağrısı yok akıntı bilmem ne....müstehak bana...bütün gün bilgisayar başındayım,sanki sanal bebek yapıcam...buralarda takıldıkça stresten olmucak zaten...

bana kızmayın,darılmayında....hamile kalana kadar pc ye dokunmayacağım :19: utanmasam ağlıycam :14:

canım sacmalamaaa...
ama cıdden cok dusunuyorsunn ılk baslarda böyle degıldın sen off noldu sana
sende bılıyorsun kı Allah hangı zaman hayırlı ıse o zaman verıyor bebegı ..
ben 1, 1,5 sene kocama yalvardım ıkıncıyı yapalım dıye adam ıstemedı
aral da 1 sene boyunca delı ettı kardeş ıstıyorum dıye..
sonunda kabul ettııı ve planlı hamıle kaldım
ama arala korunurken hemde yenı bı ıkı günlük hamıle ıken hamıle kalmıştım
o cıft cızgıyı görünce dünya başıma yıkılmıştıııı
yenı gelınım psıkolojım ıstanbulu bırakıp bursaya geldıgım ıcın bozukkk ve hamıleyım
bı ton borç daha calısıcaktım ben dıye ne cok ağladım.. sımdı oğluma baktıkça utanıyorum
Allahım günahımı affetsın
demem o kı Rabbım böyle uygun gördüyse bıze ne düşer ;)
senınde doğru zamanda gelecektır oğlun ben ınanıorumnmm...

cok temız kalplısın ınşallah olacak lütfen umudunu yıtırmee çokta takılma yöntemlere
RAbbıme sığın
olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :46::46::46:

babycim yapma ya,zaten kalpten gidivercem, annem rüyasında domates topladığını görmüş evet yanında bende varmışım, ama sen şu küçük çeri domateslerden arıyodun, benim topladıklarımı beğenmiyodun, o yüzden toplamadın dedi ve ben kızlarımda hep domates topladım kızın olacak demişti, onun etkisindenmidir bilmem, bende ondan sonra rüyamda mavi kıyafetler almışım, neden mavi aldın diyolar benim oğlum olacakta ondan diyom:(((( hiç şansım yokmu yani, bak beğenmemişim ve toplamamışım o domatesleri:(

cnm rüyalara cok takılma kafanı yormaa bende bır ara cok rüya goruyordum hatta burdakı kızlara sureklı soruyordum
bence toplamadıysan vardır bır hıkmetı;)
kardesının sık ılıskı ıle oğlana hamıle kaldığından bahsetmıssın sanırım

bnm arkadaşımda 2 yıllık evlı hep erkek çocuk ıstıyordu ılk bebegı bu
ve korunmuyorlardı bebek ıcın olmadı olmadıııııı .. artık olmuyor dıyee sureklı yapar olmuşlar afedersın
sık ılıskı yanı....!
ve sonuç erkekkkkk kasımda doğuracak o da ;):nazar:

bende rüyamda menemen yıyordum 2 aylık fln hamıleyken
ama oğlum oluyor o da domateslı bısey hemmm :52::52:

Son düzenleme:

arkadaşım canını sıkma bugün ben de hayal kırıklığı yaşadım
boşver eninde sonunda hamile kalacağız
bizi buralarda yalnız bırakma

Kız ben de doktora gittim. Niye gittiysem:-\ kk'da yazilanlar gibi deil. Testi erken yaptık.
Haftaya gel adet olmazsan dedi. Stres en büyük sebep galiba
Ben de depresif oldum belirsizlik yüzünden

laleeeeeem lutfen boyle yapma canım yaaa.bak sabret ve ayda bır degıl bırkac defa ılıskı olsun bence.yanı heray tek deneme ıle bılmemkı olurmu.bence uzulme olacak sabret

arkadaşım kızlarda neler yapmıştın yazar mısın?

arkadaşım ilk kızım sık ilişkiyle oldu onu iyi hatırlıyorum adetden çıkar çıkmaz 2ci kaza onu bilemiyorum 3cü diyet adetin 15 günü tek ilişki erkek diyeti yani erkekde yapılan herşey sonuç kız anlayacağın kısmet gerisi boş bence yaradan ne yazarsa kaderine

arkadaşlar
ben diyetimde patates domates karpuz ve et ağırlıklı yiyorum

fakat canım çok fazla tatlı istiyor:44::44::44:

erkek bebek diyeti yapanlar tatlı ihtiyacını nasıl karlışıyorsunuz:44::44::44:

Malesef bu ay da olmadi.Nolur Allahim ya lutfen bi bu kadar daha beklemeyeyim insallah🙏bu ay klomene baslamak istiyorum,belki oyle de tutmicak onu da bilmiyorum.Ya bi de hep stres icindeyim hep biseylere gec kalmisim diye dusunuyorum.Hep icten ice gec kaldim keske iki yil once baslasaydim su surece diyormve bi turlu stresten kurtulamiyorum:((

Rosalin neden geç kalmış olasın ki canim.
Herşey de bir hayır vardır ama biz görmeyiz. İleride anlarız. Ben hep boyle düşünüyorum.
Yoksa ben de 35 im yani :-)
Hiç olmasa bunda da bir hayır vardır.

Malesef bu ay da olmadi.Nolur Allahim ya lutfen bi bu kadar daha beklemeyeyim insallahbu ay klomene baslamak istiyorum,belki oyle de tutmicak onu da bilmiyorum.Ya bi de hep stres icindeyim hep biseylere gec kalmisim diye dusunuyorum.Hep icten ice gec kaldim keske iki yil once baslasaydim su surece diyormve bi turlu stresten kurtulamiyorum:((

canın sağolsun arkadaşım
sonraki ay deneriz beraberce
daha önceden bir yerde eylül ayında kalınan hamileliklerden erkek çocuk oluyor diye okumuştum
mevsimsel değişimle ilgiliymiş
hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
canın sağolsun arkadaşım
sonraki ay deneriz beraberce
daha önceden bir yerde eylül ayında kalınan hamileliklerden erkek çocuk oluyor diye okumuştum
mevsimsel değişimle ilgiliymiş
hayırlısı bakalım

İnsallah hayirlisiyla.Ama her şerde bi hayir vardir misali bu bekleyisimizin de bize kazandirdiklari oldu.Erkek cocuk cok isteyen esim simdi eskisi kadar uzerinde durmuyor bu mevzunun hayirlisiyla bi evladimiz olsun diyoruz once

Rosalin neden geç kalmış olasın ki canim.
Herşey de bir hayır vardır ama biz görmeyiz. İleride anlarız. Ben hep boyle düşünüyorum.
Yoksa ben de 35 im yani :-)
Hiç olmasa bunda da bir hayır vardır.

Dogru soyluyosun da bi turlu motive olamiyorum.Yani hep olumsuzum artik ,olmasi nerdeyse mucize gbi geliyor sanki.Her ay bi ay daha gitti diyorum.Of neyse sikmayayim caninizi cok karardi icim bu ara:((Bu arada sen ikinciyi mi istiyosun ?

Back
X