Süper Anneler - 2011

gecmis olsun cnm

cnm valla esine keciboynuzu kuru icir sende incir ve havuc insAllah hamis kalirsin
inşallah da.. eşime bir haftadır keçiboynuzu pekmezi içiriyorum sabahları bitince de pekmezin özü gibi bir ürün almıştım onu içiricem kendime hayıt tohumu aldı da kullanan var mı? incir kürü ve havuçla ilgili bilgim yok anlata bilir misisniz?

kız töbe de,hamişlik falan istemiyorum bu ay :18: valla göz göreee göre yaptım kızı :36: buda demek oluyor kiiii;totonuda yırtsan,aylarca test alıp dr a da gitsen,yumurtlama anı nasib olmayınca olmuyor...ama ilk defa bu ay regl olmak istiyorummmmmmmmmm

o testlerin koyuluğuna tüküreyim ben,yaktılar beni :47:

ee sen kız diyorsan bu ay o zmn benımde kızım geliyor cunku benımde ilşkiden sonra geldi yum akıntısı....:14::14::14::14::14:

9 aralıkta doktor çağırdı ozaman belli olmazdır sonraki çağırdığında belli olurdur....off kızlar yaa çok kötüydüm halsizlikten mide bulantısından bide üstüne grip oldum:43:

canım benım arkadasın dr u 8 haftalıkken erkek oldugunu söylemiş bence biliyorlar ama söylemıyorlar orkıde ve gurbet nuba bakar bu aykı ultarsonu da ekle artık bakalım kızz...gecmış olsun canım ya..

inşallah da.. eşime bir haftadır keçiboynuzu pekmezi içiriyorum sabahları bitince de pekmezin özü gibi bir ürün almıştım onu içiricem kendime hayıt tohumu aldı da kullanan var mı? incir kürü ve havuçla ilgili bilgim yok anlata bilir misisniz?
Yumruta sayısını artıran kuru incir küründe olduğu gibi yine 2.5 bardak suyun içine 15-16 adet kuru incir ikiye bölünerek atılır fakat bu kez 6 dakika kaynatıldıktan sonra içine bir adet havuç dilimlenerek atılır ve 4 dakika daha kaynatılır. Yine ılımaya bırakılır ve süzülür. Yemeklerden 15 dakika önce 3 öğün içilir. Bu şekilde havuç ile beraber uygulandığında yumurta çatlakmak için çok faydalıdır.
Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde sarı yemeklik kuru soğanı ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin. Bunu haftada 4 kez tekrar edin. Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over ‘den de koruyacaktır.
kız töbe de,hamişlik falan istemiyorum bu ay :18: valla göz göreee göre yaptım kızı :36: buda demek oluyor kiiii;totonuda yırtsan,aylarca test alıp dr a da gitsen,yumurtlama anı nasib olmayınca olmuyor...ama ilk defa bu ay regl olmak istiyorummmmmmmmmm

o testlerin koyuluğuna tüküreyim ben,yaktılar beni :47:
ah gulum garantimiz mi var be yaaaaa:32:

[

oyle oluncada 5+7 = 14. gun. yine ovulasyon ya da ondan 1 gun onceyi yakalamis oluyorlar.

kizlar kendi yazdigima guldum. 5+7= 14 demisim, matematigimin ne kadar kotu oldugu goruldu.

demekki erken yumurtlamissiniz, bilemedeim simcik.

cnm sagolasin bide ön görüsme icin prof dra gidecegim
ona söylerim ilac tedavisi istiyorum diye peki o ilaci kullanirken bebek yapabilirmiryim

elbetteki. hamilelikte de son derece rahat kullaniliyor. sen dr dersin ameliyati son care olarak kullanmak istiyorum. ilk once ilac tedavisi, takip en son ameliyat diye.

Arkadaslar ara ara da olsa okuyorum.Artik canim cok sikkin bu bebek mevzuyla ilgili,olmuyor bi turlu o kadar uzgunum ki.Size bisey sormak istiyorum ben gecen ay igne ve ovitrelle yaptirdim .5-6 yumurta gelisti dr.cok iyi dedi.Catladiktan sonra kontrole cagirdi 2 ya da 3 tanesi catlamamis dedi,belki de sorun budur dedi.Bir de serbest sivi gorunmuyor dedi .Diger 3 catlamis olsa bile catlaman 3-4 gun sonra o sivi kalir mi ki?Ayy kafamda bin tane soru bilmiyorum napicam?Olmazsa rahim filmi de cektireyim artik,ben nasilsa kimyasal da olsa bi gebelik yasadigim icin tuplerle ilgili bir sikinti olmaz diye dusunmustum ama wardir belki de.Kizlar nolur bana dua edin,nerden nerelere geldim bakar msnz?İnsan herseyin hayirlisini dilemeli.

Arkadaslar ara ara da olsa okuyorum.Artik canim cok sikkin bu bebek mevzuyla ilgili,olmuyor bi turlu o kadar uzgunum ki.Size bisey sormak istiyorum ben gecen ay igne ve ovitrelle yaptirdim .5-6 yumurta gelisti dr.cok iyi dedi.Catladiktan sonra kontrole cagirdi 2 ya da 3 tanesi catlamamis dedi,belki de sorun budur dedi.Bir de serbest sivi gorunmuyor dedi .Diger 3 catlamis olsa bile catlaman 3-4 gun sonra o sivi kalir mi ki?Ayy kafamda bin tane soru bilmiyorum napicam?Olmazsa rahim filmi de cektireyim artik,ben nasilsa kimyasal da olsa bi gebelik yasadigim icin tuplerle ilgili bir sikinti olmaz diye dusunmustum ama wardir belki de.Kizlar nolur bana dua edin,nerden nerelere geldim bakar msnz?İnsan herseyin hayirlisini dilemeli.

cnm sen nezaman kimyasal gebelik gecirdin bn eylul 3 de rahim perdesi amalyiati oldum iki ay sonra hamile kaldim kimyasal gebelik oldu
dr rahim toparlanmamis olabilir dedi iki ay daha korun dedi dsenin surec nasil ilerledi yumurtada vardi buyuklugunu olc tu kaliteli olmayabilir dedi

ee sen kız diyorsan bu ay o zmn benımde kızım geliyor cunku benımde ilşkiden sonra geldi yum akıntısı....:14::14::14::14::14:
ama senin akıntı denemeden ne kadar sonra geldi...sen o ay test yaptın mı hiç? nişanda sancı oldu dedin ya 2 gün öncesi, çatladığını nasıl anladın o gece...bazen yum gelişirkende sancı oluyo(bende bundan yanıldım ya) ay kafam çok karışık,söylemişindir bacım ama unuttum..aynısı başıma gelince dank etti

al benden de o kadar :31: olmadıkça geriliyorum,her ay plan yapmaktan yoruldum...ama ben boşuna beklemişim biliyosun,eşimin sıpoşlarında problem varmış,eşin test yaptırdımı hiç...kimyasal gebelik geçirmişsin ama belkide (Allah korusun) morfolojide problem vardır...

canım şimdi gördüm.çok sık giremiyorum artık.kucak hep dolu.şimdi bile ortanca kızım masanın tepesinde üstüme atlıyor.ğşu yaştan sonra bebek hatta bebekler zor geliyor,çok yorucu.sen nasılsın,erzincana alıştın mı?

.

canım ne zamandır giremedim.anlaadığım kadarı ile doğum yapmışsın..bebek nasıl,ne kadar oldu..rabbim analı babalı büyütsün..

al benden de o kadar :31: olmadıkça geriliyorum,her ay plan yapmaktan yoruldum...ama ben boşuna beklemişim biliyosun,eşimin sıpoşlarında problem varmış,eşin test yaptırdımı hiç...kimyasal gebelik geçirmişsin ama belkide (Allah korusun) morfolojide problem vardır...[/QUOTE]

Evet cnm onun sonuclari gayet iyi.Sorun ne bilmiyorum inan.Allah yardimcimiz olsun.

cnm sen nezaman kimyasal gebelik gecirdin bn eylul 3 de rahim perdesi amalyiati oldum iki ay sonra hamile kaldim kimyasal gebelik oldu
dr rahim toparlanmamis olabilir dedi iki ay daha korun dedi dsenin surec nasil ilerledi yumurtada vardi buyuklugunu olc tu kaliteli olmayabilir dedi

Nisan ayinda yasadim.Epey oldu aslinda ama hala hicbir sey yok.Bakalim cnm hayirlisi insallah.İnsan gun gectikce umitsizleniyor sanki.Dua edin benim icin de:(

canım benım arkadasın dr u 8 haftalıkken erkek oldugunu söylemiş bence biliyorlar ama söylemıyorlar orkıde ve gurbet nuba bakar bu aykı ultarsonu da ekle artık bakalım kızz...gecmış olsun canım ya..

gecmis olsun cnm

cnm valla esine keciboynuzu kuru icir sende incir ve havuc insAllah hamis kalirsin

sağolun kızlar hala düzelemedim ilaçta kullanamıyorum...evet yaaa hep unutuyorum eklemeyi çok sıkta giremiyorum ekliycem ama yaa bencede söylemesin doktorlar çünkü o haftalarda çok yanılma oluyo teyzemin gelini hamile doğurucak artık sezerynla az kaldı ona 3 kere kız demiş doktoru sonra erkek demiş şimdi 2.ye oğlu olucak alıştım diyo insan hayal kırıklığı yasıyo vallahi doktora 16 haftalık olunca söyle demeyi düşünüyorum

günaydın kızlar cumartesi günü bebeğimi kaybettim :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
içtiğim ilaçtan olmuş olabilir çünkü reçetesinde 2 ay korunmak gerekli diye yazıyordu..
bebeğim hiç beklemediğim bir anda gelip beklemediğim bir anda gitti:43::43::43::43::43:

içtiğim ilaçtan olmuş olabilir çünkü reçetesinde 2 ay korunmak gerekli diye yazıyordu..
bebeğim hiç beklemediğim bir anda gelip beklemediğim bir anda gitti:43::43::43::43::43:

affff yaaaaa cnm gecmis olsun ne diyecegimi bilemedim yaaaaaa :43:

Eeylüllll :43::43::43: o kadar üzüldüm ki anlatamam....inan bi 10 dk düşündüm ne yazayım diye ama inan keli,me bulamıyorum,nasıl geldi nasıl gitti meleğin :43: kürtaja gerek kaldımı,inşaAllah kalmamıştır canım yaa...:43::43::43: düşüğün arkası gebelik derler ya,inşaAllah tez zamanda yine olur canım benim

nasil oldu guzelim yaaaa ne iilaciyki

Eeylüllll :43::43::43: o kadar üzüldüm ki anlatamam....inan bi 10 dk düşündüm ne yazayım diye ama inan keli,me bulamıyorum,nasıl geldi nasıl gitti meleğin :43: kürtaja gerek kaldımı,inşaAllah kalmamıştır canım yaa...:43::43::43: düşüğün arkası gebelik derler ya,inşaAllah tez zamanda yine olur canım benim

canlarım teşekkür ederim.hormon ilacı kullanmıştım hamile olduğum ay.en son giitğimden bu yana 5 gun daha gelişme göstermiş sonra durmuş yavrumun gelişimi kürtaj dedi dr ama ben istemedim ilaçla olıursa deneyelim dedim cumartesi ilacı aldım ve düşük gerçekleşti.Bir kaç gün sonra kontrole gideceğim:ssz::ssz::ssz:

canlarım teşekkür ederim.hormon ilacı kullanmıştım hamile olduğum ay.en son giitğimden bu yana 5 gun daha gelişme göstermiş sonra durmuş yavrumun gelişimi kürtaj dedi dr ama ben istemedim ilaçla olıursa deneyelim dedim cumartesi ilacı aldım ve düşük gerçekleşti.Bir kaç gün sonra kontrole gideceğim:ssz::ssz::ssz:

cnm bnm yaaaa adacayida ic sen icini temizlesin
guzelim bnm basa gelen cekilir elden birsey gelmiyor malesef nedesek bos
Allahim beterinden saklasin inan bizimde yuzumuz gulecek umudumuzu yitirmeyelim

Back
X