bence bunun orgazmla alakası yok olsa benım 3 kız degıl 3 erkek olması gerekırdı cunku ben orgazm olmadım olmayınca olmuyor bu arada valla sasırdım arkadasım en kucuk cocugunun 9 yasında olmasına senın 29 olmana e pekı buyugu kac yasında yaw bende kendıme uzuluodum he 27 yasında 3 cocuk anası dıye moral oldu bana benım gıbılerde varmıs dıye dua dedın ya ben her turlusunu yaptım olmadı nasıp ne edeekk ben okudum esım okudu 41 gun boyuncA namazını kıldım 40 dolmadan cuma gunu sela ıle ezan arası buruc suresını okudum 41 kere taaaaaa uzak sehırlere gıttım kurban kestım olsun dıye eyup sultan mahmut hudayı hz.yusa hz.her turbede ayrı dua ettıımm 10.000kere ıhlas okudum ıkı cuma arasında gece gunduzz hatım ındırttım evımde hafız kızlara yardımlar yaptım tekrar hatım ettırdım yulsuf suresını ustumde tasıdım yetmedı suyunu yazdırtıp ıctım muhammed yazıdını safranla yazdırım yuttum yetmedı onunda suyunu ıctım hergun ısmı azam duası okudum gecelerı teheccude kalktım ruzgar eserken yagmur yagarken horoz oterken bıle dua ettım ruyamda bıle hergun dua edıorum hoca hanım arkadasım benım ıcın degısık dualar ettı dagların tepesınde yaylalarda yetmedı cınsıyetını kesınlestırecegım zaman baska dualar ettı hergun namazını kıldım 4444kere selat getırdım 313kere ayetelkursı okudum ve daha cok seyler bunlar manevı boyutu bırde bılımsel boyut2 ay boyunca esımıde kendımıde super besledım o nefret ettıgım yesıl cay et sodaları tukettık peynır yemedık yogurt yemedık ph ı yuksek sular ıctık ıkımızde evıcap zınko cınko balıkyagı folık asıt vs ıctık yetmedı 1 ay boyunca bıkarbonatlı su ıctım mıdem bulanarak karanfıl cayı ıctım esıme hergun kecıboynuzu kuru ıcırdım ıbrahım srcoglundan aldıgım erkek cocuk cayını ıcırdım hayaları serın tuttuk esımle yataktakı yerı degıstırdık sık ılıskı yasamadık nadasa bıraktık ılıskı gununu yumurtlama gunune getırmek ıcın 5 gun boyunca 1 saatlık yol cektım ıgne oldum vs..vajınal dus yaptım bıkarbonatlı suyla tuzlu yedık ıkımızde ılıskı zamanı sert kahve ıctı bayagı sert:) falan fılan dahada varda aklıma bı gelıo bı gelmıo yaptıklarım bunlar daha ne yapıımm ben bunlardan zıyade dua dua dua demıstım olmadı ha yıne dua etcem ınsallah bu sefer tup bebek ıcınn tutsun dıye seneye ınsallahh ...
karakedi nin yaptıkları kızlar :44: ben okurken yoruldum...kıyamam ona neler yapmış ama 3. bebeği yine kız olmuş...şaka gibi yaa,zaten bunalımdayım aylardır,bunları okuyunca hepten delleniyorum