Süper Anneler - 2011

eylülcüm günaydın :16:
anneciğime gidiyorum kahvaltıya,ablamlar da gelicek...valla ne yalan söylim 3 kız kardeş olmak çok güzel....

çevirisi yok bununnnn :84::84::84:

sorry kizlar, ben sandim fotolara bakacaksiniz. sonucta bilmedigimiz bir sey soylemiyor. cocuk yapmak icin akintinin onemini anlatiyor.

ahanda buyrunuz.

What cervical mucus looks like through your cycle | Photos - Photo Gallery | BabyCenter

ilk foto elinde cekmis oldugu, yumurta aki diye adlandirildigini cocuk yapmak icin en uygun zaman oldugunu soyluyor. cunku spermler rahat yuzebiliyor. gercekte de yumurta akina benziyormus ve elimizle tutup cektigimizde kopmamasi gerekiyormus.

2. foto bebek icin 2. onemli anmis. yumurta aki kivanmindaki akintidan sonra olurmus. spermler engellenmez ve hareket etmeleri hala kolaydir diyor. bu akintiyi gordugumuzda ic camasirimiza idrar kacirdigimizi hissedebiliriz. onun gibiymis. acik renk, damla seklidne sulu bir akinti. (sanirsam yumurta catladiktan sonra olan)

3. foto krem seklinde olan, ureme zordur diyor. cunku spermleri engelliyormus. beyaz veya kiminde kremsi sarimtirak olabilir diyor. ince bir akinti bas parmaginiza aldiginizda fotodaki gibi losyon gibidir diyor.

4. ve en son foto yapiskan- kotu olan akinti. kisa ve kalindir ( misal ben kendimde bu akintiyi hic farketmiyorum) spermin bu akintida ileriye gitmesi zordur. bildigimiz uhulara benzeyen bir akinti.

gercekten neler yapmis arkadas yapmadigi kalmamis herhalde. bende namazlar, yusuf sureleri, her aklima geldiginde dualar aynen ygmur yagdi dua, erkek bebek gordum dua, yani ayni seyleri tekrar yazmayayim karakediye benzer seyleri bende yaptim olmayinca olmuyor kismetten oteye yol gitmiyor, ben en cok kendime kiziyorum cok umutlandim heveslendim kiz olma ihtimali aklima geldikce kabullenmek istemedim, hayirlisi buymus.

apranxxcim sende stres yapma herseyin hayirlisi kizinin sinavinada uzulme insallah bu ay hamis olursun ve insallah oglun olur tekrar hayata gelmis gibi sevinir mutlu olursun.

gurbetguzeli insallah sende biran once hamile kalirsin ama stres cok etkiliyor hamile kalmayi elinde degil ama rahat olmaya calis.ben tatil donusu hamile kaldim.aslinda o kadar sansliyiz ki evlatlarimiz var anneyiz, benim arkadaslarim var tedavi goren olmayan umutla her ay bekleyen karninda bebeginin tekmelerini hissetmek isteyen, bebegini koklamak isteyen, Allaha cok sukur bizler bu duygulari yasadik Allahim insallah isteyen herkese yasatsin. Hala aklim erkek bebekte kalmadi mi kaldi insanin elinde olmayinca nefis iste istiyor hala icim deli gibi oglan istiyor Allahim affet kendime engel olamiyorum diye dua ediyorum.

kızlar hep diyom size biz ne yaparsak yapalım erkeğin sperm hızı önemli,ben (şimdi anlatmam uzun sürer )herifim ve kendim üzerinde yaptığım incelemeler ve bebek sahibi olmak için edindiğim engin birikim ve tecrübeme dayanarak eminim ki erkeğin y spermleri hızlı,güçlü ve yoğunluğu fazlaysa erkek oluyor bebeler.morfoloji kötü,hız düşük ve güçsüzse kız.

bacıııııı sen kayıp mı oldun :9: oğlan kız arayanlar topiği bura,sen ne aradıydın :44:

yok kızz kaybolmadım bacımmmm ben sukur ıkı kızım var bısey aramıyom sadece topıkte paylasımda erkek ıteyenler dıye paylasımda bu topıgım adıı verılmıstı bende bı paylasımda bulunayım dedım nerden bıleyım paylsanın burda oldugunu rabbım herkesın gonlune gore hayırlı saglıklı evlatlar versın

kızlar hep diyom size biz ne yaparsak yapalım erkeğin sperm hızı önemli,ben (şimdi anlatmam uzun sürer )herifim ve kendim üzerinde yaptığım incelemeler ve bebek sahibi olmak için edindiğim engin birikim ve tecrübeme dayanarak eminim ki erkeğin y spermleri hızlı,güçlü ve yoğunluğu fazlaysa erkek oluyor bebeler.morfoloji kötü,hız düşük ve güçsüzse kız.

aslinda ben sizin yazdiginiza katiliyorum, sonra kendi ailemi dusunuyorum bu seferde asit alkali olayina inaniyorum. annemde dahil 3 kiz kardesin hep kizi olmus. annemin 2 kizininda kizi var. hal boyle olunca bu derece farkli erkeklerle evlenmis herkesin kocasinin spermi yavas olamaz ki? bilime ters. sorsak burada kizlari olanlarda hep kiz kardes. o zamanda asit alkali olayina inaniyorum.

daha once yazdigim bir ornek var. ark.kardesi SIK iliski ile oglu olacak. ki ben ona ukalalik yapip SIK iliskiyle sprem hizi duser, dikkatli ol kizin olur demistim. ama oglu oluyor. misal ben 2.ninde kiz olacagini hissediyorum, hatta eminim. belki de ogrenilmis caresizliktir bilemiyorum.

velhasil kocamin soyledigi kisma geliyoruz. karilar cildirmis :))))))))))

canlarım herkese selam olsun.ben ankaradaydım dun geldık ablamın oglunun dugunu vardıda.bır haftadır yoktum.hepınızı cok özledım.

hosgeldin sekerim, topik ayni iste. bunalim bunalim takiliyoruz.

ankara nasil gecti? eglendin mi bari? gerci dugun telasina daha da yorulmussundur.

evet ne yazııkı yok canım

sagol canım alllh razı olsun senin bir dahaki kontrol ne zaman?

benim kontrol dundu canim kalp atislarini dinledik sadece bir daha gittigimdede seker testi yapacaklarmis, bebisimi bir kere gordum daha birde doguma yakin kilo tahmini falan icin ultrasyonda bakacaklarmis oyle iste hayirlisi bakalim.

maralcim kesinlikle sana katiliyorum bencede spermler cok onemli dun dr kontrolum vardi dr yaninda cok konusan zenci bir ebe var bebegin cinsiyetinin ne oldugunu sordu kiz dedim daha oncede bi kac kez dr yaninda gorusmustuk o bile keske erkek olsaydi kizin var dedi ama senden kaynakli degil esini sucla dedi bana bende gulerek kizimda erkek kardes istiyordu dedim kizima yine babana soylemen gerek dedi, babana bagli dedi oysa kizim ne anlar zaten ingilizce bilmiyor esim biraz bozuldu hatta. keske spermleri guclendirmek icin cok ugrassaydik diyorum benim esim cok cabuk yorulan hemen hasta olan biri ve kansizlikta var once bunyesini guclendirmem gerekdi sanirim kismet bakalim belki bir mucize olur.

maralcim kesinlikle sana katiliyorum bencede spermler cok onemli dun dr kontrolum vardi dr yaninda cok konusan zenci bir ebe var bebegin cinsiyetinin ne oldugunu sordu kiz dedim daha oncede bi kac kez dr yaninda gorusmustuk o bile keske erkek olsaydi kizin var dedi ama senden kaynakli degil esini sucla dedi bana bende gulerek kizimda erkek kardes istiyordu dedim kizima yine babana soylemen gerek dedi, babana bagli dedi oysa kizim ne anlar zaten ingilizce bilmiyor esim biraz bozuldu hatta. keske spermleri guclendirmek icin cok ugrassaydik diyorum benim esim cok cabuk yorulan hemen hasta olan biri ve kansizlikta var once bunyesini guclendirmem gerekdi sanirim kismet bakalim belki bir mucize olur.

kız o zenci ebe,yazın tarlada çalışıp yanan ayşe teyze olmasın :27: baksana deli divane babayı öne sürmüş,valla aynı bizim eski kocakarı mantığı...tamam sperm güçlü olmalı ama zamanlama da önemli yahu...misal benim abimin 4 çocuğu var ve inanılmaz sağlam bünyeli,karısı da pek güzel besler :9: ilki kız,ikinciler ikiz oğlan,sonuncu yine kız...eee bu adamın spermleri hepmi dalgalanmış,bi öyle bi böyle...

canım,pozitifimm....inan hep dua ediyorum sana,inşallah bi mucize olsun,doğumda şok ol inşAllah,oğlun oldu deyip versinler kucağına pipiliyi :16:

aslinda ben sizin yazdiginiza katiliyorum, sonra kendi ailemi dusunuyorum bu seferde asit alkali olayina inaniyorum. annemde dahil 3 kiz kardesin hep kizi olmus. annemin 2 kizininda kizi var. hal boyle olunca bu derece farkli erkeklerle evlenmis herkesin kocasinin spermi yavas olamaz ki? bilime ters. sorsak burada kizlari olanlarda hep kiz kardes. o zamanda asit alkali olayina inaniyorum.

daha once yazdigim bir ornek var. ark.kardesi SIK iliski ile oglu olacak. ki ben ona ukalalik yapip SIK iliskiyle sprem hizi duser, dikkatli ol kizin olur demistim. ama oglu oluyor. misal ben 2.ninde kiz olacagini hissediyorum, hatta eminim. belki de ogrenilmis caresizliktir bilemiyorum.

velhasil kocamin soyledigi kisma geliyoruz. karilar cildirmis :))))))))))

Bizde eşimle sperm testi yaptırmıştık niye olmuyor diye meğerse hamileymişim o zaman :) Bizimkinin 400 milyon çıktı sperm sayısı. Morfolojiside çok iyi demişti doktor. İleri hızı ise yüzde 40 çıktı. Eğer teori doğruysa erkekim gelecek :49: Ben zaten rüyamda da gördüm adını bile koydular. Yahya dediler adına :) Rüyadan uyandım sabah hemen test yaptım daha adete 3 gün vardı anaaa iki izgi çıktı hemen :):nazar::nazar::49:

Bizde eşimle sperm testi yaptırmıştık niye olmuyor diye meğerse hamileymişim o zaman :) Bizimkinin 400 milyon çıktı sperm sayısı. Morfolojiside çok iyi demişti doktor. İleri hızı ise yüzde 40 çıktı. Eğer teori doğruysa erkekim gelecek :49: Ben zaten rüyamda da gördüm adını bile koydular. Yahya dediler adına :) Rüyadan uyandım sabah hemen test yaptım daha adete 3 gün vardı anaaa iki izgi çıktı hemen :):nazar::nazar::49:

400 milyon muuuu :53::53::53: bizimki 22 milyon :43:

400 milyon muuuu :53::53::53: bizimki 22 milyon :43:

toplam sperm sayısı 400 miyon ama :) 1 mgc mi nedir yani ondaki sperm sayısı ise 172 milyon çıktı. Bende anlamadım doktor da dedi standartların çok üzerinde ne yediniz diye :))) evet bişişer yedirdim ne biliyor musunuz :)) Her gece yatmadan önce kaçiboynuzu pekmezinin içine keçiboynuzu özünü kattım içine de bir tatlı kaşığı öğtülmüş çakşır otu koydum macun gibi oldu karıştırınca onu yedi hep :)) Belki de o etki etti :)):1:

Son düzenleme:
Back
X