gercekten neler yapmis arkadas yapmadigi kalmamis herhalde. bende namazlar, yusuf sureleri, her aklima geldiginde dualar aynen ygmur yagdi dua, erkek bebek gordum dua, yani ayni seyleri tekrar yazmayayim karakediye benzer seyleri bende yaptim olmayinca olmuyor kismetten oteye yol gitmiyor, ben en cok kendime kiziyorum cok umutlandim heveslendim kiz olma ihtimali aklima geldikce kabullenmek istemedim, hayirlisi buymus.
apranxxcim sende stres yapma herseyin hayirlisi kizinin sinavinada uzulme insallah bu ay hamis olursun ve insallah oglun olur tekrar hayata gelmis gibi sevinir mutlu olursun.
gurbetguzeli insallah sende biran once hamile kalirsin ama stres cok etkiliyor hamile kalmayi elinde degil ama rahat olmaya calis.ben tatil donusu hamile kaldim.aslinda o kadar sansliyiz ki evlatlarimiz var anneyiz, benim arkadaslarim var tedavi goren olmayan umutla her ay bekleyen karninda bebeginin tekmelerini hissetmek isteyen, bebegini koklamak isteyen, Allaha cok sukur bizler bu duygulari yasadik Allahim insallah isteyen herkese yasatsin. Hala aklim erkek bebekte kalmadi mi kaldi insanin elinde olmayinca nefis iste istiyor hala icim deli gibi oglan istiyor Allahim affet kendime engel olamiyorum diye dua ediyorum.