Süper Anneler - 2011

dorti kız bebek istiyorsun galiba bana bildiklerinden biraz bahsedebilirmisin benmde bi roğlum var

Bende seni merak ettim düştü demek bu erkekti belkide onların tutunması zor oluyormuş galiba neyse sen iyi ol bardağa denersin acaba neden düştü dok.bir şey dedimi ağır falan kaldırdınmı yada ilaç falan ictinmi başlarda

Aman cepten yazınca bu kadar olur birdaha yazacaktım bardağa yazmışım kusura bakma üzülme ama kısmet değilmiş

dorti kız bebek istiyorsun galiba bana bildiklerinden biraz bahsedebilirmisin benmde bi roğlum var

yok canım benım kızım var.ben ona sık ılıskıyle hamıle kaldım kesınlıkle emınım.çunku bebek olsun dıye soylemesı ayıp olmasın ama nerdeyse hergun ılsıkı oluyordu.ben yumurtlama gunu falan bılmedıgım ıcın oyle seyler denemedım.tamamen sık ilişkı oldu

kızlar sezeryan olanlar ıcın soruyorum.genel anesetezımı olacaksınız yoksa belden uyusturlanlardanmı olacaksınız.bırde apranaksa ne oldu sah sultan nerde haber varmı

cok gecmı olsun cok uzuldum canım.allah yardımcın olsun.bende dıs gebelık amelıyatı oldum seneler once.ama benım hamıle oldugumdan bıle haberım yoktu.neden oldu hıc anlamadık.ama dıs gebelık olsa kese gorunmezdı bastan.aman kontorllerını ıhmal etme canım.

ziyaretçi arkadaşlarımız için alıntı yaptım bende okuyordum nasıl kaydolunuyor diye insan yazmazmı diyordum kızlar için sonradan kafama dank etti olayı çözdüm

kafam iyice karıştı

Geçmiş olsun canım Allah sana saglik versin bebis yine olur

kızlar sezeryan olanlar ıcın soruyorum.genel anesetezımı olacaksınız yoksa belden uyusturlanlardanmı olacaksınız.bırde apranaksa ne oldu sah sultan nerde haber varmı

burdayım kuzum
ne olsun,beklemeye devam...yok ki yeni şeyler yazayım öyle okuyorum işte

canım geçmiş olsun,ne diyelim sağlık olsun...çok aramadan yine dolsun göbüşün inşallah...her işte bir hayır vardır unutma

Son düzenleme:
canım cok geçmiş olsun inş dış gebelik değildir...kayıp yaşayınca insan çok kötü olyor içini karamasrlıklar bürüyor ama zaman herşeyin ilacı en kısa zmanda toparlanmanı diliyorum cnm.
bence kandaki lh seviyesine bakıyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…