• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

canim benim rahat ol.hamilesin artik, insallah saglikli eli ayagi düzgün bi kizin olur....Dualarimiz se:16:ninle

:) nebıleyım bı an aklıma takıldıda nazcım çok sağol tabiiki artık hamıleyım hakkımda hayırlıolanı verır inş rabbım napalım

arkdslr mrh,benimde iki kizm var ve yurdisindayim,benimde burdaki doktorum rejim verdi ayni burda paylasilanlar gibi,ya bende bu ovulasyonu cozemedim,cunku adetlerim bi duzgun bi degil ama galiba orgazma bagli cocugun cinsiyeti,cunku cevremde cok duydum bunu orgazm ve yumurtlamaya yakin olucak daaa bende cesaret yok:18:

bernur abla gunduzleme olayini bizdede cok kullanirlar
erkek bebek isteyenler bence sabah yapmali her iki taraf icinde dinc saglam olmus oluyor
sabah namazlarimizdan sonra hoopp gelsin ogluslarr insallahhhhhhhhhh

ayy sonuncuyu sabah ypayım dıyordum iyiki yapmamışım :1:eşimi kalıramadım hahahaaa

orkdm laksatif neki bılesydım ondanda kullanırdım valla asıdık yapıyomuş bak :44: ne ilacı

kizlar mantar olmusum yine acaba diyetmi yapti cok siki tutuyordum simdiden basladiysa yandimm daha 2 ay varr :(((
eczaneden ovul aldim inss fayda eder

yapmayaaa geçmiş olsun ilacını kullan geçer bencede beslenmenle alakalı olabılır ama çok erken yakalandın ya senınkıde pek hassasmış:1:

arkdslr mrh,benimde iki kizm var ve yurdisindayim,benimde burdaki doktorum rejim verdi ayni burda paylasilanlar gibi,ya bende bu ovulasyonu cozemedim,cunku adetlerim bi duzgun bi degil ama galiba orgazma bagli cocugun cinsiyeti,cunku cevremde cok duydum bunu orgazm ve yumurtlamaya yakin olucak daaa bende cesaret yok:18:

hosgeldim cnm dr un ne soyledi bu konu hakkinda paylasirmisin bizimle
birde neredensin bende yurtdisindayimda :)

orkdm laksatif neki bılesydım ondanda kullanırdım valla asıdık yapıyomuş bak :44: ne ilacı

cnm bagirsak bosaltan herturlu maddeye laksatif deniliyo ben sinameki kullanmistim o donem

yapmayaaa geçmiş olsun ilacını kullan geçer bencede beslenmenle alakalı olabılır ama çok erken yakalandın ya senınkıde pek hassasmış:1:
saol cnm valla bir yilda belki 5 kez gecirdim cnm ama tedavileri hep yarida biraktim ondan tekrerledi suan yine ama biraz rahatladi benim prenses:21:

yumurtlmaya yakın değil yumurtan çatladıktan sonra saatı var yanı onunda ozaman dıyete baslamalısın canım bak drunda desteklemiş sabır ve zaman hayırlısı olsun inş.
ovülasyon testı al kullan ateşini ölç zamanla çözersın çatladığın günleri

Ayy arkadaslar gunu-gunden buyuyen karnima her gun soruyorum da kizmisin oglanmisin diye?Valla bigun dile gelicek yeter yaaaaaaaaa diycek.Cok merak ediyorum bennnnnn
4-5 cocugu olanlar lutfen paylasin benle nasil gecti hamilelikler farklimiydi erkekte ve ya kizda....ogrenmeme daha 1 aydan cok var ufff

Ayy arkadaslar gunu-gunden buyuyen karnima her gun soruyorum da kizmisin oglanmisin diye?Valla bigun dile gelicek yeter yaaaaaaaaa diycek.Cok merak ediyorum bennnnnn
4-5 cocugu olanlar lutfen paylasin benle nasil gecti hamilelikler farklimiydi erkekte ve ya kizda....ogrenmeme daha 1 aydan cok var ufff

bekleme sürei gerçekten zor bir süreç canım ama stres yapacak kadar düşnme evet benımde aklım gelıyor ama takmamayada çalışıyorum az kaldı senın ilk sen öğrenceksın bakalım inş. sabredıcez :34:

ben orgazm olayinda su kaniya vrdim kizlar
orgazmi son anda olmak gerek
cunki ben kizimda oldum oldum ama bitene kadar kurudum yani
o sivilari yakalamak onemli yumurtlamanin saati oldugu gibi orgazminda dakikasini bulmak onemli :(

Ablalar bacilar anlatin gobisleriniz farklimiydi her hamileliklerde
mesela bende 1 aylik hala bulanti yok
ama masallah oyle cok yiyorum ki sanki acliktan ciktim
elime ne gecse yiyorum yani

ben orgazm olayinda su kaniya vrdim kizlar
orgazmi son anda olmak gerek
cunki ben kizimda oldum oldum ama bitene kadar kurudum yani
o sivilari yakalamak onemli yumurtlamanin saati oldugu gibi orgazminda dakikasini bulmak onemli :(

vay anasına yaaaaa sanıyelik işler yaniii maşallah orkdm çok bilgilisin :nazar:

yumurtlmaya yakın değil yumurtan çatladıktan sonra saatı var yanı onunda ozaman dıyete baslamalısın canım bak drunda desteklemiş sabır ve zaman hayırlısı olsun inş.
ovülasyon testı al kullan ateşini ölç zamanla çözersın çatladığın günleri

evet cnm benden sonra da sen ogreniceksin ins
kiz annesi olmak cok guzel
ama erkek babasi olmak daha bi guzel her halde
esim bu hissi yasasin istiyorum

oglun var ins kiz annesi de olursun cnm
inssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Cnm ovu testi al sen bn yumurtladim diye cuma gunu yaptim ama bnde takip edince o gun olmafigimi anladim :) yarin oburgun catlar kapisini sperm dostuna acar cumadan buyana avuc avuc incir yiyom
Hamisler folik asidlere devam lutfennn

cnm ben anlatayim gerci tecrubem bir ama olsun
5 haftalikken kusmakten adeta icim burkuldu buzustu
anlatamamm yanii coook feciydi ve 7 haftalikken hastanede 3 gun tedavi gordum
susuz kalmis vucudum yememekten

canim ayran istedi dondurma ve agustosta portakal mandalin

cok guzellestim karnim sipsivriydi

hatta bi gobus koyabilirim :))

evet cnm benden sonra da sen ogreniceksin ins
kiz annesi olmak cok guzel
ama erkek babasi olmak daha bi guzel her halde
esim bu hissi yasasin istiyorum

oglun var ins kiz annesi de olursun cnm
inssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

birbirimize ettiğimiz dualar okadar önemlıkı kardeşin kardeşe ettiği dua reddolunmaz çok teşk ederım inş. sende oğluş anası olursun pipilini bulursun inşşş takma kafana fazlada emi :16:

Cnm ovu testi al sen bn yumurtladim diye cuma gunu yaptim ama bnde takip edince o gun olmafigimi anladim :) yarin oburgun catlar kapisini sperm dostuna acar cumadan buyana avuc avuc incir yiyom
Hamisler folik asidlere devam lutfennn

demekkı ağrılrd çok güvenmemek lazım çatladığını anlamak için.folıkasıdı hiç bırkmadım abla 5.ayımdayım hala içiyorum teşk

canım benimde bir kızım var....
bende 2 aydan sonra acayip bulantı oldu.kusma da tabi...kokulara karşı hassasiyet vardı.özellikle buzdolabı ve kavrulan soğan kokusuna...
bi ara bi daha dolabı açıp içinden bişi yiyemem diye korkmuştum yani..
ama 1 ay sürdü ve herşey normale döndü...
karnım çok sivriydi benimde hatta eşimin halası bu erkek doğacak dedi hep...
tabi kız oldu.
ben öyle çirkinleşmedim.kız annesi çirkinleşir derler ama ben güzelleştim :16::16:
öyle aşerme falanda yaşamadım...

Back
X