- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.441
kızlar, yarın günüm var.
bana gelecek akrabalar.
bi avcı böreği yapıyım diyorum.. kıymalı çeşit olsun.
bir de peynirli bişey yapıyım diyorum... ama ne yapacağımı bilemedim. yufkalı bişey yapmıyım, ikisi de hazır yufkalı olmasın... ama öyle mayalı beklemeli şeyleri de hiç beceremem ben.
kolay bi elde yapma tarifiniz var mı?
bir yaptığınız ve çok beğenilen bi salata tarifiniz var mı?
bende bisürü salata var.. ama ben hem kendime geldiklerinde, hem anneme geldiklerinde, hem anneanneme geldiklerinde.. hep kendim yaptığım için ikramları... artık özel tariflerim tıkandı. bildikleri bişey yapmıyım diyorum. ama genel kabul görecek bi tarif de bulamadım.
sebzeli bi salata olsun...
börülce salatası, bulgur salatası, şehriye salatası, julyen salata, karnabahar salatası, brüksel lahanası salatası, patates salatası.. olmasın :) değişik başka bi karışımlar varsa, söyleyin gari
haklısın.
aslında biz burda topikte, büyük çoğunluk 'erkek' çabasındayız. o sebeple, bize zor görünüyor.
geçen gün hastahanede kadının biri ile konuştuk. ahbi kızım olsa diyordu. 2 oğlu varmış.. benim kızımı görünce, gözleri doldu. artık gelin sahibi olucam, kızı tutturamadım daha diyordu.
ilk oğlu 16 yaşındaymış, ikincisi 8 yaşında. 3. istiyor, kız olsun diye geliyormuş üreme merkezine. yumyum zamanını kolluyor....
dedim, ondan kolay ne var, kapa gözünü, takıl iki günde bir...
ben de erkeği tutturamıyorum.. uğraşıyorum.
o da bana dedi.. ondan kolay ne var diye :)
gülüştük, bekledik sıramızı.
velhasıl dediğin gibi, elinde ne varsa, öbürü zor geliyor...
bi bakıyım eylül, verir misin tarifi?canım ben börek konusunda yardımcı olamayacağım ama salata da kırmızı lahana deneyebilirsin ben kime yaptıysam cok begendı.istersen tarifini yazarım
Hehehe benim Annemde 5 kız 2 oğlan doğurmuş oğlanları nasıl tutturdun diye sordum sadede orgazm ve gerçekten erkek olacağına inanarak ve dua ile bu kadar basit dedi.
haklısın.
aslında biz burda topikte, büyük çoğunluk 'erkek' çabasındayız. o sebeple, bize zor görünüyor.
geçen gün hastahanede kadının biri ile konuştuk. ahbi kızım olsa diyordu. 2 oğlu varmış.. benim kızımı görünce, gözleri doldu. artık gelin sahibi olucam, kızı tutturamadım daha diyordu.
ilk oğlu 16 yaşındaymış, ikincisi 8 yaşında. 3. istiyor, kız olsun diye geliyormuş üreme merkezine. yumyum zamanını kolluyor....
dedim, ondan kolay ne var, kapa gözünü, takıl iki günde bir...
ben de erkeği tutturamıyorum.. uğraşıyorum.
o da bana dedi.. ondan kolay ne var diye :)
gülüştük, bekledik sıramızı.
velhasıl dediğin gibi, elinde ne varsa, öbürü zor geliyor...
Dün bir kaç yıldır jinekolog olmuş bir dr ile görüştüm arkadaşın görüncesi çok tatli birşeydi. Anlattım durumu ben cinsiyet ile ilgili hiç uğraşmadım dedi pek bilgim yok. Sadece dedi google akademik arama motoruna istediğini yaz orada drların kendi araştırmalarını yayınladığı makalaler bulabilirsin ben telden azıcık baktım bir yerde erkeğin yaşı ilerledikçe kız kadının yaşı ilerledikçeşitlide erkek olma ihtimali daha yüksekmiş diye yazmıştı daha bunun gibi birçok istatistikler vardıda aklımda bi bu kalmış. Sizde bir araştırın belki birşeyler çıkar
bi bakıyım eylül, verir misin tarifi?
allahım yarabbim...
benim annem de, 'takılma, olur' diyor. kendisi yapmış, olmuş...
eltim de aynı şekilde, 'uğraşma bişeyle, olur' diyor. delirtçek bunlar beni
aynen :) şimdi farkılı cinsiyet istemesek kapayıp gözümüzü yapsak bizden mutlusu olmaz :)
e o zaman benden erkek çıkmaz
ben 34 , eşim 43 yaşında.
boşa uğraşmıyım.. yaşlar almış başını gitmiş.
Yazdıklarınızı okudum ama tek tek cevap vermedim. Şimdi şunu demek istiyorum öncelikle stres hem kadında hem erkekte bebek yaparkene olmaması lazım. Biz tüp bebek yaptırdığımızda ilk sefer için diyorum eşim okadar stres ve utançla sperm vermişki o verdiği spermle döllenen embriyoların hiçbiri sağlıklı çıkmadı. İkinci defa ise eşimlebbirlikte bende girdim eşim daha rahattı o sperm ile döllenen embriyolar sağlıklı çıktı. Sizce bu bir tesadüf olabilirmi? Bana transfer yapıldığı zaman okadar stres yaptımki tutacakmı tutmayacakmı düşünmekten yemek bile yiyemez hale gelmiştim. Ve dr okadar rahminin temizki cam gibi tutmamasına imkan yok demişti ama tutmadı. Sonra normal yoldan denedik yum takibi ile halvet gecesi sırf eşimde çok geç bölgesel soğuk duş yaptığımız için ve tam sertleşme olmadı öyle yaptık diye bu seferde onu kafaya taktım neymiş erkek bebek için derin ilişki olması lazımmış diye. Ve sonuç 5. Haftada düştü. Yani neymiş relaks olacakmışız yapabildiklerimizi yapıp yapamadıklarımız için üzülmeden Rabbim dilerse her şekilde verir diye düşünmek lazımmış.
Canım siz bilgisayardasınız söylediğim şekilde araştırma yapsanıza. Hem kadının yaşı ilerledikçe erkek doğurma ihtimali yükselmiş yazıyordu. Ankara tıp fakültesi bu araştırmayı yapmıştı. Orada hem dr hemde tıp fakülteleri'nin yapmış olduğu anket ve makaleler var
Canım bacım inan çok üzüldüm hasta olmana Rabbim hayırlısını versin inşallah. Rabbim bir kapı kapar daha güzel başka kapı açar. İnanın burada hanginiz ne yaparsanız ben kendim gibi seviniyorum. İnşallah Rabbim hepimizin gönlündekini verecek
Senin dogum tarihine gore baktim canim eslerinkine gore bakinca zaten tutmuyor bioritimde onemli olan seninki o yuzden sadece sana baktim :)
kızlar ne yazıkkı regly oldum....
Ben ilk oglumda yaptıklarimin tam tersini yaptim ama ikincide erkek oldu sunu diyebilirim şeffaf uzayan akintin olduktan hemen sonra ilişkiye girme aksamina yada ertesi güne iliski olsun yanliz ilk geldiğinde gormen lazim akintiyi birde ilk sen orgazim olma hatta hic olma mümkünse öncesinde sik gün asidi korunmali ilişkin olsun birde avsiyem vücudunu iyi tabi yumurtlama gününü belirtilerini II tespit et benim gibi yanilma otomatik hesaplayicilara güvenme ovu. kiti kullan ben şeffaf akintiyi görür görmez ilişki yaptim bu yanlismis kiz için.BN krizi bulamadim inş sizin gönlünüzden gecen olur
defne ayy cildiracagim, anlasamiyoruz:)))))))))))))) sekerim orada 2 tane kadinin dogum tarihi var, . sen sunlara gore yeniden bakar misin, bi zahmet. erkeklerinkini sildim.
1. kadin: 10/11/1984
2.kadin: 22/11/1975
durmak yok yola devam
tesekkurler, ama ben de irkek isteyenlerdenim. 1 kizim var. bakalim ne olcak? bana da herkesin oglu olsa da benimki asla olmazmis gibi geliyor. rahatim da, ilk aylarda olmayinca insan umutsuzluga dusuyor. yani su an cinsiyeti ne olsa raziyim. yeterki bebegimin bir kardesi olsun, buralarda yalniz kalmasin, koksuz buyumesin.
bakıyorum şimdi gijnij
ben de bugün doktorumla görüştükten sonra, kafamı tazelicem.
bakalım ne dicek? spoşlar nasılmış? inşallah bi sıkıntı yoktur.
sıkıntı varsa, ona göre bi başka yola giricez demektir.
ya nasip....
sıkıntı yoksa, taze kafayla, yeniden başlıcam çalışmalarıma.
geçen ay, bana çok kızmıştı dktorum. yumyum günü takibi nedir yani... ne maksattır bu? erkek-kız ayrımı nedir... evlat evlattır... sağlıklı olsun da, ne olursa olsun... ne bebekler doğuyor, 1 hafta zor yaşatıyoruz.. yaşasa da ne sıkıntılarla büyüyor... sağlıklı bi evlat için çalışma yap.. gün takibiyle zaten tutmaz o iş... 'hamile kalamıyorum' diye zamanımızı harcama boşa.... demişti.
şimdi , test sonuçları normalse, yine gidicem yumurta takibine. ama başka evde test yapmasam mı diyorum.
ateş ölçmeye başlamadım zaten.
evdeki testler bana bakıyor, ben onlara bakıyorum.. öööle kararsızım... psikolojimi mi bozuyorum acaba diye endişeliyim hakkatten.
arasın şu kadın ya artık... offfffffffff
sagol canım ya allh razı olsun herkesın gönlündeki olsun inş
avcı böreği
mercimek köftesi
kabak-patates-havuçlu müjver
Meksika fasulyesi salatası
elmalı turta
çikolatalı toplar (truff gibi oluyor)
bu mönüye ne diyorsunuz?
bir börek daha bulmam lazım. şöyle ıspanaklı veya peynirli... ama yufkalı olmasın.
salataya alternatif sunarsanız olur... bir de işte börek tarifi bekliyorum. poğaça da olur. ama mayasız olsun. ben beceremiyorum mayalı operasyonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?