Süper Anneler - 2011

canım ben börek konusunda yardımcı olamayacağım ama salata da kırmızı lahana deneyebilirsin ben kime yaptıysam cok begendı.istersen tarifini yazarım

Hehehe benim Annemde 5 kız 2 oğlan doğurmuş oğlanları nasıl tutturdun diye sordum sadede orgazm ve gerçekten erkek olacağına inanarak ve dua ile bu kadar basit dedi.

Dün bir kaç yıldır jinekolog olmuş bir dr ile görüştüm arkadaşın görüncesi çok tatli birşeydi. Anlattım durumu ben cinsiyet ile ilgili hiç uğraşmadım dedi pek bilgim yok. Sadece dedi google akademik arama motoruna istediğini yaz orada drların kendi araştırmalarını yayınladığı makalaler bulabilirsin ben telden azıcık baktım bir yerde erkeğin yaşı ilerledikçe kız kadının yaşı ilerledikçeşitlide erkek olma ihtimali daha yüksekmiş diye yazmıştı daha bunun gibi birçok istatistikler vardıda aklımda bi bu kalmış. Sizde bir araştırın belki birşeyler çıkar

canım ben börek konusunda yardımcı olamayacağım ama salata da kırmızı lahana deneyebilirsin ben kime yaptıysam cok begendı.istersen tarifini yazarım
bi bakıyım eylül, verir misin tarifi?

Hehehe benim Annemde 5 kız 2 oğlan doğurmuş oğlanları nasıl tutturdun diye sordum sadede orgazm ve gerçekten erkek olacağına inanarak ve dua ile bu kadar basit dedi.

allahım yarabbim...
benim annem de, 'takılma, olur' diyor. kendisi yapmış, olmuş...
eltim de aynı şekilde, 'uğraşma bişeyle, olur' diyor. delirtçek bunlar beni

aynen :) şimdi farkılı cinsiyet istemesek kapayıp gözümüzü yapsak bizden mutlusu olmaz :)

e o zaman benden erkek çıkmaz
ben 34 , eşim 43 yaşında.
boşa uğraşmıyım.. yaşlar almış başını gitmiş.

bi bakıyım eylül, verir misin tarifi?

allahım yarabbim...
benim annem de, 'takılma, olur' diyor. kendisi yapmış, olmuş...
eltim de aynı şekilde, 'uğraşma bişeyle, olur' diyor. delirtçek bunlar beni

canım kırmızı lahanayı küçük küçük doğruyorsun.kaynamakta olan suda yumuşayana kadar haşlıyacaksın.(not suyu turnusol gorevı yapar :)) ) içine kornişon turşu,mısır,dereotu doğruyorum mayonez ve yoğurtla karıstıyorum son olrak lahanalarıda ekliyorum bittiiii
.güzel bir lezzet denemeni tavsiye ederim

aynen :) şimdi farkılı cinsiyet istemesek kapayıp gözümüzü yapsak bizden mutlusu olmaz :)

he valla :)
hayatın doğal akışı bu aslında... cinsellik en normal en doğal bi aktivite yani.
sonucunda da meyvesini toplamak mümkün.

e biz napıyoruz... her ay, olayı karmaşıklaştırıyoruz... her ay kendimizi de kocaları da damızlık olarak yerleştiriyoruz kafalarımıza.... o doğal aktiviteyi, iş olarak uyguluyoruz...
o sebeple de mutsuz oluyoruz.

e o zaman benden erkek çıkmaz
ben 34 , eşim 43 yaşında.
boşa uğraşmıyım.. yaşlar almış başını gitmiş.

Canım siz bilgisayardasınız söylediğim şekilde araştırma yapsanıza. Hem kadının yaşı ilerledikçe erkek doğurma ihtimali yükselmiş yazıyordu. Ankara tıp fakültesi bu araştırmayı yapmıştı. Orada hem dr hemde tıp fakülteleri'nin yapmış olduğu anket ve makaleler var

Canım bacım inan çok üzüldüm hasta olmana Rabbim hayırlısını versin inşallah. Rabbim bir kapı kapar daha güzel başka kapı açar. İnanın burada hanginiz ne yaparsanız ben kendim gibi seviniyorum. İnşallah Rabbim hepimizin gönlündekini verecek

evet en güzel örnekler.

Ama hep, regl olduktan sonra bunları söylüyoruz...
hemen regl sonrasında, bu kafadayız hepimiz.
ve fakat yumyum günleri geldikçe dönüyor beynimiz....
nedir bu? tesadüf müdür? :)

bakıyorum şimdi gijnij

ben de bugün doktorumla görüştükten sonra, kafamı tazelicem.

bakalım ne dicek? spoşlar nasılmış? inşallah bi sıkıntı yoktur.
sıkıntı varsa, ona göre bi başka yola giricez demektir.
ya nasip....

sıkıntı yoksa, taze kafayla, yeniden başlıcam çalışmalarıma.
geçen ay, bana çok kızmıştı dktorum. yumyum günü takibi nedir yani... ne maksattır bu? erkek-kız ayrımı nedir... evlat evlattır... sağlıklı olsun da, ne olursa olsun... ne bebekler doğuyor, 1 hafta zor yaşatıyoruz.. yaşasa da ne sıkıntılarla büyüyor... sağlıklı bi evlat için çalışma yap.. gün takibiyle zaten tutmaz o iş... 'hamile kalamıyorum' diye zamanımızı harcama boşa.... demişti.

şimdi , test sonuçları normalse, yine gidicem yumurta takibine. ama başka evde test yapmasam mı diyorum.
ateş ölçmeye başlamadım zaten.
evdeki testler bana bakıyor, ben onlara bakıyorum.. öööle kararsızım... psikolojimi mi bozuyorum acaba diye endişeliyim hakkatten.

arasın şu kadın ya artık... offfffffffff

avcı böreği
mercimek köftesi
kabak-patates-havuçlu müjver
Meksika fasulyesi salatası
elmalı turta
çikolatalı toplar (truff gibi oluyor)

bu mönüye ne diyorsunuz?
bir börek daha bulmam lazım. şöyle ıspanaklı veya peynirli... ama yufkalı olmasın.

salataya alternatif sunarsanız olur... bir de işte börek tarifi bekliyorum. poğaça da olur. ama mayasız olsun. ben beceremiyorum mayalı operasyonları

sagol canım ya allh razı olsun herkesın gönlündeki olsun inş

Senin dogum tarihine gore baktim canim eslerinkine gore bakinca zaten tutmuyor bioritimde onemli olan seninki o yuzden sadece sana baktim :)

defne ayy cildiracagim, anlasamiyoruz:)))))))))))))) sekerim orada 2 tane kadinin dogum tarihi var, . sen sunlara gore yeniden bakar misin, bi zahmet. erkeklerinkini sildim.

1. kadin: 10/11/1984
2.kadin: 22/11/1975

kızlar ne yazıkkı regly oldum....

durmak yok yola devam

tesekkurler, ama ben de irkek isteyenlerdenim. 1 kizim var. bakalim ne olcak? bana da herkesin oglu olsa da benimki asla olmazmis gibi geliyor. rahatim da, ilk aylarda olmayinca insan umutsuzluga dusuyor. yani su an cinsiyeti ne olsa raziyim. yeterki bebegimin bir kardesi olsun, buralarda yalniz kalmasin, koksuz buyumesin.

lenarin canım yola devam edecek halım kalmadı kız inan ki (((

Evet gerçekten psikolojinizi bozuyorsunuz birde şunu anlamıyorum ha erkek yada kız istemek kadar doğal hiçbirşey yok ama sizinbenim gibi çevrede baskı yapan bir kayanana hatta erkek olmazsa kkocanızı evlendirmek isteyen bir kaynana yok ve siz daha ikinci çocukta bu kadar stres yapıyorsunuz ben ne yapayım ozaman şuan 4. Çocuğu deniyorum tepemde kaynana kayınbaba oda yetmiyormuş gibi eşimin yaşlı halası bizdeler bir bende bir eltimde kaynanam aşağıda ise hala bizde dönüşümlü hiç boş kalmıyoruz. Buna rağmen test aldım gizli saklı bir şekilde denemye çalışıcam ekstradan Dr yum takibi yapıcam her gittiğimde ayrı ayrı hesap veriyorsun nereye gidiyorsun ne yapacaksın zaten hep hastasın seni aldık tüm paramız dr gidiyor vs vs vs. Yani demek istediğim siz rahatsınız en azından bunun kıymetini bilerek deneme yapınki tutsun bebeğiniz. İnanın geçen zamanın geri dönüşü yok. İnşallah yazımda yanlış anlaşılmam. Sadecedemek çistediğim imkanınız varken iyice düşünerek yapın bilinçli olarak çünkü inanın sonradan çok daha farklı sorunlar ortaya çıkıyor

sagol canım ya allh razı olsun herkesın gönlündeki olsun inş

Sağol canım amin. Birde eylül bende şu testlerden sipariş verdim kardeşim verdide 20 li yok sadece 10,30,50 var demişti bende 30 lu olsun dedim onlarda sorunlu çıkarımı. Çocuk acemi herhalde iyice bakamadı

Ben sana çok güzel bir poaça tarifi vereyim çok kolay ve çok güzel olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…