Süper Anneler - 2011

Sağol canım amin. Birde eylül bende şu testlerden sipariş verdim kardeşim verdide 20 li yok sadece 10,30,50 var demişti bende 30 lu olsun dedim onlarda sorunlu çıkarımı. Çocuk acemi herhalde iyice bakamadı

yok canım sorun olmaz ben 20 lı 30 lı hepsını kullandım sorun çıkmadı .50 lı hıc almadım ama..

hayırlı testler olsun inş

yok canım sorun olmaz ben 20 lı 30 lı hepsını kullandım sorun çıkmadı .50 lı hıc almadım ama..

hayırlı testler olsun inş

Amin inşallah birde ben gülen yüzde sipariş vericem. Orkidem tek test kullanma bir iki tane birsen kullan kesiştikleri zaman daha rahat bilirsin demişti

kızlar, bilgisayarım kendi kendine kapandı ve açıldı..
bi güncelleme yaptı heralde..
topikte teee bugünün başından görüyorum... bugün yazdığım mesajları görmüyorum.
bu forum neden bana bu son dönemde pislik yapıyor sizce :)

cok basit ve yumyusacik bri pogaca tarifi:

yarim kati yag-eritilecek
1 yumurta- sarisini ayir, ustu icin
1 kase yogurt
1 kabartma tozu
aldigi kadar un-kulak memesi gibi yumusak olucak.
tuz
ici icin peynir ve maydanoz karisimi

yogurtun ustune-yumurta, onun ustune eritilmis yag- hamur kabartma tozu-tuz koyup guzelce karistir, aldiggi kadar un. yumusak olucak. sonra pogacayi yapip, ustune yum.sarisi surersin. onemli ayrinti kizgin firina atilacak. 20 dakikada pisiyor, yumsacik guzel bir pogaca.

kactim kizlar, sonra konusuruz. yogunum bugun biraz.

Son düzenleme:

He bende bu tarifi verecektim eline sağlık bacım sağol

gülen yüz en iyisi zaten canım testin koyulaşmaya başladığında yani çizgin belirginleştiğinde gülen yüzü yaparsın böylece daha edersin

tarifi yazdım bacım gördün mü???

görücem nasipse...
benim forum, bana pislik yapıyor bu aralarda..
mesajlarım yok, teeee 2-3 saat sonra geliyor bana mesajlar.
topikte yazdıklarım yok oluyor, göremiyorum... sayfaları açamıyorum, teee bilmemkaç sayfa geriden başlıyorum sürekli okumaya, ileri ileri birer birer dönüp okuyorum.. sıkıldım valla bu uğraşlardan.
zaten bebek çabası içindeyim, bir de kendi tıopiğimde gezinmek için çabalıyorum.. ya sabır
sağol arkadaşım, gelir gönderdiğin mesaj nasipse yakında :)

ben sana hayranım gijnij, önünde eğiliyorum zaten.
ben o streste olsam, atarım kendimi biyerlerden sanırım.
allahım kolaylık ve sabır versin arkadaşım.

Ben sana çok güzel bir poaça tarifi vereyim çok kolay ve çok güzel olurmu?

tamamdır, kolaymış. düşünüyorum, yapabilirim.
teşekkürler şekercim

eylül,
ben şimdi spoş sonuçlarını bekliyorum. duruma göre, yoluma başka türlü devam edebilirim... bilemiyorum ne çıkacak.

eğer sperm sonucumuz iyiyse, bi sıkıntı yoksa... alacam kız gülen yüzü.

daha demin, elimdeki 20'li paketi kullanmasam mı diyordum, bak şimdi gaza geldim. gülenyüzü de alıcam, ikili takip yapıcam diyorum. bir de doktora gidip baktırıcam..

offfffffffffffffffffffff
napçam ben yaaaaa

gülen yüzü clear bluenın sahibini bu ay biz zengin etcez sanırım :))
canım senın sonuçlar gelsin inş ona göre yolumuza bakarız ama senin bugun kaçıncı günün gelmesi uzun sürmesin testinin ona göre sipariş ver ihmal etme

valla ben artık kendi kendime konuşur hale geldim.
kendim yazıp kendim cevaplıyorum resmen :))))

fikrim de zikrim de sürekli değişiyor.... dakikam dakikama uymuyor...

hele şu anda.. çok stresteyim. spoş sonucu bekliyorum. çıkmış, telefondaki hatunlar söylemediler. gidip alsam mı... beklesem de doktorcum arasa mı......
ay yerimde duramıyorum valla stresten.

yarın misafirim var. daha temizlik yapacam nasipse.. ikram hazırlıcam ama... yerimden kalkamıyorum. offfffffffffff

he bi de o var..
benim bugün kaçıncı günüm meselesi :)

13 şubatta regl oldum. bugün 4. günüm. temizim, bitti kanamam bu sabah, temizim.

12. gece yumyum bekliyorum. son 2-3 aydır öyle takip ettim.

şimdi bana ilişki günü söyleyin kızlar?
son 3 gün boşta kalacak şekilde, şu şu günlerde ilişki olsun deyin gari.... napıyım ben?

spoşları şaşırtayım diyorum...
hani süt sağarken, saat başı sağardım ben... günde 1 kere sütü şaşırtırdım, 2-3 saat sağmazdım, deli gibi süt toplardım memelerden.

acaba öyle mi yapsam, işe yarar mı..
şimdi, spoşları 2 günde bire, veya her güne alıştırsam..
son 3 gün hiç ilişki olmasa da spoşlar şaşırıp, yine çıkacakmışlar gibi çoğalsalar mı?
öyle bi sistem işler mi sizce?

canım ben şimdiye kadar istediğim ay hamile kaldım,şimdide öyle olcak zannettim ...sonra topiği okuyunca, birde tek gece görüşme olduğu için diye düşünüyorum aylarca hamilelik bekleyen arkadaşlarıda görünce umutlarım suya düştü ... ocak ayında halvet yaptık soğuk duş olayı can sıktı olmadı kalamadım...yum bir kaç saattir çatlamışdı akışkanlık tamamen ortadan gitmiş sadece sıvı geliyordu benden...hiç istememiştim hemiş kalmayı zamanlama hatasıydı ...bu ay da yumum her an çatlıcak diye bol uzayan akıntıyı gördüğümde biraz erken görüştük(10 saat gb...) soğukta tatbik ettirmedim...velhasıl bugün adet günüm...içimden bir ses tahlil yaptır diyor ...napcamı bilemiyorum ...kendimide hamiş gibi hiç hissetmiyorum...her an kırmızılar gelecekmiş gibi....

valla hanzade,
dediğin gibi... ben de bu sefere kadar, istediğim ay hamile kalmıştım hep. bir kere 2. ayda kaldım, diğerleri hep ilk ayda olmuştu.
ama o zaman hep uzayan akıntı görüyordum ben kendimde.

şimdi uzun süredir istiyorum, uzayan akıntıyı da denk getiremedim, bebeği de...

nedir bu iş anlamadım?

doktor yumyuma bakıyor, gayet iyi diyor..... bi sıkıntı yoksa, bende neden o uzayan akıntı yok? deliriciiimmmm

millet korunurken hamile kalıyo zerresinden...stressssss yaptığımızdan olabilir bizdeki sıkıntılar...sen canım bol su içmen gerekiyor içmiyormusun yoksa...

Doktor muayenesini bekliyorum ph kağıdı alayım dedim medikalden küçük kağıtlar ve sarı renkte gerçi bir sürü var hangisinden almam lazım kızlar acil cevap bekliyorum

millet korunurken hamile kalıyo zerresinden...stressssss yaptığımızdan olabilir bizdeki sıkıntılar...sen canım bol su içmen gerekiyor içmiyormusun yoksa...

senin sopoşmudr nedir değerleri ne zama çıkacak...misafirlerini der etme senin stresin sana yeter...brokoli salatası yaparmısın ben bu günlerde konuklarıma ondan yapyom...kayseri mantısını haşlıym soğuyo içine hafif haşlanmış brokolilri ,közlenmiş kırmızı biber ,tane mısır,maydonoz ,dere otu,yoğur sarmısak azıcıkta mayonez enfes oluyo ...sana bir alternatif sundum canım...

Doktor muayenesini bekliyorum ph kağıdı alayım dedim medikalden küçük kağıtlar ve sarı renkte gerçi bir sürü var hangisinden almam lazım kızlar acil cevap bekliyorum

Sarısını al o daha kolay kullanımı. Kozlar cevap veremiyorum çıkmam lazım şimdide eşimin dayısı hanımı gelecekmiş. Allah yardım etsin hepimize başka bişe demiyorum

içiyorum. su, soda, yeşilçay... boll bollll

sarı renkliyi kullananlar var güzelcim. ama ben hiç kullanmadım bilmiyorum.

işler kız ne den işlemesin:)))
perhizi kaç gün planlıyorsun?
ilşki için tek denememi yapacaksın?
niye soruyorsun dersen fikrin değişiyor ya bacım sürekli o yüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…