- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.461
Sağol canım amin. Birde eylül bende şu testlerden sipariş verdim kardeşim verdide 20 li yok sadece 10,30,50 var demişti bende 30 lu olsun dedim onlarda sorunlu çıkarımı. Çocuk acemi herhalde iyice bakamadı
yok canım sorun olmaz ben 20 lı 30 lı hepsını kullandım sorun çıkmadı .50 lı hıc almadım ama..
hayırlı testler olsun inş
avcı böreği
mercimek köftesi
kabak-patates-havuçlu müjver
Meksika fasulyesi salatası
elmalı turta
çikolatalı toplar (truff gibi oluyor)
bu mönüye ne diyorsunuz?
bir börek daha bulmam lazım. şöyle ıspanaklı veya peynirli... ama yufkalı olmasın.
salataya alternatif sunarsanız olur... bir de işte börek tarifi bekliyorum. poğaça da olur. ama mayasız olsun. ben beceremiyorum mayalı operasyonları
cok basit ve yumyusacik bri pogaca tarifi:
yarim kati yag-eritilecek
1 yumurta- sarisini ayir, ustu icin
1 kase yogurt
1 kabartma tozu
aldigi kadar un-kulak memesi gibi yumusak olucak.
tuz
ici icin peynir ve maydanoz karisimi
yogurtun ustune-yumurta, onun ustune eritilmis yag- hamur kabartma tozu-tuz koyup guzelce karistir, aldiggi kadar un. yumusak olucak. sonra pogacayi yapip, ustune yum.sarisi surersin. onemli ayrinti kizgin firina atilacak. 20 dakikada pisiyor, yumsacik guzel bir pogaca.
kactim kizlar, sonra konusuruz. yogunum bugun biraz.
tarifi yazdım bacım gördün mü???
Evet gerçekten psikolojinizi bozuyorsunuz birde şunu anlamıyorum ha erkek yada kız istemek kadar doğal hiçbirşey yok ama sizinbenim gibi çevrede baskı yapan bir kayanana hatta erkek olmazsa kkocanızı evlendirmek isteyen bir kaynana yok ve siz daha ikinci çocukta bu kadar stres yapıyorsunuz ben ne yapayım ozaman şuan 4. Çocuğu deniyorum tepemde kaynana kayınbaba oda yetmiyormuş gibi eşimin yaşlı halası bizdeler bir bende bir eltimde kaynanam aşağıda ise hala bizde dönüşümlü hiç boş kalmıyoruz. Buna rağmen test aldım gizli saklı bir şekilde denemye çalışıcam ekstradan Dr yum takibi yapıcam her gittiğimde ayrı ayrı hesap veriyorsun nereye gidiyorsun ne yapacaksın zaten hep hastasın seni aldık tüm paramız dr gidiyor vs vs vs. Yani demek istediğim siz rahatsınız en azından bunun kıymetini bilerek deneme yapınki tutsun bebeğiniz. İnanın geçen zamanın geri dönüşü yok. İnşallah yazımda yanlış anlaşılmam. Sadecedemek çistediğim imkanınız varken iyice düşünerek yapın bilinçli olarak çünkü inanın sonradan çok daha farklı sorunlar ortaya çıkıyor
Ben sana çok güzel bir poaça tarifi vereyim çok kolay ve çok güzel olurmu?
cok basit ve yumyusacik bri pogaca tarifi:
yarim kati yag-eritilecek
1 yumurta- sarisini ayir, ustu icin
1 kase yogurt
1 kabartma tozu
aldigi kadar un-kulak memesi gibi yumusak olucak.
tuz
ici icin peynir ve maydanoz karisimi
yogurtun ustune-yumurta, onun ustune eritilmis yag- hamur kabartma tozu-tuz koyup guzelce karistir, aldiggi kadar un. yumusak olucak. sonra pogacayi yapip, ustune yum.sarisi surersin. onemli ayrinti kizgin firina atilacak. 20 dakikada pisiyor, yumsacik guzel bir pogaca.
kactim kizlar, sonra konusuruz. yogunum bugun biraz.
eylül,
ben şimdi spoş sonuçlarını bekliyorum. duruma göre, yoluma başka türlü devam edebilirim... bilemiyorum ne çıkacak.
eğer sperm sonucumuz iyiyse, bi sıkıntı yoksa... alacam kız gülen yüzü.
daha demin, elimdeki 20'li paketi kullanmasam mı diyordum, bak şimdi gaza geldim. gülenyüzü de alıcam, ikili takip yapıcam diyorum. bir de doktora gidip baktırıcam..
offfffffffffffffffffffff
napçam ben yaaaaa
gülen yüzü clear bluenın sahibini bu ay biz zengin etcez sanırım :))
canım senın sonuçlar gelsin inş ona göre yolumuza bakarız ama senin bugun kaçıncı günün gelmesi uzun sürmesin testinin ona göre sipariş ver ihmal etme
Yazdıklarınızı okudum ama tek tek cevap vermedim. Şimdi şunu demek istiyorum öncelikle stres hem kadında hem erkekte bebek yaparkene olmaması lazım. Biz tüp bebek yaptırdığımızda ilk sefer için diyorum eşim okadar stres ve utançla sperm vermişki o verdiği spermle döllenen embriyoların hiçbiri sağlıklı çıkmadı. İkinci defa ise eşimlebbirlikte bende girdim eşim daha rahattı o sperm ile döllenen embriyolar sağlıklı çıktı. Sizce bu bir tesadüf olabilirmi? Bana transfer yapıldığı zaman okadar stres yaptımki tutacakmı tutmayacakmı düşünmekten yemek bile yiyemez hale gelmiştim. Ve dr okadar rahminin temizki cam gibi tutmamasına imkan yok demişti ama tutmadı. Sonra normal yoldan denedik yum takibi ile halvet gecesi sırf eşimde çok geç bölgesel soğuk duş yaptığımız için ve tam sertleşme olmadı öyle yaptık diye bu seferde onu kafaya taktım neymiş erkek bebek için derin ilişki olması lazımmış diye. Ve sonuç 5. Haftada düştü. Yani neymiş relaks olacakmışız yapabildiklerimizi yapıp yapamadıklarımız için üzülmeden Rabbim dilerse her şekilde verir diye düşünmek lazımmış.
canım ben şimdiye kadar istediğim ay hamile kaldım,şimdide öyle olcak zannettim ...sonra topiği okuyunca, birde tek gece görüşme olduğu için diye düşünüyorum aylarca hamilelik bekleyen arkadaşlarıda görünce umutlarım suya düştü ... ocak ayında halvet yaptık soğuk duş olayı can sıktı olmadı kalamadım...yum bir kaç saattir çatlamışdı akışkanlık tamamen ortadan gitmiş sadece sıvı geliyordu benden...hiç istememiştim hemiş kalmayı zamanlama hatasıydı ...bu ay da yumum her an çatlıcak diye bol uzayan akıntıyı gördüğümde biraz erken görüştük(10 saat gb...) soğukta tatbik ettirmedim...velhasıl bugün adet günüm...içimden bir ses tahlil yaptır diyor ...napcamı bilemiyorum ...kendimide hamiş gibi hiç hissetmiyorum...her an kırmızılar gelecekmiş gibi....
valla hanzade,
dediğin gibi... ben de bu sefere kadar, istediğim ay hamile kalmıştım hep. bir kere 2. ayda kaldım, diğerleri hep ilk ayda olmuştu.
ama o zaman hep uzayan akıntı görüyordum ben kendimde.
şimdi uzun süredir istiyorum, uzayan akıntıyı da denk getiremedim, bebeği de...
nedir bu iş anlamadım?
doktor yumyuma bakıyor, gayet iyi diyor..... bi sıkıntı yoksa, bende neden o uzayan akıntı yok? deliriciiimmmm
millet korunurken hamile kalıyo zerresinden...stressssss yaptığımızdan olabilir bizdeki sıkıntılar...sen canım bol su içmen gerekiyor içmiyormusun yoksa...
Doktor muayenesini bekliyorum ph kağıdı alayım dedim medikalden küçük kağıtlar ve sarı renkte gerçi bir sürü var hangisinden almam lazım kızlar acil cevap bekliyorum
içiyorum. su, soda, yeşilçay... boll bollllmillet korunurken hamile kalıyo zerresinden...stressssss yaptığımızdan olabilir bizdeki sıkıntılar...sen canım bol su içmen gerekiyor içmiyormusun yoksa...
Doktor muayenesini bekliyorum ph kağıdı alayım dedim medikalden küçük kağıtlar ve sarı renkte gerçi bir sürü var hangisinden almam lazım kızlar acil cevap bekliyorum
he bi de o var..
benim bugün kaçıncı günüm meselesi :)
13 şubatta regl oldum. bugün 4. günüm. temizim, bitti kanamam bu sabah, temizim.
12. gece yumyum bekliyorum. son 2-3 aydır öyle takip ettim.
şimdi bana ilişki günü söyleyin kızlar?
son 3 gün boşta kalacak şekilde, şu şu günlerde ilişki olsun deyin gari.... napıyım ben?
spoşları şaşırtayım diyorum...
hani süt sağarken, saat başı sağardım ben... günde 1 kere sütü şaşırtırdım, 2-3 saat sağmazdım, deli gibi süt toplardım memelerden.
acaba öyle mi yapsam, işe yarar mı..
şimdi, spoşları 2 günde bire, veya her güne alıştırsam..
son 3 gün hiç ilişki olmasa da spoşlar şaşırıp, yine çıkacakmışlar gibi çoğalsalar mı?
öyle bi sistem işler mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?