Süper Anneler - 2011

kızlar, ben geçen gün, PH YÜKSELTME DAMLASI
alkadays
diye bişey siparişetmiştim internetten
şimdi geldi.

ph'ı 10'a yükseltiyormuş.

ne diyorsunuz?
kullanayım mı? kullanmayayım mı?

bu damlanın asıl maksadı, zayıflamakmış... ph yükselterek zayıflatıyormuş.

ph:10 olursa, ne olur?

kızlar, ben geçen gün, PH YÜKSELTME DAMLASI
alkadays
diye bişey siparişetmiştim internetten
şimdi geldi.

ph'ı 10'a yükseltiyormuş.

ne diyorsunuz?
kullanayım mı? kullanmayayım mı?

bu damlanın asıl maksadı, zayıflamakmış... ph yükselterek zayıflatıyormuş.

ph:10 olursa, ne olur?

canım suya damlatılan demi???

işler kız ne den işlemesin:)))
perhizi kaç gün planlıyorsun?
ilşki için tek denememi yapacaksın?
niye soruyorsun dersen fikrin değişiyor ya bacım sürekli o yüzden..:52::52::52::52:

ya eylül, bi planım falan yok.
bende plan değişiyor biliyorsun :))) dediğin gibi, bi fikrim de kalmadı aylardır artık.

soruyorum işte... napıyım diyorum...

ben tek ilişkiye ve iki ilişkiye sıcak bakıyorum.
napıcam bilemiyorum...

ama perhizi 3 gün olsun diyorum. daha fazlası da sakıncalı sanırım. öyle bişeyler yazılmış burda haftasonu, zaten de bildiğimiz bişey.

ay valla eylül, hiç bilmiyorum bacım.

ben size dedim, bu ay, ne derseniz, onu yapıcam dedim.

üstelik, yeni regl olmuştum, bunun siparişini verdiğimde..
çok gaza gelmiştim.
sinirlerim bozuktu.
3 kutu birden sipariş etmişim, farkında değilim valla.

kapıya geldi adam, ödeeme isteyince farkettim 3 kutu istediğimi.

ay napsam? isteyen varsa göndereyim kızlar size de...

kullanalım mı bunu? ne diyorsunuz? AlkaDays... Ph artırma damlası

üstelik, yeni regl olmuştum, bunun siparişini verdiğimde..
çok gaza gelmiştim.
sinirlerim bozuktu.
3 kutu birden sipariş etmişim, farkında değilim valla.

kapıya geldi adam, ödeeme isteyince farkettim 3 kutu istediğimi.

ay napsam? isteyen varsa göndereyim kızlar size de...

kullanalım mı bunu? ne diyorsunuz? AlkaDays... Ph artırma damlası

canım ozmn sen suyuna damlat iç madem o kdar para verdin işe yarasın en azından :)))
bu arada illaki ph yüksek su almana gerek kalmaz

Evet gerçekten psikolojinizi bozuyorsunuz birde şunu anlamıyorum ha erkek yada kız istemek kadar doğal hiçbirşey yok ama sizinbenim gibi çevrede baskı yapan bir kayanana hatta erkek olmazsa kkocanızı evlendirmek isteyen bir kaynana yok ve siz daha ikinci çocukta bu kadar stres yapıyorsunuz ben ne yapayım ozaman şuan 4. Çocuğu deniyorum tepemde kaynana kayınbaba oda yetmiyormuş gibi eşimin yaşlı halası bizdeler bir bende bir eltimde kaynanam aşağıda ise hala bizde dönüşümlü hiç boş kalmıyoruz. Buna rağmen test aldım gizli saklı bir şekilde denemye çalışıcam ekstradan Dr yum takibi yapıcam her gittiğimde ayrı ayrı hesap veriyorsun nereye gidiyorsun ne yapacaksın zaten hep hastasın seni aldık tüm paramız dr gidiyor vs vs vs. Yani demek istediğim siz rahatsınız en azından bunun kıymetini bilerek deneme yapınki tutsun bebeğiniz. İnanın geçen zamanın geri dönüşü yok. İnşallah yazımda yanlış anlaşılmam. Sadecedemek çistediğim imkanınız varken iyice düşünerek yapın bilinçli olarak çünkü inanın sonradan çok daha farklı sorunlar ortaya çıkıyor
Canim benim seni çok iyi anliyorum uzme kendini ahh bu insanlar ellik yapmasalar olmaz. Allaha havale et yaziklar olsun böyle kaynanalara

Tebrik ederim canim gozun aydin kesin hamilesin. Silik çıkmis işte hayirlı ugurlu olsun :))

maleseff :((( yanlis olmus 4 gun geciktim bugun regl oldum size tavsiyem certain adli gebelik testine hic guvenmeyin esim almisti ikinci cizgi silik cikti nasil uzuldum anlatamam size benim adetim hep erken gelirdi ilk defa boyle gecikti artik 10 gun gecmeden test yapmicam :(

kızlar doktordan geldim alttan muayene sonucu pırıl pırıl dedi yara kist yok yumurta çatlamak üzere dedi ilişki olsun dedi çatlama zamanı erkek olma olasılığını sordum biraz düşündü kafasını salladı bir şey demedi pek bende üstelemedim şimdi evde ovulasyon testi yaptım pozitif ikiside aynı koyulukta çıktı t çok koyu değil pik yapmadı daha yada sabah yaptı düşmeye başladı yada yapacak 4 saat sonra tekrar test yapacağım ama dün ve sabah yapmadım test saat 16:00 da yaptım ph kağıdını aldım parmağımla vajenden sıvı aldım sürdüm tuhaf bir yeşil ot yeşili gibi değil asker yeşilini andırıyor ph nasıl ölçülür pek bilmiyorum sizce bu gece ilişki olmalımı kızlar

kızlar doktordan geldim alttan muayene sonucu pırıl pırıl dedi yara kist yok yumurta çatlamak üzere dedi ilişki olsun dedi çatlama zamanı erkek olma olasılığını sordum biraz düşündü kafasını salladı bir şey demedi pek bende üstelemedim şimdi evde ovulasyon testi yaptım pozitif ikiside aynı koyulukta çıktı t çok koyu değil pik yapmadı daha yada sabah yaptı düşmeye başladı yada yapacak 4 saat sonra tekrar test yapacağım ama dün ve sabah yapmadım test saat 16:00 da yaptım ph kağıdını aldım parmağımla vajenden sıvı aldım sürdüm tuhaf bir yeşil ot yeşili gibi değil asker yeşilini andırıyor ph nasıl ölçülür pek bilmiyorum sizce bu gece ilişki olmalımı kızlar

Ben testlerden hiç anlamıyorum canım ama vajen ph yeşilse gayet güzelmiş. Birde testleri 4 saate bir değilde 3 saatte bir yap. Eğer silikleşirse ozaman deneme olması lazımmış

maleseff :((( yanlis olmus 4 gun geciktim bugun regl oldum size tavsiyem certain adli gebelik testine hic guvenmeyin esim almisti ikinci cizgi silik cikti nasil uzuldum anlatamam size benim adetim hep erken gelirdi ilk defa boyle gecikti artik 10 gun gecmeden test yapmicam :(

Hakkında hayırlısı olsun. Nasibi ne zamansaozaman gelecek. Sen ccinsiyet için uğraşıyormusun yoksa ne olursamı diye uğraşıyorsun?

ingiliz karbonatlı suyun phını ölçtüm 9 çıktı ama benimki 6 7 gibi vajinal duş yaptım ölçecem az sonra bekliyorum idrarıma baktım oda sanki 7

Ben testlerden hiç anlamıyorum canım ama vajen ph yeşilse gayet güzelmiş. Birde testleri 4 saate bir değilde 3 saatte bir yap. Eğer silikleşirse ozaman deneme olması lazımmış

işte geçen ay öyle yaptım tutmadı benim yumurta birden çatlıyor ve az yaşıyor galiba geçen ay pik yaptıktan sonra 14 .gün regl oldum olabilirmi acaba

he valla :)
hayatın doğal akışı bu aslında... cinsellik en normal en doğal bi aktivite yani.
sonucunda da meyvesini toplamak mümkün.

e biz napıyoruz... her ay, olayı karmaşıklaştırıyoruz... her ay kendimizi de kocaları da damızlık olarak yerleştiriyoruz kafalarımıza.... o doğal aktiviteyi, iş olarak uyguluyoruz...
o sebeple de mutsuz oluyoruz.

ben bu tobiği görmeseydim doğal akışında gidecektim iyimi yaptım kötümü yaptım bilemedim:27:

defne ayy cildiracagim, anlasamiyoruz:)))))))))))))) sekerim orada 2 tane kadinin dogum tarihi var, . sen sunlara gore yeniden bakar misin, bi zahmet. erkeklerinkini sildim.

1. kadin: 10/11/1984
2.kadin: 22/11/1975

durmak yok yola devam

tesekkurler, ama ben de irkek isteyenlerdenim. 1 kizim var. bakalim ne olcak? bana da herkesin oglu olsa da benimki asla olmazmis gibi geliyor. rahatim da, ilk aylarda olmayinca insan umutsuzluga dusuyor. yani su an cinsiyeti ne olsa raziyim. yeterki bebegimin bir kardesi olsun, buralarda yalniz kalmasin, koksuz buyumesin.

Heee pardon canim ben 1. Kadinin yani 84 dogumlu bayanin biortimine baktim digerinede eve gidince bakacagim :)))

Back
X