kızlar biliyorsunuz her kapının bir anahtarı vardır bende bu anahtarı ararken bunu buldum sizinde bundan faydalanmanızı istedim inşallah rabbim cümlemizin dualarını kabul günahlarını affetsin amin
Bu Sırrı Sizinle Paylaşmak İstedim Allah İndinden İlimler (Hiç Bir Yerde Yok)
Öncelikle Allah'ın Selamı Üzerinize Olsun Arkadaşlar..
Sizlere Önemli Bir Sır Vereceğim Dua İle İlgili..
Sırrın Adı İste Ve Olsun. (Allah İçin İste)
Sırrın Açıklanması Dua'nın Sizin İçin Oluşması:
Üstünüzde Zerre Kadar Haram Varsa Denemeyin.. Olmaz..
Öncelikle bunu art niyet için yapacak arkadaşlar için söylüyorum.
Kelime'i Şahadet, Ehad, Hayy, Gayyum, Vahidul-Ehad, Samed,
isimlerinin manasınca başkası için istediğiniz dua sizin içinde oluşacaktır.
Uyarı Açık Ve Nettir.
Dua'nın Uygulanması:
Gece Yarısından Sonra (Perşembeyi Cumaya Bağlayan Gece ve Sabah Ezanına 1,5 saat Kala Daha Makbuldur)
Önce Soğuk Suyla Abdest Alınır. Amaç dinç olun ve pozitif enerji ile Yuklenin.
Daha Sonra Allah Rızası İçin 2 Rekat Namaz Kılın. (Allah'ı Tanrı Gibi Düşünerek Kılarsanız İşe Yaramaz. (Gökte İlerde Ötede Yanımda gibi Düşünmeyin)
Son Secdede 7 Defa ("Estağfirullahellezî lâ ilâhe illâ hüv el hayy el gayyûm ve etûbü ileyh" diyin. (Bağışlanma Dilemek)
Tahiyat ve Salli Barik'ten Sonra 3 Defa "rabbiğfir verham ve ente Hayrurrahimiyn" (Burdaki H Harfi Gırtlaktan Gelen H Harfi)
Selam Verdikten Sonra:
21 Kere "Subhanallahi ve bihamdihi" (Allah'a Sevgi Duymak)
Euzü Besmele Çekilir Ve
"hüvellezı yuhyi ve yümıt fe iza kada emran fe innema yekulü lehu kün fe yekun"
Anlamı: O, yaşatan ve öldürendir. Bir şeye karar verdiğinde ona sadece "ol" der, o da oluverir.
Sonrasında:
"Ve mâ teşâûne illâ en yeşâallâhu rabbul âlemîn"
Anlamı: Ve âlemlerin Rabbi Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz.
Ve Bütün Benlik Duygularınızdan Arınarak:
Eller Dua Şeklinde Açılır Eğer Su, çamur, hurma yaprağından örülmüş küçük örtü, yine hurma yaprağından örülmüş hasır ve tabaklanmış post üzerinde iseniz Secde Şeklinde Secdeye Gitmeden Tekbir Alınır)
Ve:
HÛ'vAllahulleziy la ilahe illâ HÛ, El Hayy, El Gayyum, El Vacid, El Macid, El Vahid ül Ehad, Es Samed, El Gaadir, El Muktedir
Anlamı: Varlığı Bir Olan, Hayatı Oluşturan Sonsuz Hayat Sahibi, Varlığı Varlığıyla Var Kılan, Her dilediğini var eden, Tüm yaratışına rağmen hiçbir şeyi eksilmeyen, Kerem ve ihsanının sınırsızlığının getirdiği şan ve yücelik sahibi, TEK! (Cüzlere bölünmemiş ve cüzlerden oluşmamış), Çokluk kavramından münezzeh boşluğu olmayan, İlmindekileri kudretiyle bir nedenselliğe dayanmaksızın yaratıp seyreden! Bu hususta asla sınırlanmayan!, Kudretiyle izhar ettiği tüm varlıkta iktidarı, tedbir ve tasarrufu geçerli olan mutlak - işlevsel kudret sahibi, Allah'tan Başka İlah Yoktur.
Allhumme (Burda Duanızı İçtenliginizi Kaybetmeden 7 Defa Dile Getirin Ancak Beyninizde Nasıl Olusacagını Düşünmeyin Sadece İsteyin)
Duanız Bittikten Sonra
3 Defa Elhamdülillahi Rabbil Alemiyn. Diyin ve 7 Defa Salavat Getirin.
Bütün Bunları Yaparken Sağ Tarafınızda Yada Size Yakın Bi yerlerde Su Varsa İçin Yada Suyu Siz Koyun Yakın olması daha iyi.
Dua'nız Sizin İçin Er Yada Geç Oluşacaktır. Öz Niyetiniz İnançlı Olsun,
Ayet (Niyetlerinizden Sorumlusunuzdur.)
Allah'a Emanet Olun..
Gitmeden Bir Sır Daha Vereyim:
Allah'ı Tanımak İstiyorsan Kendini Tanı. (Bu Sözü Bir Çok Kişi Duyar Ama Kimse anlamak İstemez)
Sonra sordum Rabbime, dedim ki: Hiç mekânın olur mu?. Dedi ki: -Yâ Gavs-ı A’zâm... Ben mekânın mekânıyım! Benim mekânım olmaz! Ben insanın sırrıyım!
Ve Dedi ki: Yâ Gavs-ı A’zâm... Benim indimde fakîr, hiçbir şeyi olmayan değildir! Belki fakîrler onlardır ki, emirleri her şeyde geçer! Bir şeye "ol" derler ise, o şey olur!
Ve Öyle Birşey Dedi ki: Yâ Gavs-ı A’zâm. Cennete nazar etme ki, beni vasıtasız göresin; ve cehenneme de nazar etme ki, beni vasıtasız göresin. Yâ Gavs. Cennet ehli cennetle meşguldür; azâb ehli ateşle meşguldür! Sen ise "BEN"imle meşgul ol! [Işte Bu Söz Kurtuluşun Anahtarıdır]