Süper Anneler - 2011

gurbetçim geçmişler olsun. özledik seni, muhabbetini.
bebek düşünmeye sıra gelince, ilaç konusunu tekrar görüşürsün doktorunla.
şimdilik boşver, sıhhatli ol, keyfine bak. kafanı dinle azıcık. epeydir uğraşıyorsun sen... yoruldun. dinlen, iyileş.. bebek sonraki mesele arkadaşım.

geçmiş olsun canım.

aynen, Allah sağlıklı aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
bizimki, şımarıklık aslında.
bir de, şımarıklığı azıtıyoruz.... saat takibi yapıyoruz ilişki için, damızlık muamelesi yapıyoruz kendimize de eşimize de... sonra da, olmadı diye üzülüyoruz.
bırakalım gitsin bence de..... ne tutarsa başımızla beraber :)

inanma kuzum, yöntem möntem bişeyden haber olmayanlardan kork. asıl enteresan yöntemler onlarda bence.
söylemiyorlar, istemiyor havalarında doğuruyorlar :) sinsi takılıyorlar bence.

geçen sene, bizim köyde, süt aldığımız teyze takılmıştı bana. bebek çalışmalarımdan ve araştırmalarımdan tabiki haberi bile yoktu.
'napıyorsun, kızın üstüne oğlan almıyor musun sen daha?' dedi bana.
'nasıl yani, nerden biliyim erkek olacağını' dedim.
'aaa... sorsana madem büyüklerine sen. azıcık akıl fikir alsana kızanım' dedi bana :)
'git şimdi adet bitince, banyolanmadan evvel gör kocanı, sonra haftada 1 gör. bol bol et ye, süt içme. kocandan sonra, dön sağına yat' demişti bana...
teeeeee 80 yaşındaki sütçü teyze bunu söyleyen..
bugün, yöntem möntem bilmeyen denemeyen varsa, ben de elif değilim vballa :)))))

ahanda o işte.. kaçırmadın inşallah o arayıp bulamadığımız akıntıyı bacım :)

kaza süsü mü...
ben vericem.
ben herkese, kaza süsü verecem.
bi siz biliyorsunuz benim çabaladığımı valla. bi de doktorum. bi de eşim tabi. bu kadar yani...
anam bile bilmiyor..
hamile kalırsam, 'ya nerden çıktı şimdi' havası yapıcam. moda böyle :)))

Rabbit dilerse olur insAllah yoksa git geldeyim olsami iyi olmasami bilemedim

üzüldüm canım hayırlısı olsun zamanlamada bi hata yapıyoruz ama anlamadım valla
angel sağol tatlım bende anlamadım gitti nerde hata yapıyoruz...
İnsallah yum catlamak uzere dedi doktor akintım guzel diger yontemleride deneyip bismillah

Eylul kısmet işte her ay hazirliyoruz kendimizi ama olmuyor ovu testinde pozitifi gorunce denemek daha mantikli şöylede bir şey olabilir bazı kadınlarda yum birden olşuyor ve catliyor bu bence 27 28 gunde olanlar için 30.34 günde bir olanlarda yum yavaş gelisiyor ve yavaş çatlıyor pikten sonra silikleşince olması gerek erkek bebek için acabaaaa
canım benımkı yavaş yavaş gelişen tipten ve silikleşince yaptıım tutmadı ne yapsam bilemedim yani.ayy ne zormuş yaa offf
Ben testlerden hiç anlamıyorum canım ama vajen ph yeşilse gayet güzelmiş. Birde testleri 4 saate bir değilde 3 saatte bir yap. Eğer silikleşirse ozaman deneme olması lazımmış
3 saat erken bence canım yaa 4 iyidir...
ben bu tobiği görmeseydim doğal akışında gidecektim iyimi yaptım kötümü yaptım bilemedim:27:
hiç iyi etmedin bacım.şaka bir yana canım da
insan bilince yapmadan duramıyor elin ayağın bağlanıyor resmen..gün aşırı ilişki deneyelim diyoruz mesela ama yapamıyorsun....

Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah. Benim bu ayki deneme kalacak gibi eşim iş için moskovaya gidecek tamda yum zamanına denk geliyor. Okadar gitme dedim gitmek zorundaymış. Bu ay kalırsa ben hazirana kadar ara vericem. Kafam kaldırmıyor artık. Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.
yaaa berebar hamiş kalacaktık ama taa haziranmı? hanzade eylül angel prenses apranax reyyaneha defnem lenarin sibel yalel
adını unuttuğum diğer arkadaşlarla paylaşacaktık haberlerimizi ....kısmet arkadaşım geç olsun güç olmasın insan işte yinede sabredemiyor amaaa sabrın sonuda selamettir değilmi hayırlıısı olsun hakkında Allah en güzelini sana versin...

evet kızlar 1.deneme tamam dır ama şu 2.deneme olayını çözemedim ne yapsam dün gece 1 sularında ilk deneme bugün akşam üstü saatlerinde tekrar deneme yapmalımıyım eşim evde bugünde yoksa gece mi olsa ayy karar veremiyorum y ler tazelensin istiyorum

evet kızlar 1.deneme tamam dır ama şu 2.deneme olayını çözemedim ne yapsam dün gece 1 sularında ilk deneme bugün akşam üstü saatlerinde tekrar deneme yapmalımıyım eşim evde bugünde yoksa gece mi olsa ayy karar veremiyorum y ler tazelensin istiyorum

hayırlı olsun denemem canım
.ikinci ilşkiyi düşünüyorsan eger cok gec kalmadan denemelisin.suan 12 saat kadr geçmiş ilk denemenden bu vakiler uygundur.tabi deneyip denememk senın kararın canım.her durumdada rabbım gönlündekini versin inş

Benim dr 6 saat sonra yapın demişti. Ama benim yuma göremi demişti bilmiyorum. Sen ona göre ayarla kendini. Ama benim fikrimi sorarsan ben tek deneme derim. Eğer tutacağı varsa tek seferde tutar ve en azından daha garanti gibi. Dr bana mutlaka yap demesine rağmen yapmadık biz

eşin gitmeden olmaz mı deneme.kalmasın başka aylara :((((
birilerimizm bir ayı daha boşa gitsin istemiyorum

Şimdi eylüllüm ben hani düştükten sonra adetolmadımya şuan hiçbirşeyi kestiremiyorum. Eğer eskisi gibi adet olursam benim yum 7 martta olacak. Ozamana kadar eşim dönecek ama daha erken olursa yetişemeyebilir. Onun için perşembe ve cumaya kadar olmazsam tamamdır. Ama bakalım nasip işte

Şimdi eylüllüm ben hani düştükten sonra adetolmadımya şuan hiçbirşeyi kestiremiyorum. Eğer eskisi gibi adet olursam benim yum 7 martta olacak. Ozamana kadar eşim dönecek ama daha erken olursa yetişemeyebilir. Onun için perşembe ve cumaya kadar olmazsam tamamdır. Ama bakalım nasip işte
desene senin adeti bekliyoruz inşallah olmazsın bence olmayacaksın..

kızlar başka topikte boran333 diye bir arkadaş var 2 oğlu varmış ona sordum silikleşmiyecek pozitif çıkınca deneme yap diyor ondan hamiş kalamadık belkide ......yazdıklarını yazayım..........aynen öyle canım ben çocuklarımda nasıl oldu bilmiyorum ozamanlar böyle şeylerle ugraşmazdım,ama şimdi allahımda bir kız evlat istemeye başlayınca ister istemez araştırdım,dr.umada sordum,araştırmalarıma göre ve dr.söyledigine göre erkek bebiş isteniyorsa tahmini yum.gününde ilişkiye girilecek,eşin ilişkiden önce soguk duş alacak,ve ilişkiye kadar ilişki olmayacak spermler çogalacak iyice,bol bol eşine k.boynuzu pekmezi verecen eşinde sende protein agırlıklı besleneksiniz,ve ilişki pozüsyonu sen yatar vaziyette olacan,eşin boşalınca hemen çekilmeyecek,ve kendini en dibe kadar iterek boşalacak,çünki erkek hücresi kız hücresine oranla daha az olurmuş,bu sebepten dolayı yum.günü ilşiki olursa erkek hücre ölmeden döllenme şansı yüksekmiş,ama kız bebişte öyle deyil,erkek sık sık boşalacak ve ilişki esnasında kendini biraz geride tutarar boşalacak,ve yum. günü ve sonraki 24 saat ilşki olmamalı böyle oluncada spermler rahime oradanda yum.ulaşana kadar erkek hücreler daha az zayıf ve yavaş ilerledikleri için ölüyorlarmış,yani eşinin spermini biriktirmesi,ilişki öncesi soguk duş alması,protein agılklı beslenmeniz,kendini en dibe vererek boşalması lazım,buarada bunalrın hepsi sadece tedbir canım taktir her halukarda ALLAHINDIR,allahım ol derse olur kız der kız erkek der erkek,allahım gönlümüzdekini nasip etsin hayılısıyla inşallah,biraz özele girerek yazdım ama napıyım anca açıkalayabildim,kusura bakma forever sana yazdıgımı okudunmu bilmem ama ben senin yazdıgın şeyi hiç duymadım,silikleşince yum.çatlamış oluyor okadar,adet gününe 1 2 gün kalada yine çift koyu çıkarsa gebelik işareti olabiliyor,yani sana kim söyledi silikleşince erkek bebek diye bilmem ama öyle bişey yok canım

kızlar nerdesiniz test yaptım pik çıktı t koyu yaaa gece ilşkide oldu ne yapacam şimdi ben çatlamamış yaaa offf perhizde gitti boşuna gece yapsam tekrar diyorum

bugun kaçıncı gün canım.ben düşükten önce 29-30 günde oluyordum düşükten sonra ilk regly 35. gün oldu...
kızlar nerdesiniz test yaptım pik çıktı t koyu yaaa gece ilşkide oldu ne yapacam şimdi ben çatlamamış yaaa offf perhizde gitti boşuna gece yapsam tekrar diyorum

canım ya senin dün gece açılmadı mı testin...şu testleri buraya atsanda baksak...

bugun kaçıncı gün canım.ben düşükten önce 29-30 günde oluyordum düşükten sonra ilk regly 35. gün oldu...

canım ya senin dün gece açılmadı mı testin...şu testleri buraya atsanda baksak...

bilmiyorumki şimdiki testime bakarak dün yaptığım baya silik belkide dün negatifti bir deneyeyim resim atmayı

amiiin şekerim hayırlısıyla mevlam nasip eder inşanlah...sanki üstümden büyük bir yük kalktı,hemen sütlü bir tatlı bide kola hemen ardından kahve içtim ...bunları çok özlemişdim....:32::32::32::32::32::32::32:darısı başınıza kızlar,sanki kız ve erkek modundan çıkmış durumdayım ...enteresan bir duygu...olayı bir kabulleneyim oğlan aşkım kabarır herhalde ...:55::55::55::55:

bundan sonra bol bol dua et.namaz kıldıktan sonra ayetel kursi fatıha suresi ve ıhlas suresını 3 defa oku...duanı et ınşallah kabul olur...

Back
X