- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #48.541
eşin gitmeden olmaz mı deneme.kalmasın başka aylara
(((
birilerimizm bir ayı daha boşa gitsin istemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gurbetçim geçmişler olsun. özledik seni, muhabbetini.
bebek düşünmeye sıra gelince, ilaç konusunu tekrar görüşürsün doktorunla.
şimdilik boşver, sıhhatli ol, keyfine bak. kafanı dinle azıcık. epeydir uğraşıyorsun sen... yoruldun. dinlen, iyileş.. bebek sonraki mesele arkadaşım.
geçmiş olsun canım.
aynen, Allah sağlıklı aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
bizimki, şımarıklık aslında.
bir de, şımarıklığı azıtıyoruz.... saat takibi yapıyoruz ilişki için, damızlık muamelesi yapıyoruz kendimize de eşimize de... sonra da, olmadı diye üzülüyoruz.
bırakalım gitsin bence de..... ne tutarsa başımızla beraber :)
inanma kuzum, yöntem möntem bişeyden haber olmayanlardan kork. asıl enteresan yöntemler onlarda bence.
söylemiyorlar, istemiyor havalarında doğuruyorlar :) sinsi takılıyorlar bence.
geçen sene, bizim köyde, süt aldığımız teyze takılmıştı bana. bebek çalışmalarımdan ve araştırmalarımdan tabiki haberi bile yoktu.
'napıyorsun, kızın üstüne oğlan almıyor musun sen daha?' dedi bana.
'nasıl yani, nerden biliyim erkek olacağını' dedim.
'aaa... sorsana madem büyüklerine sen. azıcık akıl fikir alsana kızanım' dedi bana :)
'git şimdi adet bitince, banyolanmadan evvel gör kocanı, sonra haftada 1 gör. bol bol et ye, süt içme. kocandan sonra, dön sağına yat' demişti bana...
teeeeee 80 yaşındaki sütçü teyze bunu söyleyen..
bugün, yöntem möntem bilmeyen denemeyen varsa, ben de elif değilim vballa :)))))
ahanda o işte.. kaçırmadın inşallah o arayıp bulamadığımız akıntıyı bacım :)
kaza süsü mü...
ben vericem.
ben herkese, kaza süsü verecem.
bi siz biliyorsunuz benim çabaladığımı valla. bi de doktorum. bi de eşim tabi. bu kadar yani...
anam bile bilmiyor..
hamile kalırsam, 'ya nerden çıktı şimdi' havası yapıcam. moda böyle :)))
angel sağol tatlım bende anlamadım gitti nerde hata yapıyoruz...üzüldüm canım hayırlısı olsun zamanlamada bi hata yapıyoruz ama anlamadım valla
canım benımkı yavaş yavaş gelişen tipten ve silikleşince yaptıım tutmadı ne yapsam bilemedim yani.ayy ne zormuş yaa offfİnsallah yum catlamak uzere dedi doktor akintım guzel diger yontemleride deneyip bismillah
Eylul kısmet işte her ay hazirliyoruz kendimizi ama olmuyor ovu testinde pozitifi gorunce denemek daha mantikli şöylede bir şey olabilir bazı kadınlarda yum birden olşuyor ve catliyor bu bence 27 28 gunde olanlar için 30.34 günde bir olanlarda yum yavaş gelisiyor ve yavaş çatlıyor pikten sonra silikleşince olması gerek erkek bebek için acabaaaa
3 saat erken bence canım yaa 4 iyidir...Ben testlerden hiç anlamıyorum canım ama vajen ph yeşilse gayet güzelmiş. Birde testleri 4 saate bir değilde 3 saatte bir yap. Eğer silikleşirse ozaman deneme olması lazımmış
hiç iyi etmedin bacım.şaka bir yana canım daben bu tobiği görmeseydim doğal akışında gidecektim iyimi yaptım kötümü yaptım bilemedim![]()
Hu huuuu yawrular nassınız![]()
yaaa berebar hamiş kalacaktık ama taa haziranmı? hanzade eylül angel prenses apranax reyyaneha defnem lenarin sibel yalelRabbim cümlemizden razı olsun inşallah. Benim bu ayki deneme kalacak gibi eşim iş için moskovaya gidecek tamda yum zamanına denk geliyor. Okadar gitme dedim gitmek zorundaymış. Bu ay kalırsa ben hazirana kadar ara vericem. Kafam kaldırmıyor artık. Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.
evet kızlar 1.deneme tamam dır ama şu 2.deneme olayını çözemedim ne yapsam dün gece 1 sularında ilk deneme bugün akşam üstü saatlerinde tekrar deneme yapmalımıyım eşim evde bugünde yoksa gece mi olsa ayy karar veremiyorum y ler tazelensin istiyorum
evet kızlar 1.deneme tamam dır ama şu 2.deneme olayını çözemedim ne yapsam dün gece 1 sularında ilk deneme bugün akşam üstü saatlerinde tekrar deneme yapmalımıyım eşim evde bugünde yoksa gece mi olsa ayy karar veremiyorum y ler tazelensin istiyorum
eşin gitmeden olmaz mı deneme.kalmasın başka aylara(((
desene senin adeti bekliyoruz inşallah olmazsın bence olmayacaksın..Şimdi eylüllüm ben hani düştükten sonra adetolmadımya şuan hiçbirşeyi kestiremiyorum. Eğer eskisi gibi adet olursam benim yum 7 martta olacak. Ozamana kadar eşim dönecek ama daha erken olursa yetişemeyebilir. Onun için perşembe ve cumaya kadar olmazsam tamamdır. Ama bakalım nasip işte
bugun kaçıncı gün canım.ben düşükten önce 29-30 günde oluyordum düşükten sonra ilk regly 35. gün oldu...Şimdi eylüllüm ben hani düştükten sonra adetolmadımya şuan hiçbirşeyi kestiremiyorum. Eğer eskisi gibi adet olursam benim yum 7 martta olacak. Ozamana kadar eşim dönecek ama daha erken olursa yetişemeyebilir. Onun için perşembe ve cumaya kadar olmazsam tamamdır. Ama bakalım nasip işte
kızlar nerdesiniz test yaptım pik çıktı t koyu yaaa gece ilşkide oldu ne yapacam şimdi ben çatlamamış yaaa offf perhizde gitti boşuna gece yapsam tekrar diyorum
bugun kaçıncı gün canım.ben düşükten önce 29-30 günde oluyordum düşükten sonra ilk regly 35. gün oldu...
canım ya senin dün gece açılmadı mı testin...şu testleri buraya atsanda baksak...
amiiin şekerim hayırlısıyla mevlam nasip eder inşanlah...sanki üstümden büyük bir yük kalktı,hemen sütlü bir tatlı bide kola hemen ardından kahve içtim ...bunları çok özlemişdim....darısı başınıza kızlar,sanki kız ve erkek modundan çıkmış durumdayım ...enteresan bir duygu...olayı bir kabulleneyim oğlan aşkım kabarır herhalde ...
![]()