aldım proxeed ve inofolic
bana inofolic - günde 2 kere
kocişe proxeed - günde 1 kere (acaba ben 2 kere versem mi?)
başka bişey vermedi.
o akıntı meselesi... uzayan akıntıyı görmeme meselesi.. normalmiş. pek çok kadında olmayabilirmiş, ama yumurtlama olmadığına işaret değilmiş.
dedim, o akıntı spoşları yüzdürüyordu, şimdi yok.. o sebeple de zorlanıyordur benim spoşlarım. jel mel versene bana...
olmaz, o jellerle, vajinal duşlarla.. hiç olmaz. hiç tavsiye etmem. doğal olmayan bi müdehalede bulunmuş oluruz ortama, ters teper.. dedi.
o akıntıyı ancak östrojen yüklemesi ile sağlayabilirmişiz, yaşa bağlı olarak 32-33 yaşlarda östrojen düşmeye başlarmış. yumurtlama olduğu için, östrojen yükleyip, başka sıkıntılar yaratmaya gerek yok, luzumsuz buluyorum.. dedi.
aşılamaya yönlendirmedi zaten hemen.
öneririm ama, deneyebiliriz 2 ay dedi.
bu ay, pazartesi-salı gibi yumurtlayacağım nasipse.. bu ay kaçtı. martta da deneme yapıcaz... bu takviyelerle devam.
olmazsa, mayısta direk aşılamaya alırız, mayısa kadar devam edelim.
nisan başındaki regl oluşumda, sperm testi istedi. regl olur olmaz sperm durumuna bakıcaz, ne duruma geldiğini görücez. duruma göre, mayısta aşılama deriz muhakkak. daha fazla bekletmeyiz konuyu dedi.
doğal yollarla, her verinin normal olduğu durumda yani, evde ilişkiyle gebelik oranı... ayda %25 imiş.
aşılama ile, gebelik oranı ... ayda %15-20 imiş.
buna kafam çalışmıyor.... ne bu yaa....
spoşları alıyorlar.. yıkayıp, en iyilerini seçiyorlar.... engelleri aştırıp, direk tüplere enjekte ediyorlar... nasıl oluyor da, o ihtimal daha düşük oluyor peki?