- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #48.721
doğum günün kutlu olsun![]()
teşekkür ederim canım senin kaç kızın vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğum günün kutlu olsun![]()
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerim çocuklarınla eşinle birlikte
:) çk sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun inşallah meleğin.
darısı başımıza...
valla ben şahsen, çabalama aşamasındayım.
saldım çayıra mevlam kayıra metoduna geçmeye karar vermeye başlamıştım ki...... karşıma sperm problemi çıktı.
şimdi, onu araştırıyorum. ne yapsak ne etsek diye..
velhasıl, mecburen salıp çayıra, bırakıcaz yoluna sanırım :)
teşekkür ederim canım senin kaç kızın vardı
çok sagol canım
bir kızım var teyzesi şimdi de 5 haftalık hamileyim bakalım ne olacak :) merakla bekliyoruz sağlıklı hayırlı evlat olsun inşaallah senin kaç çocuğun var kız erkek
canım benım.dogum gunun kutlu olsun saglıkla huzurla yaşa canım.mutlu yıllar
bence de üçüncü şu an imkansız arkadaşım, senin için yani. yaşın 33, ileri bi yaş değil.
bugün şimdi konuştum doktorla.. ben de 34 yaşımdayım. 'geç değil, ileri yaş sınırımız artık 38-39' dedi. 43 yaşındaki hastam, 6 aylık tedavi ile hamile, şu anda doğumuna gün sayıyoruz... dedi. bi sıkıntısı da olmadı gebelikle ilgili dedi.
velhasıl yaşımız geç değil şekercim.
ama, sağlık sıkıntıları sebebi ile, sen bu konuyu kafanda tutma artık bence.
bekle, az kaldı..... torun torba seversin nasipse... kız torun diliyorum sana :))
ben de üzüldüm eylül, çok valla... çok üzüldüm. O üzüldü, ben daha çok üzüldüm.
test sonuçlarımı ben bilmiyordum, elimde değildi. doktorla konuşmuştuk sadece.
bugün gittim, şimdi geldim doktordan.. aldım sonucu elime... artık karşılaştırabiliriz... bbakıcam birazdan.
hoşgeldin.... ya ben sürekli değişen kafamla .. düşünüyorum..... bu mesele, hakkatten şans. he evet, şansı arttırmak mümkün.. ama, yine de şans.
hoşgeldin berrak, hayırlısı olsun canım.
merhaba hoş geldin aramıza...
32 yaşına girdim kızlar yaşlandım yaaaa
Hoşbulduk çok teşekkür ederim...ben birçok not aldım geçmişide az çok hatırlıyorum o zamanlar yöntemlerle tutturan teravet ve eylüle arkadaşlarımız vardı...gurbet güzeli orkidem nurseynur fatmazehra yalel ....daha hatırlayamadığım arkadaşlar..tabi ben çok kısa süre kaldım 3 ay kadar topikte arada bakmaya çalıştım ama çocuk işine ara verince takip edemedim fazla...
erkek bebek için uyguladığınız neler var kızlar yeni gelişmeler var mı?
nerden başlayacağımı bilmiyorum??:26::26::26:
babymuck
doğum günün kutlu olsun:))
teşekkür ederim canım senin kızınmı var oglunmu
Ayy apranx bacim güldürdun beni aksam aksam :)) esmerim biz prof muyuz drmuyuz dra git muayne ol canim ertesi gun hapı kanama yapar her zaman kullanilacak bir ilaç degildir. Bebek istemiyorsan dogum kontrol hapini tercih et benim nacizane fikrim bu. Anlamadım gerçi ama oyle işte.... :))buyur burdan yakanladın mı sibecim ne demek istediğimi
esmerim;norlevo sanırım ertesi gün hapı...ve bildiğim kadarıyla ayda bir kez,senede de en fazla 3 kez kullanılabiliyo...
güzelim burası gebe kalmak için uğraşanların topiği,burda sana yardım edemeyiz...hele hele böyle karışık anlatınca hiçbişey anlamadımsanırım gebelik istemiyorsun ve 2 ay üstüste hap kullandın,madem istemiyorsun ne diye korunmuyorsun kısmını geçicem...
bu ilaçtan dolayı ara kanaman olmuş olabilir,çünkü hormonları altüst ediyor...ya da hamile olabilirsin ve ara kanama bundan dolayı olabilir,yerleşme kanaması falan...
bu arada hamileysen,2 günde 6 ilişkiyle kızın olur![]()
Canım muska dinimizce uygun görülmüyor. Sakın ola erkek bebek için o tür şeylere girme. Sadece yusuf süresi ayetini üstünde taşıyabilirsin ve buna da muska niyeti ile düşünme sakın. Önce yusuf suresinin anlamını güzelce oku bilincine var sonra üstünde taşıq taşırken adetli iken çıkar ilişki ve banyo zamanındada çıkarman lazım. Allah'ın ayeti büyük saygı göstermek lazım. Ama yine tekrar ediyorum muska değil Allah rızası için onun ayetini üstünde taşıyacaksın.
ben babychois yanlış yazmadıysam takvimi de almıştım o zamanlar ve bioritmle karşılaştırdım aynısı diyebilirim..o yüzden almıcam erkekgün hesaplamalarımı yaptım biortmle dolunaya inanıyorum...yumurta takibi çat iğnesi kısmıda tamam...eşe kan verdirmede tamam...burda doktorlar çok yardımcı oluyor o konuda...beni kara kara düşündüren alkali diyet:26::26:eşe aldırılacak takviyeler??
neler yapıyosunuz diyet konusunda ve kimi kaynak limon kesinlikle vücutta emilince yine de asidiktir diyor soda ya da limonata soru işareti oluyor o zaman...keçi peyniri,maydanoz,ıspanak,marul,alkali diyorlar sizce de doğru mu?kuru kayısı kuru incir asidik diyorlar??
fikirleriniz ve önerileriniz benim için önemli teşekkürler..
Anladim canim muska degilde o zaman ici acilabilen kolyem var onun icine yazip koyayim uzerimde tasiyayayim sadece allah rizasi icin. Peki canim bu duanin orjinali sende var mi nettekiler dogru olmuyor
ben de istiyorum...nice güzel yaşların olsun allahım evinde huzur kalbinde huzur versin herzaman:)
senin kızın mı oğlun mu var?