- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.841
teşekkürler bacımGeçmiş olsun canım onceki sayfalari yeni okudum
Bakarım canım tabiki
Nisan ayı için bioritimin: 1-9 arası kıza yatkın 10-25 arası erkeğe yatkın 26 ve sonrası kıza yatkın canım
Aşkolsun ne demek)rahatladıysan biraz ne mutlu anneciğinlevgeçim zor sabır et bi sınav bu ve sigarayı bırakmak başlı başına sıkıntı kızına patlaman da normal çocuklarda sınır bilmiyor bazen olur böyle...sen kötü anne görmemişsin )pervane oluyosun daha ne olsun...spoşlara gelince emin ol düzelir uzun yıllar çocuğun olmasa belki ve bi kızın var...demek ki biraz desteğe ihtiyacı var spoşların...düzelir bak gör geçer hepsi )
Canım bence direk çakşırla başlangıç yap. Doktor bana falbiol yazdı günde bir tane içecekmişim sence iki tane içsem ne olur kilo falan yapar mı? yoksa direk inofolic mi alayım ne yapayım?
olur böyle şeyler canım hepimiz zamanı geliyor paylıyoruz çocuklarımızı sen bugün iyi seyler yaşamadın sinirlerin bozulmuş git dinlen yat düşünme bir şey. annen için çok üzüldüm çok geçmiş olsun kaza içinde cana geleceğine mala gelsin sana bir şey olmasın tekrar geçmiş olsun.
Bacım geçmiş olsun üzme tatlı canını. Annenede sabır göster unutma cennet annelerin ayağı altındadır. Sabır çok güzel br meyvedir
Çin takvimine de uydurabilsem ne şahane...benim kızımda tutuyor o yüzden ciddiye alabilirim...arkadaşımda var bi takvim ayrı şehirlerdeyiz etrafındaki herkesin tutuyor demişti çok önce ona bi sorucam nasıl bi takvim diye?onun da oğlu oldu allahım esirgesin kızından sonra)darısı başımıza..
Alkali diyet için kesinlikle varım aldığım notları paylaşırım burda...kırmızı et durumu karışık geliyor sen ne düşünüyorsun?dana mı kuzu mu?aslında kuzu asidik bildipim kadarıyla...yeşil çay karbonatlı su ya da alkalıfe badem muz portakal hurma bunlar şahane...sigara olmamalı sakin hayat vajinal duşa karşıyım ama mecbur kalırsam bilmiyorum..bu arada bildiğim bişey paylaşayım doktorum prof. Ve y ve x spermlerinin hızı aynı kızım demişti bana...ph ı söylemişti ve çatlama anında zaten ph biraz yüksek...amacımız yüksek ph lı yumurta oluşturmak çatlama anını yakalayıp o an için alkali ortamın kaçmaması şart 0+12 ve eşimizin de meni(özürler) ph ı yüksekse onunda meni içinde bir sürü sağlıklı güçlü y ler olur ve yumoşa koşar kavuşur ve gelir paşalaaaaarrrr inşaallah.....hayırla sağlıkla inşaallah amiiiinnn)))
yalelim ne yoğun kadınsın sepoşları baktırırkene misafirlerine neler yapacağını düşünürken...(keçi boynuzu kürü birebirmiş)üzülme ...anneciğinede çok geçmiş olsun damlalarınıda saatlerini atlatmadan damlat yalalim...aman yalelim 6 arabanın arasından kendini kurtar ylli...(verilmiş sadakan varmış)yaleeeel yeteeeer en güzel günlerin su gibi akıp geçiyo kıymetini bil çocuğun bidaha o yaşta hiç olmayacak sende bu kadar taze hiç olmayacaksın...hanzade ablandan ......kafayı bana yedirtin yaleeeel....
çok sağol eylülcüm, nasılsın? ne vay ne yok..cok geçmiş olsun canım allh korumuş seni.
annen içinde geçmiş olsun canım..
ben hiçbir zaman anlayamadım bioritim denen olayı... bakıp bakıp yorumlayamıyorum.Bioritim benin telden acilmiyor ugrastim ama bakamadim bakan varmi banada bakarmi acepppp
çok sağol eylülcüm, nasılsın? ne vay ne yok..
ben hiçbir zaman anlayamadım bioritim denen olayı... bakıp bakıp yorumlayamıyorum.
defnem var, topiğimizin bioritimcisi... müsait olursa bakar heralde.
merhaba hosgeldın aramıza..Once insallah hamileyim diyordum simdi olmasada burda yazilanlari denesem diyorum kismet artik
:) baktım.msj kutuna bak canım....
iyim canım ne olsun iş güç işte...
benımde canım sıkkın bıraz bakalım iyi olacağız inş..
hadı sen test yapmadın mı bacım bu günlerde yapmayacak mıydın???
canım sen bilirisn ama eger test yaparsan gelecek aylardaki denemeler için vücudunu tanımış olursun en azından ne nasıl oluyor görürüsn:) baktım.
sen de bak :))
senin canın neye sıkkın arkadaşım şimdi?
test yapacaktım ama... yapmadım.
spoşlar kötü, yakalasam nolcak... :) testle uğraşıp daha da gerilmiyim dedim. yanlış mıyım acaba? yapsam mı yaa...
şu benim gidip gelen kafayı napıcam ben yaaa...
eylül, ben çok badireler geçirdim şu zamana kadar...
kaç tane düşüğüm var, kaç tane kürtajım var...
kızım zor bir bebekti, benden başka kimse yoktu etrafta...
eşimin işi çok sıkıntılı, hep stres içinde.... onu rahatlatmaya çalışıyorum hep...
annem hastalandı, hep uğraştım.
anneannem felçli, ben ilgileniyorum. bakıcısı var, kendi evinde baktırıyoruz.. ama hiç bitmiyor ihtiyaçları.. her gün gidiyorum, muhakkak bi markat işleri oluyor. muhakkak biten bi ilaç var, temin ediyorum. haftada 1 doktor götürüyorum, kontrolleri var.
velhasıl.... şimdi sigaram da gitti elimden :)
ama 'anneyiz biz' ve dirayetli olmak gibi bi mecburiyetimiz var. dik durmak gibi, güçlü olmak gibi mecburiyetlerimiz var.
bazen, 'canı sıkkın- kötü hissediyor - bunalmış' olmaya hakkım yok gibi hissediyorum :)
msj kutuna bak canım....
canım sen bilirisn ama eger test yaparsan gelecek aylardaki denemeler için vücudunu tanımış olursun en azından ne nasıl oluyor görürüsn
Ya ben adet olmadım bugün 29. Gün ne yapayım moralimi bozayımmı bozmayayımmı bilemedim okadar kararsızım
galenik marka 15 de pik yaptı 16 da koyu 17 az biraz silindi anlamadım hiç bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?