Süper Anneler - 2011

işler güçler beklesin... umrumda değil :)))
herkese kocaman günaydın.
dünkü, iğrençliklerden sonra, bugün daha iyiyim.

Geçmiş olsun canım onceki sayfalari yeni okudum
teşekkürler bacım

Bakarım canım tabiki
Nisan ayı için bioritimin: 1-9 arası kıza yatkın 10-25 arası erkeğe yatkın 26 ve sonrası kıza yatkın canım

defnem, bi müsait zamanda bana da bakar mısın canım?
ben: 18.05.1980
eşim: 01.01.1971

bi bak bakalım, ne diyormuş... gerçi bu lükslerim kalmadı ama, olsun, aklımda olsun :)))

çok rahatlamışım evet berrak. akşam kızımı, masallarla öpücüklerle uyuttum.
'annecim bana hepböyle kibar davranınca, ben çok mutlu oluyorum. bana kızınca çok mutsuz oluyorum ben. kötü hissediyorum. hep böyle koklaşa koklaşa uyusak keşke seninle, mis kokulu annem... sen güllerden ballardan daha güzel kokuyorsun..'' diye diye uyuduk dün akşam beraber koyun koyuna...
özür dileim ondan çok kere, kırdığım için. anneler bazen biraz sinirli olabilirler, çocuklar anneyi affederler.. dedim. 'özür dilemesen de ben seni affederim, sen benim fıstığım annemsin'' dedi bana :)

ya ben bu tatlı dilli kızımı dünyalara değişmem... bi de erkek bebek yapacam diye kendimi hırpalıyorum. deli miyim neyim yaaa... var mı kız çocuk gibisi...

spoşlara gereken fizyolojij ve psikolojik desteği veriyorum, daha fazla napılır bilemiyorum :) düzelecekler, başka çareleri yok :)

Canım bence direk çakşırla başlangıç yap. Doktor bana falbiol yazdı günde bir tane içecekmişim sence iki tane içsem ne olur kilo falan yapar mı? yoksa direk inofolic mi alayım ne yapayım?

inofolic biraz kilo yapıyormuş defnem, öyle okudum birkaç yerde. iştah açıyormuş.
ama şu an, benim kilo milo düşünecek lüksüm de yok.
alırsam alırım yani, napıyım.
ama folibol yazdıysa, folibol kulan bence. inofolic, gerçekten sıkıntılı durumlarda veriliyor, benim bildiğim kadarıyla. boşa hormon yükleme kendine.

evet, dün benim kabus günümdü. sigarayı da bıraktım. tüm sinirlerim alt üst oldu.. her şey üstüme geldi.
neyse bugün, yeni güne başladım :)

Bacım geçmiş olsun üzme tatlı canını. Annenede sabır göster unutma cennet annelerin ayağı altındadır. Sabır çok güzel br meyvedir

gijnij, sana ve sabrına hayranım.
keşke sendeki sabrın yarısı bende olsa arkadaşım.
yapıcam elimden geleni... dün, çok stresli bi gündü, ondan o kadar patladım heralde ben :)

ya benim spoşların ph'ı yükselmiyor. 7,2 çıktı. aylardır alkali besleniyoruz.
kuzu eti mi yicekmişiz? :) ay hiç sevmeyiz biz ya...

hanzade...
dün ben de delirdim. akşam, patladım burda... bi içimi boşalttım. gittim kızıma sarılıp uyudum.
kociş gelince uyandım, verdim beslenme desteklerini, gece mönüsünü koydum önüne... devrildim yattım.
iyiyim bugün :)

Kizlar burda erkek bebis icin çalışmalar var gibi :) keske daha önce bsksaydim bu sayfaya.ben ilk kez bu ay denedim sanki tuttu gibi 2 gun gecti ama test yapmadim.alkaki falan denemedim ne cok sey varmis.birtek ovulasyon denedim onuda yakalayamadim

cok geçmiş olsun canım allh korumuş seni.
annen içinde geçmiş olsun canım..
çok sağol eylülcüm, nasılsın? ne vay ne yok..

Bioritim benin telden acilmiyor ugrastim ama bakamadim bakan varmi banada bakarmi acepppp
ben hiçbir zaman anlayamadım bioritim denen olayı... bakıp bakıp yorumlayamıyorum.
defnem var, topiğimizin bioritimcisi... müsait olursa bakar heralde.

çok sağol eylülcüm, nasılsın? ne vay ne yok..

ben hiçbir zaman anlayamadım bioritim denen olayı... bakıp bakıp yorumlayamıyorum.
defnem var, topiğimizin bioritimcisi... müsait olursa bakar heralde.

iyim canım ne olsun iş güç işte...
benımde canım sıkkın bıraz bakalım iyi olacağız inş..
hadı sen test yapmadın mı bacım bu günlerde yapmayacak mıydın???

Once insallah hamileyim diyordum simdi olmasada burda yazilanlari denesem diyorum kismet artik
merhaba hosgeldın aramıza..
bence öyle düşünem alnında yazılısıyla öylede gelecektir oğlun...burda tüm bu yontemlerı deneyip kızı olanda var..sen bol bol duanı et.olmazsa sonra düşünürsün bunları..

msj kutuna bak canım....
:) baktım.
sen de bak :))

iyim canım ne olsun iş güç işte...
benımde canım sıkkın bıraz bakalım iyi olacağız inş..
hadı sen test yapmadın mı bacım bu günlerde yapmayacak mıydın???

senin canın neye sıkkın arkadaşım şimdi?
test yapacaktım ama... yapmadım.
spoşlar kötü, yakalasam nolcak... :) testle uğraşıp daha da gerilmiyim dedim. yanlış mıyım acaba? yapsam mı yaa...
şu benim gidip gelen kafayı napıcam ben yaaa...

eylül, ben çok badireler geçirdim şu zamana kadar...
kaç tane düşüğüm var, kaç tane kürtajım var...
kızım zor bir bebekti, benden başka kimse yoktu etrafta...
eşimin işi çok sıkıntılı, hep stres içinde.... onu rahatlatmaya çalışıyorum hep...
annem hastalandı, hep uğraştım.
anneannem felçli, ben ilgileniyorum. bakıcısı var, kendi evinde baktırıyoruz.. ama hiç bitmiyor ihtiyaçları.. her gün gidiyorum, muhakkak bi markat işleri oluyor. muhakkak biten bi ilaç var, temin ediyorum. haftada 1 doktor götürüyorum, kontrolleri var.
velhasıl.... şimdi sigaram da gitti elimden :)
ama 'anneyiz biz' ve dirayetli olmak gibi bi mecburiyetimiz var. dik durmak gibi, güçlü olmak gibi mecburiyetlerimiz var.
bazen, 'canı sıkkın- kötü hissediyor - bunalmış' olmaya hakkım yok gibi hissediyorum :)

Oyle zaten eylulcum ama ne bileyim umut iste.4 aydir ovl test yapiyorum cift koyu cizgiyi bulamadim 4 saat sivi almadim lavb gitmedim neyse sonra burdan ark dedi meger netten ald testim son kull tarihi gecmis nasil uzuldum okadar caba bosuna gitti sonra dedim agri old yapayim onda da yumt once agri olabiliyormus yine olumsuz zaten akintida olmadi takip ediyorum ya kupkuru oldu o gunler.simdi cok uzgunum hayirlisi tabide esimi zaten zor ikna ettim 3, cocuk istemiyordu hepsi yanlis oldu karisti birde burdakileri okuyunca iyice morslim bozuldu

canım sen bilirisn ama eger test yaparsan gelecek aylardaki denemeler için vücudunu tanımış olursun en azından ne nasıl oluyor görürüsn

Ya ben adet olmadım bugün 29. Gün ne yapayım moralimi bozayımmı bozmayayımmı bilemedim okadar kararsızım

canım sen bilirisn ama eger test yaparsan gelecek aylardaki denemeler için vücudunu tanımış olursun en azından ne nasıl oluyor görürüsn

ben çözdüm eylül :)
bu spoşlarla, yumyum zamanını yakalamaya çalışma çabalarım, boş!
yakalasam ne olacak...
bu kafaya yerleştim bugün.
az evvel yaptım bi test, henüz silik çizgideyim. koyulaşmaya başlamamış.
ama boşa yaptım yani. kafam rahatlasın diye.

geçen 2 ay, çok net hissetmiştim yumurtladığımı aslında, ama dediğin gibi kendimi tanımadığım için, doğru yorumlayamadım. gaz sancısı falan zannettim, geçtim.
sonra bi düşündüm detaylıca, hep aynı şekilde yumurtluyorum ben. net hissederek yani. ama o hissettiklerimi doğru anlayamıyormuşum, onu farkettim.
bu ay da aynı şey olacak. ben de deneyeceğim tabi, tam vaktinde. boş geçecek halim yok.

şah sultan bana tam vaktmi söylemişti, ve ben de değerlendirdim, gördüm. hakkatten doğru tahminledi.
ben, 12. gece, 23:30 gibi yumurtluyorumm. son 2 ayda bunu keşfettim.
bu ay da bekleyip görücem :)

bu inofolic etkiler mi bilmiyorum. etkilemezse, aynı performansı bekliyorum kendimden :)
ama çaktırmadan test de yapabilirim belki, insanoğlu... yetinmek bilmiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…