Süper Anneler - 2011

Şubat 20sinden sonrası hep kıza yatkın canım
mart ayı: 1-5 kıza yatkın 6-25 erkeğe yatkın 26 ve sonrası kıza yatkın
Nisan: 1-5 kıza yatkın, 6- 15 erkeğe yatkın 16 ve sonrası kıza yatkın
Mayıs: 1-9 erkeğe yatkın, 10- 20 kıza yatkın 21 ve sonrası erkeğe yatkın canımmmm

aa evet ya, bak unuttum gitti... hakkatten kürtajsızdın sen di mi.
korundun mu sen bu ay?
ben bunu farketmemişim demekki gijnijcim.
evet öyle derdi bence de. muhakkak oluştu o yumurta.

o zaman, kürtaj olmaıdğın için, gecikebilirsin gijnij sen.
gebelikten ötürü oldukça kalınlaşan rahim duvarın, biraz geç dökülebilir yani. normal gecikmen bacım.

canımmmmmmmmmmmmmm iyice merak etmeye başladım yaa seni.inş sorun yoktur canımmm sabırsızlıkla gelmeni bekliyorum

sen nerdesin bacım..durumlar nasıl ...... sızlıga alıştın mı??

şah sultana mesaj gönderdim bu sabah... nerdesin diye... apranax, sigarayla baş etme yollarını arıyor heralde. halbuki gelse, ben de bıraktım. burda hepberaber daha kolay geçiyor zaman.
elimde yeşilçay, soda, portakal suyu, domates suyu.... fincanım eksik olmuyor. arada leblebi, fındık mındık ... geçiyor valla zaman. bak saat öğlen oldu bile .. sigarasız bir yarım günüm geçti :)

Ayyyy defnem hadi bana guzel haberler ver benim dog tarihim 24 05 1983 esimin 02 01 1976 iliski tarihimiz 7 subat merakla bekliyorum

Canım sen kız mı istiodun erkek mi bilmiyorum ama şubat ayı biortimin şu şekilde

1-15 kıza yatkın, 16-25 erkeğe yatkın 26 ve sonrası kıza yatkın canım. senin ilişki kıza yatkın günlerde olmuş.

Canım sıkma canını hepimiz zaman zaman çocuklarımıza bagırıyoruz ... Ne yapalım bagırmasak iyi ama olmuyor işte... Hem her şeyi çok fazla takma kafana İmtihan dünyası işte Allaha sıgın gerisini boş ver ...

evet canım kesinlikle sorun var ben hiç memnun değilim fotolarınıda atmıştım hep bozuk bozuk

sen ggdan hangi satıcıdan aldın canım bakıp söyler misin bende aynı kişiden 20li alayım.

ben yeni üye oldum daha öncede sizi takip ediyordum benimde 3 kizim var bende erkek bebek istiyorum benide araniza alirsaniz cok memun olurum bende 3 bebeyimde birseyler denedim ama olmadi testte ikinci cizgi ciktiginda ve seffaf akintim geldiginde denemistim bir kere oldu ikinci denemede istedim ama benim uzayli cok gördü bir tamlayi vermedi pintisey

anaaaaaaaaaaa
teşekkürler defnem, işaretledim takvimimde... kızları sarıyla, erkekleri maviyle işaretledim.

demekki bu ay, zaten tutmasınmış :)
ki, zaten tutmazmış :))

Defnem lütfen benimde bioritmime bakarmısın nisan ayında nasipse düşünüyorum hamilelik
Benim dogum tarihim28/12/1983
Eşimin dogum tarihi 16/5/1985

aynen, oluyor böyle durumlar her evde muhakkak. ama bu ara bizim evde biraz sık olmaya başladı. o yüzden üzülüyorum.
ama üzüle üzüle de büzülemicem. bıraktım üzülmeyi, çeki düzen veriyorum şimdi kendime :)

evet canım kesinlikle sorun var ben hiç memnun değilim fotolarınıda atmıştım hep bozuk bozuk

sen ggdan hangi satıcıdan aldın canım bakıp söyler misin bende aynı kişiden 20li alayım.

http://...............................20-adet-ovulasyon-2-u-erken-gebelik-103732126

ben burdan aldım defnem. acaba link vermek yanlış mı oldu.
silerim gerekirse.
hatta ben daha önce de bundan almıştım birkaç kere.

hoşgeldin lilyum.

selam kizlar ben bu hafta hastaydim hep yattim kolumu kaldiracak halim yoktu.bugün biraz kendime geldim ama halsizlik devam ediyor.üsüttüm galiba basagrisi fiskirir tarzda kusmalar ve titreme vardi.hamile olunca daha direncsiz oluyoz galiba biriki güne düzelirim.gecmisi hic okuyamadim umarim herkes iyidir.kendinize iyi bakin ben biraz uzanayim görüsürüz yine.

şahım sultanım
hoşgeldin.
az evvel senden bahsettik eylülle... nerde bu kadın diye... nasıl bu hamiş diye....

geçmiş olsun canım
evet, hamişken heralde, daha düşük oluyor bünye... daha kolay hastakanıyor insan.
sen takılma hiç, git hemen uzan, dinlenin minişinle.

doktor kontrolün ne zmaan sultan? ne zaman gidicen cinsiyeti öğrenmeye?

hani ben diyordum ya sana sultan,
sen öğrenemeden, ben hamile kalıcam, öğrenicem benimkinin cinsiyetini... diye.

işte öğrenemicekmişim bacım ben senden evvel

bizim spoşlarda problem çıktı. önce onları iyileştirip, sonra denemeye başlıcaz biz.
sen doğurursun muhtemelen :) yetişemedim

Kızlar birde şu kafama takıldı yabancı sitelerde iki farklı çin takvimi var ...her site farklı takvim kullanıyor... Otamatik takvim hesabı yaptırdıgım zaman hamile kaldıgın ayı degil bir önceki ayı baz alıyor mesala şubatta hamile kaldıkya onlar ocakta hamile kalmışsın gibi hesap ediyorlar...

gelseler iyi olur canım ya merak içindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…