Süper Anneler - 2011

Bakalım öyle denedik bende tutacak mı ama pikler de deneme oldu bunu anlamadım neden 3gün pozitif çıktı pozitiften sonra catladiysa tutmayabilir Allah bilir zorlamamak ve kadere boyun eğmek gerek kismetimizde ne varsa o olur

Canım sen mi yazmıştın biri yazmıştı doktor sitesindeki doktora sordum lutreal dönemde çift çizgi çıkabilir diye benimde ov testlerim şuan ikinci çizgiyi kalın gösteriyor ben yumurtladığımı düşünmüyorum herhalde luteral dönemde olduğum için böyle gösteriyor..

Canım sen mi yazmıştın biri yazmıştı doktor sitesindeki doktora sordum lutreal dönemde çift çizgi çıkabilir diye benimde ov testlerim şuan ikinci çizgiyi kalın gösteriyor ben yumurtladığımı düşünmüyorum herhalde luteral dönemde olduğum için böyle gösteriyor..
Evet hayatım ben sormuştum doğru ikinci donemdede devam edebiliyor muş kaç gün var adetine canım

Bütün siteler aynı şeyi yazmış erkek bebek için perhiz yum.günü derin ilişki ve duş kocaya kahve ph yüksek olması gerekir miş bunların hepsini deneyen ve tutturan kimseyi de göremedik deneyip tutturan yada tutturamayan bilgi verse bizde ona gore dener dik

yazdıklarının hepsini yaptım bende tutmadı

kizlar bence doktora gidim yumurtlamayi takip etmek sar 2cisi tets edip onaylamakta gerek diyete devam eslere caksir ve keci boynuzu sart ph icin saka su sart 3 kiz olupta 4 cüyü düsünen arkadaslar eslerinin gönlünü edip sperm testi ettirmeklazim ve 2 3 deneme sart bence doktorlarda öyle söylüyormus baska olmazsa olmazlari siralayalim arkadaslar lütfen sizde oglusu bulun sira bana ve benimgibi bekleyenlere gelsin :16:

Defnem karbonatlı su ile tutmayan çok da karbonat koyarak tutup oğlumolsn arkadaşlar oldu.

kizlar bence doktora gidim yumurtlamayi takip etmek sar 2cisi tets edip onaylamakta gerek diyete devam eslere caksir ve keci boynuzu sart ph icin saka su sart 3 kiz olupta 4 cüyü düsünen arkadaslar eslerinin gönlünü edip sperm testi ettirmeklazim ve 2 3 deneme sart bence doktorlarda öyle söylüyormus baska olmazsa olmazlari siralayalim arkadaslar lütfen sizde oglusu bulun sira bana ve benimgibi bekleyenlere gelsin :16:

4. Düşünenler neden eşine sperm testi yapması lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim y leri tazelemek icin demisinya sik olunca dahami iyi oluyor acaba o acidanmi perhiz sakincalimi gerci ben perhiz kuralina uyamadim bir gun oncede olmustu ama korunmali.senin bakis acin nedir yazarmisin kafam karisti :)

Bir gün once olmasi iyi olmamış bence daha birikmeden ust uste kiz bebek için öneriyolar

bende oldum sonra esim sag tarfima yattim namazimi kildim duami ettim ama ben soldan yumurtladim galiba diyerlerinde hic hatirlamiyorumda son bebeyimde sol tarafima yatamiyordum cok agriyordu sag sol olayi dogru galiba

doktor takibiyle
soldan yumurtladım kızım oldu senin 3 kızmı

Canım ben ne perhiz nede yumurrtlama günlerimi takip ettim inanırmısınız 3 . Çocuguma hamile kalana kadar yumurtlama günü nedir onu bile bilmiyordum....sadece çin takvimini ayarladım mesela nisan ayı erkek bebek diyorya örnek bende 27 yaşındayım 26 27 28 yaş nisan ayı erkek olan ayı ayarladım nisan ayı içerisinde hem regli oldum hemde hamile kaldım .... Tabi rabbim nasip etmeseydi yine olmazdı .... Regli bittikten sonra hemen ilişkiye girdim tabi nisan ayı içerisinde .... Her ilişkide kesinlikle ama kesinlikle orgazm olmadım hatta o bir ay içerisinde hiç olmadım .... İlişkiye girdikten sonra sag tarafıma yattım.... Bu arada ben son bebegimde ben çok limonlu soda içtim tabi zayıflamak için içmiştim ....bu kadar ... Rabbim isteyen her kesin gönlüne göre versin inşallah....

banada bakarmısın canım ben cın takvımınden anlamıyorum.ben 23 09 1976 dogumluyum buna gore 38 yasınamı bakmam lazım 39 amı erkek bebek ıcın

Insallah canim heyecanli bekleyis basladi.senin bir kizinmi var.erkekmi istiyordun biseyler yaptinmi
pek bişi yapmadım canım bir kızım var içimde ufak da olsa bir erkek olsun isteği vardı ama hamile kalınca vazcaydım sağlıklı olsunda Rabbim ne uygun gördüyse o olsun inşaallah senin kaç çocuğun var ?

Back
X