Süper Anneler - 2011

Arkadaşlar bildigim kadariyla iki çeşit orgazm var yuzeyel degil gercek orgazmda alkali sivi geliyo ve o zaman Allahin izniyle erkek demek

Benim doktorum bana vajinal orgazm olması çok zordur onun için kloritis orgazmı deneyebilirsin demişti ve bendede hep şüphe kalmıştı acaba orgazm hangi şekilde sıvı üretiyor diye

canim son sansimiz diye dedim spermlerde sorun varsa neyapsakta kiz olur :19:kiz olursada bol bol düsman sevindiririz korkum kizim olmasi deyil laf sokanlarin mutlulugu beni sinir edende cok

Bacım ben ürolojiye gittim bunun için durumu anlattım 3 Kızım var erkek bebek istiyorum doktorum bana senin eşin kıza yatkın ve akraba olduğumuz için iki tanede düşüğüm oldu ondan dolayı sizin erkek bebek olması çok zor demişti dedim. Öyle birşey yok bikere y spermleri kalitesiz olsa ozaman bu x leride etkileyeceği için normalde kız çocuğunuzda olmaması lazım ve sperm yarı yarıya y ve x lerden oluşur. Genelde hep kız olması tamamen Allah'ın işi. Geçen birini duydum kadının babası 4 Hanım almış hiçbirinden oğlu olmamış 13 kızı var artık vaz geçmiş erkek bebekten. Böylelerini görünce kıza yatkın değildir diyemiyoruz. Şuan dua etmekten başka çaremiz yok sanırım Rabbim dilerse her şekilde olur. Düşmanlarda gülerler evet ama öbür dünyadada biz güleceğiz inşallah.

Iyi geceler kizlar yazilari okudum prenseslerimi uyuttum rabbim burdaki herkese once hayirli saglikli sonra gonlundeki erkek bebegi versin diye seslice kocaman AMiN dedim.belki hamilenin duasi tutar.kendimi gordum cabalarimi umutlarimi...neyse cok duygusala baglamayim :) benim esim 6. Bes kizdan sonra yani.acaba aile genetikligi falan oluyormu bir ark yazmis kiza yatkinlik diye hakkaten bu durumda sperm kalitesi cok onemli.sans artik.kismetten ote yol yok.

Iyi geceler kizlar yazilari okudum prenseslerimi uyuttum rabbim burdaki herkese once hayirli saglikli sonra gonlundeki erkek bebegi versin diye seslice kocaman AMiN dedim.belki hamilenin duasi tutar.kendimi gordum cabalarimi umutlarimi...neyse cok duygusala baglamayim :) benim esim 6. Bes kizdan sonra yani.acaba aile genetikligi falan oluyormu bir ark yazmis kiza yatkinlik diye hakkaten bu durumda sperm kalitesi cok onemli.sans artik.kismetten ote yol yok.

Kıza yatkınlık diyoruz ama birde şöyle düşün eşimin dayısı ilk karısıdan 6 kız hiç erkek yok ikinci karısından 7 erkek hiç kız yok üçüncü karısından 2 kız 2 erkek şimdi biz ilk karısında kıza yatkın demiş olsaydık ikinci karıdan 7 erkek olurmuydu onun içinn Rabbim ne dilerse o olur sebeplere çok takılmadan tevekkül etmek lazım

Yatkınlık diye bir şey var galiba ablamın iki oğlu var eşinin abisinin ve kardeşininde 2 şer ogulları var ve eniştemler üç erkek kardeş kız yok doktora sorduklarında o soylemiş zaten senin eşin erkege yatkın diye aa onların sülalesi hep erkek dedelerin evlatlarıda erkek bunlar sadece teori kesin degil yani

banada bakarmısın canım ben cın takvımınden anlamıyorum.ben 23 09 1976 dogumluyum buna gore 38 yasınamı bakmam lazım 39 amı erkek bebek ıcın

Canmv senin çin yaşın 39 buna bakılarak mart ayı var 39 40 41 yaş... Aslında 38 39 40 yaşlar erkek olan olan aylara baktım ama maalesef yok.,.

Canmv senin çin yaşın 39 buna bakılarak mart ayı var 39 40 41 yaş... Aslında 38 39 40 yaşlar erkek olan olan aylara baktım ama maalesef yok.,.
rabia yaş ekleyerekmi bakıyorsun banada bir bakarmısın doğum tarihim 2.6.1981 şubat ayına canım ......kızımıda son adet 7 ağustostu 2005 senesinde kaldım 24 yaşındaydım

Back
X