Süper Anneler - 2011

kaynanalarin cogu böyle galiba.özellikle kizi olmayan kaynanalar bu durumdan pek anlamiyor.bizim kaynananin iki oglu var büyük oglundan da bir oglan torunu var.kiz cocugun derdinden anlamaz sanki kendi nasil yasadiysa.esimin sülalesinde yaklasik 20 yildir kiz olmamis bizim kizlar dogunca herkes cok mutlu oldu.kayinbabaya sözüm yok kizlarim icin cani feda adamin ama kaynananin herseyi sahte geliyo bana o yüzden onunla pek muhattap olmam. esimden yüz bulsa önüne gecilmez ama kendi kendine yinde lafi söyler esim kizinca yok ben öyle demek istemedim der.benim ikinci kizi dogumda ögrendikya cinsiyetini dogumdam iki gün sonra kaynanagil durmadi birseyleri bahane edip gittiler.eminim erkek olsaydi kaynana kirki cikana kadar dururdu. bunu kendi annem yüzüne vurdugu icin o gün tartisma cikti ve o gün bugün dünürler konusmazlar. bu hamileligimde durup durup kaynana cinsiyetini soruyo belli degil diyorum pesinden kiz erkek farketmez saglikli olsun diyor ben kizlari cok seviyorum diyo kiz evlat farkli diyo nerden biliyosa kadinin herseyi sahte.madem farketmez niye günlük cinsiyetini sorarsinki.ögrensemde söylemiycem o kadina cinsiyeti.kizlara hitap ederken bazen oglum diyo amann alismisiz hep oglum demeye diye kih kih kih yapiyo sonra.aslinda bunlar esimde dahil haketmiyo erkek cocugu ama ben kendim icin istiyorum hatta sansi varsa erkek olur diyorum cünkü kiz olursa fazla ilgilenmiyecekler cocuga yazik olacak ama ilgileniyo gözükecekler.ama ben takmiyorum helede kaynanayi hicccc. bazen cevap bile vermem.kayinbabayla muhattap olurum.yani isin özü bazi kafalar hicc degismez.

Kızlar Allah aşkına 3.sahısların dış kapının dış mandallarının ne dediğini önemsemeyin

Can yakmak kalp kırmak isteyen her türlü yapar

İki oğlum var benimde canımı kız için yakanlar var ama ben napıyorum Allah a havale edıyorum

O herseyi görüyor ve inanın kalplerinin kötülüğü hem kendi yüzlerine hem evlatlarının yüzlerine yansıyo

Her gittiğim yerde evlatlarım için bunlar ne yakısıklı diye seviyorlar ve inanın tek yaptıgım onların yuzlerinin aldıgı sekli izlemek ve hasetlerinden bana saldırmalarını beklemek

Onlar anca bizi kıskanır taklit ederler

O kızlarınız varya zamanı gelınce oyle iyi ve güzel evlatlar olacak ki sizin canınızı yakanlar işte o zaman anlayacak

Hepinizin Allah gönlündeki versin:43:

topiğe sessizlik çöktü....
hamiş olan yada işi biten gidiyor
kızlar doğum yapınca haber verin biliyoruz ilk zamnlar iş güç oluyor ama 2 dk nızı almz suraya ben iyim yazmak yani.kübrayı cok merak ediyorum mesela doğumu riskliydi inş iyidir.
sadece deneme zamanı gelmeyin yada bilgi almak için sonrası can sıkıcı oluyor...:30::30::30::30:

kiz eylül ben hastalik disinda hamis de olsam hep geldim haber verdim.daha durun ben dogumu canli yayin yapacam dogumda telefona izin verirlermiki:52: saka bir yana kübrayi bende cok merak ediyorum birde durumu farkli olunca insan daha cok merak ediyo.:18:

kaynanalarin cogu böyle galiba.özellikle kizi olmayan kaynanalar bu durumdan pek anlamiyor.bizim kaynananin iki oglu var büyük oglundan da bir oglan torunu var.kiz cocugun derdinden anlamaz sanki kendi nasil yasadiysa.esimin sülalesinde yaklasik 20 yildir kiz olmamis bizim kizlar dogunca herkes cok mutlu oldu.kayinbabaya sözüm yok kizlarim icin cani feda adamin ama kaynananin herseyi sahte geliyo bana o yüzden onunla pek muhattap olmam. esimden yüz bulsa önüne gecilmez ama kendi kendine yinde lafi söyler esim kizinca yok ben öyle demek istemedim der.benim ikinci kizi dogumda ögrendikya cinsiyetini dogumdam iki gün sonra kaynanagil durmadi birseyleri bahane edip gittiler.eminim erkek olsaydi kaynana kirki cikana kadar dururdu. bunu kendi annem yüzüne vurdugu icin o gün tartisma cikti ve o gün bugün dünürler konusmazlar. bu hamileligimde durup durup kaynana cinsiyetini soruyo belli degil diyorum pesinden kiz erkek farketmez saglikli olsun diyor ben kizlari cok seviyorum diyo kiz evlat farkli diyo nerden biliyosa kadinin herseyi sahte.madem farketmez niye günlük cinsiyetini sorarsinki.ögrensemde söylemiycem o kadina cinsiyeti.kizlara hitap ederken bazen oglum diyo amann alismisiz hep oglum demeye diye kih kih kih yapiyo sonra.aslinda bunlar esimde dahil haketmiyo erkek cocugu ama ben kendim icin istiyorum hatta sansi varsa erkek olur diyorum cünkü kiz olursa fazla ilgilenmiyecekler cocuga yazik olacak ama ilgileniyo gözükecekler.ama ben takmiyorum helede kaynanayi hicccc. bazen cevap bile vermem.kayinbabayla muhattap olurum.yani isin özü bazi kafalar hicc degismez.
Söyleme vallahi hakedıyor böyle insanlar

Bide demezler mi olsun oda evlat üzülme ikinci erkek olur yada ıkıncısı kız olur

Sanane üzüldüğümü nerden cıkardın dıyeceksın böylelerine

Boş konusan cok inan

Benım kaynanada sorsan kız sever ama hep yanımda eşimde anlamıs dıyor ki tek dertlerı senı uzmek

Allah ıslah etsin onları

kiz eylül ben hastalik disinda hamis de olsam hep geldim haber verdim.daha durun ben dogumu canli yayin yapacam dogumda telefona izin verirlermiki:52: saka bir yana kübrayi bende cok merak ediyorum birde durumu farkli olunca insan daha cok merak ediyo.:18:

canım sözüm sana değil zaten...
ama insan merak ediyor bak denizkao vardı hıc haberımız yok.kübradan haberimiz yok.tamam onlarıda anlıyorum hamiş olunca bizle ortak konuları olmuyor ama insan burda aylarca zaman geçirdiği kişileri merak ediyor.neyse boşver ben doğumdan önce cinsiyetin canlı yayını istiyorum canım senden :)

topiğe sessizlik çöktü....
hamiş olan yada işi biten gidiyor
kızlar doğum yapınca haber verin biliyoruz ilk zamnlar iş güç oluyor ama 2 dk nızı almz suraya ben iyim yazmak yani.kübrayı cok merak ediyorum mesela doğumu riskliydi inş iyidir.
sadece deneme zamanı gelmeyin yada bilgi almak için sonrası can sıkıcı oluyor...:30::30::30::30:

Çok haklısın geçmişi okuyorum da deneme yapılmış hamile kalınmış ve bir daha yoklar yada doğum yaklaşmış yok ne durumdalar merak ediyoruz bizde burada ilk defa karşılaştığım biriyle okadar yakın oluyorsun ki kendi ailene söyleyemediklerini burada herkese söyleyebiliyor sun ve herkes seni anlıyor buraya takıldım takılalı çok mutluyum içime atmıyorum hiç bir şeyi yontem deniyorum diye ailem bana kızıyor ama beni anlamak istemiyorlar burada hepimiz kardeşiz birlikte mutlu olup birlikte üzülüyoruz

Söyleme vallahi hakedıyor böyle insanlar

Bide demezler mi olsun oda evlat üzülme ikinci erkek olur yada ıkıncısı kız olur

Sanane üzüldüğümü nerden cıkardın dıyeceksın böylelerine

Boş konusan cok inan

Benım kaynanada sorsan kız sever ama hep yanımda eşimde anlamıs dıyor ki tek dertlerı senı uzmek

Allah ıslah etsin onları

söylemiycem canim.bizim kaynananin erkek sevdigini herkes biliyoda iste neyse amannnn o kadinin benim icin hiccccc bir degeri yok.it ürür kervan yürür.:1: simdi türkiyede tutturmus doguma gelecem gelme dedim kac kere istemiyorum dedim ama kafaya takinca gelir uyuz.

Çok haklısın geçmişi okuyorum da deneme yapılmış hamile kalınmış ve bir daha yoklar yada doğum yaklaşmış yok ne durumdalar merak ediyoruz bizde burada ilk defa karşılaştığım biriyle okadar yakın oluyorsun ki kendi ailene söyleyemediklerini burada herkese söyleyebiliyor sun ve herkes seni anlıyor buraya takıldım takılalı çok mutluyum içime atmıyorum hiç bir şeyi yontem deniyorum diye ailem bana kızıyor ama beni anlamak istemiyorlar burada hepimiz kardeşiz birlikte mutlu olup birlikte üzülüyoruz
aynen canım ne yapalım dünyanın düzeni ne yazıkki böyle ...
bizde birbirimize yeteriz demi ...

söylemiycem canim.bizim kaynananin erkek sevdigini herkes biliyoda iste neyse amannnn o kadinin benim icin hiccccc bir degeri yok.it ürür kervan yürür.:1: simdi türkiyede tutturmus doguma gelecem gelme dedim kac kere istemiyorum dedim ama kafaya takinca gelir uyuz.

Gelmesın tabi sinirden sütü kesilir insanın

Allah tan uzakmıssın yoksa çekilmiyo inan

Bende dogurursam hiç haber vermeyecem

El gibi gelsin gitsinler

Sahsultan sanirim 21 hftlik yazmistin cinsiyet neden belli olmadi anlamadim baska dr gittinmi sendemi erkek istiyordun burdaki yontemlerimi denedin bi aydinlatsan genelde kiz olunca gostermiyor diyorlar takvim falan yaptinmi cokmu soru sordum :)

canım sözüm sana değil zaten...
ama insan merak ediyor bak denizkao vardı hıc haberımız yok.kübradan haberimiz yok.tamam onlarıda anlıyorum hamiş olunca bizle ortak konuları olmuyor ama insan burda aylarca zaman geçirdiği kişileri merak ediyor.neyse boşver ben doğumdan önce cinsiyetin canlı yayını istiyorum canım senden :)

tamam canim cinsiyeti sadece esim ve siz bileceksiniz zaten tabiki ögrenebilirsem.bu konuda esimle anlastik tabi o sizi bilmiyo:1:

Sahsultan sanirim 21 hftlik yazmistin cinsiyet neden belli olmadi anlamadim baska dr gittinmi sendemi erkek istiyordun burdaki yontemlerimi denedin bi aydinlatsan genelde kiz olunca gostermiyor diyorlar takvim falan yaptinmi cokmu soru sordum :)

canim ben tr.de degilim burda ultrason hakkin sinirli.gecen randevuda ultrason muayenesi yoktu o yüzden cinsiyeti ögrenemedim.baska doktora gitmedim cünkü gidersem otomatikmen dr degistirmis oluyosun.zaten acilede gitsen bilgisayarla hem ev dr una hemde kadin dr una bilgi veriliyo.zaten az kaldi haftaya randevum var ultrason da var:52: ben güya yöntem denedim alkali diyet yaptim esime takviye verdim gülenyüz ovulasyon testi kullnandim 7 ay tek iliski yaptim tutmadi hamile kaldigim ay yumurtlama dönemi iki iliski oldu canli yayin yaptim :1:tuttu.önce ben orgazm oldum.deneme öncesi karbonatli vajinal dus yaptim.iliski sonrasi sagada solada yatmadim sirtüstü yattim ama fazla degil 15 dk falan.simdi aklima gelenler bunlar.aslinda ben hep ayrintili yazdim birkac sefer eski yazdiklarimda var.

Ablaminda göstermemişti dok.biraz şımartalım deyip ablama bir tane kesme şeker verdi yeyince hemen kıpır dadı ve gösterdi veled

Kızlar bugün kayınvalideme gittim. Bizi yemeğe çağırdı. Orada komşusunun yeğenleri iki küçük kız vardı biri 3 biri 1 yaşında. benimde kızım olduğu için çocuk beni çok sevdi eşim ve kızım önceden çıkıp arabayı getirmeye gittiler ben sonra herkesle görüştüm ve çıkarken 1 yaşındaki kız arkamdan gelmeye çalıştı kaynanam şeytani bir gülüşle bak arkandan geliyor doğuracaksın sen bir kız daha dedi. Bu kadın ne yapmaya çalışıyor. Eve geldim eşimlede tartıştım o yatak odasında uyuyor ben salonda sizlerle dertleşeyim dedim. Ağlamaktan mos mor oldum bu kadın bana ne yapmaya çalışıyor süreki imalı laf söylüyor bıktım usandım artık benim mutsuzluğumdan mutlu oluyor halbuki allah gönlüne göre versin demesi lazım. Bunca yıllık evliyim ilk defa boşanmayı aklıma getirdim kara kara düşünüyorum :43::43::43:

canım ınan cok ıyı anlıyorum ama kendine ediyorsun bende cok uzuldum ettim edilen laflardan atılan havalardan ama herseyden önce aglamayı kendini paralamayı bırakıp bi kenara güçlü olacaksın anadolu bi laf it urur kervan yurur derler bover rabbım herseyi görüyor ettiklerinden utanacak hale gelecek bi gün emin ol eşinlede tartısma senin kaynana laf etmene bişey demiyorsa kavga etme o seni nasıl igneliyorsa sende ignele boşanmak sadece onlara verecgin ödül olur onlara en buyuk cezanda mutlu olmak olur uzulme

Back
X