- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #49.321
kaynanalarin cogu böyle galiba.özellikle kizi olmayan kaynanalar bu durumdan pek anlamiyor.bizim kaynananin iki oglu var büyük oglundan da bir oglan torunu var.kiz cocugun derdinden anlamaz sanki kendi nasil yasadiysa.esimin sülalesinde yaklasik 20 yildir kiz olmamis bizim kizlar dogunca herkes cok mutlu oldu.kayinbabaya sözüm yok kizlarim icin cani feda adamin ama kaynananin herseyi sahte geliyo bana o yüzden onunla pek muhattap olmam. esimden yüz bulsa önüne gecilmez ama kendi kendine yinde lafi söyler esim kizinca yok ben öyle demek istemedim der.benim ikinci kizi dogumda ögrendikya cinsiyetini dogumdam iki gün sonra kaynanagil durmadi birseyleri bahane edip gittiler.eminim erkek olsaydi kaynana kirki cikana kadar dururdu. bunu kendi annem yüzüne vurdugu icin o gün tartisma cikti ve o gün bugün dünürler konusmazlar. bu hamileligimde durup durup kaynana cinsiyetini soruyo belli degil diyorum pesinden kiz erkek farketmez saglikli olsun diyor ben kizlari cok seviyorum diyo kiz evlat farkli diyo nerden biliyosa kadinin herseyi sahte.madem farketmez niye günlük cinsiyetini sorarsinki.ögrensemde söylemiycem o kadina cinsiyeti.kizlara hitap ederken bazen oglum diyo amann alismisiz hep oglum demeye diye kih kih kih yapiyo sonra.aslinda bunlar esimde dahil haketmiyo erkek cocugu ama ben kendim icin istiyorum hatta sansi varsa erkek olur diyorum cünkü kiz olursa fazla ilgilenmiyecekler cocuga yazik olacak ama ilgileniyo gözükecekler.ama ben takmiyorum helede kaynanayi hicccc. bazen cevap bile vermem.kayinbabayla muhattap olurum.yani isin özü bazi kafalar hicc degismez.