- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.381
etkilermi bende bilmiyorum bu ay bende çok içtim antibiyotik yum.çatlamak üzereyken bile içtim akıntı çok geldi uzayan bakalım çatladımı haftaya benim belli olur hamişlik ona göre sende içersin
kızlar okuduğum kadarıyla sağ yumurtalıktanda sol yumurtalıktanda oglanda olabılır kızda ama istatistik sonuçlarına göre sol yumurtalıktan gelen yumurtaların erkek olma şansı daha fazlaymış
benim gittiğim doğum doktoruydu korun demedi hatta folik asit başla dedi ama ben gelecek ay yapıcam dedim belki o yüzden dememiştir
sen ne için içmiştin
Istanbuldaki ablamla konuştum bugün ilişkiden sonra sağına yat dedi ama benim kızım sağdaydı onun için hiç bir tarafıma yatmadim sırt üstü yattım bütün gece
Kızlar desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun sizin sayenizde biraz olsun içim rahatladı. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
olur arkadaşım seninde bir kızın olur inşallah hiç kendini eksik hissetme evlatların varya ya hiç annelik duygusunu tatmasaydın Allahım herkese gönlündekini versin
Hani sağ olunca erkek olma ihtimali daha yüksekti
Kanlı ishal olmuştum ya ben iki tane vermişti doktor bir kaç gün sonra kadın dogumcuya sordum hatta yanımda götürmüştüm ilaçları birini istemedi içmemi diğeri için ben bunu hamilelere de veriyorum dedi ilacın adı flagyl devam edebilirsin buna dedi içtim ama ovulasyon testlerinde pozitif sonuçları 3gün gördüm ilaçlardan mı bilemiyorum işte
arkadaşlar aynı şekilde ablamında sağ yumurtalıkları apanis ameliyatında alındı.onunda 2 oğlu var tesadüfmü bilmiyorum ama bir kişiye daha rastlamıştım bu durumda olan.
topiğe sessizlik çöktü....
hamiş olan yada işi biten gidiyor
kızlar doğum yapınca haber verin biliyoruz ilk zamnlar iş güç oluyor ama 2 dk nızı almz suraya ben iyim yazmak yani.kübrayı cok merak ediyorum mesela doğumu riskliydi inş iyidir.
sadece deneme zamanı gelmeyin yada bilgi almak için sonrası can sıkıcı oluyor...
ah be eylülcüm be... nasıl da içimden geçenleri yazmışsın.topiğe sessizlik çöktü....
hamiş olan yada işi biten gidiyor
kızlar doğum yapınca haber verin biliyoruz ilk zamnlar iş güç oluyor ama 2 dk nızı almz suraya ben iyim yazmak yani.kübrayı cok merak ediyorum mesela doğumu riskliydi inş iyidir.
sadece deneme zamanı gelmeyin yada bilgi almak için sonrası can sıkıcı oluyor...
Kiz bizi begenmiyon mu biz variz
Çok haklısın geçmişi okuyorum da deneme yapılmış hamile kalınmış ve bir daha yoklar yada doğum yaklaşmış yok ne durumdalar merak ediyoruz bizde burada ilk defa karşılaştığım biriyle okadar yakın oluyorsun ki kendi ailene söyleyemediklerini burada herkese söyleyebiliyor sun ve herkes seni anlıyor buraya takıldım takılalı çok mutluyum içime atmıyorum hiç bir şeyi yontem deniyorum diye ailem bana kızıyor ama beni anlamak istemiyorlar burada hepimiz kardeşiz birlikte mutlu olup birlikte üzülüyoruz
Mecbur desene görüyorum
Bende cok merak edıyorum senın bebişin cinsiyetini
Yazmasamda hep takip ediyorum
Yalel i taa şubat annelerinden tanıyorum ama o ocakta dogurdu sanırım:)))
Eskilerden kimse uğramıyo artık bebişi alan kaçıyo
bende merak ediyorum okumustum cunku hatta aynı hastalıktan muzdaribiz doguma gitmedende özelden yazmıstım kendisine benimde son sansım dedim doktorlar zar zor izin verdi.rabbim al dedi verdi son sansmı dersin geri aldı gercekten dua ederkende hep hayırlısını istemek lazım ben kzıma genel anestesiye aldılar beni ve ameliyatta solunum durmus sonra kalbim bebegimi alana kadar olan butun acıları hissettim narkozu ayarlayamadılar sonra bi uyuttular sukurki rabbim kızımı görmeyi nasip etti kalbim durduktan sonra bırakıyorlarmıs abim doktor yengem ebe benim onlar sonlandırmayı kabul etmemişlerde işte neyse sukur hayattayım ve herseyi göze alıp kızımı bu hayatta yalnız bırakmamak adına 2. düşündük olmadı işte bu sene içindede olmazsa doktorlar izin vermiyorlar artık rabbım ustunde görüyor o yuzden insanlar laf ederken kız cocuk için bilmiyorlarki rabbimin en buyuk hediyesi kızım neyse ay kızlar basınızı şişirdim bugün duygusala bagladım son olarak oglum olsun istiyorum ben bu hayatta evlatlarımı geride bırakıp erken göcersem bi kzı bi erkek birbilerini idare ederler diye rabbim kimseyi kimseye muhtac eylemesin
sperm sayısını artırıcı mucize macun...denedik tavsiye ediyorum...Ahmet marankiden
arkadaşlar ahmet marankini vermiş olduğu tarifi aktara yaptırdık.eşim keçiboynuzu kürü ile birlikte yemeye başladı...vee inanın 6günde 2milyon olan sperm sayısı 14milyona yükseldi.gittiğim merkezdeki doktorlar bile inanamadılar.bu kadar kısa sürede fayda etti yani.
İŞTE O TARİF
Ahmet Maranki Sperm Artırıcı Mucize Macun Tarifi
Erkeklerde sperm kalitesini artıran bitkiler,erkek kısırlığı için bitkisel macun,sperm sayısını artıran bitkisel macun,erkeklerde cinsel gücü artıran bitkisel kür
Erkek Kısırlığı İçin Şifalı bitkiler-Sperm Sayısını ve kalitesini artıran bitkisel karışım-sperm sayısını artıran Macun-sperm sayısını artıran Şifalı Bitkiler
Ahmet Maranki, Sabahın Sedası programında, çocuk sahibni olmak isteyip de, sperm azlığı yüzünden çocuğu olmayan erkekler için, şifalı bitki macunu tarifi verdi.
Sperm Sayısını artıran şifalı macun için gerekli Malzemeler ;
* 3 kg organik bal,
* 100 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
* 100 gr zencefil,
* 100 gr zerdeçal,a
** 100 gr çakşır kökü,
* 100 gr çam fıstığı,
* 100 gr çoban çökerten,
* 100 gr üzüm çekirdeği,
* 100 gr polen,
* 100 gr ceviz,
* 100 gr fıstık,
Hazırlanışı ve Kullanım Şekli : Balın İçerisine, Tüm malzemeleri karıştırın. Her gün sabah ve akşam, 1 er çorba kaşığı yiyin.
Bu karışım, sperm sayısını ve kalitesini artırdığı gibi, erkeklerde cinsel gücü de artırır.
-ALINTIDIR--
buda kk da bir bayanın önerisi
yalelll apranxxx bakin süper bir macun gibi gözüküyo hemen eslere baslayin.sagol sedatry paylasimin icin
tşkler cnm daha bellı olmadı haftaya bellı olucak sabırsızlıkla beklıyoruz...senınde ıı olmana sevındım cnm...hadi insallah olur? son durum ne?
ınşallah ıkız paşaların olur kalbın cok temız bellı allah gönlune göre versın ınşallah...İyiyim bacım. Evet zaman çok çabuk geçiyor. Bende dün dr gittim 4 yumurtam oluşmuş hepsi ilerlesin diye iğne verdi hani ikizde istiyorumya düşünüyorum ya bu seferde hepsi kız olursa diye yani anlayacağın ya tam olacak yada tam batıcam
Kızlar bugün kayınvalideme gittim. Bizi yemeğe çağırdı. Orada komşusunun yeğenleri iki küçük kız vardı biri 3 biri 1 yaşında. benimde kızım olduğu için çocuk beni çok sevdi eşim ve kızım önceden çıkıp arabayı getirmeye gittiler ben sonra herkesle görüştüm ve çıkarken 1 yaşındaki kız arkamdan gelmeye çalıştı kaynanam şeytani bir gülüşle bak arkandan geliyor doğuracaksın sen bir kız daha dedi. Bu kadın ne yapmaya çalışıyor. Eve geldim eşimlede tartıştım o yatak odasında uyuyor ben salonda sizlerle dertleşeyim dedim. Ağlamaktan mos mor oldum bu kadın bana ne yapmaya çalışıyor süreki imalı laf söylüyor bıktım usandım artık benim mutsuzluğumdan mutlu oluyor halbuki allah gönlüne göre versin demesi lazım. Bunca yıllık evliyim ilk defa boşanmayı aklıma getirdim kara kara düşünüyorum
amann salla gıtsın kaynanayı kı senın k-1 kızın var neden böyle düşünüyo kaynanan stres yapma rahat ol..onun ınadına keyf yap gönlundekı gelcek sana ınşallah...bende merak ediyorum okumustum cunku hatta aynı hastalıktan muzdaribiz doguma gitmedende özelden yazmıstım kendisine benimde son sansım dedim doktorlar zar zor izin verdi.rabbim al dedi verdi son sansmı dersin geri aldı gercekten dua ederkende hep hayırlısını istemek lazım ben kzıma genel anestesiye aldılar beni ve ameliyatta solunum durmus sonra kalbim bebegimi alana kadar olan butun acıları hissettim narkozu ayarlayamadılar sonra bi uyuttular sukurki rabbim kızımı görmeyi nasip etti kalbim durduktan sonra bırakıyorlarmıs abim doktor yengem ebe benim onlar sonlandırmayı kabul etmemişlerde işte neyse sukur hayattayım ve herseyi göze alıp kızımı bu hayatta yalnız bırakmamak adına 2. düşündük olmadı işte bu sene içindede olmazsa doktorlar izin vermiyorlar artık rabbım ustunde görüyor o yuzden insanlar laf ederken kız cocuk için bilmiyorlarki rabbimin en buyuk hediyesi kızım neyse ay kızlar basınızı şişirdim bugün duygusala bagladım son olarak oglum olsun istiyorum ben bu hayatta evlatlarımı geride bırakıp erken göcersem bi kzı bi erkek birbilerini idare ederler diye rabbim kimseyi kimseye muhtac eylemesin
tez zamanda kavuşun ınşallah...galıba gelmışler görunmuyosun...:)Valla ne yazacağımı bilemedim. Eşim bugün gitti moskovaya taaa pazarı pazartesiye bağlayan geceye kadar gelmiycek. Kaynanamlarda eltimde inşallah gelmezler onlarda ozaman kadar kafam kaldırmaz artık. Ama eminim sözde biz yalnız kalmayalım diye geleceklerdir bu akşam. Ya insanın eşi varken iyide o yokken katlanmak daha zor sanırım
ya sabır yarabbim yaa....
valla bak kk, bunca senemin hatırı olmasa, hakkatten çıkçam forumunuzdan. yeter be kardeşim.... atmayın ya... sürekli çıkıyorum forumdan.. sürekli girmeye çalışıyorum.. iki-üç kere şifre girip, ancak başarabiliyorum girişi.... nedir yahu bu..
tşkler cnm daha bellı olmadı haftaya bellı olucak sabırsızlıkla beklıyoruz...senınde ıı olmana sevındım cnm...
ınşallah ıkız paşaların olur kalbın cok temız bellı allah gönlune göre versın ınşallah...
amann salla gıtsın kaynanayı kı senın k-1 kızın var neden böyle düşünüyo kaynanan stres yapma rahat ol..onun ınadına keyf yap gönlundekı gelcek sana ınşallah...
tez zamanda kavuşun ınşallah...galıba gelmışler görunmuyosun...:)
bı sende bu durum oluyo sanırım bızı hıc atmıyo kk....adammı kayırıyo ne aceba
Kızlar desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun sizin sayenizde biraz olsun içim rahatladı. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
ah be eylülcüm be... nasıl da içimden geçenleri yazmışsın.
bugün aynen bunları düşündüm, çekip gittim.. sinir oldum :) sırf bu dediklerini düşünüp sinir oldum, aldım başımı gittim.
evde boş boş tv izledim :)))
görmedim sizi ben.
yazdım, cevap gelmedi hiç.. sayfa attı beni iki kere, bi daha geldim en son baktım, cevap mevap yok... kim var diye bakmadım bile..
özür dilerim.
forever, aslında anlayabiliyorum ben onları.
geliyor insanlar genelde... (bak bi seda, bi sultan, bi kübra.. unuttuğum varsa pardon çok çok .. devam ediyor gebiş olduğu halde)
amaca ulaşınca, derhal en hızlı şekilde, hangi ayda doğuracaklarsa, o ayın annelik topiğine geçiyorlar.
haklılar aslında, çünkü bu topikteki muhabbet artık onları açmıyor, ilgi alanları artık farklılaşmış oluyor..
ama işte, üzülüyorum ben de... nedense, terkedilmiş hissediyorum kendimce :)
şubat annelerindeydim evet canım. 2010 şubatta doğuracaktım. kızım erkenci çıktı, ocakta doğdu :) 2010 ocak annelerinde devam ettim sonra, orda bisürü görüştüğümüz arkadaş vardı, hala var. bebeklerimizi beraber büyüttük.. ne güzeldi.
angel, bu meseleyi daha önce de okumuştum, sen mi anlatmıştın yoksa başkası mı bilemiyorum. ama seninle hiç karşılıklı konuşmadık bu sıkıntıyı.. çok geçmiş olsun arkadaşım. o okuyuşumda da ağlamıştım, şimdi de içim çekildi, gözlerim şişti ... bana çok dokundu bu durum.
ben doğarken, annem ölüyormuş. doktorlar çıkmışlar doğumhaneden, 'anneyi mi bebeği mi kurtaralım, ikisi birden imkansız' demişler. annem baygın, ameliyatta... ben hala doğurtulmamışım....
babam kapıdaki doktor ve etrafındakileri yarıp girmiş ameliyathaneye...
elinde neşter olanı tutmuş, sarsmış... 'kendinize gelin, karımı da çıkartacaksınız buradan, kızımı da.. ikisi de sağ salim çıkacak, o kadar söylüyorum' demiş. 'kolay gelsin, işinizi yapın, dar ederim burayı size' diyip çıkmış dışarı.
annemin solunumu durmuş, ben doğurtulmuşum... 3 ay kuvözde yaşamışım. annem 1 ay kendine gelemeden yatmış hastahanede.. açmamış hiç gözlerini..
babam anlatır bazen, hem ağlar hem anlatır...
seni okurken, bunları yaşıyorum...
nolur, dikkat et kendine arkadaşım. yavrunu sensiz bırakmaya hiç hakkın yok. yavruna kardeş ararken, annesiz kalmasına sebebiyet verme nolur.
annem, sonra bana kardeş yaptı. ve yine ölüyordu. ben 3 yaşımdaydım, annemin o halini gözümden gönderemiyorum. kanamalıydı, deli gibi bağırıyordu acısından... bayıldı merdivenlerde... düştü yuvarlandı... hep gözümde.. rüyalarıma giriyor bazen. bana kardeş yapmak için, kendi hayatını tehlikeye atmış olmasını, bana o korkuyu yaşatmış olmasını.. ben hala affedemedim.
sakın kendini riske atma arkadaşım. sağ salim düşün, sağ salim karar ver lütfen...
sedacı çok sağol bacım. bunu okumuştum biyerde ben, burda mıydı... bilemiyorum.
geçen hafta çok okudum ben kk'da her şeyi sperm sıkıntısı durumlarıyla ilgili... bunu da gördüm.
yaptırdım aktara önceki gün.
ve fakat... kocam içmedi. tadı iğrenç dedi. burnumdan çıktı pis tadı, içemem valla dedi... beni üzdü....
şimdilik ilaçla devam ediyoruz, proxeed, ve yanında diğer vitaminler işte.. çinko minko... bişeyler. keçiboynuzu kürü yapıyoruz sabah-akşam....
bakalım bu ay, ben regl olunca, bi sperm testi yaptırıcam. ne kadar yol almışız, yol alabiliyor muyuz anlıcaz nasipse...
sonrasına sonra bakıcam.
bi fayda görememişsek, bu karışımı, öyle böyle yutacak. burnunu kapatıp yutacak bi kaşık.. ama yutacak.
yoksa ben onu yutuverecem :)))))
Evet canm zaten yazdim alta buradan bir topikten alinti sen bulmussun zatenbirde tecrübeyle sabittir L-carnitin diye yagyakici bir hap var ilk oğlumda Esim ondan kullaniyorken hamile kaldim sperm hizini arttiritormus tesadüfen öğrendim hatta burada içeriğini paylasmistim geçmişte vardir.
L carnitin mi l argenin mi canim hangisini kullanayim? Birde esinin kullandigi gnc mi marka mi eger oyleyse hangisi bir kac tane l carnitin varda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?