Süper Anneler - 2011

Tamam şimdi anladım.ben cooook eski kk uyesiyim 6 yil falan olmustur.rumuz farkli sadece telden uye olunca degisti neyse sayfalarin cogunu okudum deneme yapmadan ama bin kusur syfa var aklimda kalmadi rumuzlar seni canli canlı bulmusken sorayim dedim yontemin akibeti acisindan

Bacım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. Baksana bıktık artık bu çevreden. Cahil insanla uğraşmak zor. Rabbim bizi görsün inşallah.

öyle canım ama rabbim görüyor ustunde hepimiz imtihan dunyasındayız şükredip sabredecegiz bir gün mükafatını vericek inş rabbim

ben hiç anlamıyorum zaten herkesin gönlüne göre versin rabbim işte kimde ne yoksa onu istiyor rabbımden verende alanda rabbim

meraktan gelir bacım söylemezsen sonuna kadar inş haftaya guzel haberlerini alırız.valla benim oglum olsa kzıım için laf edenlere oglumu kucaklarına bile vermem kacırabildigim yere kadar:)

canım gecen ay iki kere kan verdim aldım agzımın payını bu ayda bekleyecegim bi kac gun daha gerci hala ne gelen var ne giden :) hadi bakalım inş güzel haberlerini verirsin

[SUB][/SUB]

sabah test yaptım negatif cıktı ama hala regl olmadım yaaa gerci bekliyorum ama riskli benim için pıhtılasma sorunum var bakalım pazartesiye kadarda olmazsa giderim

Tam seni sorarken yazmışsınız görmedim hadi inşallah erkeğin yoldadır ben hamile olduğumu hissediyorum nedenseicimdeki ses erkek diyor test bile yapmadım daha nasıl yapayım bir hafta var günüme ama sabırsızlık işte geceleri uyuyamiyorum geçse şu bir hafta bir an önce birde neden kızdılar sana tahlil için özel sağlık kabinlerinde yapılmıyormu bu beta hcg testi

bende merak ediyorum okumustum cunku hatta aynı hastalıktan muzdaribiz doguma gitmedende özelden yazmıstım kendisine benimde son sansım dedim doktorlar zar zor izin verdi.rabbim al dedi verdi son sansmı dersin geri aldı gercekten dua ederkende hep hayırlısını istemek lazım ben kzıma genel anestesiye aldılar beni ve ameliyatta solunum durmus sonra kalbim bebegimi alana kadar olan butun acıları hissettim narkozu ayarlayamadılar sonra bi uyuttular sukurki rabbim kızımı görmeyi nasip etti kalbim durduktan sonra bırakıyorlarmıs abim doktor yengem ebe benim onlar sonlandırmayı kabul etmemişlerde işte neyse sukur hayattayım ve herseyi göze alıp kızımı bu hayatta yalnız bırakmamak adına 2. düşündük olmadı işte bu sene içindede olmazsa doktorlar izin vermiyorlar artık rabbım ustunde görüyor o yuzden insanlar laf ederken kız cocuk için bilmiyorlarki rabbimin en buyuk hediyesi kızım neyse ay kızlar basınızı şişirdim bugün duygusala bagladım son olarak oglum olsun istiyorum ben bu hayatta evlatlarımı geride bırakıp erken göcersem bi kzı bi erkek birbilerini idare ederler diye rabbim kimseyi kimseye muhtac eylemesin

canım inş olmustur senin erkek bebiş hissediyorsan ben bu ay hissetmiyorum hiç bişey hiç bir belirtide yok.agzımın payını aldım derken kızmadılar canım sonuc negatifti ya o yüzden dedim ben adetime 7 gün varken pembe lekem oldu hasteneye gittim betahcg negatif sonra adet gunu gittim sonuc cıkmadan ben hasta oldum bu ayda dun olmam gerekiyordu olmadı bugnde bi belirti yok gecen aya dönmesin de ben kan vermeye gidip sonucu almadan hasta olurum diye birazda o yüzden bi kac gun gecmesini bekleyim dedim

meraktan gelir bacım söylemezsen sonuna kadar inş haftaya guzel haberlerini alırız.valla benim oglum olsa kzıım için laf edenlere oglumu kucaklarına bile vermem kacırabildigim yere kadar:)

insallah bende haftayi iple cekiyorum iste.ben kaciramam ya bana ne yapilirsa yapilsin konu cocuk olunca pek sert olamiyorum.sirf kizlar dedelerine düskün dedeleride onlara diye birbirlerinin sevgilerinden muhtac kalmasinlar diye onlar evimede gelse ben onlarada gitsem engel koymuyorum.onlar ve esim ayni saygiyi bizimkilere göstermesede ben vicdanlarina birakiyorum Allah büyük.

canim gecmis olsun.Allah insallah sana saglikli bir sekilde gönlündekini versin.

sorun degil canim ben elimden geldigi kadar paylasirim.cinsiyet belli olmayinca yanlis yönlendirmekde istemiyorum.

canım sizinkiler ilgileniyor seviyorlar kzıları ozaamn ben etrafımdan sahit oldugum için kız torun diye cok sevmezler ya allah buyuk canım dogru diyorsun herseyi bilende görende duyanda o rabbim hepimizin gönlüne göre versin

tamam canim cinsiyeti sadece esim ve siz bileceksiniz zaten tabiki ögrenebilirsem.bu konuda esimle anlastik tabi o sizi bilmiyo
biz gizli kahramanlarız

canım rabbim cok gec geçmeden kavuştursun yavruna inş sağ salim :))

Valla ne yazacağımı bilemedim. Eşim bugün gitti moskovaya taaa pazarı pazartesiye bağlayan geceye kadar gelmiycek. Kaynanamlarda eltimde inşallah gelmezler onlarda ozaman kadar kafam kaldırmaz artık. Ama eminim sözde biz yalnız kalmayalım diye geleceklerdir bu akşam. Ya insanın eşi varken iyide o yokken katlanmak daha zor sanırım

aynen öyle eşim onlar varken dışarı bıle çıksın istemiyorum ben.....hemn ararım lütfen gel diye

hanımlar erkek bebek için eşlerin daha istekli olması gerekir ve derin ilişki birde sperm hızını ve kalitesini arttırıcı ürünler tükettirin eşlerinizeGinseng: Geleneksel Çin tıbbında cinsel gücü artırmak üzere kullanılan bir bitkidir. Bununla beraber testis bölgesine giden kan akımını artırarak sperm beslenmesini dolaylı yoldan artırır, yararlıdır.
Çakşır otu : Yüzyıllardır cinsel gücü artırıcı özelliğinden dolayı kullanılan bu bitkinin son yıllarda tesadüfen bulunan bir etkisi de sperm sayısını artırmasıdır. Türkiye'de güney illerimizde bolca yetişir. Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurduğu bilinmektedir.

Ayrıca Keçiboynuzu, Zerdeçal, C vitamini, Magnezyum, Yeşil Çay, Dong Quai, E vitamini , L-Karnitin, Çinko, B6 vitamini, arginin, B12 vitamini, Folik asit, Selenyum da sperm üretimini artıran bitki ve maddelerdir.

Bunlardan özellikle vitamin C ve E, folik asit,çinko ve selenyum çok önemlidir. Vitamin C ve E spermi dış zararlı etkenlerden yani oksidanlardan koruyan antioksidanlardır.
Çinko, B vitaminlerinin emilimi ve fonksiyonları için gereklidir. Testosteronu başka bir forma dönüşmesini engelleyerek prostat büyümesini önler. Testosteron ve sperm miktarını arttırır. Çinko eksikliğinde seks dürtüsü azalır.
Baklagiller, et, karaciğer, pekmez, bira mayası, tavuk yüreği, istiridye, süt ve süt ürünleri, yumurta sarısı, yer fıstığı, susam, soya fasulyesi, ay çekirdeği ve kabak çekirdeği bol çinko içerir bu nedenle en basitinden her gün en az bir avuç kabak çekirdeği tüketin.
Keçiboynuzu : Bol miktarda A, B, B1, B2, B3, B6, D vitamini ile kalsiyum, demir, potasyum, magnezyum, mangan içerir. Ayrıca fiber ile pektini bol ve sodyumu azdır. Sperm üretimini artırır, kilo vermeye yardım eder.
Arginin normalde vücutta bulunan bir aminoasittir. Vücutta önemli görevleri vardır. Hücre bölünmesi, yara iyileşmesi, bağışılık sistemi,vücuttan amonyağın atılması. Sperm hücreleri argininden zengin olduğundan, sperm sayısı az olan kişilerde arginin takviyesi ile sperm sayısınının arttığı gösterilmiştir. Et,nohut,somon balığı,fıstık,ceviz,susam,çukulata,kuru üzüm, mısır, badem, yumurta ve süt zengin arginin kaynaklarıdır. Bu nedenle bu besinleri de sağlıklı sperm üretimi için almalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…