- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.341
Angel ne yaptın test yaptın mı merak ettim
Bacım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. Baksana bıktık artık bu çevreden. Cahil insanla uğraşmak zor. Rabbim bizi görsün inşallah.
benm oğlum var ben 2cisin kız olmasını isterim tabi gönül bu istiyor ama ben öyle insanlarıda anlamış değilim benm eşimin tarafındada var eşim 7 kardeş 2 erkek 5 kız kayınbaba soyu kuru diyorlarmış
söylemiycem canim.bizim kaynananin erkek sevdigini herkes biliyoda iste neyse amannnn o kadinin benim icin hiccccc bir degeri yok.it ürür kervan yürür.simdi türkiyede tutturmus doguma gelecem gelme dedim kac kere istemiyorum dedim ama kafaya takinca gelir uyuz.
canım gecen ay iki kere kan verdim aldım agzımın payını bu ayda bekleyecegim bi kac gun daha gerci hala ne gelen var ne giden :) hadi bakalım inş güzel haberlerini verirsin
[SUB][/SUB]
sabah test yaptım negatif cıktı ama hala regl olmadım yaaa gerci bekliyorum ama riskli benim için pıhtılasma sorunum var bakalım pazartesiye kadarda olmazsa giderim
Tam seni sorarken yazmışsınız görmedim hadi inşallah erkeğin yoldadır ben hamile olduğumu hissediyorum nedenseicimdeki ses erkek diyor test bile yapmadım daha nasıl yapayım bir hafta var günüme ama sabırsızlık işte geceleri uyuyamiyorum geçse şu bir hafta bir an önce birde neden kızdılar sana tahlil için özel sağlık kabinlerinde yapılmıyormu bu beta hcg testi
meraktan gelir bacım söylemezsen sonuna kadar inş haftaya guzel haberlerini alırız.valla benim oglum olsa kzıım için laf edenlere oglumu kucaklarına bile vermem kacırabildigim yere kadar:)
bende merak ediyorum okumustum cunku hatta aynı hastalıktan muzdaribiz doguma gitmedende özelden yazmıstım kendisine benimde son sansım dedim doktorlar zar zor izin verdi.rabbim al dedi verdi son sansmı dersin geri aldı gercekten dua ederkende hep hayırlısını istemek lazım ben kzıma genel anestesiye aldılar beni ve ameliyatta solunum durmus sonra kalbim bebegimi alana kadar olan butun acıları hissettim narkozu ayarlayamadılar sonra bi uyuttular sukurki rabbim kızımı görmeyi nasip etti kalbim durduktan sonra bırakıyorlarmıs abim doktor yengem ebe benim onlar sonlandırmayı kabul etmemişlerde işte neyse sukur hayattayım ve herseyi göze alıp kızımı bu hayatta yalnız bırakmamak adına 2. düşündük olmadı işte bu sene içindede olmazsa doktorlar izin vermiyorlar artık rabbım ustunde görüyor o yuzden insanlar laf ederken kız cocuk için bilmiyorlarki rabbimin en buyuk hediyesi kızım neyse ay kızlar basınızı şişirdim bugün duygusala bagladım son olarak oglum olsun istiyorum ben bu hayatta evlatlarımı geride bırakıp erken göcersem bi kzı bi erkek birbilerini idare ederler diye rabbim kimseyi kimseye muhtac eylemesin
Tamam şimdi anladım.ben cooook eski kk uyesiyim 6 yil falan olmustur.rumuz farkli sadece telden uye olunca degisti neyse sayfalarin cogunu okudum deneme yapmadan ama bin kusur syfa var aklimda kalmadi rumuzlar seni canli canlı bulmusken sorayim dedim yontemin akibeti acisindan
eskilerden pek kimse yok yalel var babymuck var gurbetim var.
insallah bende haftayi iple cekiyorum iste.ben kaciramam ya bana ne yapilirsa yapilsin konu cocuk olunca pek sert olamiyorum.sirf kizlar dedelerine düskün dedeleride onlara diye birbirlerinin sevgilerinden muhtac kalmasinlar diye onlar evimede gelse ben onlarada gitsem engel koymuyorum.onlar ve esim ayni saygiyi bizimkilere göstermesede ben vicdanlarina birakiyorum Allah büyük.
canim gecmis olsun.Allah insallah sana saglikli bir sekilde gönlündekini versin.
biz gizli kahramanlarıztamam canim cinsiyeti sadece esim ve siz bileceksiniz zaten tabiki ögrenebilirsem.bu konuda esimle anlastik tabi o sizi bilmiyo
bende merak ediyorum okumustum cunku hatta aynı hastalıktan muzdaribiz doguma gitmedende özelden yazmıstım kendisine benimde son sansım dedim doktorlar zar zor izin verdi.rabbim al dedi verdi son sansmı dersin geri aldı gercekten dua ederkende hep hayırlısını istemek lazım ben kzıma genel anestesiye aldılar beni ve ameliyatta solunum durmus sonra kalbim bebegimi alana kadar olan butun acıları hissettim narkozu ayarlayamadılar sonra bi uyuttular sukurki rabbim kızımı görmeyi nasip etti kalbim durduktan sonra bırakıyorlarmıs abim doktor yengem ebe benim onlar sonlandırmayı kabul etmemişlerde işte neyse sukur hayattayım ve herseyi göze alıp kızımı bu hayatta yalnız bırakmamak adına 2. düşündük olmadı işte bu sene içindede olmazsa doktorlar izin vermiyorlar artık rabbım ustunde görüyor o yuzden insanlar laf ederken kız cocuk için bilmiyorlarki rabbimin en buyuk hediyesi kızım neyse ay kızlar basınızı şişirdim bugün duygusala bagladım son olarak oglum olsun istiyorum ben bu hayatta evlatlarımı geride bırakıp erken göcersem bi kzı bi erkek birbilerini idare ederler diye rabbim kimseyi kimseye muhtac eylemesin
Valla ne yazacağımı bilemedim. Eşim bugün gitti moskovaya taaa pazarı pazartesiye bağlayan geceye kadar gelmiycek. Kaynanamlarda eltimde inşallah gelmezler onlarda ozaman kadar kafam kaldırmaz artık. Ama eminim sözde biz yalnız kalmayalım diye geleceklerdir bu akşam. Ya insanın eşi varken iyide o yokken katlanmak daha zor sanırım
aaaaaa olmadı birde ben yorum yapıyorum ara sıra:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?