• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

DEFNEMMMM tebrik ederim insallah gonlundekine kavusursn kizlar bu aralar hic giremyrm rahatsizm cok hic keyfm yok biraz once hizli bisekilde okudim hepinizi cok opuyrm kib iyilesince daha sık ziyaret edecgim Aeo

inşallah canım ben oğluma sende kızına kavuşursun inşallah. hamilesin bacım tamam sana izin verdim ama bejnubal ve bazı arkadaşlar sınıfta kaldı ona göre

canlarım beni biliyorsunuz iki haftadır çok kötüydüm resmen modum düşmüştü bu ayda olmadı yine hamile kalamıyorum demiştim sol taraftaki kistim kafamı tırım tırım tırmalıyordu. hiç bir belirti yokken ovulasyon testlerimden birini yaptım. aynı ovulasyon anındaki gibi ikinci çizgi kopkoyu çıkınca şüphelendim eşime gebelik testi aldırdım hcg hormonunu ölçen bu testte de çift çizgiyi görünce kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif. Hep bir belirti bekledim bulantı, kusma, halsizlik, bel ve kasık ağrısı, uyku hali gibi ama hiç biri yok. demem o ki kendinizi dinlemekten bi hal olmayın benim gibi kendinizi strese sokmayın adetiniz geçtiği anda test yapmaya başlayın. ve kisti olan arkadaşlar sakın ha sakın ümitsizliğe düşmeyin o yokmuş gibi davranmaya çalışın.

biliyorsunuz ben erkek bebek istiyorum yol yöntem soran arkadaşlar var bebeğin cinsiyeti belli olunca madden neler yaptığımı bir bir uzuncaaaa yazacağım. şimdi şunu söylemek isterim manevi olarak çok dua ettim çok namaz kıldım namazlarda bazen kendimi hıçkırarak ağlarken buldum nerede bir erkek çocuk görsem allahım benimde böyle bir oğlum olacak mı inşallah bana da nasip et yarabbim dedim. yusuf suresini çok okuyorum kadir suresinide aynı şekilde gijnijjde dediği gibi bütün maddi yöntemler faso fiso hani bir laf varya işin allaha kalmışsa olmuş bil kendinizi iyice teslim edin rabbim hepimizin için en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallah.

canlarım beni biliyorsunuz iki haftadır çok kötüydüm resmen modum düşmüştü bu ayda olmadı yine hamile kalamıyorum demiştim sol taraftaki kistim kafamı tırım tırım tırmalıyordu. hiç bir belirti yokken ovulasyon testlerimden birini yaptım. aynı ovulasyon anındaki gibi ikinci çizgi kopkoyu çıkınca şüphelendim eşime gebelik testi aldırdım hcg hormonunu ölçen bu testte de çift çizgiyi görünce kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif. Hep bir belirti bekledim bulantı, kusma, halsizlik, bel ve kasık ağrısı, uyku hali gibi ama hiç biri yok. demem o ki kendinizi dinlemekten bi hal olmayın benim gibi kendinizi strese sokmayın adetiniz geçtiği anda test yapmaya başlayın. ve kisti olan arkadaşlar sakın ha sakın ümitsizliğe düşmeyin o yokmuş gibi davranmaya çalışın.

biliyorsunuz ben erkek bebek istiyorum yol yöntem soran arkadaşlar var bebeğin cinsiyeti belli olunca madden neler yaptığımı bir bir uzuncaaaa yazacağım. şimdi şunu söylemek isterim manevi olarak çok dua ettim çok namaz kıldım namazlarda bazen kendimi hıçkırarak ağlarken buldum nerede bir erkek çocuk görsem allahım benimde böyle bir oğlum olacak mı inşallah bana da nasip et yarabbim dedim. yusuf suresini çok okuyorum kadir suresinide aynı şekilde gijnijjde dediği gibi bütün maddi yöntemler faso fiso hani bir laf varya işin allaha kalmışsa olmuş bil kendinizi iyice teslim edin rabbim hepimizin için en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallah.

Cnm ınan tüylerim ürperdi okurken inşaallah alemlerin Rabbi yüce Allah duani kabul buyurur hayırlısı olsun hakkinda burda diğer müjdeli haberlerini de duyarız,ınş

htc phone ile

Simdi anladim 36 saat sonra senin yumurta catlamadi bitanem oylemi esinde takviye uygulamismiydi birde canim yumurta n ne kadarken igne vuruldun suan morelim cok bozuldu neyse herseyin hayirlisi
Canım gijnij iğne oldu ne zaman catlayacak diye beklerken doktora gitti yeni çatlamış ilişki olsun dedi ve hamile kaldı yani tam zamanını tutturdu arkadaşımız ama olmayınca olmuyor işte

Kizlar benun catlamadan bir gub once ve catladi gun iliski olmustu
sonuc erkek

birde cirek otu bal karisimi yapmistik
6 kisinin 5 inij oglu sadece birinin kizu oldu

Buda kızsa biz hiç ümitlenmiyelim valla bütün teoriler çöpe o zaman

Kizmis forewer.ben zaten cope attim yontem sadece hamile kalmayi kolaylaştırıyor kiz erkek yapmiyor :24: ben ilk denemede kaldim tam cat gunu neyse gerisi kaderimiz olanda zaten olacakti bahane oluyor.ben kendim icin sahsen 4 de dogursam 5 de kiz artik bu kafadayim.yazdigim gibi y leri alip koydursak Allah nasip etmediyse belki duser belki bisey olur yine olmaz.yok yum gunu takviye adet sonrasi vs vs hep bos artik isteyen rabbim ilk gecede verir yum yokkende sik iliskiylede yani dua bile kabul noktasinda hikmetini bilemeyiz.edenlerin oldu biz dahami az ettik yok kabul olmadi namazdi oructu degil her canliya can veren rabbim taaa tasin icindeki karincanib rizkini veren Allah bizlere belki obur dunyada belki bilmedigim sevaplarla karsilik buldu duamiz.cok uzun oldu belki umarim senin vakti zamanin gelmis icindeki pitpitlar anne merak etme ben oglunum diyordur :55:

Kızlar benim ovulasyon testlerime bi bakin bi iniyo bi cikiyo bu LH anlamadım normal dimi bu
Adetin 10.gunudeyim bu arada
htc phone ile

Eklentiler

• $1399977836233.webp
    $1399977836233.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
gijnij cnm özel bir şey yapmadık zaten istemeden oldu..nasip olucak demekki...hamile kalmadan önce herkes benim hamile olduğumu ve bir oğlumun olduğunu görüyordu.sonra hamile kaldım ve ben şok oldum nasıl olur die sürekli üzüldüm çünkü küçük kızım daha 9 aylıktı...hamile olduğumu öğrenince herkes dua etti oğlun olur inşallah die.. ama eşimle ilişkimiz seyrekti hamile kaldığım ay en fazla üç kere olmuştur. çünkü kızlar çok hastaydı ben küçükler yatıyordum eşim büyükle yatıyordu...
Canım Rabbim ol dedi ve oldu senin için. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Nasip kismet gijnijim bir sorun varsada ortaya çıksın ki sende suphede kalma Allah guldursun yüzünü herşey onun elinde ol der oluverir

htc phone ile
Canım şimdi farklı tahliller yapılacak ona göre bakalım ne olacak
Simdi anladim 36 saat sonra senin yumurta catlamadi bitanem oylemi esinde takviye uygulamismiydi birde canim yumurta n ne kadarken igne vuruldun suan morelim cok bozuldu neyse herseyin hayirlisi

Canım yumurtam 20 ml iken iğne vuruldu normalde çat iğnesi yapanların 36 saat sonra ilişki önerilir. Ama ben emin olmak için tekrar doktora gittim baktı henüz çatlamamıştı geldim lobogouk test yaptım çizgi silikleşince koştum yine doktora 38. Saatti ve doktor çatlamış hemen yapın dedi. Eşim takviye aldı çinko arjinin bilmem vs hepsinin bulunduğu bir takviye bu siteden arkadaş önermişti. Proxsed diye ekstradan diet yaptık 1 ay boyunca her gün soda içtik sabah akşam saka su et vs birde eşime her sabah çaktışır otu ile keçiboynuzu özünü karıştırıp içirdim akşamda keçiboynuzu özü yapıp içirdim. Bu sayfada babymuck var odahherşeyi yapmıştı ama kızı oldu oda doktor ona tam yum çatlamış dedi ve ilişki yaptı. Ozaman ben sayfaya yeni gelmiştim ama önemsemedim olabilir onda tutmadı ama belki bende tutar diye. Ve yaşamadan anlamadım yöntemlerin aslında sadece bir ihtimal diye denediğimizi. Şimdi sizde benim için aynı şeyi düşüneceksiniz bir iki gün acaba deyip tekrar yönteme devam edeceksiniz. Ha yapın yapmayın demiyorum ama ne olursa olsun tevekkül edin önce. Başka birşey varsa sorun söyleyeyim çünkü artık gelmiycem.

Kizmis forewer.ben zaten cope attim yontem sadece hamile kalmayi kolaylaştırıyor kiz erkek yapmiyor :24: ben ilk denemede kaldim tam cat gunu neyse gerisi kaderimiz olanda zaten olacakti bahane oluyor.ben kendim icin sahsen 4 de dogursam 5 de kiz artik bu kafadayim.yazdigim gibi y leri alip koydursak Allah nasip etmediyse belki duser belki bisey olur yine olmaz.yok yum gunu takviye adet sonrasi vs vs hep bos artik isteyen rabbim ilk gecede verir yum yokkende sik iliskiylede yani dua bile kabul noktasinda hikmetini bilemeyiz.edenlerin oldu biz dahami az ettik yok kabul olmadi namazdi oructu degil her canliya can veren rabbim taaa tasin icindeki karincanib rizkini veren Allah bizlere belki obur dunyada belki bilmedigim sevaplarla karsilik buldu duamiz.cok uzun oldu belki umarim senin vakti zamanin gelmis icindeki pitpitlar anne merak etme ben oglunum diyordur :55:

Canım çok doğru çok haklısın. Benin bir arkadaş durumumu hocaya anlatmış çok itikatlı biri demişki ne kadar dua ederse etsin ama önce teslim olmak lazım yoksa duaların bir önemi yok. Ogün perşembe günüydü akşam oturdum açtım elimi Allahım ne yaparsam yapayım ne dilersem dileyeyim önemli olan senin dilemen. Ben beni sana bıraktım. Sen zaten gönlündeki muradı biliyorsun. Ne verirsen baş göz üstüne. Sonraki gün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Belki Rabbim o duanın hürmetine kız verdi ve geri aldı. Tabi daha sonra ne olur onu bilemem. Ama ne yaparsak yapalım Rabbime teslim olarak yaparsak ozaman olur inşallah

Canım çok doğru çok haklısın. Benin bir arkadaş durumumu hocaya anlatmış çok itikatlı biri demişki ne kadar dua ederse etsin ama önce teslim olmak lazım yoksa duaların bir önemi yok. Ogün perşembe günüydü akşam oturdum açtım elimi Allahım ne yaparsam yapayım ne dilersem dileyeyim önemli olan senin dilemen. Ben beni sana bıraktım. Sen zaten gönlündeki muradı biliyorsun. Ne verirsen baş göz üstüne. Sonraki gün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Belki Rabbim o duanın hürmetine kız verdi ve geri aldı. Tabi daha sonra ne olur onu bilemem. Ama ne yaparsak yapalım Rabbime teslim olarak yaparsak ozaman olur inşallah

Cok doğru söylüyorsun bacım Allah muradimizi biliyor hayırlısıni versin takdir Allah in

htc phone ile

Canım Rabbim ol dedi ve oldu senin için. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

Canım yumurtam 20 ml iken iğne vuruldu normalde çat iğnesi yapanların 36 saat sonra ilişki önerilir. Ama ben emin olmak için tekrar doktora gittim baktı henüz çatlamamıştı geldim lobogouk test yaptım çizgi silikleşince koştum yine doktora 38. Saatti ve doktor çatlamış hemen yapın dedi. Eşim takviye aldı çinko arjinin bilmem vs hepsinin bulunduğu bir takviye bu siteden arkadaş önermişti. Proxsed diye ekstradan diet yaptık 1 ay boyunca her gün soda içtik sabah akşam saka su et vs birde eşime her sabah çaktışır otu ile keçiboynuzu özünü karıştırıp içirdim akşamda keçiboynuzu özü yapıp içirdim. Bu sayfada babymuck var odahherşeyi yapmıştı ama kızı oldu oda doktor ona tam yum çatlamış dedi ve ilişki yaptı. Ozaman ben sayfaya yeni gelmiştim ama önemsemedim olabilir onda tutmadı ama belki bende tutar diye. Ve yaşamadan anlamadım yöntemlerin aslında sadece bir ihtimal diye denediğimizi. Şimdi sizde benim için aynı şeyi düşüneceksiniz bir iki gün acaba deyip tekrar yönteme devam edeceksiniz. Ha yapın yapmayın demiyorum ama ne olursa olsun tevekkül edin önce. Başka birşey varsa sorun söyleyeyim çünkü artık gelmiycem.

Canimmmm insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim dedigin gibi herseyi veren mevlam tevekkul icinde olma liyiz elimizden geleni yapalim gerisi Allahin taktiri zaten

Doktorum büyük ihtimal stresten dedi ki öyle olduğunuda bende düşünüyorum çünkü çok aşırı derecede düşünmeye ve kendini etraftan soyutlamaya başlamıştım

bacım sen niye çat iğnesi vurdurdun defalarca konuşmadık mı çok riskli olduğunu kaldı ki senin risk alma gibi bir lüksünde yok. doktorun nasıl izin verdi ben ona şaştım hani her şeyin doğalından yanaydı? ben iğne vurdurmadın sandım o yüzden kız olmasına çok şaşırdım iğne vurdurup yumun düzeniyle oynayınca ters tepmesi çok normal bence.

Canım y lerde yine sorun olabilir çünkü bebek kız olduğu için sadece x lerde araştırma yapıldı. Bakalım doktorum ile henüz görüşmedim nasıl bir yol çizicez nasip artık

oncelikle gecmsi olsun, bende herkes gibi cok sasirdim. umarin dogru duzgun bir genetik inceleme yapilmisdir. ikincisi bence senin rahim filmi cektirmen sart. 2 dusuk stresten olmaz diye dusunuyorum. kuzenimde 3 dusukten sonra rahim filmi cektirildi ve yapisiklik cikti.

son olarak belki gercekten de kocislerimizin y leri problemlidir. 10 tane yapsak da belki kiz olacak.

sonuc erkek

6 kisinin 5 inij oglu sadece birinin kizu oldu[/QUOTE

sakincasi yoksa bir iki bir sey sormak isterim. catlama veya ovulasyon icin test falan kullandiniz mi? birde bu corek otu bal karisimini kullanan kisiler hangi gun birliktelik oldu? ovulasyoin gunu mu? bilimsel deney gibim bir sey :))

bacım sen niye çat iğnesi vurdurdun defalarca konuşmadık mı çok riskli olduğunu kaldı ki senin risk alma gibi bir lüksünde yok. doktorun nasıl izin verdi ben ona şaştım hani her şeyin doğalından yanaydı? ben iğne vurdurmadın sandım o yüzden kız olmasına çok şaşırdım iğne vurdurup yumun düzeniyle oynayınca ters tepmesi çok normal bence.

catlatma ignesinin riski yok, garantisi var. hele cinsiyet ile hic alakasi yok. eskileri okursan oglu olan birkac kisinin de hep catlatma ignesiyle olmus. cunku asagi yukari catlama ani biliniyor.

Ben sultanınki kız olduğunu öğrendiğimizde tevekkülden bahsedince herkes üzerime gelmişti..yöntem fln hikaye Allah ol diyecek başka hiçbir yol yok ..tüp bebek hariç..ona bile Allah nasip ederse gerisi boş..ben daha gamile kalamadım kız erkek farketmez mevkam neylerse güzel eyler herkesin kendi kararı eyvallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aklima bir sey daha geldi. simdi dusuklerden sonra hep farkli cinsiyet oluyor ya, acaba senin ilk dusuk erkek bu da o yuzden mi kiz?
umut fakirin ekmegidir lafi bos yere degil :1:
herkes yontemleri denemeli ki sonra pisman olmasin. yoksa hic denemeden kiz sahibi olunursa daha cok uzulunur.

sonuc erkek

6 kisinin 5 inij oglu sadece birinin kizu oldu
Eğer bu tez doğruysa benim erkek olmalı kalanların cinsiyeti belli olsa ki bu ben oluyorum catlamadan bur gün oncesi ve catladiktan sonrada iki gün denedik ki ben öyle zannediyorum benim belli olsun ona göre bu tezin üzerinde dururuz ki bazıları catlamadan 12saat once kalmış erkek olan çok yada defne gibi kalana kadar düzenli ilişki ile erkek bakalım Defnem ın cinsiyeti belli olsun bunlar üzerinde konuşuruz yine ..anaaa bir püf nokta var ama bulamiyoz ki yaa inanın kendim kadar sizleride düşünüyorum arkadaşlar benden geçti artık hamileyim ama ben tutturamazsam sizler tutturun bari olvoda dan başka tutturan yok 2014 kasım annelerinde herkesin bebeği erkek çok nadir bir kaç kız var onlar yöntemmi denemiş hayır hayırlısı hakkımızda

eğer bu tez doğruysa benim erkek olmalı kalanların cinsiyeti belli olsa ki bu ben oluyorum catlamadan bur gün oncesi ve catladiktan sonrada iki gün denedik ki ben öyle zannediyorum benim belli olsun ona göre bu tezin üzerinde dururuz ki bazıları catlamadan 12saat once kalmış erkek olan çok yada defne gibi kalana kadar düzenli ilişki ile erkek bakalım defnem ın cinsiyeti belli olsun bunlar üzerinde konuşuruz yine ..anaaa bir püf nokta var ama bulamiyoz ki yaa inanın kendim kadar sizleride düşünüyorum arkadaşlar benden geçti artık hamileyim ama ben tutturamazsam sizler tutturun bari olvoda dan başka tutturan yok 2014 kasım annelerinde herkesin bebeği erkek çok nadir bir kaç kız var onlar yöntemmi denemiş hayır hayırlısı hakkımızda
püf nokta : Rabbim yazmış önceden değiştiremeyiz .

Back
X