• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Canim benim benim gittigim doktor bu isin piriydi profosor zaten ama erkek bebek icin catlama gunu iliski veriyor baska birsey degil canim takviye filan yok benim esim takviye kullanmiyor aslinda desem kullanir ama ne kullanalim bide bes gun sonra iliski vericek doktor recetesiz alabilirmiyim ise yararmi bes gunde
canım senin dr daha aramadım ama arıyacağım ben bu işi dr kontrolu altında yapmak istiyorum. inan yoksa hep bişeyler eksik yarım kalacak gibi geliyor. canım peki sen araştırdınmı başarı oranı nedir senin dr un bu işte. yani erkek için uğraşıp kızı olan olmuşmu....

canım senin dr daha aramadım ama arıyacağım ben bu işi dr kontrolu altında yapmak istiyorum. inan yoksa hep bişeyler eksik yarım kalacak gibi geliyor. canım peki sen araştırdınmı başarı oranı nedir senin dr un bu işte. yani erkek için uğraşıp kızı olan olmuşmu....
Canim teyzemin gelini iki tane oglu oldu torunu nun bir oglu kizinin kiz istiyordu kizi oldu sonra gelinini goturdu onunda oglu oldu bende gittigimdr iki kizim var dedigimde birde oglan yapalim insaallah dedi iki ay tutmadi cok pahali geldi bana birde oraya gitmeden once hicbirseyden haberim yoktu doktor un metodunu ogrendim yumurta catladiktan sonra iliski veriyor yani yumurta takibi yapiyor yakinlarda bir doktor buldum cok sukur yumurta takibi yapiyor iyi bir doktor onlar vesile olur Rabbim de nasip eder insaallah birde kuzum igneden 36 saat sonra iliski veriyor sende bir baska doktordan yardim isteyebilursin

Son düzenleme:
Bunu yazmak için çok bekledim iki gündür ovulasyon testlerim ovulasyon anındaki gibi ikinci çizgiyi kopkoyu veriyordu bugun gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm sağlık ocağına koştum değerim 257 çıktı :49:
Defnem çok sevindim canım benim sonunda oldu işte Allaha şükürler olsun oğluşun yola çıkmış geliyordur inşallah ...darısı bütün isteyenlere..ayyy çok sevindim kız gece gece uykumu açtın valla ..

Gunaydin kizlarnapiyorsun uz Defnem esin ne dedi sevindim i isteksizdiya onun icin dedim benim esimde oyle cnku

Cok sukur canim ne kadar dogru söylüyorsun,her nekadar annemden cok uzakta olsamda.Seninde anneler gunün kutlu olsun. Nasılsın ?

geçmiş olsun.kızının kulagındaki problem nedir.benim kızımın kulagına tüp takıldı bitanesi düştü digeri duruyor canım dün kulagım agrıyor dedi doktora götürdüm iltihap olmuş :5: kafayı yemek üzereyim inan

41 kere maşallah ne güzel bugün herkes,burda hepicinize gunaydinlaaarrrrrrr bacilarim güzel günler bizim olsun :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :Db:D :D

htc phone ile

Kızlar genetik sonucum bugün çıktı şimdi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. Ama şunu söyleyeyim benim artık yöntemlere inancım kalmadı bebeğim kızmış. Ve hiçbir sağlık sorunuda yokmuş. Benim ne derece yöntem denediğimi eskilerden arkadaşlar bilir. Ama siz yinede elinizden geleni yapın çünkü bazı şeyleri yaşamadan asla bilemeyiz.

Kızlar genetik sonucum bugün çıktı şimdi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. Ama şunu söyleyeyim benim artık yöntemlere inancım kalmadı bebeğim kızmış. Ve hiçbir sağlık sorunuda yokmuş. Benim ne derece yöntem denediğimi eskilerden arkadaşlar bilir. Ama siz yinede elinizden geleni yapın çünkü bazı şeyleri yaşamadan asla bilemeyiz.

Takdir Allah in bacım bundan sonrası hayırlı olsun inşallah çok şükür bir hastalık yada problem yokmuş bence sevinmelisin ya dr sizin y ler sorunlu deseydi şimdi en azından bir umudun var bu seferde oluruna bırak Allah neylerse güzel eyler vardır bundada bir hayır cnm bnm

htc phone ile

KiZLAR
Hepimize cok tesekkur ederim
Gecmis Olsun dileklerinden dolayi
Babymuck canim iltihap niye olmuski acaba cok gecmis olsun.Benim kizimin
Kulagina takilan tuplerden biri disariya(olmasi gerektigi gibi)biri iceriye kulak zarinin dibine girdi
Simdi onu cikaricaklar 1 Saat sonra amelixata alinacak kizim ins sorunsuz mukemmel Bir ameliyat olur.

KiZLAR
Hepimize cok tesekkur ederim
Gecmis Olsun dileklerinden dolayi
Babymuck canim iltihap niye olmuski acaba cok gecmis olsun.Benim kizimin
Kulagina takilan tuplerden biri disariya(olmasi gerektigi gibi)biri iceriye kulak zarinin dibine girdi
Simdi onu cikaricaklar 1 Saat sonra amelixata alinacak kizim ins sorunsuz mukemmel Bir ameliyat olur.

Tekrardan geçmiş oldu cnm Allah yar ve yardımcınız olsun

htc phone ile

DEFNEMMMM tebrik ederim insallah gonlundekine kavusursn kizlar bu aralar hic giremyrm rahatsizm cok hic keyfm yok biraz once hizli bisekilde okudim hepinizi cok opuyrm kib iyilesince daha sık ziyaret edecgim Aeo

Back
X