Süper Anneler - 2011

anlamadım ben orkiş yaaaaaaaaaa

msn gelsene biiiiiii

cnmm yemek yapiyodumm simdide sen yoksun msn i acayim yine

teravetttttt
rus ve bio hakkindaki dusuncelerin neeeeeeeeeeeeeeeeee

cnm esimin dogumu tarihi tam belli degil ama ocak 83 diyor
benim 08.01.1986

son adet tarihim 29.04.11

gerci ne olacagini biliyorum ama

cnm esimin dogumu tarihi tam belli degil ama ocak 83 diyor
benim 08.01.1986

son adet tarihim 29.04.11

gerci ne olacagini biliyorum ama

cnm son satin deil iliski gununu tam yaz birde esin ocagin kacinda dogmus eger bilmiyosan bi tek senin biona bakarizz

slm arkadaslarr

pc açık bırakmıştım yemek yerkenn yemekten sonra uyumus kalmışımmm eşim kapatmışş şimdi yatmadan bi bakım dedim benim süper anneler ne yapmışşş

bernur bahsettide sormamışıom kacıncı gecesii adetin 26 . gecesimi ilişkiye girmişş anlamadım benn adetin 18, veya 19, günü rahim içe çekilir en geç die okudum ben buğün üzülmesinn hamiş değildir tabi rabbim bilirde

bernurumburdaymışın canım yazsana bi kaçıncı gün olduu

Son düzenleme:
kıslar rüyalardan bahsetmiştinizya bende 2 gece önce rüyamda eşimle falan yas pasta çig köfte alıyoduk annem kardeşim falann böyle değişik bi rüyaa ertesi akşam eşlim yaş pasta çiğ köfte almış geldi rüyamdan bahsetmedim onaa ...birde dün gece aramızda yurt dışında olanlar varya benimde fransada bi arkadasım vardıı o girdi rüyama okul yıllarından arkadaslarımı gördüm nasıl özlemiş sarılyodumm ayakkabı alcam alamıyorum ayakkabımın altı açılmış vs.. ya hemen etkileniyorum valla su topikte çıkan ayakkabı reklamı ndaki ayakkabıyı arıyorum yaa ne komiktii.bilinç altı işteee ..

rus işi hikaye bence. bio uygulanabilir içimizde kalmasın. ama o doktor 151 hastada 138 erkek bebek sadece zamanlamayla tutturdu. yani zamanlama bence tek faktör.

travet yani bu testlerde cift cizgiyi gordukten sonra iliski diyosun demi,yaa bu iliskide pozisyonlada alakalimidiryaayani nebilimmuff kafayiii yiyycemyaa

cano son regl 10 kasım
siklus 28-29 arası
ilişki 26 kasım 23:00

son siklus kaçtı ki?
son siklus 28,12 yazıyoır

rus işi hikaye bence. bio uygulanabilir içimizde kalmasın. ama o doktor 151 hastada 138 erkek bebek sadece zamanlamayla tutturdu. yani zamanlama bence tek faktör.

bence de zamanlama en etkili faktör
diyet belki işe yarar
bio tam anlamıyorum ama ayın insan üztünde etkilerini
söyleyip duruyorlar uzamanlar...bio da olabilir
gerisi hikaye bence

valla bernurcum bende kizimda ayni dedigin gibi adetimi 18.gunu hamis kalmistim yani seninkinin kiz olma ihtimali yuksek,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…