- 25 Aralık 2013
- 561
- 300
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.841
Evet canım akıntın uzayan koyu kıvama geldiyse fazlalaştıysa, yumurta beyazı gibi uzaması gerekiyor bu hal yumun çok yakında çat olacağının haberdardır. Vede ağrı ve belden aşağı rahmine doğru vurur, adet olacakmış gibi hafif sancılanırsın, yumun çatladı demektir ve birden o uzayan akıntın kaybolur bolca sulu çamaşırını ıslatan bir akıntı senden gelir, bu halde senin yumun çatladığının habercisidir. Çok geciktirmeden deneme yapmalıydın, böylelikle erkek tosununun gelme ihtimali var. Ben bu konu için koca bir kitap okudum sana kitabı özetledim tatlım. Birde kitapta ateş ölçerek de yum çat anını bulabiliyosun ama ben onu denemedim.ÖĞLEN 3 DE yaptım daha silik çıktı ama sulu şeyler içtim şimdi yine yaptım test koyu olmasada var çizgi belirgin akıntım çoğaldı top top geliyor koyu kıvamda galiba yum oldu sanki kasık ağrılarım var şuan yazarken bile sancım oluyor ...
Duân için çok sağol canim. Allah razı olsun duana amin amin diyorum.seninkinin cinsiyeti değişmiycek canim,oglusunu bir çırpıda doğur ins.,evinizde mutlulugunuza mutluluk katilsin.darisi gijnij,Defne,catladim bacilarinin basina...catladim inki bu perşembe inş erkektir onunkideKonuştuk ya kuzum, daha kesin değil.
İnşaAllah canım.
Teşekkürler. Dualarım hep cümlemize. Benim hikaye bayağı uzun ama kazaya kurban gittim diyebilirim, ya da eşimin değimiyle hiç bir şey yapmadan oluruna bırakınca kısmet oldu gebelik. Mart ayında bir kaybım oldu. Sonrasında doktor takibinde de bulundum, ovulasyon testi de kullandım. Ov. testlerinde tam çift çizgi olmadı. Doktor takibi aylarda da zamanlama olmadı. Hiçbir şey denemediğim ayda da olmadı. Bir sıkıntı mı var diye başka doktora gittim. O da enfeksiyon kaptığımı söyleyip vaj. fitil verdi. Bir hafta sonra kullan dedi. Perşembe günüydü doktor görüşmem. Pazartesinden önce yumurta çatlamaz dedi. Ctesi günü sadece yorgun olduğumu hatırlıyorum. Pazartesi ve sonrası denemede yapmadım fitil de kullanmadım. Sonra doktorla görüşüp tedavimi oldum. İşte ben o ctesi günü hamile kalmışım. O ay deneme yapmak için tereddütlerim vardı. Tam temizleneyim deyip, ov. kitlerini yeni sipariş etmiştim. Kısmet. En etkili yöntem DUA.
İnşaAllah değişmez canım. Vakti zamanı geldiğinde, hayırlısı ile kardeşinin düğünü atlattıktan sonra, sana da yakışıklı bir oğulcuk nasip olur inşallah. Belki de o sırada oğulcuğunda anne karnında oynar, belli mi olur! Kızım daha doğmadan önce isim belirlemiştik. Rabbim nasip ederse onu koyarız inşaAllah.
Sağol Hanzade,,,yummu çatladı yoksa dün üşüttüm bilmiyorum ama çizgi var ben daha 20 flan oldu dkontrol bırakalı yoksa hormonlardanmı lh artışı dün 1.30 yatağa girdim yine sancım vardı kasıkda ve rahimde o top top akıntı gitti ıslaklık hissettim çamaşırda ama okadar ıslak değildim çok değil yani.reglimin 11 da yum 11 12 cm dedi dr um bugün 17 dün benim yum yavaş olgunlaşdı yada çünkü 13 14 reglimin hiç bir şey hissetmedim akıntım vardı fakat top top değildi sancıda yoktu ben normaldede geç yum oluyorum 28 gündü bu ay reglim ...senin oğluşmu var takiplemi oldun kaç çocuğun var canım??Yumun çatlarken sancılar başlar işte ozaman deneme yapmalıydın ve Sperm ler yuma yolculuğu 4,5 saat sürermiş... İşte bu yüzden denemeden sonra ayaklarını dimdik yap duvara daya yataktan kalkma bu durumu bana dr söylemişti, birde dr bana eşine denemeden önce yarım saat acı bir kahve içir demişdi bu taktik de erkek hücreler için çok önemli ymiş..
İnşaAllah canım. İsteyenin dileyenin hayırlısı ile duasını geri çevirmesin Rahman ve Rahimim.Duân için çok sağol canim. Allah razı olsun duana amin amin diyorum.seninkinin cinsiyeti değişmiycek canim,oglusunu bir çırpıda doğur ins.,evinizde mutlulugunuza mutluluk katilsin.darisi gijnij,Defne,catladim bacilarinin basina...catladim inki bu perşembe inş erkektir onunkide
Canım benim senin adına çok sevindim erkek çocuk da pek yanılmıyorlar 12 haftada biliyorlar İçini ferah tut Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsinDün doktora gittim, ense kalınlığı iyi dedi, çok şükür Rabbime, burun kemiği de gelişmiş. Ama bunlar yeterli bilgi değil, sadece olasılık, ense kalınlığı yüksek çıkar sağlıklı olur, düşük çıkar, bebek sağlıksız olabilir dedi. İki hafta önce gittiğimde kalp sesini duymak istiyorum demiştim. Doktorda sen neler biliyorsun deyip tekrar ultrasona alıp dinletti. Ama doppler sinyali uzun süreli uygulanırsa, bebeğin kalbi ısınır, kalbi durabilir kimse ne olduğunu anlamaz dedi. Kısa bir ölçüm yaparak gösterdi, yavrumun kalbi 165 atıyordu. Ben cinsiyet tahmini için sorduğumu söyledim, 140 dan aşağı erkek, 140 mı 145 işte neyse yüksekse kız diyorlar dedim. O da öyle bir şey yok dedi. Kalp atım satısı 120 ile 180 arasında olurmuş. 120 den düşük ve 180 den yüksekse bebeğin sağlıksız olma durumu down sendromu gibi olabiliyormuş. Neyse, şimdiki muayenede onu hatırlayıp yine kalp atışını ölçtü, ben şart değil dedim. Sonrasında beni başka bir doktora yönlendireceğini detaylı ultrasona gireceğimi söyledi. Bende radyoloji ye mi yolluyorsunuz dedim, evet dedi 300tl bakılıyormuş. bebek te bir sorun mu var doktor bey deyince 35 yaş üstüsünüz dedi. Gitmem şart mı? Sonuçta bildiğim kadarıyla bebekte sağlılı olmayan bir durum varsa anne karnındaki bebeğe herhangi bir tedavi yapılmıyor deyince, benim bu kadar soru sormamadan sanırım adamcağız herşeyin ve bebekte zeka durumunun bile öğrenmek istediğimi sanmış. Rabbim imtihan etmesin bu konu da beni inşallah, ben sadece sağlıklı sıhhatlı olmasını istediğimi, bir sıkıntı varsa bebeğimi aldırmayacağımı söyledim. O zaman ikili ve üçlü testi de iptal edelim dedi. Bende sadece yapılması şart olan testleri yapalım. O kadar detaylı incelemeye gerek yok dedim. Sonuç olarak bazı testler verdi, guatra ve kanda bazı değerlere bakılacak sanırım. Hem gebeliğimde kayıtlara geçmiş olur. Cinsiyetini de gelecek haftasonu söyleyecek, nasip olursa. Bakarken erkeğe benzetti ama emin olamadı. Tekrar gelecek hafta bakalım, daha net değil dedi. Doktordan sonra bir ağladım bir sustum. Çok sevindim ihtimaline bile.
Lütfen bana da dua edin. Rabbim dileyen, isteyen, emek verenin yüzünü güldürsün. Gönlümüzden geçen hayırlı ise bize takdir etsin, kolaylaştırsın ve bereketli ve sonuçtan razı kılsın inşaAllah.
canım hadi gözün aydın temiz çıkmış.....yarın ki operasyon içinde Allah yardımcın olsun...selam kızlar ben geldim anneme gitmiştim memlekete. bugün dr aradı smear ve kültür temiz çıkmış çok şükür yarın gidicem yarayı yakıcak. hiç merak etmemişsiniz beni küstüm
canım saol vallahi nasıl bir operasyon bilmiyorum korkuyorumcanım hadi gözün aydın temiz çıkmış.....yarın ki operasyon içinde Allah yardımcın olsun...
zor değildir inşallah canım,sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur dua edelim canım...ama bir taraftanda şu erkekler ne kadar rahat demiyor değilim...canım saol vallahi nasıl bir operasyon bilmiyorum korkuyorum
Canım benim 3 kız var Son ikisi kulaktan dolma bilgilerle oldu ozaman bende net yoktu çokda araştırma şansım yoktu 2.yi bana sen hareketsiz isteksiz sadece eşin tatmin olsun demişlerdi bende uyguladım. Şimdi bulduğum bilgilerde bu bir kız çocuğu taktiği velhasıl 3.yü adetten bir hafta sonra çinsel perhiz ve ve çift taraflı tatmin ve oğlum oldu 2009 yılında ne yazıkki gebeliğimde başından 4 aya kadar zaman zaman kanama oldum ve paşamı kaybettim sonra 2010 da nette yazan bir bilgiye dayanarak güya hadis varmış adet bitiminden 5 gün içinde deneme olursa erkek zamanıymış uyguladım ve üçüncü meleğim dünyaya geldi, ben ozaman yum takibi falan bilmiyorum ben çok düzenli adet olurum meğerse 13. Günümde yum çat oluyor demek ben erken denemeyle 3 gün rahimde bekleyen spermler çatlayan yumu bulunca döllenme oluyor tam bir kız çocuk taktiği... Ve ve 3.kızımın doğumunda durum bana bir diyetten bahsetti bu diyeti kime verdiysem 4 kızdan sonra bile erkeği bulanlar oldu dedi, hep o hafızamın bir kenarında kaldı minik kızım 4 yaşına gelince dr shettles in kitabıda elime geçti okudum araştırma yaparken bu topikde kendimi buldum heveslendim dr uma gittim 2 ay boyunca hani hiç süt yoğurt tüketmdik falan filan diyeti yaptık bütün ne öğrendiysem taktikleri yaptık ve tek ilişki ben zaten hemen hamile kalırım geçen sene Şubat ayında hamile kaldım laboratuvar daki sekreter kız bana ablacım ilk gebelik herhalde demişti sevincimi belli etmiştim evde bir bayram havası. Tarif bile edememiştim kendimi kimselere tam nisan başı bir kanama yla bebeğimi düşündüm... Perhizide bozmuş duk moralim çok bozuldu kendimi o moda bir daha sokamadım... yum anımı bile anlardım uzayan akıntım çok bol gelirdi ağrıyla hep 13 günü yumum çatlardı ne hikmetse düşükden sonra akıntımın şekli bile değişti uzayan akıntılarım maziye karıştı. Belkide şartlar paşam gelmicek diyor bana. Ama benim içimde hep bir hüzün var yaşama sevincim bile yok. Ara ara sizleri takip ederek mutlu oluyorum... Rabbim gönlünüze göre versin... Eskiler beni bilir şimdide gijnijimi heyecanla bekliyorum güzel haberlerini İnşanlahhh paşamız yoldadır... Canm çokmu uzun oldu ne Neyapalım bende hikaye çokSağol Hanzade,,,yummu çatladı yoksa dün üşüttüm bilmiyorum ama çizgi var ben daha 20 flan oldu dkontrol bırakalı yoksa hormonlardanmı lh artışı dün 1.30 yatağa girdim yine sancım vardı kasıkda ve rahimde o top top akıntı gitti ıslaklık hissettim çamaşırda ama okadar ıslak değildim çok değil yani.reglimin 11 da yum 11 12 cm dedi dr um bugün 17 dün benim yum yavaş olgunlaşdı yada çünkü 13 14 reglimin hiç bir şey hissetmedim akıntım vardı fakat top top değildi sancıda yoktu ben normaldede geç yum oluyorum 28 gündü bu ay reglim ...senin oğluşmu var takiplemi oldun kaç çocuğun var canım??
Sende üzücü şeyler atlatmışsın hanzade geçmiş olsun inş hiç seni yormadan bi bakmışsın oğlunu bulmuşssun seni çok iyi anlıyorum bende kendimi eksik hissettiğim oluyor oğlu ve kzı olanlara hevesleniyorum benimde iki kızım ilk bebeğim kimyasaldı 2 bebeğimide 8 haftalık hamileyken düşürdüm bazen o erkekmiydi diyorum içime öyle doğuyor hatta eşimde öyle düşünmüş çünkü çin tutuyor kızlarımda 8 haftalık bebişimde erkek çıkıyor.demek kadın aaktif olacak erkek bebişde ben iki kızıdada kesın iyi biiyorum eşimden sonra oldu o olay düşünrsem eğer hiç bir şey olmasın bende diyordum ...Canım benim 3 kız var Son ikisi kulaktan dolma bilgilerle oldu ozaman bende net yoktu çokda araştırma şansım yoktu 2.yi bana sen hareketsiz isteksiz sadece eşin tatmin olsun demişlerdi bende uyguladım. Şimdi bulduğum bilgilerde bu bir kız çocuğu taktiği velhasıl 3.yü adetten bir hafta sonra çinsel perhiz ve ve çift taraflı tatmin ve oğlum oldu 2009 yılında ne yazıkki gebeliğimde başından 4 aya kadar zaman zaman kanama oldum ve paşamı kaybettim sonra 2010 da nette yazan bir bilgiye dayanarak güya hadis varmış adet bitiminden 5 gün içinde deneme olursa erkek zamanıymış uyguladım ve üçüncü meleğim dünyaya geldi, ben ozaman yum takibi falan bilmiyorum ben çok düzenli adet olurum meğerse 13. Günümde yum çat oluyor demek ben erken denemeyle 3 gün rahimde bekleyen spermler çatlayan yumu bulunca döllenme oluyor tam bir kız çocuk taktiği... Ve ve 3.kızımın doğumunda durum bana bir diyetten bahsetti bu diyeti kime verdiysem 4 kızdan sonra bile erkeği bulanlar oldu dedi, hep o hafızamın bir kenarında kaldı minik kızım 4 yaşına gelince dr shettles in kitabıda elime geçti okudum araştırma yaparken bu topikde kendimi buldum heveslendim dr uma gittim 2 ay boyunca hani hiç süt yoğurt tüketmdik falan filan diyeti yaptık bütün ne öğrendiysem taktikleri yaptık ve tek ilişki ben zaten hemen hamile kalırım geçen sene Şubat ayında hamile kaldım laboratuvar daki sekreter kız bana ablacım ilk gebelik herhalde demişti sevincimi belli etmiştim evde bir bayram havası. Tarif bile edememiştim kendimi kimselere tam nisan başı bir kanama yla bebeğimi düşündüm... Perhizide bozmuş duk moralim çok bozuldu kendimi o moda bir daha sokamadım... yum anımı bile anlardım uzayan akıntım çok bol gelirdi ağrıyla hep 13 günü yumum çatlardı ne hikmetse düşükden sonra akıntımın şekli bile değişti uzayan akıntılarım maziye karıştı. Belkide şartlar paşam gelmicek diyor bana. Ama benim içimde hep bir hüzün var yaşama sevincim bile yok. Ara ara sizleri takip ederek mutlu oluyorum... Rabbim gönlünüze göre versin... Eskiler beni bilir şimdide gijnijimi heyecanla bekliyorum güzel haberlerini İnşanlahhh paşamız yoldadır... Canm çokmu uzun oldu ne Neyapalım bende hikaye çok
canım an tahlili 3-4 gün önceki bile olsa çıkıyor.benim 2.kızda 4 gün önce olmuştu kanda yeni oluşmaya başlamış demişti dr.bence üzülme dur bakalım belki beraber hamiş kalırız canım...paşalarımızı inşallah beraber kucağa alırız.....bol bol dua canım...sen bir erkek çocuk duasından bahsetmiştin yazabilirmisin...bende de var aynı mı acaba...aynı değilse bende bendeki duayı yazarım inşallah....Çok geçmiş olsun Sibelderin.inşallah kolay atlatırsın.
Kızlar ben yum.gününden 10 gün sonra kan tahlili yaptırdım 0 çıktı.ama ovulasyonda çok silik çizgi vardı. Hamile değilim herhalde.üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. Daha sonra hcg artan oldu mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?