- 19 Ağustos 2014
- 183
- 115
- 43
- 38
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.921
Ayy ben bu perşembe sanmıştım nasıl heyecanla bekliyordum bir bilsen ...canı m arkadaşlarım 25 aralık dedim ya haftaya benim randevum hayırlısı dualarınızı esirgemeyin ne olur
Gijnij sende hamilesin sanirim pek okuyamadim cinsiyeti nedir? Ben 4. Cocuk kesinlikle düşünmüyorum oyleki sanki omrum cocuk buyutmekle geciyor evleneli 6 yil oldu ve 3 cocuk sigdi bu arada ne tatile gidebildik herkez umreye giderken biz baktik ne dogru duzgun disarda yemek yiyebildik esimle bile ilgilenmeye vakit kalmiyor stres yorgunluk yaslandigimi hissediyorum artik hep hamile kiyafetleri dolu gardrop :) yani benden bu kadar dusunup yapanlari ve hakkiyla buyutenleri ayakta alkisliyorum
Tubaelif GijniJ siz neler yapmıştınız erkek bebek için doktor takip oldumu ateş ölçtünüzmü vs merak ettim bizede yardım edin lütfen yöntemler hakkında gülen yüzmü kullandınız???Tubaelif canım evet hAmileyim 7+5 oldu cinsiyeti için çok erken daha. Biraz ara verirsen zamanla yine hevesin gelir benimde aynı senin gibi olmuştu. 3 kızdan sonra baya ara verdim küçük Kızım 10 yaşında şimdi olsa evde herkes sevinçten bir hal olur. Şimdi hepsi bende daha heyecanlı. Onun için seninde yeniden birtane daha düşünmen için baya zamana ihtiyacın var. Birde bizim nasibimizde kaç tane evlat varsa biz rahimi bile çıkarırsak yinede onlar bir şekilde olacaktır. O yüzden zamana bırak herşeyin en iyisini bilen Rabbimbizim naanasibimizde neler vermiş yaşayıp göreceğiz
Evet canım mantarin varsa doktor muayene etsin cepten yazıyorum yanlış olursa kusura bakmayın ben hamile kalmadan once nette çok araştırdım bazı bilgilerle kk üye oldum ve bilmediğim şeyleri de burada öğrendim aslında benim gibi uygulayan ve hamile kalanların bazıları kızı oldu benimki once Allahın takdiri sonra da belki şans sizde o şansınızı yukseltebilirsiniz ben ovulasyon testi kullandım ve pozitif çıkmadan bir gece once ve pozitif çıktığı gün ve ertesi gece 3deneme oldu benim yumlarda sorun yok zaten deneme yapacağım gün yani yumurtlayacagimi düşündüğüm gün dok.gittim ve yum olmuş çatlama üzere rahminde çok temiz dedi hamile kalmadan bir kaç ay once saka marka su içtim hergün soda içtim sade olandan ve esimede icirdim deneme geceleri denemeden bir saat once edimi sert neskafe icti büyük fincan ve vajinal duş karbonatli yaptım burada bilmediklerini varsa ayrıntılı anlatırım ilişki sonrası ayağa kalkma ayakları dik duvara ve derin ilişki olmalı diz dirsek pozisyonunda ve bol dua belki şansınız artar bu yöntemlerleMerhaba forever.Allahim saģlık versin çocuklarına inşallah.
Sen hamile kalmadan önce neler yaptın anlatır mısın bize lütfen. Bir de iltihaplı olmayacak demişsin onun için birsey yaptın mı? Benim arkadaş genta diye bir igne yaptırmıştım enfeksiyon için dedi.iğneden hemen sonra hamile kalmış oğlu var. Doğruluk payı var o zaman?
canım çok sağol herşeyin hayırlısı geçen sebep bu zamanlar oğlum yoktu şimdi yaramaz mi yaramaz bi sipam var Allah inşallah herkese nasip eder sarjim bitiyor kızlar bilgisayarı açayımCanım senin halvetini bile hatırlıyorum hatta Bebişin 5, 6 haftalıkken biraz leke görmüşdün nekadar korkmuşduk sana belli etmiyorduk ama endişelenmişdik o sıralar benle beraber bir kaç arkadaşda kimyasal düşükler yaşamıştık, hatta ben sana yazmıştım bizim yaşlılarımız derki hamilelik de 40 gün civarlarındayken leke görenin oğlu olur derler... heyecanlarımız muhabbetlerimiz bir başkaydı... Sen bu topiğin uğuru oldun... Rabbim sağlıklı sihatli huzurlu yetiştirmek nasip etsin sana,nazarlardan korusun onu,,Paşanı bizim içinde kokulu kokulu öp, ben geçen seneki mart ayındaki düşükden sonra tekrar bir deneme yapmadım tatlım, cesaretim yok, gücümde yok... 38 yaşındayım çok korkuyorum...
onlar büyüyünce yanına kar kalıyor keşker bende cesaret edebilsemde 3. yü yapsam ama yaşım geçti geçiyor kuzun nasıl canım gazlıymış galiba benimkide çok gazlıydı gaz damlası aldık doktor tavsiyesinde ne iyi geldi çocuğuma sende öyle yap Allah sağlık sıhat versin bebişlerimizeGijnij sende hamilesin sanirim pek okuyamadim cinsiyeti nedir? Ben 4. Cocuk kesinlikle düşünmüyorum oyleki sanki omrum cocuk buyutmekle geciyor evleneli 6 yil oldu ve 3 cocuk sigdi bu arada ne tatile gidebildik herkez umreye giderken biz baktik ne dogru duzgun disarda yemek yiyebildik esimle bile ilgilenmeye vakit kalmiyor stres yorgunluk yaslandigimi hissediyorum artik hep hamile kiyafetleri dolu gardrop :) yani benden bu kadar dusunup yapanlari ve hakkiyla buyutenleri ayakta alkisliyorum
azv önce pek yazamadım kader ortağım benim ne günlerdi be sizin sayenizde herşeyi öğrendim keşke benim gibi herkes tututurabilseydi ama ALLAH böyle uygun gördü hayırlısı buymuş herkese uğurumu bulaştırmak elimde olsaydı keşke bakalım hamile kalan arkadaşlar ın neleri olacak önce sağlıklı olmaları tabi vede hayırlısı düşününce pekte önemi kalmıyor aslında kız erkek biz takıyoruz bu kadar erkek diye evlat evlattır bizim komşumuz geç evlendi ve çocuğu olmuyor şimdi yumu olmuyormuş ve evlat diye ağlıyor kız cağız ALLAH BUNLARLA SINAMASIN KİMSEYİ ve hayatta olanada uzun ömürler versin..doktor kontrolünde bir daha düşün derim ben ama gönülden istemen önemli canım eşin ve sen bir bebek daha istiyormusunuz bu önemli olsun diye çocuk yapmaCanım senin halvetini bile hatırlıyorum hatta Bebişin 5, 6 haftalıkken biraz leke görmüşdün nekadar korkmuşduk sana belli etmiyorduk ama endişelenmişdik o sıralar benle beraber bir kaç arkadaşda kimyasal düşükler yaşamıştık, hatta ben sana yazmıştım bizim yaşlılarımız derki hamilelik de 40 gün civarlarındayken leke görenin oğlu olur derler... heyecanlarımız muhabbetlerimiz bir başkaydı... Sen bu topiğin uğuru oldun... Rabbim sağlıklı sihatli huzurlu yetiştirmek nasip etsin sana,nazarlardan korusun onu,,Paşanı bizim içinde kokulu kokulu öp, ben geçen seneki mart ayındaki düşükden sonra tekrar bir deneme yapmadım tatlım, cesaretim yok, gücümde yok... 38 yaşındayım çok korkuyorum...
tamam canımSağol forever canım.seni yormayayım daha çok eski yazılarınızı okuyorum bugün not alarak.meğer ne çok istiyormuşum bende:)
Bu ay olmadı ama diğer aylar tam gaz devam inşallah. Allahım isteyen herkese bana da nasip etsin inşallah.
Foreverhayat dün sordum sana bazı şeyler ama görmedin demek hangi fitil vajen için birde karbonatlı su vajene şartmı ben zaten saka içiyorum ingiliz kb da aldım birde hangi ov testi iyi gülen yüzmü benim pazartesi yum çatladı bu defa kesin hisettim 28 gün sürmüştü siklus bende pko var onun için yumum 16 veya 17 gün çatladı eminim geç olgunlaşıyor birde rahim temiz olcak diyosun ama pko var bende geçmiyor tam 2 yıldır kullandım ilaç 1 yılda diana içtim geçen ay kestim ona rağmende reglinin 11.günü gittiğimde yum oluşuyor dedi doktor yani rahmim temiz değil çok ama yara falan olsa derdi doktor ...senin 2 kızdan sonramı oğlun oldu bende 2 kız var Allah bağışlasın çocuklarını...azv önce pek yazamadım kader ortağım benim ne günlerdi be sizin sayenizde herşeyi öğrendim keşke benim gibi herkes tututurabilseydi ama ALLAH böyle uygun gördü hayırlısı buymuş herkese uğurumu bulaştırmak elimde olsaydı keşke bakalım hamile kalan arkadaşlar ın neleri olacak önce sağlıklı olmaları tabi vede hayırlısı düşününce pekte önemi kalmıyor aslında kız erkek biz takıyoruz bu kadar erkek diye evlat evlattır bizim komşumuz geç evlendi ve çocuğu olmuyor şimdi yumu olmuyormuş ve evlat diye ağlıyor kız cağız ALLAH BUNLARLA SINAMASIN KİMSEYİ ve hayatta olanada uzun ömürler versin..doktor kontrolünde bir daha düşün derim ben ama gönülden istemen önemli canım eşin ve sen bir bebek daha istiyormusunuz bu önemli olsun diye çocuk yapma
Hazal evet ben tüm yöntemleri denedim. Doktor kontrolü yAptım aynı anda loboguik test gülen yüz testi kullandım birde gElenik marka test kullandım. Çatlatma iğnesi yAptım iğneden 36 saat sonra dr göründüm çatlamak üzere dedi iki saat daha bekledim tekrar muane oldum dr çatlamış dedi hemen eve koştum ilişki oldu. Öncedende diet yApmıştım ama sonuç kız oldu. Tubada tüm yöntemleri denedi ve kızı oldu. O yüzden bizim yönteme inancımız kalmadı buraya gelme sebebimde sadece arkadaşlar için zamanla onlar gittikçe bizde gideceğiz
Sağol gijnij diyet yaptın kızmı oldu şimdi tekrar hamilesin bunun cinsiyet belli değilmi bunda takip oldun ozman sadece dr un iyi takip yapmış bizde öyle dr bulsak dr da öğrendin çatladıgını ilk baktığında çatlamamıştı öylemi birde merak ettiğim dr bana kadınlar sadece ayda 1 yumurtlar dedi bir tane olşurmuş ama ben geçen yıl başka dr a gittiğimde geriden glen bi yumun daha var demişti dr um..Hazal evet ben tüm yöntemleri denedim. Doktor kontrolü yAptım aynı anda loboguik test gülen yüz testi kullandım birde gElenik marka test kullandım. Çatlatma iğnesi yAptım iğneden 36 saat sonra dr göründüm çatlamak üzere dedi iki saat daha bekledim tekrar muane oldum dr çatlamış dedi hemen eve koştum ilişki oldu. Öncedende diet yApmıştım ama sonuç kız oldu. Tubada tüm yöntemleri denedi ve kızı oldu. O yüzden bizim yönteme inancımız kalmadı buraya gelme sebebimde sadece arkadaşlar için zamanla onlar gittikçe bizde gideceğiz
azv önce pek yazamadım kader ortağım benim ne günlerdi be sizin sayenizde herşeyi öğrendim keşke benim gibi herkes tututurabilseydi ama ALLAH böyle uygun gördü hayırlısı buymuş herkese uğurumu bulaştırmak elimde olsaydı keşke bakalım hamile kalan arkadaşlar ın neleri olacak önce sağlıklı olmaları tabi vede hayırlısı düşününce pekte önemi kalmıyor aslında kız erkek biz takıyoruz bu kadar erkek diye evlat evlattır bizim komşumuz geç evlendi ve çocuğu olmuyor şimdi yumu olmuyormuş ve evlat diye ağlıyor kız cağız ALLAH BUNLARLA SINAMASIN KİMSEYİ ve hayatta olanada uzun ömürler versin..doktor kontrolünde bir daha düşün derim ben ama gönülden istemen önemli canım eşin ve sen bir bebek daha istiyormusunuz bu önemli olsun diye çocuk yapma
Hayır canım bu seferkinde Dr gitmedim gün aşırı deneme ile hamile kaldım. Nasibimde ne varsa o olacak. Evet kadınlar her ay tek yumurta olur iki veya üç olduğunda çoğul gebelik olur zaten. Yumurtanında ömrü 24 saattir ama spermler 5 gün bile canlı kalabilirmiş. Benim o anlattığım gebelik iki aylıkken kalbi durdu biz bebeği genetiğe yolladık cinsiyetini öyle öğrendik
Defnem canım bende kan pıhtılaşması varya o yüzden şişlide çok yeni bir prof buldum. Daha doğumu düşünmek için çok erken. Senin bebek içimden erkek geçti. Rabbim gönlümüzeggöre versin inşallahdefnepost: 38414286 .!.:Gijjnijj nasilsin bacim sen simdi hangi doktora gidiyorsun medipole devam mi orada mi dogum yapmayi dusunuosun?
Defnem canım bende kan pıhtılaşması varya o yüzden şişlide çok yeni bir prof buldum. Daha doğumu düşünmek için çok erken. Senin bebek içimden erkek geçti. Rabbim gönlümüzeggöre versin inşallah
tamam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?