- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.081
yani erkek çocuk için demi doğru anlamışım valla dr bana verdi kullanayım bari fitil verdi yumurtlamaya bir zararı olurmukiBence
Bence çok güzel bir bilgi.adetten hemen sonra kullansak olur herhalde.
yani erkek çocuk için demi doğru anlamışım valla dr bana verdi kullanayım bari fitil verdi yumurtlamaya bir zararı olurmuki
evet canım dr verdi ama geçen ay vermişti kıullanamadım ama şimdi düşünüyorum 10.günündeyim 2 tane var zaten ard arda kullanayım dr perşembe gidecem sıorayım bariKontrole gideceksen yakında sor istersen. Bu ay mı düşünüyorsun denemeyi? Kadın doğum uzmanı verdiyse zararı olmaz sanırım.bana da yazdı doktor 3 fitil zaten yumurtlama gününden önce bitiyor zaten.sen de öyle ayarlarsın canım.
Amiin canım pekmezini alıyor eşim ses çıkarmıyor ailecek yiyoruz öksürüğe flanda iyi gelirmiş .ben bu ara hamileliğe kafayı taktım kafayı yemekden korkuyorum şunu ye işte oğlum olacakmı olmuycakmı diye düşünmekten psikoljim bozuldu bu iş hakkaten zormuş bakalım gebede kalacakmıyım iki yıldır tevavi görüyorum d.konrolü yeni bıkraktım 1 ay oldu. reglimin arası 23 gün sürdü 28 günden düştü yetmiyormuş gibi 1 gün sürdü şimdi ne leke ne bir şey var böyle nasıl anlıycam yum günümü...Sağ olasın, inşallah sizin de benim de dualarım kabul olur. Kür daha iyi olur, pekmezi her gün her gün yenmiyor, kokusu ağır geliyor. Mart ayında kaybım olmuştu, 5-6 ay gebe kalamayınca Ağustos ayında incir ve havuç kürü yaptım, bir hafta kadar da eşime keçiboynuzu kürü yaptım. Bayağı tembel ve üşengeç olduğum için düzenli de olmadı gerçi neyse, eylül ayında başka bir doktora gittim, enfeksiyon olduğu söyledi bende düzenli olarak ekim ayında kür yaparım diye çeşitli ot ve keçiboynuzu almıştım. Çok şükür gerek kalmadan hamile kaldım. En çok da eşim, keçiboynuzu suyunu içmek zorunda olmadığına sevindi. Bak ben elimden geleni yapıyorum, tedavimi oluyorum deyip ültimatom verince mecbur kalınıyor. Canım aktarlar özel bileşimde yapabilir. Böyle mesir macunu gibi karışım da satabiliyorlar. Araştırın isterseniz.
Canim bebisin hayirli olsun gonlundeki bebise kavusmani cok isterdim ama nasipten oteye gidemiyoruz.kızla ben geldim bugun doktora gittim kızım oluyo ücüncü kızım geliyo üzülmedim desem yalan olur herkesede söyledim hep teselli duydum cok sükür kayınvalidem suan yanımda bosver kızım üzülme kız evladı daha hayırlıdır dedi eşimede üzülme oğlum oğlunda olur inşaALLAH dedi eşimde daha cocuk mu yapıcaz yeter anne üc kızım var dedi tek tesellim destek olan ALLAH korkusu olan ailelere sahibim kendi annemde hayırlısı olsun dedi ama gelde gönlüme söyle taktir ilahi işte iki kızımın tam tersi bir hamilelik bütün erkek belirtileri ama kız benden size nacizane tavsiyem kendinizi hiç yıpratmayın ALLAH nederse o olur
Kızlar bu dönemi geçirmiş biri olarak kendinizi uzmekten başka birşey yapmıyoruz yüzünü görünce ilk kendimize kiziyoruz onun elinde değil kız yada erkek Olmak karnında ki bebişe günah ben bir ay ağladım kızım 2 buçuk yaşına yaklaştı hala ağlıyor çünkü benim bebisim çok etkilenmiş ne olur benim düştüğüm yanlışa düşmeyin sonra benim gibi pişman olursunuzCanim bebisin hayirli olsun gonlundeki bebise kavusmani cok isterdim ama nasipten oteye gidemiyoruz.bizimde nasibimizde erkek bebis yok belki herseyin hayirlisi olsun. Ben mutlu bir hamilelik geciremiyorum artik bosvermislik ruh halindeyim hala kendimde hata ariyorum benin hatamdan kaynakli psikolojisindeyim. Rabbim bu kadar diler isterken neden vermesin diyorum. Ama her zaman saglikli hayirlisini diledim belkide bu duam kabul olmustur. Opuyorum seni cnm umarim alisma surecin benden daha kolay ve cabuk olur.
Canım benim çok normal bebisin büyüyor kemiklerin ona yer açıyor allah kolay doğum nasip etsinKizlar 28. Haftama girdim ama iki haftadir cati kemigi agrisi cekiyorum bacak aramdaki kemikler oturup kalkarken yururken yatarken cok agriyor yasayan varmi dr kontrolumede daha var ama hic rahatim kalmadi cok erken deilmi bilen varsa yada neyapsam rahatlatir bi tavsiyede bulunursaniz sevinirim
Canim senin perşembe kontrol günün sanıyordum..Kısmet in böyleymis,hakkimizda hayırlı olsun diye en çok dua etmiyorsunuz,demekki kızın senin için hayirliymis..sukret canım Allah korkusu olan ailelere sahipsin,ya anlayışsiz bir esin ve çevren olsaydi..kızla ben geldim bugun doktora gittim kızım oluyo ücüncü kızım geliyo üzülmedim desem yalan olur herkesede söyledim hep teselli duydum cok sükür kayınvalidem suan yanımda bosver kızım üzülme kız evladı daha hayırlıdır dedi eşimede üzülme oğlum oğlunda olur inşaALLAH dedi eşimde daha cocuk mu yapıcaz yeter anne üc kızım var dedi tek tesellim destek olan ALLAH korkusu olan ailelere sahibim kendi annemde hayırlısı olsun dedi ama gelde gönlüme söyle taktir ilahi işte iki kızımın tam tersi bir hamilelik bütün erkek belirtileri ama kız benden size nacizane tavsiyem kendinizi hiç yıpratmayın ALLAH nederse o olur
hayırlı olsun canım.sen denemeyı yumurtlama testıylemı yaptın yoksa ınternettenmı hesapladınCanım şimdi baktım 16. gününe denk gelmiş. Dedim ya insan stres sıkıntı yapınca ya erken yumurtalama oluyor ya geç. Vakti saati Rabbim biliyor bir tek. Her şeyin hayırlısı.
Sağ olasın, cümlemize yaşatmasın. Yok canım belli değildi cinsiyeti, 10 haftada kaybettim. Zor bir süreçti. Ablam beni teselli etmek için üzülme cinsiyeti kızdı dedi, bende olsun ablam oğlum olmasını istiyorum ama kız olsaydı da kızımın bacısı olurdu dedim. Ablamın 2 delikanlı bir de genç kızı var. "Tabii şimdi bile elimden gelse Kübra'ya bir kız kardeş olsun isterdim, bir bacısı olsa çok iyi olur" dedi. Şimdi düşününce bunun da bir imtihan olduğu o kadar belli ki.Mrb cnm mart ayinda bi kaybim oldu demissin rabbim bidaha yasatmasin merak ettim onun cinsiyeti bellimiydi
Teşekkürler canım, bir kaç sayfa önce detaylı anlatmaya çalıştım. Gebe kaldığım ay, doktor takibindeydim. Diğer zamanlarda ov. testi ve bazı aylar doktor takibi yapmaya çalışıyordum. Eeee bacım sende geç kalma artık, hastaneyi şunu bunu bahane etme kız, yavruların büyüdüyse icraata geç artık. (tabii sen bilirsin, biraz mahalle baskısı yapayım dedim.hayırlı olsun canım.sen denemeyı yumurtlama testıylemı yaptın yoksa ınternettenmı hesapladın
Sabırlı ve sakin olmak lazım. Burada bir çok kişi, tamam artık pes ettim artık Rabbim ne verecekse versin dediği anda muratlarına kavuştular.Amiin canım pekmezini alıyor eşim ses çıkarmıyor ailecek yiyoruz öksürüğe flanda iyi gelirmiş .ben bu ara hamileliğe kafayı taktım kafayı yemekden korkuyorum şunu ye işte oğlum olacakmı olmuycakmı diye düşünmekten psikoljim bozuldu bu iş hakkaten zormuş bakalım gebede kalacakmıyım iki yıldır tevavi görüyorum d.konrolü yeni bıkraktım 1 ay oldu. reglimin arası 23 gün sürdü 28 günden düştü yetmiyormuş gibi 1 gün sürdü şimdi ne leke ne bir şey var böyle nasıl anlıycam yum günümü...
Canım nereden biliyorsun? Niye duanın önünü tıkıyorsun!!. Belki çok güzel bir zamanda gelecek oğlun. Vakti zamanı var.Canim bebisin hayirli olsun gonlundeki bebise kavusmani cok isterdim ama nasipten oteye gidemiyoruz.bizimde nasibimizde erkek bebis yok belki herseyin hayirlisi olsun. Ben mutlu bir hamilelik geciremiyorum artik bosvermislik ruh halindeyim hala kendimde hata ariyorum benin hatamdan kaynakli psikolojisindeyim. Rabbim bu kadar diler isterken neden vermesin diyorum. Ama her zaman saglikli hayirlisini diledim belkide bu duam kabul olmustur. Opuyorum seni cnm umarim alisma surecin benden daha kolay ve cabuk olur.
sağol canım inşallah istediğim cinsiyete bende burdaki arkadaşlarda kavuşur...Sabırlı ve sakin olmak lazım. Burada bir çok kişi, tamam artık pes ettim artık Rabbim ne verecekse versin dediği anda muratlarına kavuştular.
Kızlar bir akrabanın kızının 3 üzleri olacakmış 2 oğlan bir kızmış cinsiyetleri buna ne diyosunuz hangi satlerde döllenme oldu acaba hani şu y az x uzun yaşıyor tezi burda tutmadımı acaba Allahımın işi işte. tabi bu bayan düşükten sonra tedavi oldu öyle hamile kaldı aşılama olacakmış ona gerek kalmamış klomen falanda kullanmamış...
Ay canım ya çok guldum şu yumurtlama günü sorma meselesine çunku aynen bende o durumdayım ay kafayı yedim yaMaşallah sağlıkla doğarla inşallah.herşey Rabbimin isteğiyle oluyor.biz avuntu arıyoruz işte.ayeti kerime var canım."ben istediğime kız istediğime erkek istediğime hem kız hem erkek istediğime hiç vermem" diyor Allahım.
Bu cinsiyet düşünme olayı bizi çok etkiledi.oğlu olana hangi gün yum.günümü oldu diye sormak istiyorum hep, kendimi zor tutuyorum:)
Dinimizde bilime araştırmaya da çok yer var.biz o kısmı yapıyoruz sanırım.Ama takdir Yüce Yaradanın.
Ay canım ya çok guldum şu yumurtlama günü sorma meselesine çunku aynen bende o durumdayım ay kafayı yedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?