Süper Anneler - 2011

Hoşgeldin canım aramıza inşaAllah muradını versin Rabbim göbüşüne benimde iki kızım var deneme yapmak isityorum bende ama korkuyorumda dualarıma sığınıyorum Mevlamdan istiyorum inşaAllah verir. sen nezaman denemeyi düşünüyosun bu aymı yada sonramı...

Valla ne yalan söyliyim benimde korkularım var ama 3. Çocuğa da istiyorum neticede. Ertelemenin anlamı yok. Bu ay başlamak istiyorum çünkü zaman geçtikçe soguyorum. Bu aralar da yumurtlama günlerim. Testle bulmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı artık.

Bencede butun metotlar bos aynen dedigin gibi cnm sadece zaman kaybi senin iki kizmiydi ucuncuyu dusunuyormusun

kızlar ovulasyon testini yaptım 11 gibi sabah yani iyice silikleşti,ama 14.günümdü yoksa kaçırdım mı?ilk yaptığım 12.gündü daha koyuydu çok değildi ama gittikçe de açılıyor...ne dersiniz,adetimin 8.günü doktora gittiğimde yumurta 14 mm.di,acaba 10.veya 11.günümü çatladı..ayyy napacam şimdi...

Bugün 14.gün mü.benim 13 de koyuydu 14 silikleşti.koyulaştiği günün akşamı ve ertesi gün denemeda daha alkali oluyormuşuz canım ona göre.

kızlar nasılsınız...... hepinize mutlu yıllar...........biz iyiyiz denemeler nasıl gidiyor geçmişi pek okuyamıyorum malum bebiş çabuk bakıp çıkıyorum ama aklım hep sizde bie arkadaş vajinal duşu sormuş ben eczaneden şırınga almıştım iğnesini çöpe atın ve hazırladığım karbonatlı suyu ilişkiden 1 saat önce falan oraya 3 defa sırıngaya çekip gönderdim çok yapmayın kuruluk yapıyor ben sonradan 3 4 saat kadar ph ölçtüm hep yüksek çıkmıştı eşim hiç bir ilaç içmedi sadece soda içiyordu sade sinden

adet bitiminde yakma işlemini yaptı bir sonraki adet bitimine kadar ilişkıyı yasakladı 2 ay demedi canım. fitilin markası biokadin 14 lü

canım meerhaba antibiyotığin bir tanesi yara iyileştirici özelliğe sahip. diğeri tetradox mantar için. fitilin özelliğide biokan var hani tendirdiyot gibi sıvı, onun fitil hali biokadin

Bencede butun metotlar bos aynen dedigin gibi cnm sadece zaman kaybi senin iki kizmiydi ucuncuyu dusunuyormusun
Senaserracim senin iliski 29-30 haziranda olmus galiba astrolojide bu gunlerde aslan burcunda ve seninkinin erkek olmasi gerekiyordu fakat kiz sanirim .alevim ben ilaci dedigin gibi goturdum geri verdim,RABBİM ruh aleminde kimle eslediyse o olur,hersey kader cok sükür eger hamileysem kiz olur suphesiyle ilac kullansaydim tekrar denemek istedigimde ne yapacaktim dimi,bekliyorum simdilik canlarim ayin 7-9 unda belli olur hamile olup olmadigim,hayrlisi artk,ben kzlarda tek iliskiyle 12. Gun kalmstim,bu 13.14 e baglayan sabaha karsi oldu,ayrlisi artik

kubraa senmısın canım.bızım kubrasın degılmı sen.yanlıs yapmamayım dıye emın olmak ıstedım.

çingelere bir ön yargı var bizim toplumumuzda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…