- 24 Aralık 2012
- 606
- 234
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.441
Hoşgeldin canım aramıza inşaAllah muradını versin Rabbim göbüşüne benimde iki kızım var deneme yapmak isityorum bende ama korkuyorumda dualarıma sığınıyorum Mevlamdan istiyorum inşaAllah verir. sen nezaman denemeyi düşünüyosun bu aymı yada sonramı...Merhaba kızlar. Ben de uzun zamandır takip ediyorum bu topiği. Allah bağışlasin 2 tane dünyalar güzeli kızım var. Küçüğü 1.5 yasinda. Ben de 3. Çocuğa niyet ettim tabiki birde oğlum olmasını çok isterim. Burdaki bütün yöntemleri denemeyi düşünüyorum ama % 100 tutar diye değil. Sadece ileride acaba doğruluk payı varmiydi deyip keşke deneseydim dememek için. Dua nin gücüne de çok inanıyorum. Yani kisacasi elimden gelen herseyi yapıp tevekkel tu ya Allah diyeceğim. Rabbim hepimiz için Hayırlısını versin. Gonlumuzdekileri hakkımızda hayırlı etsin inşallah. Hepinize iyi yillar
Canım benim ben seni hatırlıyorum bir daha yapamam diyordun her şey kısmet senin kaderin dede 3 çocuk var demekki inşallah bu kez gönlünde ki ne kavuşur sunBen kalp hastasym açk ameliyat gecrdim,2013 de 12. Gun tek iliskyle hamile kaldm ve ogrendgm hafta umreye gittim
Bende kalp hastasıyım açık ameliyat geçirdim ama şu an iyiyim doğuştan bi rahatsızlıktı çok oldu ameliyat olalıBen kalp hastasym açk ameliyat gecrdim,2013 de 12. Gun tek iliskyle hamile kaldm ve ogrendgm hafta umreye gittim
17 haziran son adet cnmCanim senin tam iliski tar
İhin gun ay olarak neydi bi baksam
17 haziran son adet cnm bumu lazim yoksa iliski gunumu :)Canim senin tam iliski tar
İhin gun ay olarak neydi bi baksam
Bencede butun metotlar bos aynen dedigin gibi cnm sadece zaman kaybi senin iki kizmiydi ucuncuyu dusunuyormusunBenimki kız oldu amaa. Bütün metodlar boş kızlar gerçekten zaman kaybı, bilimselliği kesin olan tek şey aşılamadır oda zaten tr de yasak.Bütün takvimlere eğlencesine baktığım vakitler herşey oğlanı gösteriyordu hatta doktorlar bile 5.aya kadar oğlana benziyor demişlerdi.Bakın ayın hava burcunda olması bile erkekmiş ama benimki herşeye inat kııız.Canım kızım bintane oğlana değişmem
evet 2 kız canım.1tanede oğlum olsun isterim tabi ama öncelikle hayırlı evlat olsun.Busefer hamile kalma aşamasında bol bol dua edeceğim her kapının anahtarı sadece OBencede butun metotlar bos aynen dedigin gibi cnm sadece zaman kaybi senin iki kizmiydi ucuncuyu dusunuyormusun
kızlar ovulasyon testini yaptım 11 gibi sabah yani iyice silikleşti,ama 14.günümdü yoksa kaçırdım mı?ilk yaptığım 12.gündü daha koyuydu çok değildi ama gittikçe de açılıyor...ne dersiniz,adetimin 8.günü doktora gittiğimde yumurta 14 mm.di,acaba 10.veya 11.günümü çatladı..ayyy napacam şimdi...
adet bitiminde yakma işlemini yaptı bir sonraki adet bitimine kadar ilişkıyı yasakladı 2 ay demedi canım. fitilin markası biokadin 14 lücanım geçmiş olsun. ne güzel zaten fitillerin iyi geldiği söyleniyor ph ya yada ordaki tamizliğe benim bi sorum var dr sana bu yakma işleminden sonra hemen bebeğe izin vermesi benim arkadaşım yaktırdı 2 ay ilişki yasak demişti dr yasaklamıştı sana hemen izin vermiş galiba..fitilin markası nedir ???
canım meerhaba antibiyotığin bir tanesi yara iyileştirici özelliğe sahip. diğeri tetradox mantar için. fitilin özelliğide biokan var hani tendirdiyot gibi sıvı, onun fitil hali biokadinÇok geçmiş olsun.kolay gecmesine sevindim.verdigi antibiyotikle fitilin prospektüsünde mantar enfeksiyonu için yazıyor mu acaba bakabilir misin sana zahmet.ph yükseltiyorsa doktora sorup bizde kullanalım:) alkali olacağız diye o kötü suları içmeyiz.
Senaserracim senin iliski 29-30 haziranda olmus galiba astrolojide bu gunlerde aslan burcunda ve seninkinin erkek olmasi gerekiyordu fakat kiz sanirim .alevim ben ilaci dedigin gibi goturdum geri verdim,RABBİM ruh aleminde kimle eslediyse o olur,hersey kader cok sükür eger hamileysem kiz olur suphesiyle ilac kullansaydim tekrar denemek istedigimde ne yapacaktim dimi,bekliyorum simdilik canlarim ayin 7-9 unda belli olur hamile olup olmadigim,hayrlisi artk,ben kzlarda tek iliskiyle 12. Gun kalmstim,bu 13.14 e baglayan sabaha karsi oldu,ayrlisi artikBencede butun metotlar bos aynen dedigin gibi cnm sadece zaman kaybi senin iki kizmiydi ucuncuyu dusunuyormusun
kubraa senmısın canım.bızım kubrasın degılmı sen.yanlıs yapmamayım dıye emın olmak ıstedım.Senaserracim senin iliski 29-30 haziranda olmus galiba astrolojide bu gunlerde aslan burcunda ve seninkinin erkek olmasi gerekiyordu fakat kiz sanirim .alevim ben ilaci dedigin gibi goturdum geri verdim,RABBİM ruh aleminde kimle eslediyse o olur,hersey kader cok sükür eger hamileysem kiz olur suphesiyle ilac kullansaydim tekrar denemek istedigimde ne yapacaktim dimi,bekliyorum simdilik canlarim ayin 7-9 unda belli olur hamile olup olmadigim,hayrlisi artk,ben kzlarda tek iliskiyle 12. Gun kalmstim,bu 13.14 e baglayan sabaha karsi oldu,ayrlisi artik
çingelere bir ön yargı var bizim toplumumuzda ...Cnm bnm büyük kızım 14 yaşında ikinci 11 yaşında çingene gibiler evde hırgür bitmiyor küçük 4 yaşında sorun çıkaran büyüğü dördüncüyü zor kabullendi kabullenmedide mecbur kaldı ikizi duyunca çıldırdı acayip kaprisli erkek olursa babasının ilgisi ona kayar diye korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?