- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.521
canım bende yakın arkadaşıma sordum bu gece günah mı diye o da senin dediklerini söyledi günah değilmiş bu gece muhtemelen yumurtam çatlayabilir belki bizde de olabilir..önce ibadetini yap dedi sonra da yapabilirsiniz netice de o da bir ibadet dedi..arkadaşım Marmara ilahiyat mezunu...Ya çok iyi bilen birine sordum ilşki sadece adet lohusa hacda ihramdayken ve oruçluyken günahmış alo fetvayı aradım hep meşgül ama sitesindede aynen böyle yazıo
canım tabiki kısmet ama ne bileyim bir kızı varsa duasını yapmış olabilir...kızlar komşum geldi şimdi bebeği erkekmiş 2. bebeği bir kızı vardı buda ikincisi . dedediğim gibi adetten sonra gün aşırı ilişkiyle hamile kaldı düzenli adet görüyordu. nasipten öte köy yok arkadaşlar kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz.
Eş ile ilişki normalde sevaptır ama kurt düştü içime işte bu konularda çeşitli derneklerde görev yapan eğitim veren bi ablama sordumcanım bende yakın arkadaşıma sordum bu gece günah mı diye o da senin dediklerini söyledi günah değilmiş bu gece muhtemelen yumurtam çatlayabilir belki bizde de olabilir..önce ibadetini yap dedi sonra da yapabilirsiniz netice de o da bir ibadet dedi..arkadaşım Marmara ilahiyat mezunu...
Bilmiyorum ya akşamki ovu testine bağlı şu an off belkide es geçerim ama günah değilmiş eşim zaten bıktı dün gecede oldu bu günü es de geçebilirim bakcam artıkcanım bu geceyi es geç bence yani günah olmasa bile ben kandillerde beraberlikten yana degilim canım
canım tabikide içini kalbini bilemem ama özel bir şey yapmadı dua falan ettiğini sanmıyorum biraz entel bir kız. çok inançlı değil ama kısmeti buymuş ben böyle düşünüyorum artık iyice kafam karıştı bu tek ilişkiden benimcanım tabiki kısmet ama ne bileyim bir kızı varsa duasını yapmış olabilir...
Hayır ilk defa oldu böyle dur hepsini çekip koyiim ☺dün gece pozitifmiydi canım
dün gece pozitifmiydi canım
Ben ort28.36 geçen ay 32 ondan önce 33 ondan önce 28 karışık birazkaç günde bir adet görüyorsun
Geçen ay 2 gün önce oldu ama tutmadı yani 15.gün oldu 17.gün bugünkü ağrı durumundaydım .ovu test yapmamıştım.sirkeli su ile vajinal duş yaptım tüm ilişkilerde bakalım allah büyük ben tutarmı acaba diye düşünüom önce eşim hesaplamalarımdan bıktı 5 aydıranladım canım pozitiften bir önceki gece yani dün gece ilişki olması biraz düşündürdü beni çünkü adetten sonra sık ilişki ve yumurtlamaya en az 3 gün kala son ilişkinin olması daha garanti olur. tekrar ilişki olmasın bu akşam yani. inşallah bu sefer tutar canım
evet benımde öyle oldu çok zor hamile kalıyorum bende. eşim zaten isyan bayrağını çekti geçen sene bu sene çok kasmıyorum artık akışına bıraktım ruh sağlığım bozulucak yoksaGeçen ay 2 gün önce oldu ama tutmadı yani 15.gün oldu 17.gün bugünkü ağrı durumundaydım .ovu test yapmamıştım.sirkeli su ile vajinal duş yaptım tüm ilişkilerde bakalım allah büyük ben tutarmı acaba diye düşünüom önce eşim hesaplamalarımdan bıktı 5 aydır
Ben oğluma hemen kaldım muhtemelen sık ilşkiyle öünkü yeni evliydik 10 yıl oldu 4ünde evlendim 14ü adet oldum bi daha olmadım kaç aydır 2 gün önce yapıodum ağrıma ve akıntıma göre olmadı bakalım bu ay nolcakevet benımde öyle oldu çok zor hamile kalıyorum bende. eşim zaten isyan bayrağını çekti geçen sene bu sene çok kasmıyorum artık akışına bıraktım ruh sağlığım bozulucak yoksa
Senin varmı bi tane ilk mi olcakbende bu ay deneme yapıcam artık hiç bir ayı es geçmek istemiyorum bebek kokusunu özledim
bir kızım var canım 3buçuk yaşında :)Senin varmı bi tane ilk mi olcak
Napcan sende silikleşince tek ilşkimi denicen hayırlısı olsun hakkımızda aslında bu ayda pek umutlu değilim bu ay çok taktım kafana hep hesap yaptım tutmaz bencebir kızım var canım 3buçuk yaşında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?