Süper Anneler - 2011

Ya çok iyi bilen birine sordum ilşki sadece adet lohusa hacda ihramdayken ve oruçluyken günahmış alo fetvayı aradım hep meşgül ama sitesindede aynen böyle yazıo
canım bende yakın arkadaşıma sordum bu gece günah mı diye o da senin dediklerini söyledi günah değilmiş bu gece muhtemelen yumurtam çatlayabilir belki bizde de olabilir..önce ibadetini yap dedi sonra da yapabilirsiniz netice de o da bir ibadet dedi..arkadaşım Marmara ilahiyat mezunu...

canım tabiki kısmet ama ne bileyim bir kızı varsa duasını yapmış olabilir...

Arkadaşlar çok güvendiğim bir dua var. Bilenleriniz vardır. 1001 tane Fatiha okuyorsun. Her 100 başında bir duası var. Net e yazarsaniz çıkar. Daha önce bir çok kez yaptım ve dualarımın çoğu kabul oldu çok şükür. Tabi inanarak dua etmek çok önemli. Bu mübarek günde paylaşmak istedim sizinle. Kutlu kandiller hepinize.

Eş ile ilişki normalde sevaptır ama kurt düştü içime işte bu konularda çeşitli derneklerde görev yapan eğitim veren bi ablama sordum

canım bu geceyi es geç bence yani günah olmasa bile ben kandillerde beraberlikten yana degilim canım
Bilmiyorum ya akşamki ovu testine bağlı şu an off belkide es geçerim ama günah değilmiş eşim zaten bıktı dün gecede oldu bu günü es de geçebilirim bakcam artık

canım tabiki kısmet ama ne bileyim bir kızı varsa duasını yapmış olabilir...
canım tabikide içini kalbini bilemem ama özel bir şey yapmadı dua falan ettiğini sanmıyorum biraz entel bir kız. çok inançlı değil ama kısmeti buymuş ben böyle düşünüyorum artık iyice kafam karıştı bu tek ilişkiden benim

Galiba pozitifi yakaladım en son dün gece 3 de ilişki olmuştu sizce deneyimlerinize göre kaç saat sonra çatlar kız bebek için artık tamam yok bu gece demi 10.11.13.14.16 oldu bugün 17.gün

işte böyle çok kasık ağrım var ama gerçi bu hafta hep bu ağrıyı çektim adet ağrısı gibi.geçen ay ovu testi yapmadım o ayda en son 14.15.gün ilişki oldu aynı ağrı 17.günde vardı malesef tutmadı .bu ay 10.11.13.14.16.gece 3 de son ilişki oldu.kız bebek için allahım bu kandil günümde duamı kabul eder inşallah hepimizinki kabul olur
dün gece pozitifmiydi canım

anladım canım pozitiften bir önceki gece yani dün gece ilişki olması biraz düşündürdü beni çünkü adetten sonra sık ilişki ve yumurtlamaya en az 3 gün kala son ilişkinin olması daha garanti olur. tekrar ilişki olmasın bu akşam yani. inşallah bu sefer tutar canım

Geçen ay 2 gün önce oldu ama tutmadı yani 15.gün oldu 17.gün bugünkü ağrı durumundaydım .ovu test yapmamıştım.sirkeli su ile vajinal duş yaptım tüm ilişkilerde bakalım allah büyük ben tutarmı acaba diye düşünüom önce eşim hesaplamalarımdan bıktı 5 aydır

evet benımde öyle oldu çok zor hamile kalıyorum bende. eşim zaten isyan bayrağını çekti geçen sene bu sene çok kasmıyorum artık akışına bıraktım ruh sağlığım bozulucak yoksa

evet benımde öyle oldu çok zor hamile kalıyorum bende. eşim zaten isyan bayrağını çekti geçen sene bu sene çok kasmıyorum artık akışına bıraktım ruh sağlığım bozulucak yoksa
Ben oğluma hemen kaldım muhtemelen sık ilşkiyle öünkü yeni evliydik 10 yıl oldu 4ünde evlendim 14ü adet oldum bi daha olmadım kaç aydır 2 gün önce yapıodum ağrıma ve akıntıma göre olmadı bakalım bu ay nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…