- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.521
inan bende bılmıyorum anlamıyorum yani.burada bırısı bılıyosa bana cevap yazsın dedım bende.yanı ben anlamıyorum hiç.ama çin takvımı benım ıkı cocuktada tutuyor.ama tesaduftur dıyorum ben.herseyı yüce yaradanımız bılır tabiki.ya ayrıca nerden baktıysan sana rica etsem bana bakarmısın benim doğum tarihim 18,07,1981 eşimin 05,04,1965 kız istiyorum ama bakabilirsen bakamazsan sorun değil merak ettimde
canım hamılelık nasıl gıdıyor kac haftalık oldunİnanırmısınızız benim şimdi oğlum olsa bu seferde onun için oğlanı bulmak için doğurduda doğurdu derler. Kısaca imtihan dünyasıya hayatımızda bazı insanlar sadece seni üzmek kırmak için varlar. Ha kafaya takmayalımda beşeriz birini takmasak diğerini takıyoruz. Efendimizin bile oğlu öldüğü zaman ağlamış ona demişlerli ama sen bir peygambersin nasıl olurda ağalarsın diye oda demişki ama ben bir Babayım. Evet bizde bir anneyiz bizde bir beşeriz. Bu arada ben memlekete gidiyorum bugün olurda yazamazsam haberiniz olsun. Rabbim dileyen isteyen herkese gönlündekini hayırlı olarak nasip etsin inşallah
http://bebekcinsiyet.com/biyolojik-...kten-once-bebegin-cinsiyetini-tahmin-etme.phpya ayrıca nerden baktıysan sana rica etsem bana bakarmısın benim doğum tarihim 18,07,1981 eşimin 05,04,1965 kız istiyorum ama bakabilirsen bakamazsan sorun değil merak ettimde
çok haklısın benım annemde oyle.dort tane oglan üç tane kız dogurmus.ne anlarlardı ozaman çin takvımınden yumurtlama dönemındenYaa arkadaslar soyle bi dusunuyorumda..annelerimiz, kayınvalidelerimiz yumurtlama zamanimi hesaplamislar. Kayınvalidem bi erkek bi kız sirayla dort cocuk yapmis.sirkeli veya karbonatmı kullandı. Aklım almıyo
Hayırlısıyla git gel canm,annenden bizede dua etmesini iste,Allaha emanet olİnanırmısınızız benim şimdi oğlum olsa bu seferde onun için oğlanı bulmak için doğurduda doğurdu derler. Kısaca imtihan dünyasıya hayatımızda bazı insanlar sadece seni üzmek kırmak için varlar. Ha kafaya takmayalımda beşeriz birini takmasak diğerini takıyoruz. Efendimizin bile oğlu öldüğü zaman ağlamış ona demişlerli ama sen bir peygambersin nasıl olurda ağalarsın diye oda demişki ama ben bir Babayım. Evet bizde bir anneyiz bizde bir beşeriz. Bu arada ben memlekete gidiyorum bugün olurda yazamazsam haberiniz olsun. Rabbim dileyen isteyen herkese gönlündekini hayırlı olarak nasip etsin inşallah
Canm benim,ben ikinci kzmda hep belki erkektir umidiyle bekledim doganakadar,burdaki arkadaslar bilir,hatta dogum yaptigim hastane yeni dogan bebeklere kendi ozel hastane amblemli çıkş seti yaptrmis,bebek dogdugunda ilk onu gydiriyolardı,doguma giriyom,hemsire bana bebek kzmi erkemi ona gore kyafet ayarlicam dedi,bende tam belli degil kiza benziyo ama dedim,hala belki dye umit ediyom ya,hemsirede güldü,tamam bebek cıksında ozaman ayarlim kyafeti dedi,yani kzsa pembe erkekse mavi getirecekcanım benim inşaALLAH duaların kabul olur ben iyiyim cok sükür bebeğimede alıştım ama doktor emin konuşmadığı için hala içimde bir umut var ne yalan söyleyeyim bir dahaki kontrole kesinleşir dedi cünkü ben bu doktora kızımda gittiğimde kesin konuşmuştu kız demişti hani değişmez artık diye hemde daha erken haftalarda ama şimdi bence kız diyo eminmisiniz deyinnce hayır bazen erkeklerin pipisi sonradan gelişebilr dedi bilmiyorum canım inşaALLAH öyle olur birde hemen kızı kabullenmem sanki ben erkek cocuğu doğuramazmışım gibi geldiği için rüyamda bir oğlum vardı kızlarımda yanımda hep ismiyle cağırıldı MUHAMMED MUHAMMED diye cok etkilendim birde gecenlerde bir komsum seni ruyamda gördüm doğum yapmışsın bu erkek diyorum dedi doktorda kesin konuşmayınca ALLAH tan ümit kesilmez ama kızım da olsa o benim canım alışmak nedemek RABBBİM bana evlat nasip etmiş hamd olsun aratmamış buraya eskisi gibi gelmiyorum hani önceden sana birşeey demiştim ya canım biz gideceğiz süremiz dolunca yeni arkadaşlar gelicek nitekim öyle olmuş aynı bizim eski halimiz gibi sayfalar on on ilerliyo doktor sırasında beklerken yumurtam catlamışmı diye bakıtırmaya gitmiştim cıktığım gibi sonucu ilk buraya yazmştım cok değerli arkadaşlar edindim burda reyhaneha defnem foreverim zeynom riseboz cok şükür gönüldekilerine kavuştular bizlerde kavuşuruz eger olmazsada RABBİM hiç beklemediğimiz bir anda nasip etsin inşaALLAH ALLAHA emanet olun dualarımdasınız dualarınızda olmak ümidiyle
sağol cnm..sende hiç meraklanma cnm..inanki geçecek dilediğin olacak..canım benim inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür...
Oğluşun güzel sağlıklı günlerde kullansın battaniyesini....sağlıcakla doğsun inşallah :)
Teşekkür ederim baktım ara dönemdeyim 2011 öncesi olmadığından oğluma bakamadım
Canım o milletin cahilliği ne demek oğlun olmuo die oğlunu göstermemek hala böyle insanlar olduğu için utanıyorum yazık wallaÇatladım canım seni okadar iyi anlıyorumki bazen düşünüyorum içimizde bir umut olması bile aslında okadar güzelki. O umudu yaşamak bile
Güzelken gerçeğini yaşamak nasıl olur acaba diye. Ben artık kendim için değil sırf çevremdeki insanların ağzı kazansın diye istiyorum benim üst kat komşum iki ay önce üçüncü oğlunu doğurdu. Bugün memlekete gidiyorum diye vedalaşmak için kapısını çaldım odada bebeği emziriyormuş benim geldiğimi duyunca hemen kapıya geldi içeri girmeyiteklif etmedi bebeği getir göreyim dedim ki bebekleri ne kadar çok sevdiğimide çok iyi bilir. Ağzında geveledi getirmedi benimooğlum yok belki nazarım değer diye. Geçende annemler umreden geldiklerinde bir gece bizde kaldılar ozaman akrabalar hepsi onları görmek için bende toplandılar inanırmısın büyük eltim başka semtte oğlu daha küçük oğlunu bize getirmedi üstteki geldi oda getirmedi. Yani ne diyeyim bilmiyorum. İnan sözün bittiği yer. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Belki ben kusurluyum Rabbim nefsimdeki tüm şerleri alsın. Ne vereceksede gönlümde razı eylesin. Razı olduktan sonra kimin ne dediğinin ne yaptığının önemi kalmıyor
Canım bak benim kardeşim ikiz erkek bebeklerini 1.5 yıl önce 24 haftalık hamileyken kaybetti.1 yıl hamile kalamadı ben hamile kslmaya karar verdiğimde inşallah o benden önce hamile kalır üzülmez die dua ettim hep çünkü benim bir evladım var.nitekim hamile şimdi ben hala değilim ilk cinsiyetini söylerken abla nolur üzülme ama kız dedi.dedim ablam nie üzüleyim ben onun teyzesiyim çok sevindim dedim çünkü gönüllerinden kız geçiodu biliyordum.eşime söyledim eşim dedi ki artık kız için uğraşmana gerek yok nie dedim dedi onunkini severiz o da bizim canımız.şu an 20 haftalık inşallah sağ salim kucağına alır her gün arıyorum nasıldın die izmirde olduğundan göremiyorum çünküİnanırmısınızız benim şimdi oğlum olsa bu seferde onun için oğlanı bulmak için doğurduda doğurdu derler. Kısaca imtihan dünyasıya hayatımızda bazı insanlar sadece seni üzmek kırmak için varlar. Ha kafaya takmayalımda beşeriz birini takmasak diğerini takıyoruz. Efendimizin bile oğlu öldüğü zaman ağlamış ona demişlerli ama sen bir peygambersin nasıl olurda ağalarsın diye oda demişki ama ben bir Babayım. Evet bizde bir anneyiz bizde bir beşeriz. Bu arada ben memlekete gidiyorum bugün olurda yazamazsam haberiniz olsun. Rabbim dileyen isteyen herkese gönlündekini hayırlı olarak nasip etsin inşallah
Canm naslsn?hamilelik nasl geciyo?sen ovulasyon testiylemi hamile kaldn?biraz acıklarmisin?sağol cnm..sende hiç meraklanma cnm..inanki geçecek dilediğin olacak..
canım bu baktığın takvime bana da bakar mısın benim doğum tarihim 20.12.1984 hamile kaldığım tarih 22.12.2010 kızım oldu canımCanım ben varım.Allah izin verirse cini takip edecegim.yengem cine gore erkek bebege hamile.kendisi dr.kadın dogum uzmanı.burda biribirimize yardım ve bilgi olsun diye yazıyorum.gecen gun misafirim vardi.kendisinin bi kızı var yeni erkek bebisi oldu.sordum bende erkek bebek icin ne yapabilirim diye.cini ve ov.yakın iliski demisti.kendiside kadın dogumcu.Ben zaten yengemdende gereken bilgiyi almıstım.herikisi aynı seyi soyluyorlar.yengem sag yumurta.cin.ov.deneme uygulamıs
canım bu baktığın takvime bana da bakar mısın benim doğum tarihim 20.12.1984 hamile kaldığım tarih 22.12.2010 kızım oldu canım
saol canım ben baktığımda tutmamıştı erkek gösteriyoduCanım baktım 26 yasindayken kızına aralık ayında hamile kalmıssın.cinde kız gosteriyor.
Canım takma kafana psikolojik olabilir bilinç altı seni etkilemiş bide şöyle bi söylenti var rüyaların tersi olur diye ben kızıma hamileyken oğlum olduğunu gördüm ama kızım oldu sizce arkadaşlar rüyanızdaki cinsiyete kavuştunuz muKızlar rüyamda bir kızım daha olduğunu gordum nedemek bu bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?