Süper Anneler - 2011

ya ayrıca nerden baktıysan sana rica etsem bana bakarmısın benim doğum tarihim 18,07,1981 eşimin 05,04,1965 kız istiyorum ama bakabilirsen bakamazsan sorun değil merak ettimde
inan bende bılmıyorum anlamıyorum yani.burada bırısı bılıyosa bana cevap yazsın dedım bende.yanı ben anlamıyorum hiç.ama çin takvımı benım ıkı cocuktada tutuyor.ama tesaduftur dıyorum ben.herseyı yüce yaradanımız bılır tabiki.

canım hamılelık nasıl gıdıyor kac haftalık oldun

Yaa arkadaslar soyle bi dusunuyorumda..annelerimiz, kayınvalidelerimiz yumurtlama zamanimi hesaplamislar. Kayınvalidem bi erkek bi kız sirayla dort cocuk yapmis.sirkeli veya karbonatmı kullandı. Aklım almıyo
çok haklısın benım annemde oyle.dort tane oglan üç tane kız dogurmus.ne anlarlardı ozaman çin takvımınden yumurtlama dönemınden

benım ıkı ablamında ıkıser tane oglu var abımın ıkı tane oglu var.onlarda yumurtlama falan bılmedıler.aslında kafaya takmamak lazım ama yınede ınsan bıldıklerını uygulamak ıstıyor.

kızlar çin takvımıne göre hamıle kalmayı bekleyen kaç kişi var burada.ıyıce arastırdınızmı.doktora falan soran oldumu çin takvimini

Hayırlısıyla git gel canm,annenden bizede dua etmesini iste,Allaha emanet ol

Canm benim,ben ikinci kzmda hep belki erkektir umidiyle bekledim doganakadar,burdaki arkadaslar bilir,hatta dogum yaptigim hastane yeni dogan bebeklere kendi ozel hastane amblemli çıkş seti yaptrmis,bebek dogdugunda ilk onu gydiriyolardı,doguma giriyom,hemsire bana bebek kzmi erkemi ona gore kyafet ayarlicam dedi,bende tam belli degil kiza benziyo ama dedim,hala belki dye umit ediyom ya,hemsirede güldü,tamam bebek cıksında ozaman ayarlim kyafeti dedi,yani kzsa pembe erkekse mavi getirecekİşte bacm benimki kz oldu ins.seninki istedigin olur

Gjnj bacm buaksammi gidiyosun,15 tatil bitincemi gelcen,bize bebegin müjdesini ozamanmi vercen?ben kübra

Canım o milletin cahilliği ne demek oğlun olmuo die oğlunu göstermemek hala böyle insanlar olduğu için utanıyorum yazık walla

Canım bak benim kardeşim ikiz erkek bebeklerini 1.5 yıl önce 24 haftalık hamileyken kaybetti.1 yıl hamile kalamadı ben hamile kslmaya karar verdiğimde inşallah o benden önce hamile kalır üzülmez die dua ettim hep çünkü benim bir evladım var.nitekim hamile şimdi ben hala değilim ilk cinsiyetini söylerken abla nolur üzülme ama kız dedi.dedim ablam nie üzüleyim ben onun teyzesiyim çok sevindim dedim çünkü gönüllerinden kız geçiodu biliyordum.eşime söyledim eşim dedi ki artık kız için uğraşmana gerek yok nie dedim dedi onunkini severiz o da bizim canımız.şu an 20 haftalık inşallah sağ salim kucağına alır her gün arıyorum nasıldın die izmirde olduğundan göremiyorum çünkü

Canım ben varım.Allah izin verirse cini takip edecegim.yengem cine gore erkek bebege hamile.kendisi dr.kadın dogum uzmanı.burda biribirimize yardım ve bilgi olsun diye yazıyorum.gecen gun misafirim vardi.kendisinin bi kızı var yeni erkek bebisi oldu.sordum bende erkek bebek icin ne yapabilirim diye.cini ve ov.yakın iliski demisti.kendiside kadın dogumcu.Ben zaten yengemdende gereken bilgiyi almıstım.herikisi aynı seyi soyluyorlar.yengem sag yumurta.cin.ov.deneme uygulamıs

canım bu baktığın takvime bana da bakar mısın benim doğum tarihim 20.12.1984 hamile kaldığım tarih 22.12.2010 kızım oldu canım

Kızlar rüyamda bir kızım daha olduğunu gordum nedemek bu bilen varmı

Kızlar rüyamda bir kızım daha olduğunu gordum nedemek bu bilen varmı
Canım takma kafana psikolojik olabilir bilinç altı seni etkilemiş bide şöyle bi söylenti var rüyaların tersi olur diye ben kızıma hamileyken oğlum olduğunu gördüm ama kızım oldu sizce arkadaşlar rüyanızdaki cinsiyete kavuştunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…