- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.581
İnşallah en azından kız dedi erkek deseydi stres yapardım ☺ sağlıklı sıhhatli olsunda kız da evlat erkek de evlat biz burda gönlümüzden geçeni söylüyoz ☺ay inşallah sanada kız dedi ama bana erkek diyor oy oy merelere gidem iyiki kız dedi erkek deseydi yazmadım sana :) çünkü bana dediğinde sinir oluyorum
İnşallah en azından kız dedi erkek deseydi stres yapardım ☺ sağlıklı sıhhatli olsunda kız da evlat erkek de evlat biz burda gönlümüzden geçeni söylüyoz ☺
Ay inşallah yaa seninde inşallah güzel bi kızın olur pembiş yanaklı Allahım nasip etsin gönlümüzdekineisim nedir cnm
erkek dedi canım :) inşallah
seni çok iyi anlıyorum şuan bende stresliyim inşallah bu ay yumurtlamayı yakalayabilirsek denemeyi düşünüyoruz..geçen ay yumurtlamayı yakalayamadık bu nedenle deneyemedim...zor bu işler zor...Hiç rahat değilim sürekli aklımda çıkaramıyorum kızıyorum kendime nie böyle yapıom die elimde diil
gerçekten doğru çıkıomu eşinin dedikleri kız adam ermiş olmasındüşün artık benm stresimi adam erkek diyor bana :)
sabır sabır sabırseni çok iyi anlıyorum şuan bende stresliyim inşallah bu ay yumurtlamayı yakalayabilirsek denemeyi düşünüyoruz..geçen ay yumurtlamayı yakalayamadık bu nedenle deneyemedim...zor bu işler zor...
Cnm ismim esraay inşallah sanada kız dedi ama bana erkek diyor oy oy merelere gidem iyiki kız dedi erkek deseydi yazmadım sana :) çünkü bana dediğinde sinir oluyorum
cnm cin takvimine gore baktinmi tutuomu kizlarin.dt ve satini soylermisinHiç rahat değilim sürekli aklımda çıkaramıyorum kızıyorum kendime nie böyle yapıom die elimde diil
benim oğlum var benim dt 18/07/81 oğlumun 27/05/2005 saat 05,37 ama erken doğdu sat:14/9/14 dü canım bi bakarmısın tutuyomu ben beceremedimCin
cnm cin takvimine gore baktinmi tutuomu kizlarin.dt ve satini soylermisi
yok canım öyle düşünme daha erken çıkmayabilirde bence biraz daha bekleKizlar merhaba az önce mirateck erken gebelik testi yaptim negatif çikti adetime 7 gun varannemde kızıyo bana 1 hafta onceden gebelikmi anlasilir diyo ama pozitif cikanlarda olmus sanirim hamile kalamadim
Pek gebelik belirtisi de yok gibi canım.ama akıntım fazlalastı şişkinlik var cok fena kabız oldum ama bunlar adet belirtiside olabilir. Erken gebelik belirtisi yasanlar varmi kızlaryok canım öyle düşünme daha erken çıkmayabilirde bence biraz daha bekle
ben o dediğin belirtilerin hepsini şu 5 ayda yaşadım.belirti kişiden kişiye göre değişiyor bazen hiç olmayabilir.daha erken bekle bence yada kan testi yaptır yani kesin sonuç bazen erken gebelik testleri 4 gün önce falan ancak sonuç verioPek gebelik belirtisi de yok gibi canım.ama akıntım fazlalastı şişkinlik var cok fena kabız oldum ama bunlar adet belirtiside olabilir. Erken gebelik belirtisi yasanlar varmi kızlar
Haklisin canim en iyisi beklemekben o dediğin belirtilerin hepsini şu 5 ayda yaşadım.belirti kişiden kişiye göre değişiyor bazen hiç olmayabilir.daha erken bekle bence yada kan testi yaptır yani kesin sonuç bazen erken gebelik testleri 4 gün önce falan ancak sonuç verio
Baktim cnm oglunda tutuyor.35 yas eylulde ekimde erkek gorunuyo hayirlisi tabi cinsiyeti belli olunca yazsrmisinbenim oğlum var benim dt 18/07/81 oğlumun 27/05/2005 saat 05,37 ama erken doğdu sat:14/9/14 dü canım bi bakarmısın tutuyomu ben beceremedim
ya ben hamile değilim ki bi de yaş 35 mi ben şu an 33 yaşındayım oğlumda 23 düm :)Baktim cnm oglunda tutuyor.35 yas eylulde ekimde erkek gorunuyo hayirlisi tabi cinsiyeti belli olunca yazsrmisin
Benim 2 kızimda da tutuyor hem çin hem rus takvimiAyyyy delircemmm cok merak ediyorumm bebisimin cinsiyetinii yaaa kizim olsunn cok istoyoruummm Allahim affetsin hayirlisi diyorum tabiki ama elimde deil keske cin takvimine gore ayarladaydim diyorum hep offf off kizlar kac kisinin tutuo bu cin takvimi doguranlar cinsoyeti belli olanlar nerdesinizz niye bise demiyosunuz
Kalbini ferah tut, inşallah her şey yolunda olacak. Başka doktora da görünmek lazım. Tek bir doktorla sınırlı kalma bence. Bir gelişme oldu mu şimdiye kadar.merhaba arkadaşlar ,
benim 8 küsür çıkan bhcg sonucum 2 gün sonrasında 11 çıktı doktor usg kontrolünde gebelik gözükmüyor dedi...doktorum 2 gün daha bekleyelim düzenli artmazsa kese gözükmezse kesinlikle yok diyebiliriz dedi.o gece sihirli değnek değmiş gibi kanamam başladı. çok kötü ağrılı başladı inanılmaz şiddetli geçti.hastanede sabahladık serum ve ilaçlarla.
3.gün hormon testlerime bakıldı ve fsh 17 çıktı. bhcg nin de yüksek çıkması ile doktor erken menopoz belirtisi olabileceğinden şüphelendi.diğer tahlillerim östrojen de normal değerinin biraz üstünde çıktı.167...ve lh değerimde biraz yüksek.
çok kötü bir psikolojideyim şuan.
Erkek bebek isterken sanırım artık hiç başka evlat sahibi olmayacağım.
hiç büyükte konuşmadım rabbimden hep hayırlısını istedim.
halende hayırlısı istiyor tevekkül ediyorum.
şimdilik ilaç başlamadı önümüzdeki reglimin 3.günü ve 5.günü tekrar aynı tahlillerim yapılacak.
Benim için dua edin yaşım 35 , ailemde erken menopoz öyküsü var.
Rabbimden tek dileğim hayırlı sağlıklı 2.evlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?