Süper Anneler - 2011

Mrb kızlar bendeki gelişmeleri anlatayım size buay ovulasyon testiyle yum. Gunumu buldum ve denemem oldu bugün adet gunum ama olmadın kan verdim değer 56 çıktı bana duşuk geldi sizce nasıl

Mrb kızlar bendeki gelişmeleri anlatayım size buay ovulasyon testiyle yum. Gunumu buldum ve denemem oldu bugün adet gunum ama olmadın kan verdim değer 56 çıktı bana duşuk geldi sizce nasıl
canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun beklenen adet günü için biraz düşük ama yanlış hatırlamıyorsam burdan birkaç arkadaşında öyleydi yükselir inşallah gün aşırı yaptır doktora git canım

Bugun 17.30 deneme oldu canim 16.30 dr a gittim catlamis dedi erkendi daha 17 mm daha idi 14 . gun bugun yumurta sabah catlamis gec kaldim biraz denemede sence sansim varmi...
benimde öyle oldu canım öğleye doğru çatladı çok ağrım vardı bacak kasık hissettim çatladığını akşam 10.30 gibi deneme oldu ilk koyu çizgiden 36 saat sonra ama hamiş kaldım erkek bebek için geçmi kaldım bilemiyorum artık kısmet kuzum.
ilk koyu çizgiyi ne zaman gördün?

İnşallah canım labarayyvardeki kız pozitif dedi ama bilmiyorum banada duşuk geldi bakalım

Bence 1 tanesi çatlafı diğeri duruyodu gördüm usg de hala çatlamadı belki kiste dönüştü bilmiyorum.salı tekrar gitcem dr a.dr a göre 1 yumum var çatlamamış dedi

Canım bizde bi değişiklik yok doktor kız dedi ALLAH herkesin gönlündekini versin
canım sağlıklı, vatana millete hayırlı evlat olsun nasipten öte köy yok sağlıkla al kucagına kuzum. ıkılı test ultrason foton varmı canım koyabiliyosan atsana şu nub teorisi kafama takıldı bakalım doğru çıkıyormu

Canım pozitifi dün öğlen 12 de gördüm sabah 5.30 da yaptığımda negatifdi sonra akşam 6 yine koyuydu gece 11 de de koyuydu sonra bu sabah 5.30 silinmişti işte sabah çatlamış haşlanmış soğan yapti erken çatlattı gecen ay 20 mm 14.gün çatlamamıştı 15 .sabah çatladı bu ayda 17 mm 14.sabah çatladı pizitifden 30 33 saat sonra deneme olmuş oldu yumda çatlmıştı sen bu 0 bilmem 12 mi ona inanıyomusun hiç biyerde böyle birşey geçmiyor dr sormadım sorsam kızar belki zaten ilk gittğimde gün olayı falan kızda erkekde yok dedi...

deneme olmadımı bu ay yoksa yumurtlamaya yakınmı oldu
işye canım üstte yazdıklarım böyle oldu uzundu da tekrar yazmayım dedim

Canım şu soğan suyunu yazsana benim hala çatlamadı da yapayım bide olurda gebeysem sorun olurmu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…