Süper Anneler - 2011

sevin canım sevin ne mutlu bak işallah sağlıklıdır dua et canım bol bol dua et .... benimde 2 hamileliğim çift keseydi sonra yola tek devam ettik. sağlıcakla alırsın işallah kucağına​

ha işte bende onu yazacaktım.dr bazen öbür kesenin kaybolduğundan bahsetti.7.haftada kalp atışılarına bakmak için gidicem ya.inşallah teke iner:27...ay ben naparım abboww...
kızlar hepinize teşekkür ederim ama ikiz istemek başka iş ciddiye binince insanın aklı fikri şaşıyor.iki hafta sonrayı iple çekicem...
valla çift yumurtladıysam ikiside soldaydı o zaman.çünkü soldaki kasığım çok şiddetli olmuştu yumurtlamadan sonraki üç gün kasık sancısı çektim...sağda hareket yoktu gibi
değişik olarak polen yedim kızlar.ay nebilem şaka gibi...:44:

ben klomenle 3 yumurta yımırtladımda biri bile tutmamıştı.iki defa üçer yımırta yımırtladım.tutmamıştı...
ve benim koku hassasiyetim var kızlar.bulantı değilde acayip koku alıyorum.deterjan kokusunu içime çekince rahatlıyorumsigara kokusunu aldım bugün durakta beklerken.ayyyyy içim kalktı...
gece rüyamda horozlarla uğraşıyordum...
(görmemiş bi hamile kalmış)

alemsin canım ve de çok şanslısın benim 2 kızdan sonra gözüm açıldı ben alışkanlıklarım yüzünden kıl payı kaçırmışım hep en basiti ben sabah erken saatlerde nefret ederim kociş bayılır.. hep gece olsun isterdim sabah şansı arttırıyormuş ,erkek pozisyonu var ya ben canım yanıyor diye asla yapmazdım buna da kociş bayılır hep misyoner pozisyonu aha bu da etti iki ,çok kaygan olduğumda ki o zaman yumurtam çatlarmış ne bileyim ben silcem diye uğraşırdım ilşkiye girmek istemezdim vıcık vıcık sevmem ben öyle derdim kociş olsun hoşuma gidiyor falan derdi daha çok var yaptığım yanlışlar kocişi dinleseymişim keşke adam biliyormuş işi

erkek pozisyonu ne

mimozacım canım Allahım gönlüne göre versin
inşallah rüyan doğru çıkar..
çok dua ettin çok emek verdin
karşılığını alıcaksın inşallah

öyle deme bacım inan onun sevgisi duygusu çok farklı benim biri sağda biri soldaydı 2 hafta sonra gittiğimda sağdaki hiç büyümemişti soldakini kızımı doğurdum öteki kendi kendine yok oldu 2 kese olduğunu görünce hah dedim 2 kız daha geliyor küçümsedim kendimi Allah iyi demedi aldı ötekini şimdi halen aklıma geldikçe ultrason fotosuna bakarım sen neydin acep kızım mı oğlummu derim işallah kaybolmaz canım sonrası hep merak çünkü bol bol dua et tutunsun ......

Allah buyuk tez bir zamanda nasib eder ins

miumosssssssssssssss

naaptin yavrum sen yav
sen istedin tek goz allah verdi cift gozz maasallahh diyelimmm
olsun olsun insaalllah tektir falan deyip durma
nasibinde iki oglan vardir kimbilir ayy mimozaaa sulalenizde varmi kiz

keske benimde ikizlerim olsa

klomenle bir sürü yumoş oluyo
ama öyle ikisinin de tutması çok zor oluyo
klomenle doğal yola göre daha çok ikiz olma ihtimali var tabi ama yine de düşük ihtimal
sen neden klomen kullanıosun?

cnm benim bebiş gelmekte nazlanıyo olmuyo şu an
fsh yüksek çıktı yaşımda ilerliyo dr bu kezde klomen kullan bakalım dedi kısmettttt

olsun olsunn yap hakettin sen bayadır uğraşıyosun biliyorum ben, bu konuda bende seni iyi anlıyorum

inşallah olur

mimoza çok sevindim rabbim yardımcınn olsun inşallah hiç canını sıkma şu günlerinin tadını çıkar.unutma senin yerinde olmak isteyen binlerce insan var bence özel olduğunu düşün ve seni mutlu edecek şeylerle uğraş

arkadaşlar yorumcu çogunuzda tuttumu

psci arkadaş bana baktığında 2 kızımda tutmuyordu sonra düşündümde ben o zamanlar 35 gün ve fazlası değil 30 -33 günlerde olurdum regl yaşlandıkça uzadı bende :)))33 gün girince siklusu 2 kızımdada tuttuğunu gördüm şimdi yine deneyecem Allahın işine bak taaaa hazirana kadar doğru dürüst erkek günü yok nisan mayısta bir gün var o da saat değişimi falan la güvenemem önü arkası erkek günü olsun istediğimden ben hazirana kadar kendimi nadasa çekcem​

AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
tatlim cok cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne guzel haber buuuu senin yeirnde olmak isteyenklerden biride benm unutmaaaaaaa yat dinlen bol bolllllllll
Allahim sen nelere kadirsinnnnnnn cok cok sukurrrrrrrr
eger devam ederse senin kesin bir kiz bir oglun olur demedi demeeeeee

mimoza canim ay ne güzel ikiz cok sanslisi canim inSAllah ikiside erkekdir ama 1 kiz bir oglan olsada cok güzel olsun canim Allah büyük cok sevindim

Kizlar benim iki kizim var bu 3 hamileliyim ama ayni ne bulanti vardi kizlarda ne kusma buda öyle acaba kizmi ki yine Allah biliyor ama icimde hep kiz geciyor..saglikli sihatli olsun insAllah ama 1 oglum olsun iyi olur hayirlisinla
hep dua ediyorum namazimi birakmiyorum Allah büyük..........insAllah Allahin sizlerede versin gönlünüzdekini...

canımcım bak bence nasıl yap bilio musun
bu senin son şansın ve elinden gelen herşeyiiiiiiiiiii yap asla hiç birini es geçme
sadece takvime takılma
yorumcuya da regl olduğun zamanlar yeniden bak
düzen bozuluyo çünkü bazı aylar
bi baktın siklusun değişti
her ay denersin ve erkek gününde deneme
ovülasyon gününde erkek olan ayı dene
ve kesinlikle yumurta takibi yapacak dr bul yumurtanın çatladığı andan emin ol
diyet yap
eşine takviye kullandır
vajinal duş uygula
çooookkkk bol dua oku
ben bunlardan sadece vajinal duş ve ovülasyon zamanına dikkat edicem
diyet yapmadım ama benm ilk çocuğum o yüzden çok önemsemiyorum sen öyle değilsin
herşeyi yap gerisini Rabbime bırak

Canım Rabbim büyük
inşallahhhh 3. ün erkek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…