- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.201
yok bacım bence o kadar iyi doktor değil. 12 14 ve 16. günler yapan biri cinsiyette başarılı olamaz. bana da 12 14 ve 16 da yap dedi. yapmadım ben. iğne uygulamaya sıcak baktı diye ben ona gidiyom. yoksa artısı yok.
ben cincinsiyet için kıbrısla konustum bana masraflarla beraber 20 25 bın arası fıyat verdı çok pahalı galıba bende bu yöntemleri denıycem çat yumurta
evt bana burda olsaydiniz igne falan uygulariz dedi,ama benim orda halam oturuyo baya tanidigi o doktora gitmiss yardimci oluyo ve geneldede erkek bebek icin gidenlerin hep tutmus diyoduu:44:
gelincigim cok ama coooooooooooooooook seeeeeeeeeeeeeeeevindim canim benim Allah dualarimizi kabul eglesin
Allah kucayina almana nasip etsin canim
gelincik çok tebrik ederim canım benim allah sağ salim kucağına versin inş....
müthiş bir haber.kutlarım darısı bizlere inşallah.sizlere güzel bir 9 ay diliyorum.
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok çok sevindimmmmmmm
Ben sana demiştim değil miiiiiii
çok tesekkür ederim allah razı olsun hepinizden kızlaaarr
bernurrrr o içindeki sesi yerım senın hep böyle çıksın ses
evet bernur bazen umutsuzluğa kapılsamda sonucu süperrfakat hala tam sevınemıyorum değişirse yıkım olur korkuyorum diğer kontrole kadar pembelere kaptırmıcam kendımı bı kesinleşsin neler neleeerrrr
erkek kardesımde çok sevındı altın küpesi benden dıyor canım benım bizim taraf kız düşkünü biraz
hep diyorum yıne dıyeyım buradaki büüütüüüüün bayanlara gönlündekını versın rabbım en kısa zamanda inşşş
Gunaydın kızlar. Amın gelıncıgım ne guzel dua etmıssın cnm canı gonulden Amınn.
günayyydıınnn
çok tesekkür ederim allah razı olsun hepinizden kızlaaarr
bernurrrr o içindeki sesi yerım senın hep böyle çıksın ses
evet bernur bazen umutsuzluğa kapılsamda sonucu süperrfakat hala tam sevınemıyorum değişirse yıkım olur korkuyorum diğer kontrole kadar pembelere kaptırmıcam kendımı bı kesinleşsin neler neleeerrrr
erkek kardesımde çok sevındı altın küpesi benden dıyor canım benım bizim taraf kız düşkünü biraz
hep diyorum yıne dıyeyım buradaki büüütüüüüün bayanlara gönlündekını versın rabbım en kısa zamanda inşşş
günayyydıınnn
psciiiiiii neler yapıyosun nasılsın
ben bazı günler akşam ve sabah bazı günler sadece sabah keçi boynuzu veriyom eşime.
picnejonol da alıyo? sence işe yarar mı?
tamam 22 aralığa göre bakaım o zamanpsci arkadaşım ben 03.02.1985 doğumluyum 28 günde bir adet oluyorum aralık 22de oldum ocakta 15 de ama bu ay jasmini bıraktığım için normalde hiç böle olmaz doğum saatimide şuanda net olarak soruyorum ayyy yıllardır yanlış biliyormuşum sabah 07:30 da doğmuşum başka bişey lazım mı bilemedim
arkadaşlar benim içinde yorumcuya bakarmısınız benim doğum tarihim 15 .10.1980.eşimin 08.05.1977 son sat 09.01.2012 birde 15 01 de korunmasız ilişki oldu adet ten hemen sonra özellikle bu tarihe bakarmısınız.
sızde tuttukça umutlarım yeşerıyo benımde.bı heyecan kaplıyo benı..:)) sonra sonuyo yok yok sende tutmaz..olmaz. dıyom..boynum bukuluyo.
sızde tuttukça umutlarım yeşerıyo benımde.bı heyecan kaplıyo benı..:)) sonra sonuyo yok yok sende tutmaz..olmaz. dıyom..boynum bukuluyo.
gelincik öncelikle tebrikler canımmmmmmmmm
sıra size vereceğim şokkkkkk haberde...................
kızlar dra gittim...........................
iki kese var
henüz sadece kese.haftasıyla uyumlu.alttan bakmak istedi baktırmadım.7.haftada yine gidicem.
ay çok fazla şaşkınım...çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum.korkular kapladı içimi.çok şaşkınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?