Süper Anneler - 2011

evt bana burda olsaydiniz igne falan uygulariz dedi,ama benim orda halam oturuyo baya tanidigi o doktora gitmiss yardimci oluyo ve geneldede erkek bebek icin gidenlerin hep tutmus diyoduu:44:

ben cincinsiyet için kıbrısla konustum bana masraflarla beraber 20 25 bın arası fıyat verdı çok pahalı galıba bende bu yöntemleri denıycem çat yumurta

yuhhh bee,daha neleryaaacokk pahaliya,cnm senin kacinciki:26:bence elinden geleni yapmak burda yaptigimiz gibi,gerisini allaha birakmak inssssss

gelincigim cok ama coooooooooooooooook seeeeeeeeeeeeeeeevindim canim benim Allah dualarimizi kabul eglesin
Allah kucayina almana nasip etsin canim

gelincik çok tebrik ederim canım benim allah sağ salim kucağına versin inş....

müthiş bir haber.kutlarım darısı bizlere inşallah.sizlere güzel bir 9 ay diliyorum.

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok çok sevindimmmmmmm
Ben sana demiştim değil miiiiiii

çok tesekkür ederim allah razı olsun hepinizden kızlaaarr
bernurrrr o içindeki sesi yerım senın hep böyle çıksın ses
evet bernur bazen umutsuzluğa kapılsamda sonucu süperr fakat hala tam sevınemıyorum değişirse yıkım olur korkuyorum diğer kontrole kadar pembelere kaptırmıcam kendımı bı kesinleşsin neler neleeerrrr
erkek kardesımde çok sevındı altın küpesi benden dıyor canım benım bizim taraf kız düşkünü biraz
hep diyorum yıne dıyeyım buradaki büüütüüüüün bayanlara gönlündekını versın rabbım en kısa zamanda inşşş

Gunaydın kızlar. Amın gelıncıgım ne guzel dua etmıssın cnm canı gonulden Amınn.

sızde tuttukça umutlarım yeşerıyo benımde.bı heyecan kaplıyo benı..:)) sonra sonuyo yok yok sende tutmaz..olmaz. dıyom..boynum bukuluyo.

saolasın canım senin de allah gönlüne göre verir inşallah ve değişmez kızına sağ salim kavuşursun allahın izniyle.
pembelere dalınca çıkamassın zaten. öyle geliyorki bana kız olduğu yüzde yüz teyit edildiği zaman biz seni buralarda zor bulucaz herhalde

psciiiiiii neler yapıyosun nasılsın
ben bazı günler akşam ve sabah bazı günler sadece sabah keçi boynuzu veriyom eşime.
picnejonol da alıyo? sence işe yarar mı?

iim cnm benim günlerim çok az kaldı
reglimin 5. günündeyim
12. gün dr a gidicem
yumurta takibi için
eşim keçiboynuzu kürü içmio
akşamları fındık ceviz yediriorum
takviyelerini ble almıo bu aralar antibiyotiği bitmedi diye
kız Allah seni napmasın sabahtan beri o ilaç ne diye düşünüorum
çam kabuğu ekstresiymiş yazılışı daha farklıydı ama çıkaramadım şimdi
süper yapıosun harikasın
o kadar yoğun hissediyorum ki senin de orkişin de bi de egemin oğlu olucak
içini ferah tut
bi de her gece meryem süresi okusan keşke
orda Allahın dilediğine çocuk verdiğinden bahsedio onu okuduktan sonra gönülden Rabbimden hayırlı sağlıklı bir erkek evlat iste
Rabbim mutlaka dualarını kabul edecek..

tamam 22 aralığa göre bakaım o zaman
şubattan başlıyorum
yalnız benim fikrimi sorarsan hapı bıraktığın için bile olsa en son regl tarihine bakılmalı
bence sen diğer eklediğim tabloları dikkate al
tabi fikir senin

arkadaşlar benim içinde yorumcuya bakarmısınız benim doğum tarihim 15 .10.1980.eşimin 08.05.1977 son sat 09.01.2012 birde 15 01 de korunmasız ilişki oldu adet ten hemen sonra özellikle bu tarihe bakarmısınız.

canım siklusunu yazmamışsın
ben 28 miş gibi baktım
15.01 hamile kalma günü olarak vermemiş reglin 6. günü hamile kalınmaz diye
ocağa ve şubata baktım

gelincik öncelikle tebrikler canımmmmmmmmm
sıra size vereceğim şokkkkkk haberde...................
kızlar dra gittim...........................
iki kese var
henüz sadece kese.haftasıyla uyumlu.alttan bakmak istedi baktırmadım.7.haftada yine gidicem.
ay çok fazla şaşkınım...çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum.korkular kapladı içimi.çok şaşkınım.

yani ikiz gebelik demi
ayyy insallah 2 oglusun olur orda
cok guzel haber bu tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…