Süper Anneler - 2011

canım sen 15. ci haftadaymışın cinsiyetleri belli olmadı mı.
ayyyy allahım bana nasip et. ben çok istiyorum.

dimla seni azıcık daha utandıracam eşin yumurta olayını biliyormuydu...bide çok mu rahatsız belki ilerde denerim seni hazır bulmuşkebn sorayım dedim..../CENTER]​

ya bana hiçbir rahatsızlık vermedi eşime söylememiştim ama
iş bittikten sonra bu da neeeee diye şaşırdı
daha neler daha neler diye güldü :))
çok abartıyosun diyip ciddiye almadı beni

bide kızlar söyliyim 2 yumurta çok fazla ben bitanenin fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum

ya kızlar bu cinsiyette bana yorumcuya bakacak kimse yok mu?​

canım sen 15. ci haftadaymışın cinsiyetleri belli olmadı mı.
ayyyy allahım bana nasip et. ben çok istiyorum.

10gün önce gittim sanırım emin olamadı ki yanılmıyorsam diye başladı cümleye
ikiz mi istiyosun iyi düşün kızzzzz
ilk çocuğun ise inşallah derim ama diğer türlü cesaret ister bence
ama istiyosan allah gönlündekini verrsin canım

Son düzenleme:

yok canım 4 yaşında kızım var. aslında ben hep 3 çocuk istiyorum.ama 3 tane doğurmak zor geliyor.hamilelik dönemi falan zor geliyor.
ikisi birden olursa süper olur ve 3 çocuk oluverirler. zaman çabuk geçiyor.2-3 yaşına geldi mi rahatlarım. seviyorum ben çok çocukları.
sanırım öğretmensin branşın ne

dımlacım yumurtaları nerden aldın köy yumurtasımıydı doplapta beklettınmı?

benimde kızım 4 yaşında çok ciddi kaygılarım var inşallah senin anlattığın gibi
su gibi geçer gider zaman sendeki cesareti gördüm dur san dua ediyim kabul oluyomuş hamişlerin ki
kız küçümseme duamı ben çifte kavrulmuş hamileyimm ona göre :))
kimyacıyım ben

yavrum ben kizima bu pozisyonda kaldimm tovbee utndimm
esime bi kac dkika cekilmemesini soyledim sonra yavasca saga dondum yattim

cnm nasil yani arka pozisyonumu denediniz,yoksa misyonermi,benim iki kizimdada misyonerdi ve koruydum hic zevk almamistimmmbundada tam tersi,arkadan tabi once orgazm olucam,bakalimmcnmyaa orkissss ben ph kagidi aldim bugun pipiyle yapabilsiniz dedilerdeeee,nasil yapicamya ayiptir demesiiben ustunee ....olemi oluyo rengii 7 ninkine benziyoduda dogrumu yapmisim acaba?iimiki 7:44:

canım kameri çin nedir?bildiğimiz çinden farklımı??

bu kendinden hesaplıyo..Kameri çin takvimi diye arttır başta çıkıyo hemen.. dene bakalım tutacakmı ama yumoşladığın aya bak
gelincik 18 / 10 satı bu şekilde erkek çıkıyo ama kasımda yumoşlamış..

Son düzenleme:

ayyy niye küçümsiyeyim canım valla çok memnun olurum.
bende bu ay yani şubatta denemeye başlıycam.kızımda birkerede hamile kalmıştım.ama geçen yaz 3-4 ay istedik olmadı.doktora falan da gitmedim.
çünkü bir tane var dedim. hiç olmasa belki gider ne var ne yok diye uğraşırdım . tedavi süreci de bunaltıcı.o yüzden de üstüne düşmedim.
ilki hemen oldu ikinci de nazlanıyor teyzesi.bakalım ben de öğretmen olduğum için en azından şubatta hamile kalırsam ilk dönem hiç uğramam okula ikinci dönem başlarım diyorum.
nolur bana iki kere dua ettt. şubat için

bak şimdi duam seninle de beslenmeye çok önem göster bu ay
bal polen, mesir macunu tüket bol bol kullanmışlığımdan değil ama beslenme özel ilgi alanım
o sebepten söylüyorum duam meeslektaşımla olucak inşallah
bide sakın olucak mı diye de düşünme inan en rahat olunan ay hamile kalınıyo çevremden gözlemim

suzan bakıtm yorumcuya kız diyo yumurtlama günüme 3 gün sonrasına erkek dedi
şimdi ben yumurtlama günümde başladım toplam 7 gün korunmadım
çifte yumurtladığımdan ilk ilişki kız 3 gün sonraki erkek mi oldu bu durumda

bacısı benim içime de senin oğluşun olacak diye doğuyo
bacım senin ilk bebişin olcek değil mi? yalnız bi ara hamile kaldım demiştin. özelden yazsana bana bi

saol canım aslında içimden bir ses olucak diyor ama hayırlısı.birde sana birşey sorucam.
yorumcu, bio ve çin takvimi şimdiki bebeklerine ve kızında ne diyordu.benim hepsi kızdı ve kızım oldu.merak ettim.

Bn oldultan sonra solerim sana sende olursun cnm

Tatlim Allah kimsey tasiyamacahi yuk yuklemez bn sizi sanslu goruyorum ne guzel

ama şunuda hesap etmek gerk kan kaybı olarak ben 2009 da oğlumu doğurdum değişirmi dersin buna bakarsak

saol canım aslında içimden bir ses olucak diyor ama hayırlısı.birde sana birşey sorucam.
yorumcu, bio ve çin takvimi şimdiki bebeklerine ve kızında ne diyordu.benim hepsi kızdı ve kızım oldu.merak ettim.

ya benim bu gebeliğimde bio çin ve yorumcu hepsi kız diyodu risk aldım kızlar biliyo
büyük cesaretti benimkisi bi daha gebelik düşünmediğim halde tatile denk gelmesi içn başka çarem yoktu
ben özelde çalışıyorum hiç hakkım hukukum iznim yok o sebepten denedim
kızımda bio yorumcu bilmiyom ama çin kız diyodu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…