Süper Anneler - 2011

ayy zaten korkuyom bılıyonmu okuyunca ahada bu dedim dimla ne bileyım inşallah senın ikiside erkek olur tabı hayırlısıyla öncelıkle
örüyordum pembişleri yaptım bıraz baslarda gaza geldim bulantılarım olunca ara vermiştim şimdide korkudan alamıyom kesınleşsın devam tam gazz
sen ne zaman gidiyorsun kontrole ben 10 gün sonra 4lü teste çağırdı dr sen naptın cnm merak ettim test işini

neler yaptigini paylasirmisin yarin cok gec olabilirrr:26::26:

oğlu olan arkadaşlarımdan aldığım bilgiler.ilişki günü kadın çok yorgun olacakmış,erkek tam tersi dinlenmiş ve çok istekli.arkadaşlarımın hepsi oğullarına gebe kaldıkları gece orgazm olmuşlar.tabiki yumurta takibi yapmışlar.ilişkiden sonra en az yarım saat sağ tarafa yatmak gerekkirmiş.bir arkadaşımda sadece çin takvimine göre yaşını hesaplayıp erkek olan ayda ilişkiye girmiş ve şimdi oğlu olacak.yumurta akını sadece burda okudum ve vajinal lavaj uygulamadım.y spermlerinin hızlı olduğu doğru..eşit değilmiş hızları.x le.şimdilik bunlar.öğrendikçe yazarım.

sen karbonatı direkt koyuyosun. olmaz öyle. karbonatlı su olcek bacım yaaa

Son düzenleme:

ikizlerde bakmıyolar testlere yanıltıyomuş kan değeri
bende haftaya giderim herhalde

ben vajinal duş olayında çok kararsızım. hamile kalmayı geciktiriyo ya. ne bilim o an karar veririm artık.

oooo hadi hayırlısı inşallah doğru çıkar allahım hevesım kursağımda kalmasın inşş :18:

Korkma canim hersey gönlüne Göre olcak insallah.......

Bennur mutlaka dikkat Etcem zamanlamaya,adet olcam sancim basladi gecen ay cok erken geldi Bu ayda 25 oldu daha gelmedi..umudum daha cok Martta benim ya, bilmem icine oyle doyuyor.....msnede giremiyorum sik bir gorusemedik....gelinciklede fazla yazisamadim dun Aksam....bende Hamis kalmak istiyorum artik ya.....

Son düzenleme:

nazz canım olmazsa sen vajınal duş yapma gec hamıle kalıyorsun ya hızlansın hamıleliğin canım
çok tesk ederim buarada

Karakedinin yorumcuya bakılmışmıydı ne çıkıyodu hatırlıyomusun..?

yorumcuda bioda rusta kizdaydi onun canim (

evet cok bekletmiycen eylul iki uc saniye yeterli demekki dogru seninki benim 8 bucuk sanirimm geberiyorum galibaaa

Bn oldultan sonra solerim sana sende olursun cnm

Tatlim Allah kimsey tasiyamacahi yuk yuklemez bn sizi sanslu goruyorum ne guzel

cok korkuyorum gurbet ablaa o cesareti alabildin mi sen fotolarinida isterim once sonra

her defasinda uyguladinmi yum akini dimlaa yoksa tek iliskidemiii

dimla yumurta akı mı kullandı?:44:

evet teross uyguladii

direkt te oluyor teravett suyu yetersiz gorenler iliski gunu 5 6 kez parmaklarini islatim sodaya bandirip vj ye yerlestiriyorlar
son ikisini iliskiye yarim saat kala yapiyorlar sanirimm

direkt te oluyor teravett suyu yetersiz gorenler iliski gunu 5 6 kez parmaklarini islatim sodaya bandirip vj ye yerlestiriyorlar
son ikisini iliskiye yarim saat kala yapiyorlar sanirimm

kızlar oğlum olsun çok istiyorum insanlar içimi öle yakıyorki beni birtek siz anlarsınız rabbim nolur bana hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip et verdiklerin içinde binlerce kez şükğrler kızıma uzun ömürler ver.

ben bakabilirim bilgilerini söyle

bacısı benim içime de senin oğluşun olacak diye doğuyo
bacım senin ilk bebişin olcek değil mi? yalnız bi ara hamile kaldım demiştin. özelden yazsana bana bi

ne zaman evlendin sen bacısı? yaşın kaç?

ayyyyyy yaşasınnnnnnnnnnn inşallaaahhhhhhh teroş
bacım ben burda çok söyledim ama sen o kısımları okumamışsın demek ki
ben hamilelik yaşadım ama dış gebelikle sonuçlandı
iğne yedim düşürüldü bebişim
6 aylık korunma verildi
korunma sürem geçen ay bitti
geçen ay deneyecktim karbonat beni mahvedince kaldı
ertesi gün gittiğim dr enfeksiyon var bu ay deneme dedi ilaç fitil verdi

ha bi de ben 1,5 yıllık evliyim cnm 28 yaşındayım

ben vajinal duş olayında çok kararsızım. hamile kalmayı geciktiriyo ya. ne bilim o an karar veririm artık.

tamam da psci direkt toz olarak koymuş ben öyle hamile kalınacağını sanmıyom ya.

zuhauahauahauahauahauaha
orkiş azıcık suyla toz gibi koy demişti anam
ne bilem ben
o söyledi ben yaptım

ama ben de kararsızım teroş

Ayrıca yumurta akının, mikroorganizmaların üremelerini güçleştiren antimikrobiyel özellikleri vardır ve yumurta akının pH=8.3 değerinin oldukça yüksek olması .......

yumurta akı 8,3 mü?
karbonatlı suyun kaç peki?

Ve vagen mukozası içinde bir takım mikroorganizmalar doğal halde bulunur. Bunlara yararlı bakteriler diyoruz. Özellikle "Laktobasiller" vagendeki glikojeni parçalayıp laktik asite cevirir ve ortam PH'ının asidik olmasında rol oynar. Vagen PH'ı bu nedenle normal şartlarda 3.8-4.5 civarındadır. Bu asit PH diğer patojen bakterilerin parçalanmasına yol açar.
..........
alıntıdır

ph normal değerler 4 civarı mı?

Téravet evet rahim normande hep asidik diyet yapsanda girisi daima Asidik yumurta akinin pH si. Yum Gore deisiyor karbonatli su en fazla 7.5 diyorlar yum Aki ise tek seferde 9 yapiyor diyorlar amerikali ablalar

nazz canım olmazsa sen vajınal duş yapma gec hamıle kalıyorsun ya hızlansın hamıleliğin canım
çok tesk ederim buarada

valahi bilmiyorum yapsammi yapmasammi, bu arada esim gene spora basladi bi ara ara vermisti, simid hemen hemen hergün gidiyor, buda kiz bebek iciniyi duymustum ben....

amin canim.....seni cok iyi anliyorum, öyle insanlardan nefret ediyorum hepsini allaha havale et canim....benim cevremdede var....yüzlerini bile görmek istemiyorum..

kızlar yaa sabah sabah kafama bir şey takıldı.ben şubatta deneme yapıcaktım ama yorumcu bana kız diyor. diğer bir çok takvim erkek diyor.
yorumcuda yanlış çıkan var mı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…