- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.341
kız sen nerden atladım şimdi
senin kızın oluyo otur oturduğun yere
git pembişleri ör başladın mı örmeye fazlasınıda benim ikizin tekine gönder
hadi bakiim ben anlamam örgü mörgüden çabuk koyul iş başına
bidaha da böyle şeyler duymiyim nasıl çekti kendi üstüne alemsinn valla
neler yaptigini paylasirmisin yarin cok gec olabilirrr:26::26:
ya bu ay yumurta takibi yaptırıyorum
bioritim erkek
yorumcu erkek
bu ay da geçen ay gibi falsolayamam ondan korkuyorum
yandım anam deme gibi lüksüm yok
yansa bile sesimi çıkaramam yani
yaf yatak batmaz mı? altına havlu koydun diyelim
bi de pis olmaz mı yaa ya midesi bulanırsa?
gündüzden karbonat koyacak mısın biraz?
ayy zaten korkuyom bılıyonmu okuyunca ahada bu dedim dimla ne bileyım inşallah senın ikiside erkek olur tabı hayırlısıyla öncelıkle
örüyordum pembişleri yaptım bıraz baslarda gaza geldim bulantılarım olunca ara vermiştim şimdide korkudan alamıyom kesınleşsın devam tam gazz
sen ne zaman gidiyorsun kontrole ben 10 gün sonra 4lü teste çağırdı dr sen naptın cnm merak ettim test işini
çok saçma gelebilir ama herşeyi sormak lazım
yumurta kırılır kırılmaz konulacak mı içe
sanki yarım saat dışarıda beklesin gibi bir cümle okumuştum
acaba dolaptan çıktıktan sonra mı yarım saat bekletilicek
başka neler yapıcaksın orkiş
teravet neler yapıcak
onun da çok az kaldı
benm daha az
oooo hadi hayırlısı inşallah doğru çıkar allahım hevesım kursağımda kalmasın inşş :18:
ayy zaten korkuyom bılıyonmu okuyunca ahada bu dedim dimla ne bileyım inşallah senın ikiside erkek olur tabı hayırlısıyla öncelıkle
örüyordum pembişleri yaptım bıraz baslarda gaza geldim bulantılarım olunca ara vermiştim şimdide korkudan alamıyom kesınleşsın devam tam gazz
sen ne zaman gidiyorsun kontrole ben 10 gün sonra 4lü teste çağırdı dr sen naptın cnm merak ettim test işini
Korkma canim hersey gönlüne Göre olcak insallah.......
Bennur mutlaka dikkat Etcem zamanlamaya,adet olcam sancim basladi gecen ay cok erken geldi Bu ayda 25 oldu daha gelmedi..umudum daha cok Martta benim ya, bilmem icine oyle doyuyor.....msnede giremiyorum sik bir gorusemedik....gelinciklede fazla yazisamadim dun Aksam....bende Hamis kalmak istiyorum artik ya.....
Karakedinin yorumcuya bakılmışmıydı ne çıkıyodu hatırlıyomusun..?
cnm nasil yani arka pozisyonumu denediniz,yoksa misyonermi,benim iki kizimdada misyonerdi ve koruydum hic zevk almamistimmmbundada tam tersi,arkadan tabi once orgazm olucam,bakalimm cnmyaa orkissss ben ph kagidi aldim bugun pipiyle yapabilsiniz dedilerdeeee,nasil yapicamya ayiptir demesii ben ustunee .... olemi oluyo rengii 7 ninkine benziyoduda dogrumu yapmisim acaba?iimiki 7:44:
Bn oldultan sonra solerim sana sende olursun cnm
Tatlim Allah kimsey tasiyamacahi yuk yuklemez bn sizi sanslu goruyorum ne guzel
ya suzan diyom ya ben vurdum dibine dedimki kendi kendime,
şimdi bu ay hamile kalmaktan başka şansım yok yoksa işimden olucaktım
e bütün takvimlerde kız diyince bana
bende kız spermleri 2 gün yaşıyo diye düşünüp
yumurta sürekli y lere rastlasın xlere fırsat kalmasın diye tek deneme yapmadım
korunmadım 7 gün çok ince hesapların peşine düştüm
tek deneme bana risk gibi geldi o ay nebiliiyim işte böyle
dimla yumurta akı mı kullandı?:44:
sen karbonatı direkt koyuyosun. olmaz öyle. karbonatlı su olcek bacım yaaa
sen karbonatı direkt koyuyosun. olmaz öyle. karbonatlı su olcek bacım yaaa
direkt te oluyor teravett suyu yetersiz gorenler iliski gunu 5 6 kez parmaklarini islatim sodaya bandirip vj ye yerlestiriyorlar
son ikisini iliskiye yarim saat kala yapiyorlar sanirimm
ben bakabilirim bilgilerini söyleya bana hiçbir rahatsızlık vermedi eşime söylememiştim ama
iş bittikten sonra bu da neeeee diye şaşırdı
daha neler daha neler diye güldü :))
çok abartıyosun diyip ciddiye almadı beni
bide kızlar söyliyim 2 yumurta çok fazla ben bitanenin fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum
ya kızlar bu cinsiyette bana yorumcuya bakacak kimse yok mu?
bacısı benim içime de senin oğluşun olacak diye doğuyo
bacım senin ilk bebişin olcek değil mi? yalnız bi ara hamile kaldım demiştin. özelden yazsana bana bi
ne zaman evlendin sen bacısı? yaşın kaç?
ben vajinal duş olayında çok kararsızım. hamile kalmayı geciktiriyo ya. ne bilim o an karar veririm artık.
tamam da psci direkt toz olarak koymuş ben öyle hamile kalınacağını sanmıyom ya.
nazz canım olmazsa sen vajınal duş yapma gec hamıle kalıyorsun ya hızlansın hamıleliğin canım
çok tesk ederim buarada
amin canim.....seni cok iyi anliyorum, öyle insanlardan nefret ediyorum hepsini allaha havale et canim....benim cevremdede var....yüzlerini bile görmek istemiyorum..kızlar oğlum olsun çok istiyorum insanlar içimi öle yakıyorki beni birtek siz anlarsınız rabbim nolur bana hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip et verdiklerin içinde binlerce kez şükğrler kızıma uzun ömürler ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?