Süper Anneler - 2011

egeadacım cok sagol cnm bızlede paylastıgın ıcın Rabımm ıs nasp eder hepımıze bende duymusdu yusuf suresını bırde yenı hamıle kalınca kırk gun okuncakmıs arkadaslar yenı hamısler ıhmal etmeyın sakın

ne kadar güzel ya. peki bunu yapmak için belli bi vakit varmıymış? hamileliğinin hangi süresinde okunuyo mesele?ben de okusam.
yok canım bi vakit yok. ben daha hamile bile değilim. hamile kaldığını öğrendiğin zaman 40 gün okuyacaksın hemen başla geç kalmadın daha cinsiyetin belli değil zaten.

evet inşallah kısmetse hamile kalırsam ben de ilk öğrendiğim gün başlıcam 40 gün okuyacam Allah hepimizin dualarını kabul eylesin amin... kızlar ben eşime de namaz kıldırmaya başladım. çok iyi oldu. kuzum benim hiç itiraz etmiyor çok istediğimi biliyor ya.

yok canım geç kalmadın. git hemen abdestini al otur okumaya başla. 40-45 dakika falan sürüyor ama akrabamız sesli okudu içim bir tuhaf oldu ya...

evet kur'an sesinden bende çok etkilenirimsen söyletince bile tüylerim diken diken oldu. ayrıca bende sesli hatim seti var ondan da dinlesem nasıl olur acaba?

gulen yuzu gordukten sonaa baslasam 3 gun kafii gelirr yeterki kullanabileyim

Merhaba kızlar,ben potasyum glokonat ve calinor efervasan tablet kullanmıştım.Tecrübeyle sabit,normal de 13-14 gün yumurtlayan ben 26 gün adet aralığımda tam 19.gün yumurtladım,yani geç yumurtlama kız bebek için iyi derler aklınızda bulunsun onun için yazdım.

ınsallah tatlım allah gonlundekını nasıp etsın sanaaa

kızlaaarrr bana bişey söyleyin.
akıntımın rengi pembemsi oldu. normalde elde belli olmuyor ama peçetede baya bi rengi farklı yerleşme kanaması falan olabilir mi ya...
yüreğim ağzıma geldi....

kızlaaarrr bana bişey söyleyin.
akıntımın rengi pembemsi oldu. normalde elde belli olmuyor ama peçetede baya bi rengi farklı yerleşme kanaması falan olabilir mi ya...
yüreğim ağzıma geldi....

yarın hemen dr a görün
bişey yoktur da belki progesteran başlatabilirler
ihmal etme canım

neden kaynaklandığını düşünüyorsun,progesteran ne için kullanılıo yani,düşük ihtimali için falan mı cnm?

evet progesteran düşük ihtimaline karşı kullanılıyo
inşallah kötü bişey yoktur ama sen dikkate al bu lekeyi
lekesi olup da sağlıklı hamilelik geçiren çok kişi var sakın telaş yapma
sanırım mulbery de lekelenme yaşamıştı yanlış hatırlamıosam
ben ihmal etme diye söyledim cnm seni korkutmak için değil.. ağır işler yapma dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…