- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.701
kızlar bugün sabah bir akrabamız geldi sabah kahvesine. kendisinin 2 kızı 2 oğlu var. laf arasında erkek bebek istediğimi anlattım. bana yusuf suresini okuyalım hemen dedi. ben oğlanlarda yusuf suresini kızlarda da meryem suresini okutturdum ve okudum dedi. gittik hemen abdest aldık. açtı kuranı bana bitene kadar elini karnına koy dinle sakın konuşma ben her yusuf dediğimde yusuf de içinden dedi. dediklerini yaptım. sonra fatiha okuduk. karnıma üfledi elini sürdü. Allahım lütfen dualarımızı kabul et yarabbim amin...
ne kadar güzel ya. peki bunu yapmak için belli bi vakit varmıymış? hamileliğinin hangi süresinde okunuyo mesele?ben de okusam.
egeadacım cok sagol cnm bızlede paylastıgın ıcın Rabımm ıs nasp eder hepımıze bende duymusdu yusuf suresını bırde yenı hamıle kalınca kırk gun okuncakmıs arkadaslar yenı hamısler ıhmal etmeyın sakın
ben geç mi kaldım acaba? 6 gün oldu öğreneli....
hyr cnm tam zamanı hemen basla ardında hep dua et
yok canım bi vakit yok. ben daha hamile bile değilim. hamile kaldığını öğrendiğin zaman 40 gün okuyacaksın hemen başla geç kalmadın daha cinsiyetin belli değil zaten.ne kadar güzel ya. peki bunu yapmak için belli bi vakit varmıymış? hamileliğinin hangi süresinde okunuyo mesele?ben de okusam.
egeadacım cok sagol cnm bızlede paylastıgın ıcın Rabımm ıs nasp eder hepımıze bende duymusdu yusuf suresını bırde yenı hamıle kalınca kırk gun okuncakmıs arkadaslar yenı hamısler ıhmal etmeyın sakın
çok sağol canım benim Rabbim sana da gönlündekini hayırlarla versin inşallah.
ben geç mi kaldım acaba? 6 gün oldu öğreneli....
yok canım geç kalmadın. git hemen abdestini al otur okumaya başla. 40-45 dakika falan sürüyor ama akrabamız sesli okudu içim bir tuhaf oldu ya...
evet kur'an sesinden bende çok etkilenirimsen söyletince bile tüylerim diken diken oldu. ayrıca bende sesli hatim seti var ondan da dinlesem nasıl olur acaba?
sen kendın oku bcm hoperler sesınden cıkan ses gercek ses degıl cunku
sen kendın oku bcm hoperler sesınden cıkan ses gercek ses degıl cunku
yok yok bence silikleşitikten sonra olmaz.....yani silikleştikten sonra mı yapıcaz???
gulen yuzu gordukten sonaa baslasam 3 gun kafii gelirr yeterki kullanabileyim
artık okuya okuya prof. Oldum yeter artık denemeye geçmek istiyorum bu akşam eşimle ciddi cidi konuşacam bak diyecem ben son bir kez daha doğurmak istiyorum eğer ki kesinse ki o zaten hemen hayır yeter diyecek ozama sen korun diyecem....ama kalbimin bir köşesinde de seni hiçbir zaman affetmeyecem ....tabii kisi eve bol bol prezervatif alacam çünkü eşimin bildiği tek korunma geri çekilme adam çok dakik yaaa hiç sektirmez ....tabii burdada çok okudum perzervatiifi delen bir kaç arkadaşın arkadaşı bu yöntemle hamile kalmış ben de bekleyecem artık ... şubat ah şubat umarım elime yüzüme bulaştırmam arkadaşlar bana bol şans dileyin dualarınızda beni de unutmayın......
kızlaaarrr bana bişey söyleyin.
akıntımın rengi pembemsi oldu. normalde elde belli olmuyor ama peçetede baya bi rengi farklı yerleşme kanaması falan olabilir mi ya...
yüreğim ağzıma geldi....
yarın hemen dr a görün
bişey yoktur da belki progesteran başlatabilirler
ihmal etme canım
neden kaynaklandığını düşünüyorsun,progesteran ne için kullanılıo yani,düşük ihtimali için falan mı cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?