Süper Anneler - 2011

bu ultrason resmıne bakıp yorum yapan arkadaslar neye gore yapıyor merak ettım bende koyım o zaman benım bebegıme de yorum yapın merak ettım ben 14 haftalık hamıleyım su an dr soylemedı:31: $IMG0462A.webp

gönlünden ne geçiyor bilmiyorum ama bana erkek gibi geldi :26:

hayırlısı olsun canım benı kım gorse erkek olacak dıyor ılk bebegım gercı de annem henuz gormedı benı o bıle ıcımde erkek hıssı var dıyor bılmıyorum bu sıkıcı durumdan daraldım bellı olsun artık:14:

hayırlısı olsun canım benı kım gorse erkek olacak dıyor ılk bebegım gercı de annem henuz gormedı benı o bıle ıcımde erkek hıssı var dıyor bılmıyorum bu sıkıcı durumdan daraldım bellı olsun artık:14:

sağlıklı olsun önemli olan bu ;) zaten ilk bebeğinmiş kız erkek farketmez dimi ikiside seni heycanlandırır hayırlısı olsun Allah kucağına almayıda nasip etsin inş ...

kızlar selam biliyorsunuz ki 31 aralıkta adet oldum. 21 ocakta kan testi yaptırdım. testin değeri 0.623 dü. sonuç negatif dediler. geçtiğimiz perşembe adet olmam gerekiyordu olmadım. o gün doktora gittim. monodoks verdi. ben o gün 1 tanesini içtim. sonra eylüle arkadaşım adetin ilk günü başla diyince bıraktım dedim adetimin 1. günü alırım dedim. cuma günü göğüslerimde feci bir acıma ve belimde feci bir ağrı başladı. anlam veremedim. dedim üşüttüm herhalde. dün de bekledim gelmedi. bugün öğleden sonra dolaşmaya çıktık dışarı. nöbetçi eczanenin önünden geçerken eşime gebelik testini almasını söledim. eve geldik. testi yaptım çift çizgiyi gördükkkkkk sonuç HAMİLEYİM:)))))))))))) yarın doktora gidecem ve perşembe günü neden göremediğini merak ediyorum.:S

canım çok sevindim gözünaydın.bende 2 ocakta adet olmuştum.bugün test yaptım,silikte olsa 2. çizgi göründü.yarın kan tahlili vercem.umarım gönlümüzdekiler göbüşümüzdedir canım ya.

hadi bakalım bu ay hamişler bol :49::49: .....

tebrikler kızlar..Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder...
inşallah gönlünüzdeki göbüşünüzdedir......

ayyyyy kizlarrrrr
esme vee adaaaaa coook sevindimm canlarrrr hayirli olsun insallahhhhh:52::52::52:

çoooooooookkkkkk teşekkürler kızlar yaaaaaaaaa bir garip olduk eşimle ilk denemede önce kan testi negatif sonra pozitif gerçekten çok güzel bir süpriz oldu bizeeeeee:)))))))))))

ayyyyy kizlarrrrr
esme vee adaaaaa coook sevindimm canlarrrr hayirli olsun insallahhhhh:52::52::52:

çok sağol canım darısı başına sağ salim inşallah ben hala inanamıyorum. Allah tarafından resmen korundu bebeğim ya monodoksa devam etseymişim. Allahım korusunnnnnnnn!!!!!!

kızlar selam biliyorsunuz ki 31 aralıkta adet oldum. 21 ocakta kan testi yaptırdım. testin değeri 0.623 dü. sonuç negatif dediler. geçtiğimiz perşembe adet olmam gerekiyordu olmadım. o gün doktora gittim. monodoks verdi. ben o gün 1 tanesini içtim. sonra eylüle arkadaşım adetin ilk günü başla diyince bıraktım dedim adetimin 1. günü alırım dedim. cuma günü göğüslerimde feci bir acıma ve belimde feci bir ağrı başladı. anlam veremedim. dedim üşüttüm herhalde. dün de bekledim gelmedi. bugün öğleden sonra dolaşmaya çıktık dışarı. nöbetçi eczanenin önünden geçerken eşime gebelik testini almasını söledim. eve geldik. testi yaptım çift çizgiyi gördükkkkkk sonuç HAMİLEYİM:)))))))))))) yarın doktora gidecem ve perşembe günü neden göremediğini merak ediyorum.:S

cnmmmmm superrrrr biiihaberrrrr:16:tebriklerrrrrr,bakk iikide almamissin monodoxu ,galiba hamilelikte ii degilmiss almakk,neyse ii olmusta hatirliyomusun iliskini yumurtlamadami oldu,sen neler yaptinn:54:

Back
X