Süper Anneler - 2011

ama öncesinde de ilşkin var demi?
evet 1 tane var.perşembe sabahı.
egeada 11 ocakta pozitif çıkmıştı 13 ocakta mı çatladı???:44:
erken pozitif çıkabiliyo yani :18:

evet ya hatırlarsanız 2 gün gördüm diye napıcam diye anlatmıştım size. şaşkoloza dönmüştüm. 11 ocak gecesi baya koyu iki çizgi gördüm ben.

hayırlı olsun canlarım inşallah sağlıklı gebeliklerdir. rabbim gönlünüzdekini göbüşünüze koymuştur inşallah.:8: :21:

diğer hatunlarrr; inşallah sizden de şubatta güzel haberler bekliyoruzz :16:

hayırlı olsun canlarım inşallah sağlıklı gebeliklerdir. rabbim gönlünüzdekini göbüşünüze koymuştur inşallah.:8: :21:

diğer hatunlarrr; inşallah sizden de şubatta güzel haberler bekliyoruzz :16:

aminnnnnn çok saol canım benim heyecandan esemi de tebrik edemedim tebrikler canım benim:)))

çok saol canım benim.yum. testi kullandım.çift çizgiyi 11 ocakta gördüm ben. yorumcuya göre erkek herhalde. bioyu bilmiyom biri bakarsa sevinirim. doğum tarihim 21 aralık 1980. eşimin 1 şubat 1975. ilişki tarihleri 12 ocak ve 13 ocak.

tebrik ederim canlaaar,:nazar:
hamile haberleri aldıkça çok heyecanlanıyorum yaaaa
hamile kalmayı bekleyen arkadaşlar darısı sizlere olsunnn
gurbet güzeli bacım sana zahmet şu tablomuzu yenilesende görsek kaç hamişimiz varrr
egeada canımm bu tarihlere göre senin erkeğe yatkın,eşininki kıza yatkın yani nötr gibi...

rabbim hayırlı bir şekilde oğluşlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah:emir_bebek:

İllede kızım olsun :84: gerçi oğlum erkek kardeş istiyo dua ediyor kuzucum bende diyorum ki Allah çocukların dualarını hemen kabul eder kız kardeş iste diyorum inatla erkek diyor bende doğurmam deyince tamam anne yaa ikiz olsun bir kız bir erkek olmazmı anlaştık mı diyor :52: :9: :9:

yaseku,topiğimize hoşgeldinn canım...benimde 9 yaşında oğlum var
aynı senin oğluşun gibi hep bir erkek kardeş istedi dualarında,
ne kadar yalvardıysam kız bebişimiz olsun diye dua et diye ama nafile...
rabbimde onun dualarını kabul etti ve bir erkek bebek daha verdi o da şimdi 1,5 yaşında...
bakalım hakkımızda hayırlıysa kız bebek için buradayız,
elimizden geleni yapalım,inş.rabbim muradımıza erdirir...:29:

egeada ve esemeatek tebrikler:)) hayırlısıyla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza:nazar::nazar:
inşallah oğluşlarınız göbüşünüzdedir:54:
darısı deneyeceklere:emir_bebek:

ARKADAŞLAR!güzel temennilerde bulunan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.inşallah dualarımız kabul olur.bende ne yaptım anlatim.bi arkadaş önermişti adetin 1. gününden itibaren 10 gün civanperçemi içtim,bolca incir edim.ilişkilerim ise adetten sonraki 6. 7. 11. 12. 14. ve17. günler.artık hangisi tuttu bilmem ama kzımdan farklı olan bişey var.kızımda 25. gün yaptığım testte çok net 2. çizgi çıkmıştı,bunda bugün 29. gün ve hala silik.tahminim 14. yada 17. günden tuttu yani geç tuttu.kızımda hemen belirtileri yaşamıştım,bunda hiçbrşey yok daha.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım? sabah erkenden doktora gittik. keseyi göremedi ama çift çizgiyi gördüysen sağlıklıdır korkma dedi. progestan verdi her ihtimale karşı dedi. kan testi yaptılar 1 saat sonra falan arıcam doktoru söylüyecek inşallah. ay yerimde duramıyorum ben yaaaaaaa:))))))))))

günaydın herkese.
egeada ve esemeatek tebrikler canım.allah kucağınıza almayı nasip etsin.
pc si canım :) canım bana bakarmısın ben bu ay denemekle denememek arasındayım çünkü.yorumcuya göre kız galiba.
hayırlısı tabii ki.
doğum tarihim:13.01.1980
son reglim:29.01.2012
adet düzenim: adetin ilk gününden sayıp 26 gün geçiyor.27. ci gün regl oluyorum.şimdi benim döngüm 26 mı 27 mi.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım? sabah erkenden doktora gittik. keseyi göremedi ama çift çizgiyi gördüysen sağlıklıdır korkma dedi. progestan verdi her ihtimale karşı dedi. kan testi yaptılar 1 saat sonra falan arıcam doktoru söylüyecek inşallah. ay yerimde duramıyorum ben yaaaaaaa:))))))))))

canım güzel şeyler düşün.
stres yapıp da bebeğini de sıkma.
herşey çok güzel olucak eminim.
ilk mi yoksa ikinci bebiş mi

egeada seninle aynı kaderi paylaşıyoruz .bende kesin sonucu 1.30 da öğrencem.hadi hayırlı haberlerle geliriz inşallah.

Back
X