Süper Anneler - 2011

aynen ya ben şubatta herşeye rağmen başlayacaktım yorumcu kızda bak şimdi cesaretimi yine kaybettim taaa haziranımı beklyecem yaaa antalya sıcağında vıcık vıcık erkek bebek için soğuk iyidir derler aman yaaaaa...offfff....​

gülüm takdir ALLAHIN ama bence takvimleri de dikkate al,sonra içinde kalmasın ..

az önce bi arkadaşımı aradım evlendiği ay hamile kaldı düğünden birgün önce adeti bitmişti bi dahada olmadı ben bunun erkek bebek istediğinin farkındayım korunmuyom diyince bende sağına yat belki erkek olur dedim şimdi 12 haftalık hamile ve çok tecrübeli bir doktora gitmiş yüzde doksen dokuz erkek demiş görseniz havalara uçuyodu.

acaba egem yumurta takıbı yaptımı çatladıktan kaç saat sonra ilişkiye girdi dıyet varmıydı karbonatlı duş falan ne bıleyım ne kadarını yaptıki?

canım klomenle 36.saat tek ilişki vajinal duş,sağa yatma .yumurtlama takibi doktor kontrolünde..diyet,,aklıma gelenler bu kadar..yalnız çin ve takvimlere bioritme inanmıyordu onu dikkate almadı diye biliyorum...

evet egemcim bende hatırladım o arkadaşını ama ne çabuk belli oldu ya sanki bikaç hafta önce demiştin hatta bizde dua etmiştik inşallah erkek olur diye.ya kızlar ben martda denemeye başlayacaktım ya galiba dayanamayıp bi denemeyi şubatda yapacam psci şubat regılimden sonra seni bidaha rahatsız edecem.unutmayalım kızlar tedbir bizden takdir yaradandan.

evet egemcim bende hatırladım o arkadaşını ama ne çabuk belli oldu ya sanki bikaç hafta önce demiştin hatta bizde dua etmiştik inşallah erkek olur diye.ya kızlar ben martda denemeye başlayacaktım ya galiba dayanamayıp bi denemeyi şubatda yapacam psci şubat regılimden sonra seni bidaha rahatsız edecem.unutmayalım kızlar tedbir bizden takdir yaradandan.

Gülüm çok oldu ya söyleyeli, ben onu birkaç hafta önce belki şey demişimdir dua edin diye,ekim ayında hamile kalmıştı.bu arada onada bakın ya bioritmi falan neymiş..30 eylül 1983 doğumlu
satı 9 ekim

siklus uzunluğu ve yaklaşık doğum saati de lazım canım....

ben ona sormuştum demişti ki ben doğduktan hemen sonra öğle ezanı okunmuş diye,siklus yanlış hatırlamıyorsam 31 gün..ilişki tarihi yine yanlış hatırlamıyorsam 25 ekim 26 ya bağlayan gece..kadını denek gibi kullanmışım ALLAHIM beni affet ..

ben ona sormuştum demişti ki ben doğduktan hemen sonra öğle ezanı okunmuş diye,siklus yanlış hatırlamıyorsam 31 gün..ilişki tarihi yine yanlış hatırlamıyorsam 25 ekim 26 ya bağlayan gece..kadını denek gibi kullanmışım ALLAHIM beni affet ..

canım 26 sı muhtemel yumurtlama günüymüş ve bu ayda hiç erkek günü yokmuş takvim böyle....:(
Ve SUZAN Hazirana kadar bekleme kararı alır....

Son düzenleme:
deneme şekerim bu ayın tamamı kız
regl düzenin 27
doğum saatini yazmamışsın ben kafamdan yazdım
çok bişey de değiştirmio sadece saatleri değiştiriyo ama senin zaten hep kız
martı da düşünme
nisanı da :18: tamamı kız yaaa olamaz böyle bişey
1 gün bile yok erkek günü
mayıs da erkek günlerin var

canım mayısı yollasana bana.çok merak ettim.
şimdiden

kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bana yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mimoza sen anlarsınnnn
teroş orkiş bakın hele
dr dan geldim
bugün 12. günüm yumurta gelişimin harika dedi
sağ yumurtalığında oluşmuş ve 18 mmm büyüklüğünde dedi
gün aşırı çalışın dedi
ama ben erkek istiyorum çatladığı an önemli değil mi dedim
haaaaa tamam o zaman korunun çarşamba sabah çok erken 8.30 da burda ol bakaım dedi
ona göre gün vericem dedi
çarşamba sabah da 14. günüm oluyo
daha önce çatlamaz demi kızlar
doğru yoldayım :18::18::18:

pc ci canım kaç günde bir regl oluyosun.14. gün geç olmayabilir.o döngüne bağlı bence

pscimm cnm endise yapma
carsamba catlar buyuk ihtimallee akintini kontrol et test yap kasik agrini dinlee
supersiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gülüm çok oldu ya söyleyeli, ben onu birkaç hafta önce belki şey demişimdir dua edin diye,ekim ayında hamile kalmıştı.bu arada onada bakın ya bioritmi falan neymiş..30 eylül 1983 doğumlu
satı 9 ekim

cnmm iliskii gununu verrrr

Back
X