Süper Anneler - 2011

Merhaba kızlar,benim moralim bozuk olduğu için pek yazamıyorum ya..Hamişler ALLAH tamamına erdirsin.İnşallah kalbinizdeki göbişinizdedir.Sizlere haberim var benim arkadaş erkek bebek için uğraşıyordu,bende ona bazı tüyolar vredim.klomen çatlatma iğnesi 36.saat ilişki vajinal duş.sonra bu ikiz bebege hamile kaldı bugün öğrendi ikiside kızmış,ALLAHIM kendimi çok üzdüm ya ..Tel.öyle ağlıyor ki ..ben sebep oldum..Af ALLAHIM affffff..Yalnız çin takvimi buna kız diyordu..yorumcuyu hiç kaale almadı zaten.o da kız diyordu galiba

bacım kaç yumurtası varmış peki?

canım benim çin takvimi, yorumcu ve bio hepsi kızdı ve de dünya tatlısı bir kızım var.

canım benim kzımda çin kız, bio ben erkek eşim kız,yorumcu bilmiyorum

şimdiki hamileğimde çin erkek, bio ben kıza yatkın eşim erkeğe yatkın ve devamında erkek,yorumcuya görede koskoca ayda 1 erkek günü diğerleri kız.....

sonucu tahmin edemiyorum.

arkadaşlar yorumcuya üye olanlarınızdan biri benim kıza bakabilir mi? tutuyor mu acaba?
14ekim 1986 saat 11.15 doğum tarihi
adet döngüm 27 ya da 28 olabilir 2005 ocak sat 27 aralık 2004........
sabırsızlıkla bekliyorum...

cinsiyet için tek yumurta olmalı bacılar buna dikkat edelim.
klomen kullanılmamalı
klomenle en az 2-3 yumurta olur. önden gelen yumurta için ilişki olur ama arkadan gelen yumurta döllenir kız olur. buna dikkat edelim bence.

Son düzenleme:
arkadaşlar yorumcuya üye olanlarınızdan biri benim kıza bakabilir mi? tutuyor mu acaba?

nolur kızlar çok merak ediyorum.....

valla yarın doktora gidecem bebişi sağ salim bi göreyim istihareye yatıcam yarın akşam..bendeki bu merak düşman başına.

Canım kıyamam sana.ALLAHIM sana ve tüm kız isteyenlere inşallah yarabbim ikiz kız nasip etsin..Bu arada sen bana takıl bak arkadaşa ikiz kız yaptırdım..şaka bi yana çok üzüldüm

amin canim.....üzülme canim sen nerden bilicektin kine, sanki bize garanti varmi yok, belki kiz yerine benimde oglum olur bu yaptiklarim yüzünden....

yorumcuya baktim ama kayit edemiyorum sayfayi buraya nasil oluyor bilmiyorum

Son düzenleme:
Back
X