Süper Anneler - 2011

Test için sabah ilk idrarı kullanmamalısınız, bu yanıltıcı olabilir. Daha sonraki idrarlar kullanılabilir. Alkol, sigara, antibiyotik, ağrı kesici, fitil (ovul) v.b testi etkilemez ancak yumurtlama tedavisi için kullanılan hormon iğneleri (çatlatma iğnesi) gibi ilaçlar testi etkileyip yanıltabilir. Çok su ve sıvı gıdalar alınması idrarı dilüe edeceği için idrardaki LH konsantrasyonu azalır ve test yanlış negatif çıkabilir, bu nedenle testi yapmadan önce 2 saat fazla sıvı almamalısınız.

Ovulasyon testi pozitif sonuç verdiğinde:
Markaya göre değişmekle birlikte genellikle iki pembe çizgi çıkması testin pozitif olduğunu yani yumurtlama olacağını gösterir, tek çizgi olması o gün yumurtlama olmayacağını gösterir. Eğer test pozitif (olumlu) çıkarsa yani LH artışı saptanırsa bu ortalama 24-36 saat sonra yumurtlama olacağı anlamına gelir. Bu durumda testi uyguladıktan 24 saat sonra ilişkiye girmeniz uygun olacaktır. Çünkü yumurtlama LH artışından 24-36 saat sonra gerçekleşir ve yumurta hücresi 24 saat canlı kalabilir.
Sperm ortalama 3 gün canlı kalabilir, kadının yumurtası ise ortalama 1 gün canlı kalablir. Bu nedenle insanlar tam yumurtlama gününde ilişkide bulunmasalar bile hamilelik oluşabilir. Örneğin ayın 10'unda yumurtlama olacak bir kadında ilişki ayın 7-8'inde olsa bile sperm 3 gün yaşayabileceği için gebelik oluşabilir. Aynı şekilde ilşki ayın 11'inde olsa bile yumurta hücresi 24 saat canlı kalabileceği için gebelik oluşabilir. Bu nedenle kadının her adet döngüsünde hamile kalabileceği yumurtlama öncesi ve sorasını kapsayan yaklaşık 5 günlük süre vardır. Diğer günlerde ilişki olsa da hamilelik olması imkansızdır.

Psm o 12 takılma o ovulasyndan 12 saat sonra senin zamanlama superrrr bugün onada bozuldm ya kendi acımdan

tebrik ederim bacısı. Allah sağlıkla sona erdirsin inşşş

tebrik yazmadın diye darıldım hemen.çünkü seni takip edenlerdenim.şu hamile psikolojisine üç saat önce girmiş insanı üzme bu yazdıklarımı bile önemseme hatta.canım çok tesekkür ediyorm sanada tez zamanda bebiş diliyorum tabiki gönlündekini.canım dr bana çat.iğnesi vermedi benim yumurtanın olgunlasmamsı ile problemim vardi.yum.çatlıyordu yani

kız çişe pipi denildiğini ilk kez duydum
ya ne bileim ben idrarla yapılan ovülasyon testi kullanmadım ama öyle okudum
dur senin için araştıraım hemen

kizz allah iiligini versinnnben fransadayimya bizim burda cocuklara pipin geliyomuu derizz,yani fransizcada oyledirrondan dedimmm ama orkisss travetttt yetisinnn siz nasil yapiyosunuz testleriii 4 saat bekletiyomusunuz?:44:

ne kullandın ki geçen ay

yazmıştım sana hatırlıo musun
isimleri bildik değildi
hatırlamıyorum kutularını da attım
bir tane antibyotik enfeksiyon için
bi tane de fitil
6 gün kullandım
bitti ertesi gün regl oldum

Psm o 12 takılma o ovulasyndan 12 saat sonra senin zamanlama superrrr bugün onada bozuldm ya kendi acımdan
ay inşallahhhh
ben bu ay hamile kalamazsam gülenyüz alıcam kızım
o daha garanti
hiç bozulma sıkılma
eminim tam o anı yakalayacaksın sen
deli kız...
peki sizce yarın ilşki olsun mu kızlar?

kizz allah iiligini versinnnben fransadayimya bizim burda cocuklara pipin geliyomuu derizz,yani fransizcada oyledirrondan dedimmm ama orkisss travetttt yetisinnn siz nasil yapiyosunuz testleriii 4 saat bekletiyomusunuz?:44:

bak ben sana yukarıda bilgiler kopyaladım
okusana deli kız
2 saat bekletmek yeterliymiş

düşünseydim cevabı bulacaktım ama inan o kdar salagım ki su an.eşimin haberi yok ama sizlerin haberi var......bu nöbet geçmez artık bana

orkiş bugün benle hiç ilgilenmedi
mimoza cvp vermedi
küstüm

pscim aslında bugün burdaki çoğu arkadaşın aklı sendeydi.
inşallah bebiş yola çıkmıştır.

canım olucağı varsa oluyo.
ben kızıma ilk ay ve tek ilişki ile hamile kaldım.
ve 27 gün süren reglimin 14. cü gününde.

canım hayırlı olsun.
allahım gönlüne göre versin.

ben de asla inanmıyorum
şahit olduğum şeyler inanmama engel çünkü
deli gibi süt yoğurt ayran tüketen birinin oğlu oluyor
peyniri ağzına sürmeyen sütten nefret eden diğerinin kızı

aslında bu beslenme olayına bende inanmıyorum.
benim süt aldığım bir tane aile var.
kadının iki oğlu var.
oğullarının da 3 er tane erkek çocukları var.
çok süt ve yoğurt tüketiyorlar.
öğlunun bir tanesi benim öğrencim.
o söylemişti biz çok süt tüketiriz diye.

Psci olcaksa bu gece olsun yarın a hayirrrr ama benceolmasinn
bence de bu gece de olmasın..

düşünseydim cevabı bulacaktım ama inan o kdar salagım ki su an.eşimin haberi yok ama sizlerin haberi var......bu nöbet geçmez artık bana

ayy cnm normaldir
ben hamile olsam ne hallere düşerim kimbilir
çok istiyorum yaa hamile olmayııı
eşine süpriz yap bari..
kaç yumurtan olmuştu dedim söylemedinnnn
dr gözetiminde miydin

canım çok sağol yaaa çok ilgilendin benmle
senin olay ilginçç...
tek ilşki ve yumurtlama zamanı?
demek ki %30 u tutturmuşsun ya da o ay geç yumurtladın ne bileim
sen ne planlıosun şimdi
benm gibi dr gözetiminde mi olucaksın

kız pc başından sık sık kalkıyom. ilk etapta görmedim bacısı. Allah gönlündekini versin bacısı

eşimin ve benim bu sabah gördüğümüz ortak rüya sonucu beta calıstırdım zaten.cünkü daha bes gün var mensime.sorunu görmemiştim tatlım kusura bakma.dr.gözetimindeydim ilç bitince dr gittim yum 16 mm iki tane vardı. bir gün sonra 19 olunca aksamı ilişki dedi üç gün önerdi bizde yaptık ama ne kadar pipili istesemde benimki kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…