- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.521
yumurtlamayı yavaşlatır geciktirir diye korkuyorum bacısı yaaa
calinor ve monodoksun etkilerinden sonra korktum
canım ben önce takvimlere çok inanmıodum ama açıkçası şu anda inanıyorum
herşeyi deneyen 2 arkadaşın kız oldu
onların yorumcuları tam kız ayı
senin şubat da öyle
çok az bir zaman dilimi var erkek için ama bence ona güvenme ovülasyon gününde erkek olan ayı düşün
bunun için de en uygun zaman mart
martta regl olduğunda yeniden baktır yorumcuya
1 gün bile farkedio çünkü
merhaba canım kusura bakma başka sayfalara takılıyordum geç fark ettim bahsettiğin ilacı tam bilmiyorum.. ama vick vapo yu denerim heralde .bu arada dün ben psci arkadaşıma baktırdım yorumcudan şubat benim için riskli hep kız günü var martta erkek günü daha fazla o yüzden kararsız kaldım martı beklesemmi yoksa şubatta mı denesem bilmiyorum.. ORKDM gelirse birde ona bioya bakmasını rica edeceğim ona göre artık birşeyler düşüneceğiz. sen ne yapmayı düşünüyorsun ......
arkadaşım martta çinde kız.bence nisan çok uygun nisan benim hep erkek gösteriyor.seninkinede bakayım nisan bilgilerni ver.doğum saatin ve son adet tarihin
gecenini bu saatinde bir güzel haber de benden.HAMİLEYİMMMMMMMMM.çok şükür sonunda oldu.yeni baktım beta hcg degerim 232 umarım 2 gün içinde hızla yükselir.RABBİM isteyen dileyen herkese ve tabiki sizlerede yaşatır.
doğum 20/10/1981 SAT 01/02/2012 ......
nisamm çok sevindim bacım, Allah tamamına erdirsin...
teravet bacım monodoksu bende kullanayım diyorum, zaten iğne olacaksa beni etkilemez değil mi?
orkdm bacım sıkma kendini, ben geç kaldım anca gördüm yazdıklarını ama dün olmuştur inşallah, çünkü artık cinsel perhiz başlasın
psciii bacıım ana ikiz oğlan olurmuş benimkisi
kızlar birşey sorucam.ben hiç yumurtladığımı anlamam.
ağrım sancım olmaz hiç.
ovulasyon testiyle takip ettim geçen sene tutturamadım.
sizde bariz bir şekilde belli oluyormu yoksa şöyle kendinizi dinledikten sonra mı anlıyosunuz.
aaa bu arada bu şimdi için bir bilgi değil ama bebişler doğduktan sonrası için önemli bir bilgi.
aklıma gelince yazayım dedim.
anne sütünün önemi ile ilgili bir bilgi.
orda diyorki 1 yaşına kadar anne sütünün daha çok bedensel olarak büyümeye faydası var.
1ile 2 yaş arası için de daha çok zihinsel gelişime faydası vaar diyor.
bedensel gelişimi için ek besinler yeterliymiş.
yapılan araştırmalarda anne sütünü az alanlarda ıq testlerinde 130 un üzerine çıkan olmuyormuş.
nisamm çok sevindim bacım, Allah tamamına erdirsin...
teravet bacım monodoksu bende kullanayım diyorum, zaten iğne olacaksa beni etkilemez değil mi?
orkdm bacım sıkma kendini, ben geç kaldım anca gördüm yazdıklarını ama dün olmuştur inşallah, çünkü artık cinsel perhiz başlasın
psciii bacıım ana ikiz oğlan olurmuş benimkisi
suna ama yorumcunun tam ovulasyon gösterdiği günmü ovulasyon oluyorsun.benim hep geç oluyor.bende baktım şimdi şubata ayın 18 ve sonrası erkek.17 si ovulasyon günü gösteriyor kız gösteriyor ama ben sanmıyorum ovulasyonum 17 si olmaz.
monodoksun ne gibi faydası olur arkadaşım bende kullanıp kullanmamak arasında kaldım.ne zaman kullanılmalı.gebeliği düşündüğümüz aymı.
doktor bana monodoks kullan demedi. ee ben nasıl alacam o zaman. monodoksu pscii açıklamış ben yazmadım o yüzden bişi..
kız psci senin ilk dimi bir seferde iki tane güzel olur haa. bu arada bizim aile var ikiz. bende klomen kullanınca ister misiniz 4düz falan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?