Süper Anneler - 2011

merhaba canım kusura bakma başka sayfalara takılıyordum geç fark ettim bahsettiğin ilacı tam bilmiyorum.. ama vick vapo yu denerim heralde .bu arada dün ben psci arkadaşıma baktırdım yorumcudan şubat benim için riskli hep kız günü var martta erkek günü daha fazla o yüzden kararsız kaldım martı beklesemmi yoksa şubatta mı denesem bilmiyorum.. ORKDM gelirse birde ona bioya bakmasını rica edeceğim ona göre artık birşeyler düşüneceğiz. sen ne yapmayı düşünüyorsun ......

suna ama yorumcunun tam ovulasyon gösterdiği günmü ovulasyon oluyorsun.benim hep geç oluyor.bende baktım şimdi şubata ayın 18 ve sonrası erkek.17 si ovulasyon günü gösteriyor kız gösteriyor ama ben sanmıyorum ovulasyonum 17 si olmaz.

arkadaşım martta çinde kız.bence nisan çok uygun nisan benim hep erkek gösteriyor.seninkinede bakayım nisan bilgilerni ver.doğum saatin ve son adet tarihin

nisamm çok sevindim bacım, Allah tamamına erdirsin...
teravet bacım monodoksu bende kullanayım diyorum, zaten iğne olacaksa beni etkilemez değil mi?
orkdm bacım sıkma kendini, ben geç kaldım anca gördüm yazdıklarını ama dün olmuştur inşallah, çünkü artık cinsel perhiz başlasın
psciii bacıım ana ikiz oğlan olurmuş benimkisi

monodoksun ne gibi faydası olur arkadaşım bende kullanıp kullanmamak arasında kaldım.ne zaman kullanılmalı.gebeliği düşündüğümüz aymı.

yalan...
2 ay süt emmişim sonra bırakmışım
bağışıklığım çok düşük bu doğru
ama ıq um 130 ün üzerinde maşallah ölçmüşlerdi de

kız hadi inşallah
az önce face de bir arkadaşın resimlerine baktım
ikiz oğlu var çift yumurta ikizi
ya kafayı yedim
aşırı tatlılar yaaa
biri sarışın biri kumral
Rabbim isteyen herkese bize de nasip etsin
benm bu ay tuttuysa ikiz şansım yok
klomen kullanmasam ya da yumurtama müdahale ettirmesem ikiz hamile olamam ben
acaba klomen kullansam mı kız :44:

haklısın canım
int de ovülasyon günleri tahmini verio
senin uymayabilir
sen dr gözetimindemisin ovülasyon kiti mi kullanıosun
nerden biliosun kaçıncı gün yumurtan çatlıo?

monodoksun ne gibi faydası olur arkadaşım bende kullanıp kullanmamak arasında kaldım.ne zaman kullanılmalı.gebeliği düşündüğümüz aymı.

monodoksu teravet kullandı
cinsiyet belirlemek için yardımcı olucak dr kullandırttı
rahim temizlensin diye
erkek çocukda iltahap olmaması mantar olmaması rahmn temiz olması önemliymiş
gebelik düşünmeden önceki ay kullanılıo
bide sanırım kafana göre alamıosun eczaneden
reçete lazım

doktor bana monodoks kullan demedi. ee ben nasıl alacam o zaman. monodoksu pscii açıklamış ben yazmadım o yüzden bişi..
kız psci senin ilk dimi bir seferde iki tane güzel olur haa. bu arada bizim aile var ikiz. bende klomen kullanınca ister misiniz 4düz falan olsun

deli
ben çok isterdim valla ikiz..
ama inşallah bu ay tutmuştur yaaa
hamiş olmak istiyorum ben

meraba kızlar nasılsınız?
ben bugün nihayet dr gittim,keseyi gördük şükür teyzleriiiiiiii.
kadının ağzından cımbızla laf aldık resmen soracağım hiçbişeyi soramadım...
ama ne yazıkki düşük riski yüksekmiş progestan hap ve iğnesini aynı anda verdi,o kadar yani. zaten kanamam ve ağrım olduğu için anlamıştım bu riski.neyse hayırlısı olsun.benim öğrencilerle zor ama....
inşallah bebeğim beni bırakmaz.

kızlar merhabalarrrrr herkeseee
2 gündür giremıyoırum mısafırımvardı yatılı kaynanalar geldi.haberler varmı durumlar nasıl iyimisiniz?
nısam05 hamılemi ?

nur sey nur aman bacım dikkat. bebişi tut sıkı sıkı, daha ellerini öpecek teyzelerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…