- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.581
sana yazdığım tel numaraları geldi mi ara ulaşamassan ben senin adına veririm istersen .
egemcimm
insallahh bi kirmizilari goreyim
hemen alicamm dua et hamile deilimdirr insallahh(
ama sag kasigim siziliyooooooooo
esimin paypali bloke olmus iki haftaya kadar duzelir dedi gebelik testi aldircaktim
o zamana kadar duzelmezsse senden yardim isterim canim hele bi gelsinde benim misafirr
egemcimm
insallahh bi kirmizilari goreyim
hemen alicamm dua et hamile deilimdirr insallahh(
ama sag kasigim siziliyooooooooo
esimin paypali bloke olmus iki haftaya kadar duzelir dedi gebelik testi aldircaktim
o zamana kadar duzelmezsse senden yardim isterim canim hele bi gelsinde benim misafirr
bak benim de sağ kasığımda batmalar oluyordu.sanki böyle kasılır gibiydim ama bak değilmişim.ondan seninde hamile değilsin bence .
umarimm egem
allahim gunahami giriyorum affet benii
sen gulen yuzden ne kadar sonra iliskiye girmistin egem
beyaz melek hosgeldin sen ne zaman dusunuyosun
hoşbulduk canım ben de nasip olursa bu sene ağustos-eylül gibi düşünüyorum
benimki de temmuz -ağustos olur ancak gibime geliyor
ama inşallah daha erken olur
canım benim tuhaf oldu.şimdi doktora gittim klomen verdi ben de kullanmadım gittim sağda bir tane yumurta var dedi kontrol etti sonra iğne verdi .ben de başka doktora gittim bana dedi ki yumurta falan yok bu arada ovulasyon testi bana çift çizgiyi gösterdi 7 saat sonra ilşki oldu ancak demek son zamanlarıymış gerçi akşam 22 de yaptım negatifti.sabah 12.30 da pozitif dedi test labguıck ben ce test yanıldı
egem sen de deneme yapmışsın olmamış sanırım herşeyde bir hayır vardır en kısa zamanda inşallah hayırlısıyla
o testte cok yanilmalar oluyor egemm kaaac kisiden duydum almayin onlarii yavv
teroşum sana gerçekten çok dua ediyorum.gönülden inan buna.hatta yakında doğum yapacak arkadaşlara dua edin diyorum nurun aklından geçirdiği hamile arkadaşlarına gönüllerindekini nasip etsin diye
ikiz oğulları olasıca orkiş ile psc nereye kayboldular teroşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?