Süper Anneler - 2011

sana yazdığım tel numaraları geldi mi ara ulaşamassan ben senin adına veririm istersen .

egemcimm
insallahh bi kirmizilari goreyim
hemen alicamm dua et hamile deilimdirr insallahh (
ama sag kasigim siziliyooooooooo

esimin paypali bloke olmus iki haftaya kadar duzelir dedi gebelik testi aldircaktim

o zamana kadar duzelmezsse senden yardim isterim canim hele bi gelsinde benim misafirr

hepinize merhaba travet hamileliğin için çok sevindim gözün aydın allah tamamını erdirsin inşallah oğluşun çıkar yola

bak benim de sağ kasığımda batmalar oluyordu.sanki böyle kasılır gibiydim ama bak değilmişim.ondan seninde hamile değilsin bence .

bak benim de sağ kasığımda batmalar oluyordu.sanki böyle kasılır gibiydim ama bak değilmişim.ondan seninde hamile değilsin bence .

umarimm egem

allahim gunahami giriyorum affet benii
sen gulen yuzden ne kadar sonra iliskiye girmistin egem

beyaz melek hosgeldin sen ne zaman dusunuyosun

kizlar bu aradaaa karatay diyetine basladimm valla diyet diyolar ama superr menuleriii

insallahh veririmm yani erkek bebis diyetini biraktimmmm

umarimm egem

allahim gunahami giriyorum affet benii
sen gulen yuzden ne kadar sonra iliskiye girmistin egem

beyaz melek hosgeldin sen ne zaman dusunuyosun

canım benim tuhaf oldu.şimdi doktora gittim klomen verdi ben de kullanmadım gittim sağda bir tane yumurta var dedi kontrol etti sonra iğne verdi .ben de başka doktora gittim bana dedi ki yumurta falan yok bu arada ovulasyon testi bana çift çizgiyi gösterdi 7 saat sonra ilşki oldu ancak demek son zamanlarıymış gerçi akşam 22 de yaptım negatifti.sabah 12.30 da pozitif dedi test labguıck ben ce test yanıldı

egem sen de deneme yapmışsın olmamış sanırım herşeyde bir hayır vardır en kısa zamanda inşallah hayırlısıyla

hoşbulduk canım ben de nasip olursa bu sene ağustos-eylül gibi düşünüyorum

simdiden biseylere basladinmi

kolay gele insallaah valla cok zor gebe kalma derdi kaldin kalp derdi atti diyelim cinsiyet derdi o da tamam kucagina alma derdiii

insallahh rabbim yardimcimiz olsun

o testte cok yanilmalar oluyor egemm kaaac kisiden duydum almayin onlarii yavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…