Süper Anneler - 2011

kizz alemsinyaa guldurdun vallaaa,ay ayni bennnnbenimkide yeni geldi istenn ,aciktim diyoo ,dur diyom 5 dk beklee,sonra cay ondada adamcagiz bekliyoo,bak sonra diyooo bideee

anaaaaaa ne diyonn kiz senn
yaa elle nasil anliyolar kiiiiiii

benim sag kasigim agriyoo
oglusummmu geliooo

rabiacimm kizimda bir hafta sonra ciktii
bunda bir gun kalaa

bu msj kafami karistirdi orkidem :44::44::44:

ballım53 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
günüme 3 gün varken öğrendim oğlumdada gününde öğrenmiştim

demek kı kız cocuk olunca ıdrar testınde daha cabuk cıkıyor.benım yakın bır arkadasımında oglu oldu oda adet gununde ogrenmıs..

alinti
bende adetime 1 gün kala yapmıştım ve hemen sonucu almıştım.hemde ilk idrarım değildi öğlen yapmıştım.

bu arkadasinda oglu olmus

oyle vallaa

hatta eski super annelerde yaziyoo enn iyi gebelik testini almisim neydi adii
cikmamiss

6. gunde ogrenmisiimmmm

bunda hemen ciktii

canlarım ben yatıorum çok yorgun hissediyorum kendimi yarın okurum artık kaln gideni

orkişim daha ayrıntılı anlatırım yarın nasıl karından anladığını
bu sevinç sana bu gece yeter
öpüyorum hepinizi

iyi geceler tatlimmm

ruyanda benii gorrrrrrr

link icin sagol orkidem

bunu buldum ordan demekki ph düsükle oglanla olabiliyormus :44::44:

merhaba nuraycım.seninde söylediğin gibi pH IM 5 ve oğlum oldu.o dönemde idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum.ama kafamı kurcalayan birşey var.ben çayı çık içerim,sütü ve peyniride çok tüketirim.yumurta her gün mutlaka 1 tane yerim.yine de oğlum oldu.ben kola içen erkek çocuk olur diye duymuştum.gerçi hiç kola içtiğimi bilmem.acaba benim eşimin spermlerinde mi bir durum var.?teşekürler.

bunu yarin artik uzunca okurum bende kaciyorum ALLLAHA emanetsiniz

kızlar burayı okudukça ne kadar çok şey öğreniyorum.
ama ben kızıma tahmini yumurtlama günümde veya bir gün sonra hamile kaldım.
ama dünyalar tatlısı kızım var.
26 günde bir adet olurum.
ilişki reglden itibaren 14. gün olmuştu.
bazen herşey kısmet diyorum bazen de bu sefer şansını dene diyorum.
elinden geleni yap.
takdir zaten rabbimin.

mrh cnm eger siklusun 26 ise 14 degil 12. gun senin yumurtlaman oluyorrr,demmekki sende benim gibi yum olup bittikten sonra olmussun ,benimde ikinci kizimda oyle olmustu

Yaptim negativ cikti ya Kiz iki gün once...oglumda 10 Gun sonra positiv olmustu ama leke hic olmamisti....meryem suresi ve namaz Kila bilirmiyim Bau durumda...öglen banyo etmistim,Gene banyomu etmeliyim yoksa ya.....

canım adet gününün son gününden itibaren say 15 günü geçti de leke geldiyse hükmen adetli sayılırsın,ama 15 günden az bi zamanda leke geldiyse özür kabul edip ibadetlerine devam edebilirsin,kuran okumak da dahil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…