- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #10.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam 22 aralığa göre bakaım o zaman
şubattan başlıyorum
yalnız benim fikrimi sorarsan hapı bıraktığın için bile olsa en son regl tarihine bakılmalı
bence sen diğer eklediğim tabloları dikkate al
tabi fikir senin
Eki Görüntüle 332391
Eki Görüntüle 332388
Eki Görüntüle 332389
Eki Görüntüle 332390
kızlar oğlum olsun çok istiyorum insanlar içimi öle yakıyorki beni birtek siz anlarsınız rabbim nolur bana hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip et verdiklerin içinde binlerce kez şükğrler kızıma uzun ömürler ver.
canım benim allah senden razı olsun ama ben hiç bişey anlayamıyom nolur kızma bana bana desen ki işte lubatda şu günlerde martdada şu günlerde olursa ihtimal yüsek diye çoook ama çok memnun olurum.rabbim yüreğindeki güzel isteklerini hayatına yazsın inşallah
canım o süreler içinde gün aşırı olmuş ilişki oğlu oldu. ama erkek günlerinde de tutmuş olabilir.
tek deneme olmamış.emin olamayız ki. son iki gün erkek günü olabilir
kızlar benim belim ağrıyo.ya ben bu gebeliğimide devam ettiremezsem yıkılırım
![]()
canım merak etme inşallah birşey olmayacak....kızlar benim belim ağrıyo.ya ben bu gebeliğimide devam ettiremezsem yıkılırım
![]()
yarın gidiyorum bi aksilik olmazsa daha randevu almadım ama onlar da aramadı...mulberry cnm ne zaman gidiosun dr a?
canım o süreler içinde gün aşırı olmuş ilişki oğlu oldu. ama erkek günlerinde de tutmuş olabilir.
tek deneme olmamış.emin olamayız ki. ama ovulasyondan önceki günleri erkek. ovulasyon günleri kız o da ilginç
eveeettt kizlarr temeli attim sanirimmm
regl oldum hemde tam gununde geldiii hersey yolunda giderse insallahhh istedigim gibi olucakk ayy bi heyecan var ki anlatamammmm
psci biz larginin aldik bacim onun faydasi yokmu ki hiza havuc suyu veriyorum esime
yag koymazsan a vitamini emilmezmis
a vitamini yagda cozulen bi vitaminmis
yarın gidiyorum bi aksilik olmazsa daha randevu almadım ama onlar da aramadı...
bakalım cinsiyetle ilgili bişi söyleyecekmi doktorum...olmadı 2 hafta sonra gene gitçemmm
regl oldum hemde tam gununde geldiii hersey yolunda giderse insallahhh istedigim gibi olucakk ayy bi heyecan var ki anlatamammmm
psci biz larginin aldik bacim onun faydasi yokmu ki hiza havuc suyu veriyorum esime