Süper Anneler - 2011

pscı cım bir de arkadaşımda yorumcuyu teyit etmek için bakabilirmisin
doğum tarihi:26/09/1981
sat: 24 ocak 2011
27 günde bir oluyor

bak cnm tutuyo mu
şubatta hamila kalmış olması lazım
$b.webp

tamam 22 aralığa göre bakaım o zaman
şubattan başlıyorum
yalnız benim fikrimi sorarsan hapı bıraktığın için bile olsa en son regl tarihine bakılmalı
bence sen diğer eklediğim tabloları dikkate al
tabi fikir senin
Eki Görüntüle 332391
Eki Görüntüle 332388
Eki Görüntüle 332389
Eki Görüntüle 332390

canım benim allah senden razı olsun ama ben hiç bişey anlayamıyom nolur kızma bana bana desen ki işte lubatda şu günlerde martdada şu günlerde olursa ihtimal yüsek diye çoook ama çok memnun olurum.rabbim yüreğindeki güzel isteklerini hayatına yazsın inşallah

kızlar oğlum olsun çok istiyorum insanlar içimi öle yakıyorki beni birtek siz anlarsınız rabbim nolur bana hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip et verdiklerin içinde binlerce kez şükğrler kızıma uzun ömürler ver.

kımse anlamıyo burdan başka bacım.ınşallh senınde saglıklı bı oglun olur.

MIMOZAA çok sevındım.kız ıkız ogluşun olur ınaşllh ne guzel yaa.bı taşla ıkı kuş.vallah merak ettım neler olacak.

TERAVET bacım ben kocana ne yedırıyon şimdi onu merak etmıştım.senın kocandakı sorun sanırım benım kocadada var.ne yapacaksın merak edıyom.tekrar sperm testı verdımı teoş ne dedı doktor?

canım benim allah senden razı olsun ama ben hiç bişey anlayamıyom nolur kızma bana bana desen ki işte lubatda şu günlerde martdada şu günlerde olursa ihtimal yüsek diye çoook ama çok memnun olurum.rabbim yüreğindeki güzel isteklerini hayatına yazsın inşallah

mesaj çok gerilerde kaldı sanırım bulamadım
bi de sen bikaç kere baktırdığın için en son hangisine bakmak gerek bilemedim
yeniden bilgilerini yaz sana günleri yazaım ben de..
sen erkek mi istiyodun kız mı?

bak cnm tutuyo mu
şubatta hamila kalmış olması lazım
Eki Görüntüle 333066

canım o süreler içinde gün aşırı olmuş ilişki oğlu oldu. ama erkek günlerinde de tutmuş olabilir.
tek deneme olmamış.emin olamayız ki. ama ovulasyondan önceki günleri erkek. ovulasyon günleri kız o da ilginç

Son düzenleme:
kızlar benim belim ağrıyo.ya ben bu gebeliğimide devam ettiremezsem yıkılırım:14:
:14:

öyle konuşma canım...
yıkılırım deme sakın
Allahın gücüne gider ben bu acıya dayanamam dersen Rabbim o acıyla sınar seni..
hemen toparlan
öyle bişey olmayacak
bel ağrısı tüm gebeliklerde oluyomuş zaten
güzelce dinlen
istersen dr a görün belki progesteran başlar
içini ferah tut umutlu ol karamsarlığa asla izin verme
bebişlerin seninle olucak inşallah

kızlar benim belim ağrıyo.ya ben bu gebeliğimide devam ettiremezsem yıkılırım:14:
:14:
canım merak etme inşallah birşey olmayacak....
bendede oldu 5-7 hafta arası sürekli bel ağrısı..bide kanama olunca doktor düşük tehlikesi dedi hep bebğim beni bırakacak sandım...
kızımda yaşamamıştım böyle bişey..allah a şükür sonra geçti...

Allahım ne yazdıysa o..inşallah bebğin seninle kalır...kötü düşünme ne olur.

canım o süreler içinde gün aşırı olmuş ilişki oğlu oldu. ama erkek günlerinde de tutmuş olabilir.
tek deneme olmamış.emin olamayız ki. ama ovulasyondan önceki günleri erkek. ovulasyon günleri kız o da ilginç

evet arkadaşlar ben de buna takıldım yumurtlama öncesi ilşki erkek diyor ilginç ama bazende duyuyoruz işte yumurtlama günü oldu kızım oldu diyenleri yumurtanın elektriksel çekimi ile alakalıymış......​

eveeettt kizlarr temeli attim sanirimmm

regl oldum hemde tam gununde geldiii hersey yolunda giderse insallahhh istedigim gibi olucakk ayy bi heyecan var ki anlatamammmm

psci biz larginin aldik bacim onun faydasi yokmu ki hiza havuc suyu veriyorum esime

yag koymazsan a vitamini emilmezmis
a vitamini yagda cozulen bi vitaminmis

regl oldum hemde tam gununde geldiii hersey yolunda giderse insallahhh istedigim gibi olucakk ayy bi heyecan var ki anlatamammmm

psci biz larginin aldik bacim onun faydasi yokmu ki hiza havuc suyu veriyorum esime

canım biz de arginin kullanıyoruz kesinlikle çok faydalı
bi de sitede çinkoyu anlatmış
ardından e vitamini
yani bildiğimiz şeyler
havuş kürü zaten çok yoğun e vitamini içeriyor
doğru yoldasın yani :1:
hele senin eşin sigara içmio ki bu ekstra avantaj
gününde gelmesine çok sevindim
bu ay diğer ay harikaydı yorumcu :1:

selam kızlar nasılsınız?
geç oldu biliyorum ama GELİNCİK ÇOKKK SEVİNDİM ALLAH NE BÜYÜK kardeşim görüyorsun.:16:
2-3 gündür pc bozuktu yeni geldi uçmuş yine sayfalar oku oku başım döndü.:37:
çok halsiz hissediyorum kendimi....

hersey yolunda desene oo çok şükür hadı buayın sonunda haberını duyarız inşşş :nazar:

hadi bakalım hayırlara vesile olsun bu ay sende hamiş kalırsın işallah şubat ayında bana erkek günü yok siklus 35 -34 gün sürerse 33 günde var ....35-34 33- gün süreler verdim tabloları pirint ettim şu an onları inceliyorum 1 gün bile ne çok değiştiriyor erkek günlerini bir de yorumcuyu iyi yorumlayan bir arkadaştan yardım istiyorum mesal 24 ünü yumurtlama günü vermiş o gün ve bir öncesi kız 21 ve 22 günleere erkek diyor ne diyorsunuz değerlendirelim mi?yoksa yumurtlama günü veya önü arkası erkek olan günlerimi baz alayım.

Son düzenleme:
Back
X