Süper Anneler - 2011

bu arada arkadaşlar benim uyguladığım bi şeyden söz ediyim. sodyumun en yüksek olduğu gıdalardan biri türk kahvesiymiş. günde bir fincan içiyorum. yorumlarınız nedir?

Son düzenleme:
eltimin 3 çocuğu oldu 3 ü de erkek. son bebekleri kız olmayınca karılı kocalı ağlamışlardı. o günde 1-2 türk kahvesi içer hala. o yüzden kahveye başladım.

eltimin 3 çocuğu oldu 3 ü de erkek. son bebekleri kız olmayınca karılı kocalı ağlamışlardı. o günde 1-2 türk kahvesi içer hala. o yüzden kahveye başladım.

yazikk kizz buraya cagirsana onuda :27:

bende sabah doktordayım kızlar yumlara bakılacak bakalım ne diyecek dr
klomen işe yaramışmı acep:31:

insallahh canim insallahh en kiza zamanda hamis kalirsinn insallahh

teravet adacayi hakkinda diyorki

ac karnina icilen adacayi kan sekerini dusuruyorr ( buda kiz bebek icindi)
yanliz dogal ostrojen icerdigi icin tok karna icilmeli diyorum

mullberryyyyy yavrumm ne zaman gidiyonn hadi nesemize nese katt sende insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

okudum bacım ostrojen varmış.
faydalı olabilir bilemiyorum inan.

Ttc için istediğiniz bir kız: Dw (sevgili eşi) düşük östrojen, düşük testosteron, yüksek progesteron (ama düşük testosteron O. Dh(sevgili eşi) gecikme olacak gibi yüksek ve yüksek östrojen
Ttc için istediğiniz bir çocuk: Dw yüksek östrojen, yüksektestosteron ve düşük progesteron (ancak 2ww düşük) Dhistediğiniz yüksek testosteron ve düşük östrojen var.
Erkek ya da kız için sway hormonları değiştirmek için alabilirtakviyeleri ve içecekler vardır. Bu SSS bölümünde yer almaktadır.Ayrıca, egzersiz (kardiyo kız, ağırlıkları erkek), ve diyet hormondeğiştirirler.
Çinli bir çalışmada bulunan ilginç bir bulgu döngüsü ortalamasıcaklık aralığı olduğunu. Sonra, şimdi ve her öncesi o tempsnormalden daha yüksek olacaktır. Bu kız (anlamına gelirprogesteron yüksek) lehine olacak. Sonra artık her ve onlar da sizin ön O temps normalden daha düşüktür. Bu çocuk (anlamına gelir progesteron ve östrojen kadar) lehine. Yani ttc cinsiyetortalamasının altında veya üstünde her iki temps ayarlamakdurumunda takviyeleri çalışma bileceksiniz. Bu daha derin biraçıklama girecek

Back
X